Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Life is a kinky bitch!

#1
[edit Aly]Tip Critica Permisa: Stil / Limbaj / Idei / Forma / Gramatica.

Deci...in primu` rand...salut tuturor, eu cu sysu meu Hanako-chan, ne-am gandit sa scriem un fic...:P
Sper sa va placa.

Asta e capitolu` lu` sysu ca ea nu are timp sa il puna acum:x



Adina: Sateam pe pat si priveam nepasatoare spre cer . Stelele micute luminau intreaga bolta cereasca , dar printesa noptii , luna imi capta toata atentia . Era luna plina . Ma uitam la ea fara sa-mi pot deslipi ochii . Ma fascina ca pe un copil mic care vede cine stie ce minunatie . Visam departe cu ochii deschisi . As fi ramas mult timp asa , dar melodia vesela de la telefonul meu ma trezeste din transa . Deschid clapeta si raspund . Era Adi , iubitul meu . Nici eu nu stiu daca statea cu mine pentru simplul fapt ca ma iubea sau doar din distractie . Se pare ca azi trebuia sa ne intalnim . Imi dau o palma peste frunte si imi cer scuze ca am uitat . Saracul baiat , mereu pateste la fel . Uit , uit si iar uit ! Cred ca as mai avea nevoie de ceva giga in plus . Alerg spre dulapul maro deschis si scot de acolo o pereche de blugi , un tricou alb cu o inima rosie pe piept , un hanorac alb pe care il inchid doar pe jumatate pentru a lasa la vedere un delcolteu discret . Imi aranjez putin parul carliontat , saten precum scoarta unui copac batran si imi pun o cordeluta neagra cu un fluturas , mai mult doar asa de fita . Imi dau cu putin gloss de buze si imi iau telefonul care era aruncat pe undeva dupa pat . Puteam fi mai dezordonata de atat ? Fereasca Domnul sa intre mama prin camera mea ca imi iau adio de la leptop . Desi lucra destul de mult mereu vroia sa fie casa curata . Inchid usa si le las un bilet parintilor sa stie unde sunt . Ies din casa si cobor repede scarile . Eram in intarziere , nu gluma . Ajung intr-un parc de copii unde obisnuiam sa ma intalnesc cu Adi . Era acolo , statea pe leagan si ma astepta plictisit . Merg incet si ii pun mainile la ochii . Mainile lui reci le cuprind pe ale mele si ma trag la el in brate . Nefiind atent se dezechilibreaza si cade pe spate cu mine peste el .
- Ti-am mai spus cat esti de nebun ? il intreb razand.
- Nu stiu , dar eu ti-am mai spus ca te iubesc ? Intarziat-o !
- Scuze , scuze ....stii ca asa sunt eu .
- Da si tocmai de aceea te iubesc atat de mult .
Ii cuprind buzele intr-un sarut scurt , dar el nu se multumeste cu atat . Isi strecoara limba in gura mea , explorand fiecare particica cum facea de obicei . Nu ma las mai prejos si incepem sa ne sarutam pasional . Adoram gustul buzelor lui . Erau asa dulci si moi . Cand ramanem fara aer ne oprim si ne ridicam de jos . Isi pune mana pe talia mea si incepem sa ne plimbam. Cum nu suportam sa fie atata liniste ma imping usor in Adi , si il bag in boscheti .
- Daca te prind.... imi reprosaza el iritat .
Eu o iau la fuga spre topogan cu el in spatele meu . Alunec usor pe topogan pana jos , un lucru care mi-a scapat era ca Adi ma astepta jos , cu o fata foarte serioasa . Amuzata de faptul ca avea cateva frunze uscate pe haina radeam pe infundate.
-Deci asa... acum trebuie sa ma razbun .
- Stai putem negocia , ii raspund razand .
Ma ia pe sus si merge cu mine in spate pana la o stropitoare . Nu stiu cum reuseste ,dar o porneste . Stropi mari de apa se loveau de corpurile noastre . Alearga in jurul stopitorii fara sa-i pese ca ma avea in spate . Speriata ma prind de gatul lui . Cat putea sa fie de nebun. Ma lasa jos si cu un zambet satisfacut ma ia in brate .
-Ti-am spus ca nu scapi .
- Esti nebun ,zuzule !
- Da , dupa tine , zuza !
Imi bag mana in parul lui blond si il sarut din nou .


Si capitolul meu:x

Gaby:

Printre draperiile camerei, patrundea lumina produsa de catre astrele ceresti ce pare ca isi slavesc “regina” suprema.Lumina produsa de ele nu ma lasa sa dorm.Mai bine ma duc sa ma plimb prin parc.Am coborat scarile blocului, si am pasit usor catre parc.Nu m`am grabit.Nu speram sa vad nimic.Nu speram sa vad pe nimeni.Mint!Speram sa vad pe cineva.Pe ea...Fata a carui nume nu il stiu, dar care mi`a captat atentia cu totul.Gandul imi sta numai la ea.Desi nu stiu nimic despre ea, imi place.E asa de vesela, si ochii ei caprui ma fac sa ma pierd in ei.Parul ei ondulat si ravasit ma scoate din minti si ma face sa nu mai stiu nici cum ma cheama, nici cati ani am.Problema mea e ca...ea e cu Adi.Dar si eu...cu Ramona.Care e treaba?....Ea nu stie ca exist...Sirul gandurilor mi`a fost intrerupt de catre niste zgomote ce pareau ca vin din centru parcului.M`am indreptat catre sursa zgomotelor sa vad ce e.Ajuns la fata locului.....as fi prefert sa nu fiu acolo. Frumoasa mea era cu prietenul ei si se simteau foarte bine impreuna.Se distrau, iar eu as fi preferat sa nu vad scena sarutului dintr cei doi.In momentul acela, imi venea sa merg la Adi, si oricat de prieteni suntem noi doi, sa`i dau vreo doua de sa ma tina minte cat traieste.
Dar m`am abtinut.Realizez si singur ca mai mult rau imi fac daca ma gandesc la ea, si totusi ce pot face?
Am decis totusi sa nu le stric momentul si sa incerc sa trec ca o umbra pe acolo, dar..nu mi`a iesit.Adi m`a vazut si m`a chemat langa ei.Cu tragere de inima m`am dus.
Adi a spart gheata, pentru ca a vazut ca eu sunt cam tacut, iar frumoasa plecase la magazin:
-Si i`a zi frate, ce cauti pe aici la ora asta?
-Pai...ma plimb.Am raspuns sec.
-Uite, de vreo 2 saptamani ceva nu e in regula cu tine.Esti prezent doar cu trupul,mintea iti e absenta.
-Frate, nu am nimic.Sunt bine.Intelege~
-Un singur lucru stiu.Ca e vorba despre o fata...
-Si daca e ce?...Tu o ai nu? Ti-e usor! Macar site ca existi! Am tipat la el, desi nu era vinovat ca si el o iubea.
- Gaby, calmeaza`te.Ce dracu? Esti cu Ramona.Ce dracu iti mai trebuie? M`a intrebat nervos.
-Imi pare rau, doar ca...eu nu o iubesc pe Ramona, eu o iubesc pe...



Deci...primu` e scurt...sa`mi spuneti daca merita sa continui..:D

#2
Ehh am trecut si eu pe aici :) Waw ce super mi-a placut la nebunie felul in care isi ziceau : -Esti nebun ,zuzule !
- Da , dupa tine , zuza !:)) foarte cool nu am mai auzit pana acum niste porecle asa haioase..
Hmm dar aici intervine o problema :) atunci cand doi frati se indragostesc de aceias fata iese cu scantei..pff oare alta fata nu isi gasea decat pe iubita lu fratesu?!Totusi sper k Adina sa nu se desparta de Ady ar fi pacatttttt..........
Imi place la nebunie ideea voastra si abea astept sa vad ce se va intampla in continuare :)
Am o singura obiectie as vrea capitole mai lungi.
Multa bafta fetelor si inspiratie din belsug

Bye and Kiss :-h :-*
INGERII SUNT SPIRITE INARIPATE,PRIETENI CU SPIRITUL TAU INARIPAT! :X:X:X My love GRAVITATION... 


DeeJay David feat Dony-Temptation [Mix by DeeJay Aliss] http://www.youtube.com/watch?v=gCif6BTxEfg BIG thx for subscribe and comment this song pupic

#3
Bun , sa nu ziceti ca numai Alesha il face(ficul) postez eu capitolul asta =))

Adina :
Auzim niste sunete pe langa noi si rupem sarutul . Se pare ca era un prieten de-al lui Adi . Destul de dragut baiatul . Frate , la ce ma gandesc , sunt cu Adi ! Oricum ochii lui negrii ca smoala , misteriosi ma fascinau mult . Ce n-as da sa-l mai cunosc putin . Pare cam timid asa ca ma duc pana la magazin sa iau trei sucuri . Ii las in urma si pornesc spre un non-stop . Mult am mai caut magazinul ala ! Intr-un final l-am gasit . Am luat trei doze de cola si am pornit inapoi spre parc . Mergeam incet , cred ca si melcul m-ar fi intrecut . Ma gandeam la el continuu , el in stanga , el in dreapta , tot capul imi era invadat de persoana lui . Nici eu nu stiu ce m-a apucat . Ma opresc si ii aud vorbind :
- Imi pare rau, doar ca...eu nu o iubesc pe Ramona, eu o iubesc pe...
- Pe cine ? Deja te-ai saturat de bunaciunea aia ? Repede le mai schimbi , ii zice Adi intr-un fel iritat .
Adica eu ce sunt ? Incerc sa nu fac o criza de nervi pe acolo si ma abtin sa nu dau cu ceva dupa el . Inchid putin ochii si grabesc pasul . Cand ajung mai aproape de el ii zic serioasa :
- Bunaciune , ha ? Bravo , frate , hai ca esti tare . Tine ! si ii arunc sucul .
- Scuze , stii ca nu la asta ma refeream . Tu pentru mine esti...
- Mancarea de ieri ! i-o tai inainte sa poata termina replica .
-Nu , esti totul pentru mine !
Oftez si ma asez pe o banca din fata lor . Ce om ! Scot telefonul din buzunar si dau drumul la muzica . Nu mai aveam nici un chef de glume . Nu-mi statea in fire , dar eram prea serioasa . Vine langa mine si ma ia in brate . Imi soptea continuu “Scuze” . Doamne , de ce il iubesc ca o nebuna ? Si de data asta il iert . In mama masii de treaba ! Ma saruta scurt pe buze si dupa incepe sa vorbeasca cu celalalt tip . Nu stiu despre ce era vorba , dar am aflat ca pe tipul cu ochii de smoala il cheam Gabi . Incerc sa-mi revin si zambetul imi reapare pe buze . Iar eram eu , asa cum trebuie sa fiu . Incep sa spun bancuri , tot felul de intamplari haioase de prin generala si pur si simplu tot ce credeam eu ca face oamenii sa rada . In timp ce ma maimutaream eu pe acolo ma impiedic de o piatra si cad in fund ca un copil mic si prost . Incep sa rad ca nebuna si baietii la fel . Ma ridic si imi scutur putin pantalonii de praf .
-Sa vedeti ce vanataie o sa am , zice mama ca iar m-am batut cu cine stie cine pentru o tampenie , le spun printre hohote de ras .
Radeam ca prostii din orice porcarie cat ar fi ea de minora . Se pare ca si Gabi s-a mai deschis si acum vorbea si cu mine . Imi placea sa vorbesc cu el , eram aproape la fel . Glumea si radea ca si mine . Parca eram eu in versiune masculina . Buzele lui rosii precum sangele erau arcuite intr-un zambet cat chipul sau angelic de mare . Cred ca nu am mai ras asa de mult . Orele trec si noi ne dam seama ca parintii ne vor da in urmarire generala daca mai zabovim mult prin parc . Plecam toti trei spre casa . Ce bine ca stateam aproape unul de celalalt . Pe drum mergeam numai trilulilu . Nu mai puteam tine directia dreapta de la atata ras . Primu care se desparte de noi e Gabi , statea la cateva strazi departare de mine si Adi . Il salutam si pornim mai departe . Blondul meu ma saruta intr-una pe frunte , semn ca ii pare foarte rau pentru ce a zis . Inainte sa intru in scara blocului ma saruta apasat pe buze . Mana lui se plimba pe spatele meu , adancind mai mult sarutul . Incet , incet il indepartez si ii promit ca mai vorbim . Urc repede scarile si deshid usa apartamentului . Parintii dormeau , ce bine ! Deschid frigiderul , pentru ca imi era o foame de lup . Caut eu ce caut si nu gasesc nimic bun . Imi iau iar bluza pe mine si ma duc pana la magazin . Pe drum am marea surpriza sa o aud pe Ramona ca ma face tarfa si cum ii vine la gura . Ma enervez si ma iau putin mai mult de ea . Nimeni nu ma jigneste . Gabi vroia sa zica ceva , dar nu i-am dat voie . Sa ma scuteasca ! Fac cale intoarsa pentru ca mi-a pierit pofta de mancare . Deschid usa de la casa si o trantesc cu putere . Noroc ca parintii aveau un somn adanc . Intru in camera mea si ma duc sa fac un dus . Apa fierbinte imi relaxa corpul si ma ajuta sa-mi limpezesc gandurile . Ce mai zi ! Ies si ma infasor intr-un prosop pufos . Imi iau pijamalele care erau arunca pe sub perna si ma bag sub plapuma . Incet , incet somnul pune stapanire pe mine . Alunec fara sa vreau in lumea viselor gandindu-ma la Adi si la noul nostru amic . Lumina zilei isi face aparitia . Razele soarelui intrau printre jaluzele . Ma trezesc buimaca si ma uit la ceas . Era 12:00 . Iar mi-am pierdut juma’ din zi dormind . O aud pe mama cum stiga sa ma duc la masa . Imi iau o pereche de pantaloni de trening negri , si un maieu rosu . Merg spre bucatarie si le urez un scurt “Neata! “ parintilor . Termin repede micul dejun si merg la televizor . Azi trebuia sa ies la plimbare cu Andreea , prietena mea . Ma uit la telefon si observ ca am zece sms-uri de la ea . Imi iau bluza de trening si ies din casa . Andreea ma chema urgent la locul nostru . Se pare ca a gasit o noua fata de gasca si vrea sa mi-o prezinte .






Gaby:


Exact cand eram si eu pregatit sa ii spun prietenului meu ca sunt indragostit de iubita lui, a venit ea de la magazin. Noi nu am fost atenti dar ea a auzit o parte din discutie, si s-a suparat rau de tot pe Adi, cand el a replicat:
-- Pe cine ? Deja te-ai saturat de bunaciunea aia ? Repede le mai schimbi
Cred si eu ca s-a simtit rau.De fapt, nu inteleg de ce imi pasa.Adi are dreptate, Ramona e o bunaciune, dar nu se compara cu Adina.
Cu Ramona sunt la vrajeala, dar Adina....Mi-as da ani din viata sa pot fi macar o zi cu ea, sa o tin in brate si sa ii mangai parul usor cifulit. Dar asta nu prea cred ca va fi posibil. In orice caz, ies din gadurile mele si ma trezesc la realitate, devenind si eu la randul meu activ la conversatie.
Adina s-a tot maimutarit, a spus glume, iar apoi a cazut in fund ca un copilas ce tocmai invata sa mearga.Deci, cu alte cuvinte, ne-a facut sa radem cu gura pana la urechi si sa nu ne mai dam seama de trecerea timpului.
Am pornit spre casa, dar la un moment dat a trebuit sa o luam in directii diferite.
Am luat-o spre casa, dar nu inainte de a spera ca Adina imi va oferi macar o imbratisare, dar nu a fost sa fie.
Le-am zambit amandurora, apoi am plecat in drumul meu fara sa privesc inapoi nici o clipa, de teama sa nu vad o scena care m-ar putea marca, astfel incat sa nu mai pot parea indiferent ca inainte.
Pierdut in gandurile mele, am parcurs o buna bucata din drum, pana ce m-am intalnit cu Ramona.
-Gaby, micutule ce faci? M-a intrebat acesta dand sa ma sarute si foarte fericita ca ma vede.
-Bine. Ma duc acasa. am raspuns eu sec si fara chef de vorba.
-Ce te-a suparat?
-Nimic, ce arat eu suparat? Am intrebat-o nervos.
-Da...Hai ca ma duc sa ma intalnesc cu fetele, vrei sa vi?
-Nu.Mai bine ma duc acasa pentru ca sunt plecat de mult de acasa, si cred ca e timpul..
-Cu cine ai stat asa de mult, si esti asa de obosit? M-a intrabeat aceasta cu un ton de gelozie si nervozitate.
-Cu Adi si cu iubita lui, Adina.
-Cu tarfa aia ai stat pui? Cred ca ti-a venit tare greu sa o suporti.
-Nu! Chiar deloc,pentru ca m-am inteles chiar bine cu ea.Si sa nu mai indraznesti sa o faci tarfa, pentru ca nu ai nici un drept, la fel cum e ea tarfa poti fi si tu, sa-ti fie clar lucrul asta! Cand i-am spus asta m-am rastit la ea, si cred ca s-a cam speriat.
-Sti ceva? De ce ii iei apararea ei si nu mie?
-De ce nu ar face-o? Se auzi o voce cristalina si clara din umbra.
-Cine esti? Am intrabt noi doi
-Adina, cine altcineva s-ar putea enerva asa, in afara de mine? Fi atenta Ramona, sau cum dracu te cheama, nu imi pasa cum sta treba cu reputatia ta, si cu cine esti tu, dar ai grija ce vorbesti si cum vorbesti despre mine. Pentru ca eu nu iti promit bataie si nu te avertizez inainte. Data viitoare cand te aud eu iti dau palme pana cazi din picioare! Sa-ti fie clar.
Vazand ca vreau sa spun ceva, mi-a taiat-o scurt si mie:
-Daca ai de gand sa iti aperi mironosita, fa-o in alta parte nu aici, langa mine si nu cu mine.Mai bine ai pune-o sa-si tina gura, la dracu de tarfa penala ce e ca numai prostii scoate pe gura.
Apoi a plecat nervoasa.Chiar imi pare rau, imi vine sa o plesnesc pe Ramona, dar e fata, totusi...
-Eu am plecat, dute unde vrei nu ma intereseaza ce faci! I-am spus pe un ton rece.
-Dar ce e cu tine? M-a intrebat ingrijorata..
-Nu-i treaba ta! I-am raspuns, apoi am plecat lasand-o plangand in mijlocul strazii si fara sa imi pese de soarta ei de acum in colo...
Life is not about finding yourself, is about creating yourself!

Blog :]
Nebunie in cuvinte! <3

#4
Si acum nextuu :x

Adina : Merg pe strazile pline de gropi ale Bucurestiului cu mainile in buzunare si cu capul ridicat spre cer .Cat puteam fi de visatoare . Nici nu-mi dau seama cum , dar am ajuns la locul unde trebuia sa ma intalnesc cu Andreea . Se pare ca o data in viata ajunsesem si eu mai devreme . Ma trantesc pe iarba moale si astept sa vina si fetele . Dupa vre-o zece minute apar . Fara sa ma uit la ele le zic:
- Dumnezeu cu mila , voi nu aveti ceasuri ?
- Uite cine vorbeste ! mi-o intoarse Andreea amuzata .
Ma ridic o salut si cand ma uit mai bine vad ca noua noastra prietena era Ramona . Fac o fata de nedesris si zic mirata :
- Ce cauta ea aici ?
- Ti-am zis ca am gasit o noua fata de gasca , ea e Ramona .
Stau si ma uit prin ele . O , nu ! Asta mai lipsea , dupa ce ca m-a facut tarfa acum cica ar trebui sa fim prietene . Ramona ranjea cu gura pana la urechi . Nu o sa o las eu pe fufa asta sa-mi strice viata . Cu un ton nervos incep sa tip ca nebuna :
- Eu cu asta nu am de gand sa vorbesc cu tarfa asta ! Sa fie clar ! Am plecat de aici . Andreea noi vorbim maine la scoala .
Ramona stiind ce vreau sa fac pot sa pun pariu ca a inceput sa faca pe victima . Il sun pe Adi si nu raspunde , mai incerc ...acelasi rezultat . Perfect , frumoasa mea zi de duminica era praf ! Injuram printre dinti si nu mai stiam ce sa fac sa ma calmez . Cum nu ma uitam pe unde merg m-am bagat in cineva .
- La dracu’ , asta mai lipsea . Scuze , spun nervoasa .
- Hei , Adina , esti bine ?
Ridic capul si il vad pe el , pe Gaby . Incerc sa afisez un zambet , dar nu-mi iasa . Ma vede ca am draci si ma ia de mana , tragandu-ma dupa el prin multimea de oameni . Nu prea stiam ce are de gand sa faca , dar ma simteam in siguranta cu el . La un moment dat ne oprim langa un lac . Era un loc minunat plin de copacii , cu multa verdeata . Se vedeam ca omul nu si-a bagat coada pe acolo . Era deosebit de curat , fata de alte parti ale capitalei . Se aseaza jos pe iarba ,. Iar eu ii urmez exemplul . Se uita visator la lac . Mii de ganduri ii treceau prin cap , asta o putem observa din privirea lui . As fi vrut sa-i pun sute de intrebari , dar ceva ma oprea . Cautam o gluma , o faza amuzanta , orice care ar face pe cineva sa rada , dar nimic . Nu suportam linistea aia apasatoare . Deschide gura vrand sa zica ceva , dar ezita . Imi dau eu drumul si incep sa vorbesc :
- De ce am venit aici ? intreb curioasa ca de obicei .
- Cand vin aici ma linistesc si imi limpezesc gandurile , iar tu pareai foarte nervoasa si aveai nevoie de un loc unde sa te calmezi ca daca mergeai acasa sigur te certai cu ai tai si ar fi iesit mai mare scandal , am patit-o , imi raspunde calm .
- Ma cunosti mai bine ,decat as fi crezut !
-Se poate spune si asa ... imi place sa descifrez oameni , dar tu semeni mult cu mine , de aceeasi stiu atat de multe despre tine .
Eram total uimita . Ma cunoastea , poate chiar mai bine decat Adi cu care eram de ceva timp . Telefonul incepe sa sune . Il scot din buzunar si raspund cu o voce putin mai calma . La celalalt capat era Adi . M-a intrebat ce fac si i-am zis ca sunt cu Gaby . Cand a auzit a inceput sa fie cam nervors punand zeci si sute de intrebari . Ce gelos putea fi ! Mare lucru , stateam cu un prieten de vorba . Crizata iar ii inchid . Acum mai aveam putin si ma apucam de plans . Gaby vazand ca ochii imi sunt impanziti de lacrimi , ma tinge usor pe umar in semn de prietenie . Ma ridic si plec lasandu-l in spate . Sub fata mereu “smile “ pe care o aveam se ascundea si o fata “sad “ care iesea mai greu la iveala , dar acum a iesit . Din prostii , dar totusi chiar mi-au facut niste nervi... vai viata ! Ajung acasa si incerc sa ma comport cat mai normal cu parintii , tata vazand ca nu sunt in regula vine la mine in camera si ma intreaba :
- Ale , ce-i cu tine ?
- Tati , putem vorbi mai incolo ? ii raspund cu o alte intrebare si cu un ton stins .
- Nu , stii ca mie imi poti zice , a facut ceva Adi , ca-l bat !
- Nu , tata , m-am certat cu Andreea . Si maine la scoala vreau sa-i explica , dar cred ca una i-a bagat numai tampenii in cap .
- Gata , totul va fi bine ! Hai zambareat-o ca te descurci tu !
Tata mereu stia cum sa-mi ridice moralul . Ma imbratiseaza strans la piept si iasa din camera . Avea dreptate trebuia sa o scot la capat . Ma pun in pat si astept sa vina ziua de maine ca sa ma scot din belele . Noaptea iar a alunecat pe nesimtite si alarma sacaitoare a ceasului suna asurzitor . Ma trezesc buimaca si ma duc sa ma spal . Ies din baie dupa zece minute si ma duc sa ma imbrac . Imi iau o bluza mov , o pereche de blugi negrii si o pereche de adidasii alb cu mov de la Nike . Inainte sa ies din camera primesc un mesaj :
“ Esti o tarfa proasta care a pierdut , semnat Ramona . Citesc si pe moment intepenesc . Ce-i fac !



Si al meu:


Gaby:

Am iesit putin sa ma plimb in speranta ca o voi vedea, si voi vorbi cu ea.Ma plimbam pe strazile intortocheate ale Bucurestiului, si mii de ganduri imi trec prin cap. Mi-o imaginez pe Adina cu Adi mult prea fericiti impreuna, sarutandu-se. Asa imi vine sa il bat pe Adi, sunt atat de gelos pe el. Oare cum a cunoscut-o inaintea mea? Normal ca a cunoscut-o inaintea mea, pentru ca eu am stat sa imi pierd timpul cu Ramona, si mai stiu eu cine.
Dar sunt sigur ca nu mi-o voi ierta prea curand, de fapt nu stiu daca mi-o voi ierta vreodata. In momentul asta, mi-as dori sa fie a mea. Sa-i simt parfumul si sa o strang in brate, sa o rasfat asa cum stiu doar eu si cum ii place doar ei.
Dar in momentul asta simt ca asa ceva nu va fi posibil, si ceva imi spune ca relatia ei cu Adi nu se va termina prea curand.
In tot timpul in care am stat pierdut in gandurile mele, iar Adina alerga prin mintea mea, si eu ma intrebam daca nu o dor picioarele, ca alearga de mult prin mintea mea, m-am coicnit de....ea..:
“- La dracu’ , asta mai lipsea . Scuze , mi-a spus nervoasa.”
Era asa de nervoasa si de suparata. Zambetul acela grozav si dulce acum nu mai era prezent pe chipul ei micut.
Nu stiam ce sa fac, nu stiam cum sa reactionez. Pur si simplu nu stiam ce sa ii spun.Era clar ca nici unul dintre noi nu mai avea replica. Eram amandoi....nu stiu cum eram...
Dar singurul lucru care mi-a trecut prin cap a fost sa o prind de mana si sa o duc la locul meu special in care obinuiam sa merg cand eram nervos sau suparat.
Cum am spus, am luat-o de mana si am tras-o dupa mine.Nu s-a impotrivit, dimpotriva, m-a urmat.
Ajunsi pe malul lacului m-am asezat, iar ea mi-a urmat exemplul. Nu a spus nimic, parea ca se gandeste, dar nu era singura.
Mii de ganduri imi invadau mintea, care statea gata sa explodeze. Acum era momentul sa ii spun ce simt pentru ea.Era momentul...da...
Dar nu zic, acum incerc sa imi caut cuvintele, cu care ii voi spune cat de mult o iubesc.
Aleluia, gata le-am gasit, ii voi spune asa :”Adina, uite, eu stiu ca esti cu Adi, si ca nu e vina lui ca te iubeste, asa cum nu e nici vina ta ca il iubesti.Eu nu am stiut cum sa iti spun, si inca nu stiu, dar o spun cu niste cuvinte simple, care mi-au trecut prin mintea confuza si incetosata.Ca sa nu o mai lungesc trebuie sa iti spun ca tin mult la tine, si stiu ca tu sti ca sunt cu Ramona, dar vreau sa intelegi ca nu imi pasa de ea. De fapt nu mai sunt cu ea, eu te vreau pe tine.Deci cu alte cuvinte, eu...te iubesc.”
-Adina..
Dar telefonul ei suna si ea nu a mai fost atenta la ce am spus eu. Nu stiu cine a sunat-o dar stiu ca nu i-a mare placere sa vorbeasca cu persoana de la capatul celuilat fir.
A plecat nervoasa, dar eu nu am apucat sa ii spun ce aveam de zis.
Incercam sa ascund o fata trista cu un zambet vesel , asa cum faceam eu de obicei, insa de data asta nu mi-a iesit si chestia asta a observat-o si ea....


Si capitolul 4

Al lui sysu:

Adina : Ma grabeam , aproape alergam . Vroiam sa ajung la scoala , sa lamuresc odata porcaria in care ma aflam . Iau repde metroul si cobor dupa vre-o cateva statii . Trec o intersectie si ajung la scoala . Pasesc cu o urma de neincredere pe poarta institutiei si inaintez cu pasi mici . Ajung in clasa si fara sa ma trezesc bine ma aleg cu o palma . Ma uit curioasa si vad ca-i de la Andreea . Fac niste ochii cat cepele si spun cu o urma de amuzament cum faceam de obicei cand ma aflam in belele :
-‘Neata si tie ! Multumesc pentru trezire , dar totusi a cam durut .
- Nu mai fa pe victima dupa cate mi-a spus Ramona aseara meritai mai multe , nu doar una . Stii ceva,esti o panarama !
Ma uitam ca proasta la ea . Asta a durut ! Fara sa apuc sa dau explicatii pleaca de langa mine si merge la clasa lui Ramona . Imi arunc ghiozdanul in ultima banca si il caut cu privirea pe Adi . Era in fata clasei cu un grup de baietii , merg spre ei si ii salut . Il trag intr-o parte pe Adi si incepem sa vorbim :
- Deci , acum s-o lamurim !De ce te-ai crizat asa aseara cand ai aflat ca sunt cu Gabi ?
- Mai ai si tupeu sa intrebi ? Cum dracu’ sa nu ma crizez daca tu ma inseli ? imi raspunde nervos .
- Stai de unde pana unde , te insel ? Pur si simplu m-am intalnit cu el in oras si am mers sa ne plimbam pentru ca eram nervoasa si tu nu ai bine dispus sa raspunzi la telefon !
- Da , cum sa nu ! Si atunci de ce Ramona mi-a zis ca te-a vazut cum te sarutai cu el si va tineati de mana ? Oriucm daca pentru tine atat a insemnat relatia noastra e mai bine sa incheiem aici . Eu am rupt-o cu tine !
Imposibil ! Vita aia mi-a mintit toti prietenii si acum nimeni nu ma mai crede . Ies fulger din clasa si merg la baie . O lacrima cristalina imi aluneca usor pe obraz ajuncand pe gresia rece . La dracu’ , plangeam ! Si pentru ce ? Pentru ca cei pe care ii iubeam cel mai mult m-au lasat balta ! Aveam nevoie de ajutor si spre norocul meu stiam unde sa-l gasesc . Mi-am sters repede lacrimile si am pornit spre clasa lui Gabi . Am intrat si l-am vazut undeva prin spatele clasei . Fara sa-i dau explicatii l-am tras dupa mine afara din clasa . Se uita la mine ca la masini straine . Ma sprijin de perete si cad pe ganduri cateva clipe . Deschid ochii si ma uit la el . Iar era sa ma pierd in ochii lui , dar mi-am revenit repede . Imi caut cuvintele si zic :
-Gabi , te rog ajuta-ma ! Sunt intr-o mare belea datorita Ramonei . Incearca sa vorbesti cu ea si sa afli ce i-a spus Andreea si lui Adi . Ce proasta sunt ! De fapt e iubita ta , nu ai avea cum sa ma ajuti sa ma razbun ....uita ce am zis ....
Dau sa plec . La ce m-am gandit ? Sa-i cer ajutor inamicului . Bravo mie ! Sunt asa o fraiera ! Oficial , eram intr-o lume in care nu mai imi gaseam prietenii de care aveam atata nevoie . In timp ce ma gandeam vocea cristalina a brunetului ma trezi din visare :
- Te ajut , intre mine si Ramona totul s-a incheiat . Nu o las sa-ti strice viata , suficient mi-a stricat-o mie . Ne vedem in pauza mare sa-ti spun ce am aflat.
Nu-mi venea sa cred . Chiar vroia sa ma ajuta si aveam mare incredere in el . Eram ferm convinsa ca nu ma va dezamagi . Ii multumesc si merg in clasa mea . La naiba ca aveam matematica ! Profu’ dicta , dicta , explica pe limba lui si iar dicta . Ca de obicei nu am inteles nimic . Noroc ca ora a trecut repede . Am iesit in pauza si m-am dus la geam . Toti care treceau pe langa mine susoteau ca l-am inselat pe Adi . In mama masii de treaba , ca deja erau stresanti ! Erau mai rau ca babele din sat de la bunica . Clopotelul suna ! Ce scurta era pauza . Trec orele cum trec si in sfarsit vine pauza mare . Nici nu iasa profesoara din clasa ca eu deja eram afara . Am asteptat cam cinci minute pana a iesit Gabi din clasa . Cu un zambet micut in coltul gurii mi-a zis :
- Am aflat tot . Repede mai varsa fata asta secretele . Pai in primul rand a zis ca tu l-ai inselat pe Adi cu mine si ca te-ai culcat cu juma’ din scoala , dupa a zis ca ai venit cu o gasca de baietii si ai batut-o si a incheiat cu vesnica faza “E o mare tarfa ! . Cam asta mi-a zis ...
- Ooo , deci o omor ! In mama masii de treaba ce am ajuns ? Tarfa scolii ? La dracu’ sa o ia ca nu mai vede ziua de maine . Fi atent , Gabi daca nu zice adevarul chiar o sa pun toti prietenii mei pe ea , si crede-ma ca inafara de Andreea si Adi mai am o gramada , asa ca mai bine ar spune adevarul .
Dau cu pumnul in perete de nervi si plec in clasa . In pauza viitoare ma duc sa o paruiesc putin daca nu spune ea adevarul !




Si al meu:



Gaby:
-Gaby! Iar nu ti-ai facut curatenie in camera, dar afara ai iesit!
-Oh, dar lasa-ma ca sunt baiat si am si eu problemele mele! M-am rastit eu la mama.
Apoi a venit in camera mea, a luat hainele de pe pat si s-a asezat langa mine.
-Gaby, stiu ca nu sunt persoana cea mai potrivita de a discuta asta cu tine, dar esti fiul meu, si trebuie sa avem discutia asta.
-Ce discutie? Am intrebat eu sec.
-Deci, nu stiu sigur dar presupun ca e vorba de o fata..Am dreptate?
-Cam da,....
-Cum o cheama? M-a intrebat destul de ingrijorata.
-O cheama Adina, dar ea e cu Adi si nu sunt prea sigur ca stie ca exist.Si eu tin destul de mult la ea.Dar nu stiu daca ea ma iubeste.
-Ohh Gaby..
-mama puteam vorbi alta data?....
-Bine, bine...
Apoi am facut un dus rapid si m-am culcat.Noaptea acaparase deja orasul, deci nu avea cum sa ma deranjeze lumina.Am adormit imediat ce m-am asezat in pat.
“trrrr, trrrr”, La dracu aceeasi sonerie infernala, la toate ceasurile, cat de enervant poate fi.Am luat ceasul si l-am trantit in perete.Minunat, s-a crapat.O sa achizitionez unul nou inainte ca mama sa vada ca l-am distrus pe acesta.
M-am scualt din pat, si m-am dus sa fac un dus. Picaturile de apa cadeau asa de grele pe corpul meu, incat am trezea cu totul la realitate. Am iesit, mi-am infasurat trupul intr-un prosop, apoi am sters oglinda, si m-am privit in ea.
-Ce idiot sunt! Cum mi-am putut imagina ca as putea vaea vreo sansa la ea?
“-Nu esti idiot, idiotule. Daca stai sa te smiorcai in oglinda, nu o sa fie a ta, aste e clar.”
-La dracu acum vorbesc si singur.
Apoi m-am inbracat, am luat micul de jun si am pornit catre scoala.Drumul a fost la fel ca intotdeauna. Gandul mi-a stat doar la Adina, si culorile nu mai erau asa de accentuate ca inainte.
La scoala, ce sa mai zic? Ca de obicei, aceleasi ore plictisitoare, pana cand in clasa a navalit Adina cu ochii inpainjeniti de lacrimi, m-a tras de mana fara sa-mi de-a o explicatie atunci pe loc, am iesit din clasa si mi-a spus:
“-Gabi , te rog ajuta-ma ! Sunt intr-o mare belea datorita Ramonei . Incearca sa vorbesti cu ea si sa afli ce i-a spus Andreea si lui Adi . Ce proasta sunt ! De fapt e iubita ta , nu ai avea cum sa ma ajuti sa ma razbun ....uita ce am zis ....”
Cat e de dulce. Ramona...Ca de obicei e vina ei.La ce sa ma astept din partea unei persoane inculte ce ea?
- Te ajut , intre mine si Ramona totul s-a incheiat . Nu o las sa-ti strice viata , suficient mi-a stricat-o mie . Ne vedem in pauza mare sa-ti spun ce am aflat. I-am spus dupa care s-a intors zambin in clasa ei.
Ajuns inapoi o trag nervos pe Ramona deoparte si o intreb:
-I-a zi! Varsa tot nemernic-o! Ce ai spus tutror de se comporta asa cu Adina?
-Ahh despre ea era vorba. Pai ce puteam zice?....Am spus tuturor ca l-a inselat pe Adi, ca s-a culcat cu jumatate de scoala, si ca a venit cu o gasca de baieti sa ma bata. Si oricum ce iti pasa? Si asa e o mare tarfa!
-Clar! Gata poti pleca am aflat ce aveam de aflat Acum dispari!
Profesorul a intrat in clasa si a trimis-o pe Ramona la baie deoarece plangea. Nu-mi pasa.
Ora a trecut destul de repede, si pauza mare a venit.Am iesit pe coridor si m-am intalnit cu Adina:
- Am aflat tot . Repede mai varsa fata asta secretele . Pai in primul rand a zis ca tu l-ai inselat pe Adi cu mine si ca te-ai culcat cu juma’ din scoala , dupa a zis ca ai venit cu o gasca de baietii si ai batut-o si a incheiat cu vesnica faza “E o mare tarfa ! . Cam asta mi-a zis ...
“ - Ooo , deci o omor ! In mama masii de treaba ce am ajuns ? Tarfa scolii ? La dracu’ sa o ia ca nu mai vede ziua de maine . Fi atent , Gabi daca nu zice adevarul chiar o sa pun toti prietenii mei pe ea , si crede-ma ca inafara de Andreea si Adi mai am o gramada , asa ca mai bine ar spune adevarul .”
Saraca Adina, a dat nervoasa cu pumnul in perete si apoi a plecat in clasa. Nu stiu ce era in mintea ei dar nu cred ca era de bine.
M-am dus apoi la Ramona si i-am zis:
-Ai face bine sa spui tuturor adevarul!
-De ce as face asta, ma rog?
-Pentru ca....


Sper sa fie bun:D:">

#5
Deci , e clar va place ficul de numa' , numa' :| . E chiar asa de rau ? Lasati macar un comm ca nu ne suparam :(
Capitol nou ... poate asta va place ....

Adina : Ora trecea minut cu minut . Nu eram deloc atenta . Ce zi ! Urma sa ma iau si la bataie cu o proasta , nici nu merita osteneala . Se suna de pauza . Doamne ajuta ! Era si timpul . Ies val-vartej din clasa si inaintez repede pe coridor . Iau o gura de aer si astept ca profesorul sa iasa de la ora . Cand in sfarsit babaciunea aia deschide usa intru sa merg glont la banca Ramonei . Dau cu pumnul in banca ei si zic :
- In momentul asta vi cu mine si dai niste explicatii prietenilor mei . Ce-am ajuns ? Sa isi bata joc de mine o retardata mintal ?
- Gabi , ajuta-ma nu vezi ce-mi face ? spune ea plangand cu lacrimi de crocodil .
Gabi s-a asezat comod pe catedra razand aproape in hohote . Eu eram in culmea nerilor si aia facea pe victima . Daca aveam un pistol la mine sigur i-as fi zburat creierii . O iau de par si o trag dupa mine pana in clasa . Inafara faptului ca toti se holbau la mine ca la masini straine aia mai facea o gura de se auzea pana la directoare . Asta imi mai lipsea sa-mi faca si probleme cu directiunea . O trantesc de un perete in clasa mea si imi scot telefonul din buzunar formez repede un numar si il pun la ureche .
- Alo , ce faci , Mita ? Da...cineva m-a cam bagat in belele ... crezi ca ai putea sa ma ajuti ? Multumesc mult , frate , m-ai scapat ...iar .
Inchid telefonul si il pun la loc in buzunar . I trag o palma Ramonei si ma rastesc la ea :
- Curva imputita , daca in momentul asta nu zici tot adevarul , dau un beep si pun o gasca de baietii pe tine si crede-ma ca nu glumesc , daca tu mi-ai facut ce mi-ai facut pot si eu sa ma razbun , nu ? Asa ca dai drumul .
- Bine , spun tot , doar lasa-ma in pace! Spune plangand , dar de data asta era adevarat . Adi , Deea , tot ce v-am spus au fost minciuni , Adina nu sta cu Gabi si nici nu a pus pe cineva sa ma bata . Am mintit doar ca sa ii stric viata ei perfecta . Acum da-mi drumul !
I-am dat drumul si cu un picior in fund am “aruncat-o “ din clasa . Am castigat , a fost destul de simplu . Adi vrea sa ma ia in brate , dar eu il resping si ii trag un dos de palma da cade lat pe spate . Andreea vrea sa zica ceva , dar ii inchid si ei repede gura . Daca au preferat sa credea niste minciuni si nu pe mine asta merita . Am rupt clar orice legatura cu ei . Imi iau ghiozdanul si ies din clasa . Daca chiuleam si eu de la o ora nu murea poporul . Sar gardul si il las pe portar in urma urland dupa mine . Zambetul imi era la locul lui . Il sun pe Mita sa vina sa ne intalnim . Mita era ca un frate mai mare pentru mine . De cand eram mica ma scoate din orice belea in care intram . Avea 18 ani si era in ultimul an la liceul unde eram si eu . Daca cineva incerca sa se ia de mine nu mai era chiar intreg a doua zi . Mita ajunge cat ai clipi la cafeaneu unde i-am spus sa vina . Ma ridic de pe scaun si il imbratisez strans , soptindu-i la ureche “Mita , frate , am scapat , am invins-o “ . Poate ca daca nu eram intr-un loc public ma invartea in aer ca pe un titirez . Vesel imi spune :
- Ti-am spus ca poti , Smile !
-Merci , frate , chiar esti mereu aproape cand am nevoie de tine .
Ne-am asezat la masa si am inceput sa povestim despre ce avea el de gand sa faca dupa ce termina liceu . Imi parea foarte rau ca-l pierd si ca nu mai era nimeni care sa-mi asigure spatele , dar stiam ca trebuie sa ma descurc pe picioarele mele . Mai aveam putin si plangeam . Imi sterge lacrima care mi-a cazut din coltul ochiului si imi spune :
-Hai , Smile , de cate ori ai probleme, un beep si vin . Nici sa nu te gandesti ca scapi asa usor de mine .
Ma ridic si il strang in brate . Dupa ce mai povestim putin plecam fiecare in directii diferite . Pe drum ma intalnesc cu Gabi . Era vesel , foarte vesel . Alerg spre el si ii sar in spate . Saracu’ s-a cam speriat . Razand cred ca i-am multumit de o mie de ori . Ce chestie , primesti ajutor de unde te astepti mai putin ! Acum amandoi eram liberi . Dupa ce ma dau jos din spatele lui incepem sa povestim :
- Hei , vreau sa-ti zic ceva ...
- Da , zi , Gabitu , ii raspund amuzata .
- Ok ... o sa fiu scurt si la subiect , vrei sa ...
Nu apuca sa termine ca iar imi suna telefonul . Raspund repede si il inchid , avand in vedere ca era Adi . Imi arunc telefonul printr-un buzunar si astept sa continue .

Capitolul lu' sisu ' :D

Gaby: Off, ora de mate trece asa de greu, dar parca azi e infernala. Profu` sta la tabla si vorbeste acolo pe limba lui, in timp ce eu stau plictisit in banca, privind sper tabla, dar fara sa dau semne ca as intelege ce spune bosorogu`.
Aleluia, e fara 20 dar asta nu inseamna ca s`a sunat si am scapat de gura mosului. Pierdut in gandurile mele, nu am auzit ca asa zisul meu profesor de matematica aproapre ragusise la cat m`a strigat.
-Gabriel! De cate milioane si miliarde de ori vrei sa iti mai repet?
-Ce sa imi repetati domnule profesor?
-Cum ce mai copile? Sa fi atent la ora ca apoi va chem la tabla si voi habar nu aveti!
-Domnule profesor, sa va spun trei lucruri: 1. Nu mai tipati dracului la mine ca imi spargeti timpanele, 2. Nu imi place materia pe care o predati nici de`a naibii si 3. Acum nu aveti decat sa ma duceti la director! Obiectii?
-Offf copile tu ai sa ma bagi in spital. Sau in mormant, depinde de nervii si de rabdarea mea.
Apoi s`a facut liniste. S`a dus inapoi la tabla si a continuat sa explice mai departe.
Mult ranvita pauza si`a facut in sfarsit aparitia. Nici nu a iesit bine ca proful ca Adina a navalit ca o furtuna in clasa si a tras`o de mana pe Ramona. A dus`o in clasa ei obligand`o sa de`a explicatii prietenilor ei. Ramona cerea indurarare ca mai apoi sa ma bage si pe mine in asta. Neah..nu ma bag, atata timp cat e vorba de Adina...
M`am ridicat amuzat de pe catedra si impreuna cu ceilalti colegi, am plecat sa urmarim “telenovela” dintre Adina si Ramona. Sincer nu`mi placea si nici nu`mi place ce`i face Ramona Adinei, dar ma amuza teribil si sper sa nu fie un pacat.
Dupa ce s`a clarificat treba dintre Adina si Ramona, ne`am reintors toti in clasa, mai putin Adina care si`a luat ghiozdanul si a plecat lasandu`l pe portar sa zbiere in urma ei. Eu am ramas la ora, deoarece aveam geografie si urmeaza sa dau teza...
Profesoara a venit cu chef de invatat ca de obicei si noi fara nici un chef....ca de obicei.
A inceput sa predea si sa explice, si iar sa explice, dar mie gandu` imi era doar la Adina si nu ma putea impiedica nimeni sa fac asta. Apoi mi`am adus aminte de incidentul din ora de mate, si ma gandeam ca daca fac asa...vrajitoarea asta sigur ma trimite la director. Deci trebuie sa fiu atent sau nu am sa mai vad Adina muult timp de acum incolo.
Ora a trecut pana la urma, si sincer am inteles mare parte din ce a predat profa`. Impachetez totul, apoi profesoara ma cheama la ea.
-Gaby...eu sunt o profesoara noua, si tu ai lipsit in perioada in care am facut cunostinta cu elevii. Din cate am inteles, ai fost racit...Deci, din moment ce multi m`ati confundat cu o noua colega...Vreau sa te cunosc si pe tine asa cum ii cunosc pe toti, pentru ca nu vreau sa fie diferente intre colegi.
-Inteleg...
-Asaaa...Lasa`ma sa termin. Eu ma numesc Karina, si am 20 de ani. Nu sunt profesoara stabila sunt suplinitoare.
-Ok...Eu sunt Gaby, cum deja stiti si am 17 ani. Eu sunt elev aici. Spun razand.
-Deci ai vrea sa mergem la un suc?..Sa facem cunostinta ca lumea si toate cele..?
-Mi-ar face placere. Ne vedem la cafenea la ora 15:00.
Apoi mi-am luat lucrurile si m`am dus acasa. Sincer e draguta profa` si e si tanara....Dar nu pot. Gandul imi zboara iar la Adina. Imi indepartez hainele si intru sub dus. Dupa 15 minute de rasfat total, hotarasc ca este cazul sa ies. Ma imbrac apoi ma apuc de teme, dar nu inainte de a manca. Timpul a trecut pe neasteptate, si se facuse deja ora 14:50. M`am incaltat si m`am grabit catre cafenea. Drumul pana acolo...nici nu stiu cum a fost, pentru ca am fugit ca sa nu intarzii.
Profa` adica Karina era deja la masa si ma astepta.
-Imi pare rau daca am inarziat. Spun eu abia rasufland.
-Nu e nici o problema.Stai linistit.I-a loc sa comandam ceva si sa discutam.
-Da. E ok. In timp ce cautam ceva potrivit in meniu. Pana la urma am comandat un suc si am tot vorbit cu profesoara. Am aflat ca o cheama Karina ca are 20 de ani, mai crede ca sunt dragut si apoi mi`a sunat telefonul. Era mama, ce imi cerea sa merg acasa, pentru ca trebuie sa mergem sa luam cina la niste prieteni de familie.
Ajuns acasa, m`am impotrivit, dar m`i s`a spus ca este si o fata de 16 ani cu care sigur ma voi intelege si este foarte draguta.
M-am imbracat intr-un costum, vai cat m`ai urasc asta si ne`am urcat in masina.
Tot drumul m`am tot gandit ce zi idioata fusese azi si cat de plictisitor fusese. Pierdut in gandurile mele nu mi`am dat seama ca am ajuns. Am coborat si am intrat intr-un bloc luxos. Clar...cine stie la ce fitoasa ma duc parintii mei...Batem la usa apartamentului 30 si o femeie frumoasa, nu prea inalta cu par ondulat, saten foarte asemanator cu al Adinei ne`a intampinat. Mama s`a bucurat la vazul acestei femei, iar tata a strans mana cu caldura barbatului prezent in camera. Atunci, vazandu`ma asa de ametit, femeia accea mi`a spus:
-Gaby dragule, ce mare te`ai facut. Crede`ma si fara sa vrei o sa`ti aduci aminte de mine.
-Sunt sigur doamna, asta imediat ce ma dezmeticesc.
-Revin imediat, ma scuzati.Intarziata aia iar sta 100 de ani in oglinda sau la calculator.
-Desigur. Du`te dupa ea.
In timp ce femeia urca scarile, eu m`am asezat pe canapea si am stat in liniste sorbind dintr`un pahar de suc. De sus am auzit niste zgomote ce sunau cam asa:
-Tu copila de cate ori sa`ti spun?
-Ce sa`mi spui? Tipa cealalta voce.
-Sa te misti! Musafirii au ajuns deja.
-Si ce daca?
-Hai...Daca in 5 minute nu esti jos...Iti luam laptopul. Sa fie clar.
-Bine, bine cobor acum...mda..
-Bine.
Apoi femeia cobori jos, pentru ca apoi toata frumusetea ei sa fie eclipsata de....Draceee! Aia e Adina?...
Oricine ar fi,mama s`a indreptat catre ea si a luat-o in brate.
-Adina, iti mai amintesti de mine?
-Pai, doamna sincera sa fiu nu chiar...spuse ea cu o urma rosie in obraji.
-Sunt mama lui Gaby...
-Aaa Dumnezeule. Nu mi`am dat seama...
Life is not about finding yourself, is about creating yourself!

Blog :]
Nebunie in cuvinte! <3

#6
Sysule te bat, dar nu asa te bat rau de tot...
Cum sa nu imi placa asa minunatie de fic :X
Dar mi`ai dat frau liber la comentarii deci sa vedem:
mintal-mental
nerilor-nervilor
da-de
cafeneu- cafenea
sper-spre
ranvita-ravnita
Astea au fost greselile de tastare kre le`am descoperit eu.
Exprimarea este foarte buna, deci la ea nu am ce sa comentez
Citat:M`am ridicat amuzat de pe catedra si impreuna cu ceilalti colegi, am plecat sa urmarim “telenovela” dintre Adina si Ramona. Sincer nu`mi placea si nici nu`mi place ce`i face Ramona Adinei, dar ma amuza teribil si sper sa nu fie un pacat.
Dupa ce s`a clarificat treba dintre Adina si Ramona, ne`am reintors toti in clasa, mai putin Adina care si`a luat ghiozdanul si a plecat lasandu`l pe
Voua nu vi se pare ca se cam repete numele pe aici? :-? Pe langa asta am mai gasit cateva repetitii, dar va rog avetzi grija la acest aspect fiindca eu nu ma impac deloc bine cu repetitiile :3
Descrierea: este din plin, si este foarte buna
Dialogul: nu e sec, replicile sunt gandite si plasate la locul lor
Actiunea: nu e grabita
Naratiunea: e buna
Deci acum parerea finala...ficul e superb :X
Abia astept next`ul...si va mananc pe amandoua daca ma tineti mult in suspans. Spor la scris si next`ul cat mai repede :-)
Bye and kissu :*
KyuMin.

#7
Sisu merci muuuult pentru comm :* . Ma bucur ca macar tie iti place :*
Dupa muuult timp am adus nextu' :">

Al meu :
Adina : - Scuze , Adina , ma grabesc , promit ca vorbim mai incolo . Imi zice Gaby si pleaca fara sa mai piarda timpul . Parca avea ceva de zis . Detalii.... plec spre casa cu mainile in buzunar si castile in urechi , ca de obicei . Dupa ce am mers cam vre-o douazeci de minute , datorita incapatanarii mele de a nu lua metroul am ajuns in fata usii . Nici nu intru bine in casa ca mama ma striga :
-Adinaaa , m-a sunat diriginta si mi-a spus ca ai chiulit de la ore . Asta in primul rand si in al doilea rand azi avem musafiri importanti . Sunt niste vechi prieteni de familie asa ca vreau sa faci curat pe sus , spune mama din bucatarie . Imi arunc ghiozdanul si plec la mine in camera . Eu si curatenia , ete na ! Aprind leptopul si ma trantesc in pat . Stau ce stau si aud usa de la camera mea trantindu-se de perete . Ridic ochii si dau de .... ADI ?! . Ce pisicii mei mai vrea si asta ? Ma ridic nervoasa si ma pregatesc sa-l dau afara cand ma prinde de mana . Nu strangea tare , dar suficient cat sa nu pot sa ma eliberez . Ma uit la el si din ochi ii ceream explicatii . Ofteaza si incepe sa vorbeasca :
- Nu stiu daca mai are rost , dar mno , incerc si eu ... spune ezitand . Imi pare rau , imi pare sincer rau . Am crezut niste minciuni in loc sa te cred pe tine si asa am ajuns sa te pierd . Am gresit , stiu , dar tu esti totul pentru mine , chiar nu ma poti ierta ? Ai simntit vre-o data ceva pentru mine ?
Ia stai putin ?! Tot eu sunt vinovatul in povestea asta ? Cum dracu’ sa nu simnt ? Era universul meu , depindeam de el ca sa traiesc dar totusi am observat ca pot si fara sa apara el in peisaj . Trag aer adanc in piept si ii raspund cu un zambet sarcastic pe fata :
- Da , nu mai are rost , nu te iert . Tin sa precizez ca tu ai pus capat acestei relatii , nu eu . Asa ca hai pa . Ii arat usa care era larg deschisa si il poftesc sa paraseasca incaperea . Cand el iesea tocmai intra tata , super nu puteam fi nici o clipa singura ...
- Ce vroia retardatu’ ala ? Te-a suparat ? zice tata incercand sa para serios .
- Nu tata , da-l in pisicii lui de retardat , raspund razand in hohote.
- Ai dreptate , vezi ca eu am venit aici sa te cert . Degeaba incerca sa para serios ca radea cu gura pana la urechi . Incearca sa ia un ton mai de “parinte dur “ si continua . De ce ai chiulit azi de la scoala ? Ti se pare ca stii prea multe si nu mai ai ce invata ?
Fac o moaca de catel bleg si nevinovat si incerc sa ma eschivez cu vesnica scuza “ Mi-a fost rau “ . Noroc ca tata era bun si de gasca si chiar daca nu credea o iota din ce ziceam se prefacea ca am dreptate . Dupa ce iasa din camera arunc o privire in jur si ce vad e un dezastru ecologic . Haine aruncate prin toate partile , carti pe jos ... vai de mine ! Ma apuc sa fac curatenie in dezastrul ala . Dupa vre-o doua ore de curatat , spalat si sters fiecare participa din camera era luna si bec . Mult prea curat pentru mine , dar daca mama zice ca trebuie , trebuie ... ca sa pot iesi in oras , nu de alta . Mai aranjez cate ceva prin birou si ma duc jos . Mama ma roaga sa ma duc cu tata la cumparaturi , ca ea are treaba . Ma incalt si cobor scarile spre iesirea din bloc . Tata era imediat in spatele meu . Ma urc in masina si pornesc radio-ul . In timp ce tata opreste la un semafor eu m-am uitat din plictiseala pe geam . Langa noi era o cafenea si la o masa mai spre geam statea Gaby cu o tipa .
“Nu pierde timpu’ , nu gluma . Ce mama masii se intampla cu mine ? Pe Adi nu-l iert ca mi se pare ca gresesc fata de Gaby si el... il doar fix in paispe’ de mine . “ gandesc in timp ce o lacrima imi cade din coltul ochiului . Nu stiu daca a vazut sau nu , dar eu am intors repede capul ca sa nu-i intalnesc privirea . Dupa inca vre-o cinci minute masina s-a oprit in parcare unui hipermarket . Tata ma intreba diverse lucruri , dar eu eram total aeriana . Numai la ce zicea el nu ma gandeam . In minte imi venea imaginea aceea cu Gaby si tipa la masa . In timp ce ma plimbam aiurita printre rafturi o conserva imi cade in cap . Injur printre dinti si ma uit la tata :
-Nu-i vina mea ca tu nu vezi pe unde mergi , spune cu o voce nevinovata .
Pot sa pun pariu ca el a pus conserva mai pe marginea raftului doar ca sa ma trezeasca din gandurile mele , dar nu mai avea rost sa-l contrazic , oricum nu recunostea . Vazand ca e tarziu iau eu caruciorul de cumparaturi si grabesc pasul . In mai putin de zece minute eram in drum spre casa . Asa se fac cumparaturile in viteza ! L-am ajutat pe tata sa aduca plasele cu alimente dupa care am mers sa ma imbrac . Bleah , trebuia sa port rochie ! Urasc rochiile . Ma indrept spre dulap si ma uit in el ca mata-n calendar . Pana la urma imi iau o fusta de blugi , o pereche de colanti negrii si un tricou alb pe gat . Imi intind parul cu placa , si incep sa ma machiez . Nu prea strident , dar suficent cat sa se observe . Imi pun niste cercei din argint in forma de stelute si ma dau cu parfumul meu preferat . Nici nu termin bine ca mama vine la mine in camera cu chef de scandal . Se pare ca musafirii au sosit . Ete na , auzi sa ma grabeasca pentru cine stie cine .... Cobor lenesa scarile . Jos erau o femeie de varsta mijlocie , frumos aranjata impreuna cu un domn , care parea a fi sotul ei . Mama si tata vorbeau foarte deschis cu oamenii acestia pe care eu nu ii mai cunosteam . Femeia vine si ma strange in brate . Ii spun cu sfiala ca nu am nici cea mai vaga idee cine e . Cand ma uit mai bine prin camera il vad pe .... Gaby ?! Doar oamenii acestia nu erau parintii lui , nu ? Sau mai stii ... il salut si pe el si ma asez pe canapea.
-Voi doi va cunoasteti ? intreaba mama lui Gaby
- Da , fostul meu prieten se intelegea foarte bine cu fiul dumneavostra .
- Fostul ? intreaba tata oprind conversatia care o purta cu mama .
- Uff... las-o balta , ne-am adunat aici ca sa vedem cu mai stau eu cu dragostea ? intreb ironica .
- Da , Adina are dreptate , schimbam subiectul va rog ? zise si Gaby ceva.
Adultii au inceput sa vorbeasca despre timpurile stravechi in timp ce eu era sa adorm din cauza plictiselei . Mi-au trezit interesult cand au adus vorba de un accident de al meu . Cand eram mica m-a calcat o masina din cauza ca imbecilul de sofer care o conducea era crita . Tatal lui Gaby , domnul Mihai , se pare ca asa il striga tata , mi-a salvat viata . E doctor chirurg si fara ajutorul lui eu acum colidam printre nori . Ma uitam mirata la mama si ma intrebam de ce nu imi mai amitesc nimic .
- E normal sa nu mai stii nimic , ai avut o rana foarte grava la cap , imi raspunde domnul Mihai la ganduri .
- Daca dumneavoastra ziceti ... mama ma duc pana sus ...
Ma ridic si plec la mine in camera . Ma simteam ca un extraterestru , viata mea se datora faptului ca tatal lui Gaby s-a luptat sa mi-o pastreze . Deci de asta le tot zicea mama musafiri importanti . Imi trantesc capul in perna incercand sa scap de toate gandurile care imi treceau prin cap . Erau prea multe vesti pentru o zi . Ies pe balcon si ma uit la cerul instelat . Era luna plina , ca atunci cand l-am vazut prima data pe Gaby . Simnt doua maini cum se incolacesc in jurul taliei mele cand ma uit in spate , era chiar el . Imi sopteste la ureche :
- Ti-am promis ca mai vorbim , cand ne-am intalnit ma grabeam , dar acum am tot timpul din lume sa iti spun cat de mult de iubesc .
Ma uit la el ca boul la poarta noua . Ma eliberez , ii trag o palma si cobor jos . Asta mai lipsea , sa-si bata si asta joc de sentimentele mele .

Al lu' sisu :D


Gaby: -Gaaaaby, Gabriel, mai repede domnule ca vom intarzia! Striga mama de jos, dar fara sa`mi starneasca interesul.
Stiu ca suntem invitati sa luam cina la cineva, dar sigur va fi una plictisitoare ca toate cele. Mama nu a vrut sa`mi spuna unde mergem, a spus doar ca e surpriza si ca sigur o sa`mi placa. Doamneee sa fie oricunde, numai la Ramona nu.
In fine, ma imbrac, cum vrea mama desigur si ne urcam in masina. Drumul nu a fost prea lung si in cele din urma masina a oprit in fata unei case mari, si grozav de frumoasa. Culorile se intersecteaza perfect una pe alta si are decoratiuni asezate cu mult bun-gust. Inaintam catre usa si soneria parca m`a facut si pe mine sa tresar. In prag aparu` o femeie frumoasa, chiar foarte frumoasa pentru varsta de 38 de ani, imbracata intr`o rochie alba, in care ii statea chiar foarte bine. In intampinarea noastra a mai aparut un barbat, cu varsta aproximativ de 41 de ani. Si el era imbracat la patru ace, si trebuie sa recunosc ca ii statea bine, desi eu sunt contra costumelor.
-Gaby, ce mare te`ai facut de cand nu te`am mai vazut. A exclamat femeia frumoasa pe care am aflat ca o cheama Carina. Sotul acesteia se numeste Alin si este si el la randul sau foarte cumsecade. Se pare ca oamenii astia doi au o fiica, foarte intarziata de astfel. Carina urca sus pentru a`si aduce jos “frumusetea”. Cateva tipete se aud de sus, apoi femeia revine inapoi in salon. Trebuie sa recunosc ca, Carina era deosebit de frumoasa si imi aduce aminte de cineva...Dar nu`mi amintesc de cine....
In timp ce ma uitam plictisit in dreptul scarilor, o umbra ce tot cobora isi facuse aparitia pe ele. Pe masura ce cobora devneam din ce in ce mai curios sa vad la ce nebuna m`a adus mama.
Doamne, Dumnezeule, e...Adina?!
Mama a imbratisat`o cu multa caldura, si ea parea vesela. Apoi a spus ca se duce pana sus. Era sansa mea, doamne cat am asteptat sa am timp sa`i spun ca o iubesc si nimeni sa nu ne mai intrerupa...
Urc dupa ea si o cuprin in brate, spunandu`i:
- Ti-am promis ca mai vorbim , cand ne-am intalnit ma grabeam , dar acum am tot timpul din lume sa iti spun cat de mult de iubesc .
Nu stiu de ce, dar s`a eliberat din bratele mele si mi`a dat si o palma. Doamne, ce am facut?!
A vrut sa se duca jos, dar am prins`o de mana si am tras`o inapoi.
-Chiar nu iti place de loc de mine? O intreb eu ingrijorat.
-Mie? Cum poti sa ma intrebi una ca asta? Eu eram azi la cafenea cu un baiat, sau tu cu o fata, ha?
-Aia nu era o fata, era...
-Era un extraterestru presupun, nu?
-Nu Adina, aia era noua profa de geografie. Eu nu am apucat sa o cunosc cand a facut cunostinta cu elevii si m`a invitat la un suc.
-Mda bine...
-Dar de ce intrebi? Esti geloasa, cumva?
-Lol idiotule! Eu te iubesc, si nu l`am iertat pe Adi sperand ca voi fi cu tine intr`o zi, si tu iesi cu alta. Ce tampita am fost cand m`am gandit ca ma placi...
-Nu`i adevarat. Eu nu te plac Adina....Eu te iubesc...
Apoi buzele noastre s`au cuprins intr`un sarut care habar nu am cat a tinut...

Cam atat . Scuze pentru eventualele greseli :">
Life is not about finding yourself, is about creating yourself!

Blog :]
Nebunie in cuvinte! <3

#8
HeLLo...am trecut si eu din nou pe aici :3
In cele din urma ati postat noul capitol...credeam ca mor de curiozitate
Deci sa vedem comentariile:
vre-o - vreo
leptopul-laptopul
mno - sincer nu prea stiu ce`i asta...
smint-simt
vroia - voia ( de la verbul "a voii")
Cam astea au fost greselile de tastare....Acum restul textului
Descrierea este frumos alcqatuita si se imbina armonios cu naratiunea
Actiunea nu e grabita iar evenimentele sunt narate clar.
Dialogul nu este sec, este foarte interesant cu replici dezvoltate si pozitionate uned trebuie.
Acum abia astept next`ul....si sper sa nu fie intarziat ca acesta ca ma omoara curiozitatea :3
Spor la scris si sa aveti mult multa multa imaginatie
Zbye si kiss pt amandoua :*
KyuMin.

#9
Si acum, nextul...:)
TeikiatsuYoru , ma bucur ca iti place "specimenul" fetelor :))
Si acum, sa va spun de ce postez eu nextu. Puturosenia de Alesha avea de gand sa posteze ea, dar a avut ceva treaba, si nedorind sa o deranjeze pe Hanako, m`a rugat sa postez acest "next" pentru ea.
So...Spor la citit ;)

Adina : M-a sarutat ?! Nici nu mai stiam ce sa fac . Sa ma eliberez , sa adancesc sarutul ... am impietrit pur si simplu . Abia daca ma puteam tine pe picioare . Cand m-am uitat peste umarul lui Gaby , l-am vazut pe Adi . Avea un buchet de trandafiri in mana si se uita la noi . Am inceput sa plang . In ochii lui nu mai vedeam dragoste , ci ura , foarte multa ura . Nu am vazut prea bine , dar ceva a sclipit pe obrazul lui , oare era o lacrima ? Gaby s-a oprit cand a simtit ca nu mai avem aer . S-a uitat in ochii mei si s-a intristat .
- Imi pare rau , sunt cel mai mare dobitoc din lume , spune plecand capul in jos .
- Nu e vina ta , e doar vina mea ! Spune-mi de ce ... de ce nu pot fi si eu fericita ? De ce in mine se lupta inima sa aleaga intre tine si el ? De ce trebuie sa-l vad cum sufera cand eu ma bucur ? De ce e viata asa o curva ? spun plangand in hohote .
Gaby , vine langa mine si ma strange in brate . Am inceput sa plang ca proasta pe umarul lui , nu comenta nimic . M-am uitat in ochii lui si nu am vazut nimic altceva decat tristete . Ranesc doi oameni dintr-o lovitura . Imi ia chipul in palme si spune cu blandete :
- Nu mai plange , la cine te-ai referit acum cateva secunde ?
- La Adi ? La cine altcineva ? L-am vazut cum se uita la noi cand ne sarutam si acum ne uraste pe amandoi .
- Perfect , spune ironic , ai grija ce faci luni la scoala ca daca are crize pe noi e in stare sa ne faca rau .
- In locul tau mi-as face griji pentru propria persoana . Mie nu are ca sa-mi faca , dar pe tine te poate baga in spital . Te rog , macar luni ai grija ce faci , ii spun cu lacrimi in ochi .
- Deci chiar iti pasa de mine , spune cu un zambet imens pe fata .
In loc sa-i raspund l-am sarutat scurt pe buze . Il iau de mana si coboram jos , dar nu inainte sa-mi sterg lacrimile. Jos am incercat amandoi sa fim cat se poate de vorbareti , dar nu ne-a prea iesit . Se vedea ingrijorarea in ochii fiecaruia . Parintii se uitau ingrijorati la noi , intr-un final mama a spart gheata :
- S-a intamplat ceva , Adina ? intreaba ingrijorata .
-Nu , nu ... ce sa se intample , o mint eu incercand sa par macar putin convingatoare . Dar de ce intrebi ?
- Te vad cam trista , continua ea .
- Cine eu , nah ... mama , nu am mai fost trista de la trei ani , stii vorba mea : Zambeste , maine poate fi mai rau .
Cat de bine putem sa mint ! Da , dupa vorba asta ma ghidam in viata , si ar trebuim sa-mi revin , dar nu pot . Pentru prima data de multi ani nu mai puteam zambi . Adultii au zambit satisfacuti dupa ce au auzit ce am zis , doar Gaby m-a strans de mana , stiind ca nu eram asa de “happy” cum parea . Dupa ce musafirii nostri au plecat am fugit la mine in camera si m-am trantit pe pat . Telefonul meu suna , anuntand ca am primit un mesaj . Era Andreea , care se milogea sa o iert . Ea totusi mai avea o sansa , pana la urma era ca o sora pentru mine . Iau telefonul si o sun . Plangand imi raspunde :
- Alo !
- Mai , tu ce dracu’ ai de plangi ? intreb ingrijorata .
- Plang pentru ca imi e dor de glumele tale , de sora mea , spune foarte sentimentala .
- Auzi , nu vrei sa vi sa dormi la mine , am nevoie de tine , sor’mea , ii spun cu o voce joasa .
- In cinci minute sunt acolo ! exclama plina de bucurie .
Macar ea sa fie langa mine . M-am dus la baia a fac un dus . Picaturile de apa se imbinau cu lacrimile mele . Stau vreo cateva minute incercand sa ma calmez . Opresc apa si ma sterg cu un prosop pufos . Imi iau pijamalele si ma duc in camera . Am auzit-o pe mama cum vorbea cu cineva jos . In cateva secunde Andreea era la mine in camera , sufocandu-ma cu imbratisarile ei . Ne punem amandoua pe pat si incep sa-i povestec tot ce s-a intamplat azi cu lux de amanunte . Mi-a promis ca ma ajuta ! Dupa ce mi-a ridicat moralul cu trasnaile pe care le-a facut am adormit oarecum multumita ca era langa mine .
Gaby: Omulee, tine la mine. E grozav, desi ea are dreptate...Luni trebuie sa am grija la scoala si sa ma cam feresc de Adi, in fond si el o iubeste...
Fac un dus si ma bag in pat, sincer nu mai am chef de nimic, sunt stors desi sarutul Adinei m`a revigorat.
Dimineata a sosit cu repeziciune, si Dumnezeule mare, de ce mama naibii suna telefonul? Vai de mine, e luni nu duminica... Ma scol buimac si ma duc sa fac un dus, apoi ma imbrac si imi arunc cateva carti in ghiozdan. Ma tem putin pentru siguranta Adinei, dar si pentru a mea. Ma indrept spre scoala, sperand sa ma intalnesc cu cineva, dar nimic. In curtea scolii am surpriza de a ma intalni cu nimeni altul decat...Adi. Se indreapta catre mine si ma roaga sa mergem sub un copac sa stam de vorba.
-Gaby, frate te credeam prieten, stii cat de mult o iubeam, si o iubesc...
-Adi, imi pare rau, eu nu am vrut intelege-ma...Si eu o iubesc, iar acum e alegerea ei. Cred ca ar trebui sa ramanem prieteni orice ar fi. Adica e alegerea ei, nu o putem obliga.
-Asa e frate, sa stii ca nu vreau sa iasa scandal sau asa. Te cunosc de multi ani, si ai fost alaturi de mine mereu. Si cand am fost bolnav, si sanatos, si cand toti m-au lasatm absolut mereu....
-Adi, nu suntem casatoriti. Spun eu razand.
-Asa e, ma bucur ca am discutat. Azi vi la bowling cu noi?
-Nu stiu. Sa vad ce va fi.
-S-a facut. Vorbim mai incolo.
Doamne, ce ma bucur ca am rezolvat cu Adi. Ma duc sa ii spun si Adinei vestea cea buna, desi...Are dreptul de a alege...Ma tem ca il va alege pe Adi, dar asta va fi trebuie sa ii spun totul.
Cat e de dulce, chiar si cand e obosita si...
-Hey, Adina! Ce faci?
-Gaaaby. Bine, tu? Ma intreaba ea foarte fericita.
-La fel si eu. Trebuie sa iti spun ceva, e foarte important.
-Te ascult.
-Deci, lucrurile stau cam asa. Am vorbit cu Adi si se pare ca inca te iubeste si e dispus sa reinceapa relatia cu tine. Dar acum, stii ca si eu te iubesc si sunt dispus sa te fac happy...Ai de ales intre mine si el...
-Dumnezeule mare, Gabitule, zambeste.
-Cum asa Adina? Cum sa zambesc, cand te aveam asa de aproape si acum sunt pe cale sa te pierd iar...
-Gaby, intelege, Adi m-a facut sa sufar destul, nu a avut incredere in mine. Intr-un cuplu e foarta importanta increderea, iar el nu mi-a oferit-o. Imi pare rau Gaby....dar...in acest moment, eu....te iubesc mai mult pe tine, iar tot ce simt pentru el, este mila, compasiune si nimic mai mult. M-a ranit, crezand-o pe Ramona, acum...sa se duca la Ramona. Normal ca te aleg pe tine.
-Nici nu imi vine sa cred! Exclam eu razand.
-Ba sa creziii!

#10
HeLLo...it`s me again :3
Maaai fetelor...stiu ca e inca vacanta, dar ce`i cu valul asta de lene?[-( In fine...va multumesc ca a aparut totusi capitolul :3
Criticile mele:
Descrierea si naratiunea se imbina armonios pe parcursul textului (deci ador modul in care descrieti:X)
Actiunea nu este grabita
Dialogul are replici frumos alcatuite si pozitionate corect
Greseli de tastare nu sunt, iar exprimarea e frumoasa
Acum abia astept next`ul....oare vine pana la anul?:-?...ma rog, oricum spor la scris si multa multa imaginatie
Zbye :3
KyuMin.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Doctor Who] Fate's a bitch Mrs. Iclemyer 1 2.283 29-06-2011, 11:31 PM
Ultimul răspuns: ღ Ayamﻉ ஜ
  A bitch can't be a lady [+14] Pustoaica_cu_ochii_verzi 13 6.539 29-06-2011, 01:19 PM
Ultimul răspuns: Search


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)