Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Jump In! [2007]

#1
este o comedie, despre un tip [Izzy] care boxa; si de la box ajunge sa sara coarda smile va las sa vizionati filmul nu vreau sa stric surpriza ;
Partile mele preferate: cand sare pentru prima data coarda si concursurile ( partea freestyle )
[Imagine: chibi_467.gif][Imagine: Space_Surfer_by_Yama_desu.jpg]

#2
Vizionarea chestiei asteia a fost ca o eroare de conexiune. Cred ca eram total deconectata de la net si era printre putinele chestii care imi ramasesera in PC, si ca urmare am zis "fine...I'll try it", gandindu-ma ca nu poate fi atat de rau...and hell it wasn't.
Nu sunt o mare fana a starletelor de la Disney insa Corbin Bleu ma distreaza fenomenal, in special ca aspect fizic, iar Keke Palmer ma incanta din cand in cand cu melodiile ei.
Ca plot filmul mi s-a parut simplist, un cliche Disney bine cunoscut, nimic special, nimic de remarcat, doar simpla placere de a viziona un film. nu mi-a trezit nici un sentiment - poate doar brusca nevoie de a sari coarda, si o portie mica de motivatie.
Doar ca desi simplitatea a fost dusa aproape spre absolut jocul actorilor m-a frapat. Au fost atat de naturali si relaxati incat they were about to make me believe it. In alta ordine de idei, nu m-as fi gandit vreodata ca double-dutch-ul este luat in asa serios, like cheerleading spre exemplu si mi s-a paruit uimitor ca asa un sport copilaresc sa degenereze in asemenea competitie.
Disney took a really realistic turn with this one, and I kinda appreciated that, comparativ cu obiceiul de exagerare a roz-ului din univers.
Strangers have the best candies
[Imagine: 9B19F2F8D024899728F06BF94F09CF3B.gif]
Out of my mind...back in 5 minutes.




Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Bridge to Terabithia (2007) Fiction 1 2.515 24-07-2012, 05:53 PM
Ultimul răspuns: Aggie


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)