Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Buzzer Beat

#1
[Imagine: 400px-Buzzer_Beat-banner.jpg]
[center] Title --> Buzzer Beat.
Genre --> Sports, romance
Film Date --> July, 2009
Episodes --> 11 - complet -
Actors --> Aibu Saki, Ito Hideaki, Kitagawa Keiko , Ogi Shigemitsu, Yamashita Tomohisa.

Description --> Kamiya Naoki este un adolescent ce facea parte din echipa de basket JC ARCS, incercand sa ajunga cat mai aproape de performanta. Intr-o zi Shirakawa Riko gaseste telefonul lui Naoki in autobuz - acesta il uitase - si pe parcurs prietenia lor se transforma intr-o frumoasa poveste de dragoste. In marea parte a episoadelor este vorba de el, si de prietena sa, Natsuki care intr-un final il inseala cu un alt jucator al echipei de basket. Acesta i-a prins in " flagrand " indreptandu-si intr-un final atentia asupra lui Riko, o adolescenta ce incerca sa-si perfectioneze felul de a canta la vioara.
Parere personala --> Personal mie mi-a placut foarte mult acest serial, l-am vazut pe nerasuflate, pacat ca inca nu este tot TT.TT. Mi-a placut foarte mult acest serial - sau cel putin cele 6 episoade aparute -. Povestea este destul de interesanta, nu se axeaza prea mult pe sport ci mai mult printre conflictele ce pot aparea in acest sport, in dragoste etc. Au fost si cateva scene mai romantice, unele amuzante. Recomand acest serial tuturor, pe mine, una m-a impresionat foarte mult, deabea astept sa apara si celelalte episoade. Serialul se bazeaza mai mult pe relatia celor doi.

Cum am mai zis, recomand tuturor acest serial, mie mi-a placut foarte mult in special coloana sonora.
Vizionare placuta ^^[/center]
[center][Imagine: Untitled-1-24.png][/center]

#2
L-am văzut mai demult. Atunci văzusem Nobuta wo Produce și mi-a plăcut de Yamapi (Yamashita Tomohisa) so am vrut să mai văd și alte drame în care joacă el.
Mi-a plăcut, a fost un serial bunicel. Mulți vorbesc despre legătura dintre cei 2 actori principali, dar eu nu am văzut-o. No chemistry at all. Deși îmi place mult de Yamapi, cât și de Kitagawa Keiko, cred că puteau să pună mai mult suflet. Unele scene mi s-au părut cam "forțate". 106 Oricum, după cum am spus, a fost un serial destul de bun.<3
[Imagine: 2rmmhe8.gif]
[Imagine: 2my0v0p.gif]
I miss you, pretty boy♥




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)