Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Yakuza's boss in love +18

#13
Am revenit cu un nou capitol. Nu am comenturi, macar 3 nu v-a fi nextul :-"

Piscina

Sakura: Stăteam cu picioarele in apa si le mişcam. Priveam apusul mirific, pe care mi-l oferea soarele. Aud paşi si in fata mea se ivi un pahar, cu vin roşu ca sângele in el. Apuc paharul si mă uit in sus. Întâlnesc doi ochii negri si calzi. Era Sasuke, care îmi dădu un pahar de vin, dar vad ca avea si el unul. Ii zâmbesc si îmi acopăr cu o mana sâni, încercând sa nu-i las la vedere. Brunetul îmi zâmbi si se aşeza langa mine. Intra in apa si apoi mă prinse de mijloc si mă baga in apa.
Paharul cu vin, pica in apa, pe care o colora puţin. M-am agatat de mal, cu frica, ca nu ştiu sa înot, dar el mi-a şoptit, ca nu o sa mă lasă sa mă înec si sa-l prind de gat. Îl prind de gat panicata si îmi încolăcesc picioarele, pe talia lui. Sâni îmi erau presaţi de bicepşi săi, iar eu tremuram ca varga, de frica sa nu mor. Mâinile lui calde, mă mângâiau delicat pe spate, sa numai tremur, dar văzu ca era de prisos.
- Apa este calda, de ce tremuri? De frig nu are cum. Ti-e frica? Ma întreba, in timp ce isi trecea nasul pe pielea gatului meu încordat.
- Da, reuşesc sa zic, printre dinţi.
Sasuke începu sa se mişte prin apa, îndreptându-se, unde era apa mica. Când am simţit, ca apa, îmi ajunge la fund, am vrut sa mă dau jos, dar brunetul se puse in fund si acum, apa ne ajungea pana la gat. Vreau sa mă ridic, dar nu mă lăsa. Mâinile lui, formară nişte lanţuri in jurul bazinului meu. Ochii mei, se oglindeau in ai lui. Ochii săi, erau atât de misterioşi si de inexpresivi. Ridic uşor o mana si încep sa-i mângâi fata, treceam nesigura, degetele peste sprâncenele arcuite, peste buzele cărnoase si bine-definite. Părea atât de străin mie, care eram japoneza get-beget. Avea ochii un pic mai oblici ca ai mei. Îmi apropii fata de a lui, si ii cuprind buzele intr-un sarut nevinovat. Isi strecura limba in gura mea si începu sa se joace cu limba mea moale. Mâinile lui, mă mangaiu pe spate. Rupse sărutul, apoi începu sa-mi sărute sâni, jucându-se cu sfârcurile mele.
Am scos un icnet de plăcere, când mi-a apucat cu dinţi, un sfârc si l-a muscat uşor. Doamne, băiatul asta ştie sa înnebunească o fata. Buzele sale, îmi atingeau pielea gatului, care se încorda la contactul cu ele. Ii caut buzele si le găsesc. Îmi plăcea la nebunie cum săruta, facandu-ma sa visez la clipe interzise cu el. Simt cum mana lui, trăgea uşor in jos, de bikini mei negri. Doamne, o s-o facem in piscina. Sper sa fie blând, mai ales, ca v-a fi prima mea experienţa sexuala…
- Ce a fost asta? Ma întreba, privind cerul, care era luminat de… fulgere?
- Crezi ca vine ploaia? Îl întreb eu, supărata, ca o prostie de ploaie, ne-a stricat o eventuala partida.
- Ploaie este puţin spus. V-a fi furtuna. Hai in casa, îmi spuse si ne ridicam din apa.
Mergem in vila si Dominica, ne aştepta cu doua halate albe, moi, pufoase si călduroase. Le luam pe noi si mergem sus. In vad pe Kanji, cum se uita la Tom&Jerry si râdea de nazdravaniile personajelor. Ma pun langa el si in iau in braţe. Băieţelul începu sa planga, atrăgând atenţia tatălui sau. Acesta îmi spuse sa-l dau jos din braţe ca nu-i place si aşa am făcut. Kanji se potoli din plâns si începu sa se uite la desene. Pe mine mă apuca somnul si am adormit…

Sasuke: Vad ca Sakura a adormit, o iau in braţe si o pun pe pat, dar ii dau jos, halatul ud. O acopăr cu un cearşaf, ca era cald si bine in casa. O pup pe creştet si aceasta spuse ceva ce nu am inteles. Îl pun pe Kanji in micuţul patut improvizat si apoi îl pup pe el, pe creştet. Era aşa de dulce când dormea, incat îmi venea sa-l mănânc de dulce ce arata, dar poate dădea in diabet. Aud un ciocănit uşor in uşa si apoi in camera intra Dominica, care îmi spuse, ca Gaara m-a invitat pe mine si pe cine mai vreau eu, la vila lui de vacanta de pe Coasta de Fildeş. Super… Nu puteam sa-l iau pe Kanji cu mine, dar Itachi nu locuieşte pe Coasta de Fildeş? Pot lăsa băieţelul la el.
I-au mobilul si formez un număr. Ies din camera si in receptor îmi răspunse un „alo” vesel si cunoscut.
- Itachi, tu eşti in Coasta de Fildeş? Îl întreb pe fratele meu.
- Da, de ce întrebi? Ma întreba fratele meu, mirat.
- AÅŸa-i ca ne primeÅŸti vreo saptamana, pe mine, Kanji si Sakura la tine?
- Dap, dar când veniţi?
- Mâine dimineaţa plecam de aici. Noapte buna.
După ce închid mobilul, intru in camera si mă pun langa Sakura si adorm…

Sakura: Razele soarelui îmi mângâiau pleoapele sa mă trezesc. Deschid leneşa ochii si vad, ca eram acoperita cu un cearşaf alb. Ma ridic in fund si mă ridic din pat. I-au pe mine un halat din satin si îmi iau o rochie din dulap si mă duc la baie. Dau drumul la apa in cada si mă dezbrac de hainele de pe mine si intru in cada. Ce n-as da sa-l am aici langa mine… „Sakura, la ce dracu te gândeşti?” Îmi spun in minte. Era adevărat ca arata foarte hot si ştia cum sa se poarte cu o femeie si sa o facă sa-si piardă minţile, dar… Dar avea un copil si făcea parte din Yakuza. Oftez si încep sa mă spăl pe par. Simt cu doua mâini, începu sa-mi maseze scalpul, făcând spuma in parul meu. Ma întorc speriata si îl vad pe brunet, cum îmi zâmbeşte. Schiţez un zâmbet ruşinat, roşind uşor in obraji.
- Tot nu te-ai obişnuit cu mine? Ma întreba, in timp ce reîncepu sa-mi maseze scalpul.
- Nu-s obişnuita sa mă vadă un băiat in momentele mele intime, spun, privind spuma din cada.
- Fiindcă nu ai cunoscut inca dragostea unui băiat, spune el si in timp ce lua dusul si începu sa-mi clatareasca parul de spuma.
- Poate…
- După ce te aranjezi si ieşi din baie, cobori jos. Plecam pana pe Coasta de Fildeş, la fratele meu, pentru o saptamana. Am nişte afaceri de rezolvat acolo si in plus, mai ieşi si tu din locul asta, mai spuse si se îndrepta spre uşa.
- Sasuke, cum o sa ajungem acolo? Îl întreb, in timp ce căutam un prosop mare.
Îmi zâmbi si îmi spuse, ca o sa vad. Ieşi din baie si eu am început sa mă şterg pe corp de restul de spuma. Ma îmbrac cu o rochie mini, mov si sexy. Pornit de la piept pana la soldul drept, aveam o linie, prinse cu nişte „c” din metal sau plastic, arginti. In picioare, nişte sandale ciudate, care semănau ca nişte cizme, negre, cu toc-cui. Îmi las parul liber si după ce mă machiez, cobor jos in sufragerie.
Pe canapea, stătea Sasuke cu Kanji in braţe, care dormea dus. Arătau atât de dulci, incat îmi venea sa-i mănânc. Când mă aude, se ridica de pe canapea si îmi întinde mana spre mine. Ii apuc mana si îl urmez spre ieşire. Ne urcam intr-o maşina neagra si ne îndreptam spre port. Intre timp s-a trezit si micuţul, care începu sa fie agitat. Se vedea ca are prea multa energie, pana l-a apucat pe Sasuke de una dintre suvitele din fata si a începu sa-l tragă de el. Acesta nu ştia cum sa-l facă pe micuţ sa-i lase parul in pace si eu, mă prăpădeam de ras. Pana la urma scăpa din mânutele micuţului si atunci am coborât.
Am rămas uimita sa vad unde am ajuns. Eram intr-un port de iahturi si toate de lux. Ne îndreptam spre unul alb, cu geamuri albastre si foarte frumos. Căpitanul ne aştepta la rampa si isi oferi braţul sa mă ajute sa urc rampa înclinata. Am crezut ca îmi rup picioarele, dar nu le-am rupt. Minune! Pe punte era totul elegant si de prima clasa. Îl pune pe micuţ pe punte si apoi scoate de nu ştiu unde o sacoşa de cadouri si mi-o da in braţe. Îmi spune sa mă duc si sa mă îmbrac cu cei in ea. Îl pup pe obraz, lăsându-i o ştampila si mă duc in iaht. Mi-am dat hainele jos si iau pe mine un costum de baie, alb. Se prindea după gat si la spate si îmi pună in evidenta formele mele. Aveam un mic lanţ, care se prindea de sutien si chiloţi. In picioare, mi-am luat nişte şlapi cu toc, albi. Ies pe punte si chelnerul se uita după mine si nu era singurul. Se uita si ajutorul căpitanului.
Ma duc la botul navei, unde se afla Sasuke si Kanji, privind cum săreau delfini. Vad ca si brunetul era la bustul gol, dar cel mic, purta un maiou si nişte pantalonaşi scurţi, albaştri si o pălărie tot albastra in cap. Doamne ce bine arata bărbatul, incat îmi venea sa salivez după el.
- Araţi bine, îmi spune acesta si mă săruta pe buze.
- Da, sigur, spun eu, luându-l pe băieţel in braţele mele.
- Daca iţi spun eu, înseamnă ca este adevărat. Vezi ca o sa te invat sa înoţi scumpo, îmi mai şopti si îl lua pe Kanji din braţele mele si pleca cu el, in iaht.
Oftez si mă pun pe un şezlong, pentru a mă bronza. Ce fain. Aveam o vacanta de vara prelungita…

Poze:
http://www.bizoo.ro/img/%7B**%7D/img360/...586127.jpg - Rochia cu care Sakura a plecat la iaht
http://3.bp.blogspot.com/_YgZXF8TUgAU/Sd...+negre.jpg – Sandalele negre
http://www.bloombiz.ro/assets/articole/2...679245.jpg - Iahtul lui Sasuke
http://moda-fashion.sepoarta.ro/Articole...a-moda.jpg - Costumul de baie al Sakurei
Cântece:
http://www.youtube.com/watch?v=8ShDEEGcV4k – Acesta pentru scenele din piscina.
http://www.youtube.com/watch?v=zz6PCsvUb_o – Asta mi se pare cel mai potrivit cu plecarea lor.



Răspunsuri în acest subiect
Yakuza's boss in love +18 - de ellamanu - 03-12-2009, 10:04 PM
RE: [SasuSaku] Yakuza's boss in love +18 - de ellamanu - 05-12-2009, 06:24 PM
RE: [SasuSaku] Yakuza's boss in love +18 - de ellamanu - 06-12-2009, 04:27 PM
RE: [SasuSaku] Yakuza's boss in love +18 - de ellamanu - 07-12-2009, 07:42 PM
RE: [SasuSaku] Yakuza's boss in love +18 - de ellamanu - 10-12-2009, 03:39 PM
RE: [SasuSaku] Yakuza's boss in love +18 - de ellamanu - 16-12-2009, 02:23 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de ellamanu - 24-12-2009, 12:19 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de ellamanu - 31-12-2009, 04:04 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Rallu^^ - 18-01-2010, 10:52 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de ellamanu - 23-01-2010, 11:34 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Vir - 22-02-2010, 02:31 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Nywa - 23-02-2010, 07:59 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Adri@n@ - 25-02-2010, 08:45 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Nywa - 17-03-2010, 06:54 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Teki - 02-04-2010, 11:10 AM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Nywa - 04-04-2010, 10:23 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Teki - 06-04-2010, 06:55 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Nywa - 20-04-2010, 10:41 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Crazy Person - 21-04-2010, 06:12 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Nywa - 10-05-2011, 08:19 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Bonnie - 11-05-2011, 06:44 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Sho-Yo - 11-05-2011, 09:30 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Debb.' - 11-05-2011, 10:00 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Fifilina - 11-05-2011, 10:32 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Daria - 12-05-2011, 09:41 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Nywa - 13-05-2011, 03:26 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Nixu - 13-05-2011, 04:56 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Daria - 13-05-2011, 06:57 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Rose ^^ - 13-05-2011, 08:19 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Sho-Yo - 13-05-2011, 08:24 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Debb.' - 13-05-2011, 09:28 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Bonnie - 13-05-2011, 09:38 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Fifilina - 13-05-2011, 10:57 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Ame - 16-05-2011, 10:52 AM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Alle - 17-05-2011, 02:42 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Flash - 17-05-2011, 09:49 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Nywa - 21-05-2011, 09:55 AM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Fifilina - 21-05-2011, 01:37 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Daria - 21-05-2011, 02:27 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Ame - 21-05-2011, 02:52 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Rose ^^ - 21-05-2011, 03:06 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Alle - 21-05-2011, 05:06 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Nixu - 21-05-2011, 06:02 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Miranda. - 21-05-2011, 08:39 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Sho-Yo - 21-05-2011, 09:50 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Debb.' - 22-05-2011, 12:06 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de BalonaÅŸ - 29-05-2011, 05:28 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Nywa - 30-05-2011, 07:37 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Miranda. - 30-05-2011, 08:54 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Daria - 30-05-2011, 08:57 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Rose ^^ - 30-05-2011, 09:56 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Ame - 30-05-2011, 10:16 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Debb.' - 31-05-2011, 03:30 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Nixu - 31-05-2011, 10:48 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Katniss - 03-06-2011, 11:51 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Nywa - 04-06-2011, 01:38 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Daria - 04-06-2011, 02:24 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de RouXiss Đx - 04-06-2011, 03:39 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Debb.' - 04-06-2011, 03:48 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Fifilina - 04-06-2011, 05:27 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Miranda. - 04-06-2011, 05:50 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Ame - 05-06-2011, 09:27 AM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Nixu - 05-06-2011, 12:45 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Rose ^^ - 05-06-2011, 02:24 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de ^Ciresica^ - 08-06-2011, 09:20 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Nywa - 12-06-2011, 09:43 AM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de ^Ciresica^ - 12-06-2011, 10:14 AM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Miranda. - 12-06-2011, 12:53 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Nixu - 12-06-2011, 01:03 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Rose ^^ - 12-06-2011, 02:44 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Ame - 12-06-2011, 03:29 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Daria - 12-06-2011, 04:03 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Nywa - 13-06-2011, 10:11 AM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Rose ^^ - 13-06-2011, 11:14 AM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Sasame - 13-06-2011, 01:14 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Daria - 13-06-2011, 01:18 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Nixu - 13-06-2011, 02:54 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de ^Ciresica^ - 14-06-2011, 12:46 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Ame - 14-06-2011, 12:56 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Ayuu. - 15-06-2011, 06:33 PM
RE: Yakuza's boss in love +18 - de Miranda. - 17-06-2011, 11:03 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Mafia's boss,with love! Laylaa 2 2.244 02-09-2011, 09:03 PM
Ultimul răspuns: Laylaa
  Indragostita de seful Yakuza denieverlove lovever 7 4.958 21-08-2011, 04:30 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  Life among the Yakuza II +18 Sho-Yo 16 9.336 08-08-2011, 03:59 PM
Ultimul răspuns: RouXiss Đx
  Life among the Yakuza Sho-Yo 49 28.646 24-07-2011, 08:34 PM
Ultimul răspuns: Miranda.


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)