Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Iluzii [+16 / +18]

Dragii noştrii cititori, aş vrea să vă mulţumesc personal [ şi bineînţeles şi din partea scumpei mele Denny ] pentru că aţi fost alături de noi în tot acest timp. Vă mulţumim sincer pentru toate comentariile voastre, aprecierile şi aşa mai departe. Mă bucur enorm că v-a plăcut povestea noastră întinsă pe cele două sezoane. Eu am trăit fiecare secundă din această poveste, cu fiecare zâmbet, lacrimă, sărut, îmbrăţişare şi aşa mai departe. Sfârşind acest fic, parcă se sfârşeşte o întreagă etapă din viaţa mea. Desigur, asta probabil nu se întâmplă în cazul tuturor, dar sper că aţi putut simţi emoţiile pe care noi am vrut să le transmitem. Însă, orice poveste are un final.
Şi acum, vom prezenta ultimul capitolo scris de către Denny [ dat fiind că ea nu este aici, îl postez eu ].
Vă mulţumim că aţi fost alături de noi.


Ultimul capitol.
58


Sase ani, tercuti, sase ani castigati, sase ani alaturi de Amber. Nici ca nu se putea mai bine. Cand imi aduc aminte de nunta noastra imi vine sa sar in sus. In sfarsit era sotia mea, doar a mea. Sentimentele mele fata de ea s-au schimbat, nu mai sunt chiar asa de nebunesti, sunt ceva mai presus de aia, mai presus pe pasiune, de iubirea fizica. Nici nu pot sa le exprim in cuvinte, erau minunate. Nici nu stiu cat de mult ma bucur ca am acceptat sa preiau firma lui tata, aveam un viitor cladit foarte bine. Totusi, munca imi scurta timpul din viata mea considerabil. Cu Josh nu m-am vazut de vreo doua luni, el cu baschet eu cu munca, cu Amber abia daca ma vad seara, cand nu adoarme. Dar, eu cred ca aceste lucruri merita, cand vom avea un copil viitorul lui financiar v-a fi unul foarte bun.

Ma trezesc cu o durere de cap enervanta. Simt caldura unui alt corp aproape de mine. Ma uit in stanga mea si o vad pe ea, mda, cam dezbracata, sau in fine dezbracata de tot, dupa o noapte ... aham... cam nebuna ? Rad in sinea mea si ma ridic din pat avand grija sa nu o trezesc, eu plecam la lucru inaintea ei. M-am dus la baie si am intrat in cabina de dus. Dupa vreo cateva zeci de minute am iesit din cabina si mi-am luat un prosop pentru a-l infasura in jurul taliei mele. M-am dus inapoi in camera si m-am uitat spre pat, Amber inca dormea. M-am dus catre sifonier si mi-am luat un costum gri deschis si o camasa alba cu o cravata tot gri. De cand cu locul de munca, cam a trebuit sa renunt la blugi si toate celelalte. M-am imbracat si apoi m-am incaltat. M-am dus catre pat, am sarutat-o pe Amber pe frunte iar apoi mi-am luat servieta. Am iesit din camera si am mers pana la iesirea din casa. M-am dus la garaj si mi-am luat masina ca sa plec la servici. Ca deobicei am ajuns primul, bine, inafara de omul de serviciu, Ben, cu care m-am imprietenit. L-am salutat iar apoi am mers la birou. Am inceput sa semnez niste foi in timp ce scriam ceva la laptop. Dintr-o data am vazut ca nu am stikul la mine, presupuneam ca era acasa. Gandurile mi-au fost intrerupte de sunetul unui telefon, a da ! era al meu. L-am luat si am raspuns, era Danny. Se pare ca iarasi intarzia, Doamne ! de cand cu Catherine cam intarzie la lucru, dar termina munca inaintea mea, intradevar era un angajat bun. Am inchis telefonul si mi-am continuat munca. Dupa vreo cinci ore, din nou mi-am amintit de stik. Am zis ca termin ce am de facut si apoi ma duc acasa dupa el. Am inceput din nou sa tastez la calculator si atunci cineva a intrat in biroul meu fara sa bata la usa. Clar, era Danny. mi-am ridicat privirea ca sa-mi confirm banuiala si l-am vazut. A venit spre mine si mi-a dat stikul cu munca lui, ah! Cata nevoie aveam eu de stikul de acasa, i-am multumit iar apoi am auzit ca a iesit. Am terminat si eu munca si chiar atunci m-am ridicat de pe scaun si am dat sa ies, insa cineva a deschis usa si a reusit sa-mi dea una in cap cu ea. Am bombanit niste injuraturi pe care doar eu le-am inteleg.

- Oh ! Iubitule, imi pare rau. a spus persoana care m-a lovit.

Iubit ? Atunci mi-am ridicat privirea si m vazut-o pe Amber. La dracu`, era al naibii de frumoasa. Purta un costum, din acela cum poarta avocatele in filmele cu politisiti, foarte sexi. M-am prefacut ca nu ma durea si am sarutat-o apasat pe buze, iar apoi am strans-o in brate.

- Ce te aduce pe aici ?! am intrebat-o uimit, ea nu venea la mine la fima.
- Aaaa da ! a inceput sa caute ceva prin geanta. Poftim ! mi-a zis si mi-a inmanat un stik.
- O, Doamne ! Nu stii cat de bine-mi pare ca l-ai adus.
- Esti un aiurit. mi-a zis tachinanudu-ma.
- Ce ai zis ? am intrebat-o uitandu-ma ciudat la ea.
- Aiuritule ! a sarit ea jucaus.
- Sunt aiurit ? Ha ? am zis iar apoi am sarutat-o din nou pe buze.

Am inceput sa o pipai peste tot am luat-o in brate si am pus-o pe canapeaua pe care o aveam in birou pentru a ma odihni, dar de data aveasta aveam sa o folosesc pentru altceva. I-am zambit pervers in timp ce m-am ridicat de pe ea si m-am dus la usa. Am inchis-o iar apoi am sucit cheia ca sa nu se deranjeze nimeni. M-am dus inapoi la ea in timp ce ma privea cu dorinta. Desi, doar noaptea tecuta o facusem, eu nu ma puteam satura de ea. Mi-am dat sacoul jos si l-am trantit pe undeva, cu cravata am facut la fel. Si ea a inceput sa se dezbrace, dandu-si sacoul si camasa. Mai apoi si-a aruncat pantofii cu toc, pe jos si s-a ridicat. A sarit pe mine, la propiu si a inceput sa ma sarute din ce in ce mai pasional, inclusiv m-a muscat de doua ori de buza. Am decis ca nu mai avea rost sa ne punem pe canapea, ci sa continuam pe jos. Am inceput sa-i deschid sutienul si i l-am dat jos aruncandu-l si pe pes pe undeva. Ea, a inceput sa-mi sarute pectoralii si abdomentul pana cand a ajuns la partea de jos. Mi-a deschis nasturele de la pantaloni si slitul la fel, mi i-a dat jos. In momentul acela am apucat-o de umeri si am pus-o sub mine. I-am dat fust jos, am aruncat-o la fel cum am facut si cu celelalte haine. Am inceput sa-i sarut sanii si sa-i masez. O mana mi s-a strecurat prin chiloteii ei si am inceput sa ii mangai miezul fierbinte pe care l-am degustat de atatea ori. I-am dat materialul ce-i acoperea partea intima jos si la fel am facut si cu boxerii mei. Am patruns-o usor, la fel ca si prima data, ma obisnuisem cu asta, nu voiam sa-i fac rau. De data aceasta nu a tiapat ca si atunci, si doar a gemut de placere. Am patruns-o din ce in ce mai repede, savurandu-i trupul din plin. Dupa o ora, cred, am incetat. Eram totusi intr-un birou, si nu cred ca angajatii nu ar da de banuit. Am ras in timp ce o ajutam sa se imbrece. M-a sarutat pe buze iar apoi m-am imbracat si eu.

- Te iubesc ! mi-a spus in timp ce-mi incheia ultimul nasture de la camasa.
- Eu nu. am zis in gluma, a ridicat suspicios o spranceana.
- Eu te super-mega-extra-ultra iubesc. i-am spus si am luat-o in brate.
- Asa mai merge. mi-a zis iar apoi am ras.

Mi-am luat sacoul pe mine si am deschis usa de la birou. Si am iesit impreuna cu ea. Am lovit-o peste fund discret, ca angajatii sa nu vada, iar ea a ras. Am mers fiecare cu masina noastra, aproape ca ne-am luat la intrecere. Am sunat-o si i-am spus ca sa mergem pe la mama si tata, a fost incantata de ideea aceasta. Am condus pana la casa unde am crescut si am asteptat-o pe Amby, se pare ca s-a oprit sa cumpere ceva pentru mama. A ajuns si ea dupa vreo zece minute. Am ajutat-o sa iasa din masina si apoi am mers spre intrare. Am pasit in incinta casei fara sa mai batem la usa. Mama ne-a venit in intampinare si a inceput sa ne imbratiseze si sa ne pupe. Tata a venit si el si ne-am salutat. Am mers in sufragerie si am inceput sa vorbim.

- Deci ... cand o sa am un nepotel ? a intrebat mama entuziasmata.
- Pai ... poate foarte curand. a raspuns Amber.

M-am uitat la ea uimit si ea mi-a intors privirea. Nu intelesesem acel comentariu, dar mi s-a luminat mintea doar cand am auzit-o pe mama exclamand de fericire. Am saurtat-o si i-am spus cat de mult o iubesc.

Totul e frumos cand se termina cu bine. Atunci acel 'bine' e cand esti cu persoana iubita, ai o familie, ai o casa. E raiul pe pamant.


SFÂRŞIT!

~ Mulţumiri tuturor care ne-au împins să scriem.
~ Personal îi mulţumesc colaboratoarei mele Denny, pentru tot <3.
~ Am apreciat , citit ÅŸi savurat fiecare comentariu.
~ Sper ca povestea să nu fie uitată niciodată.

It is really a Happy Ending.



Răspunsuri în acest subiect
Iluzii [+16 / +18] - de Denny - 16-09-2009, 03:05 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de Amelia_Angel_Devil - 28-09-2009, 10:20 AM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de Jurebow - 31-10-2009, 11:25 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de Jurebow - 01-11-2009, 01:11 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de Sukisyo - 03-11-2009, 11:44 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de Jurebow - 04-11-2009, 01:51 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de cathy*angel - 08-11-2009, 09:14 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de cathy*angel - 12-11-2009, 01:24 AM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de cathy*angel - 06-12-2009, 12:54 AM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de cathy*angel - 07-12-2009, 06:31 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de cathy*angel - 11-12-2009, 09:53 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de cathy*angel - 15-12-2009, 12:28 AM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de cathy*angel - 15-12-2009, 03:56 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de cathy*angel - 17-12-2009, 12:48 AM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de Fantasy - 23-12-2009, 01:51 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de Fantasy - 23-12-2009, 09:30 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de kid with gun - 26-12-2009, 04:02 AM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de Teh2 - 31-12-2009, 11:59 AM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de Fantasy - 31-12-2009, 04:31 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Iluzii! Funky_Punky 1 2.532 22-12-2009, 11:45 PM
Ultimul răspuns: Funky_Punky
  Iluzii de lumina [done] lala11 1 2.648 13-09-2008, 04:48 PM
Ultimul răspuns: denisa
  Iluzii adolescentine [+16] Mystique92 10 7.325 14-07-2008, 06:05 PM
Ultimul răspuns: Miharu


Utilizatori care citesc acest subiect:
5 Vizitator(i)