Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Iluzii [+16 / +18]

Mulţumim tuturor >:d< .
Lectură plăcută!!

Capitolul 53

Când clopoţelul a sunat anunţând sfârşitul orelor de curs, mi-am luat ghiozdanul şi am fugit din clasă. Nu am dat prea multe explicaţii şi am mers în clasa lui Caroline sperând să o prind. Era vineri. Peste două săptămâni Jay avea examenul final, iar peste vreo patru săptămâni va fi finala de baschet; deci azi el şi Josh aveau antrenamente la baschet. Caro nu avea să plece cu fratele meu.
Am intrat pe uşă zgomotos şi am zâmbit. De abia ieşise profesorul. Aceasta a chicotit văzându-mă; nu puteam să îmi ascund fericirea.
- Bună. I-am zis pe un ton foarte blând. Am zărit-o şi pe blonda cu care mă bătusem acum o săptmănână, dar nu prea am luat-o în seamă.
- Deci?
- Hai!
Am plecat cu bruneta fără a ne uita în urmă . Aceasta continua să râdă.
- Deci, azi trebuie să punem la punct ultimele detalii pentru petrecerea de mâine. Am adăugat scurt când am ajuns în stradă. Ne hotărâsem să îi trântim o petrecere surpriză lui Jay acasă la Caroline. Din mai multe motive ciudate nu putea să se întâmple asta acasă la mine. Şi oricum, tanti Bibi era plecată cu domnul Jack weekend-ul acesta. Era destul de convenabil. Dădusem toate invitaţiile şi era strict secret. Chiar şi prietena mea Caro s-a mirat când i-am propus să îi facem o petrecere surpriză. Oricum nici Jay nu se aştepta la aşa ceva având în vedere că nu îl scăpam niciodată cu învăţatul şi practica la baschet; avea nevoie de puţină relaxare. Chiar şi eu vedeam asta.
Am ajuns în scurt timp la Caroline acasă. Părinţii ei plecaseră iar Danny încă nu ajunsese. Ne-am apucat să aranjăm apartamentul, am mai făcut odată curăţenie. De fapt, totul era ok dar am zis că trebuie să fie perfect. Bineînţeles că bruneta nu a protestat având în vedere că i-am zis că fac eu totul. S-a aşezat pe canapea şi m-a privit amuzată . Nu mă deranja, oricum atunci când era indispusă mai rău distrugea decât să „ repare” .
Danny a venit târziu, era pe înserate când a apărut. Am bănuit ce făcuse şi s-a înroşit imediat când l-am luat la întrebări; în glumă.
- Ok. Eu am plecat. Mâine la 8, bine?
Au dat din cap.
- Vrei să te duc eu acasă? Se cam lasă întunericul.
Am răspuns negativ printr-o mişcare a degetului arătător de la mâna dreaptă şi mi-am luat ghiozdanul.
Am ieşit în grabă din clădire şi am observat că nu mai era lumină naturală afară. Am oftat, mărind pasul. Acum urma să mă certe iar mama; având în vedere că primisem o foarte mare morală data trecută, după conflictul cu Ginger Măcar tata a râs şi a spus că sunt periculoasă. Asta nu l-a oprit să fie de acord cu pedeapsa.
Am ajuns repede acasă şi chiar am avut impresia că am fost urmărită cu privirea. L-am zărit pe Jay în maşină, cred că stătea de ceva vreme acolo. Am bătut în geam şi acesta a deschis portiera.
- Bau.
- Unde-ai fost?
Hmm, ce a fost asta? Ce drăguţ. Era atât de obosit, părul lui răzleţ stătea aşezat în toate părţile. Ochii verzi erau la fel de inteşi ca întotdeauna . A căscat luându-mă de mână şi sărutându-mă.
- La Caro. Am chicotit. Hm, mi-ai simţit lipsa?
În loc să îmi răspundă prin cuvinte, şi-a lipit buzele de-ale mele într-un sărut lung. M-am desprins şi am scos limba la el.
- Mergi şi dormi domnule Jayson, ne vedem mâine. Apropo, ai antrenament la baschet dimineaţă.
A oftat iar eu am fugit în casă. Trebuia să rămână o surpriză ziua de mâine, altfel nu avea sens. Iar eu mă dădeam de gol dacă mai stăteam mult în preajma lui.

Sâmbătă dimineaţa m-am trezit foarte devreme. Parcă eu îmi sărbătoream ziua de naştere. I-am trimis un mesaj scurt urându-i „ la mulţi ani” şi am mers să îi cumpăr un cadou. Uitasem , de fapt nu ştiam ce aş putea să îi iau. Se făcuse destul de târziu atunci când reuşisem să mă decid ce să îi iau. Am fugit acasă, am făcut un duş şi m-am îmbrăcat. Am optat pentru o fustă de lungime medie, nu venea nici până la genunchi dar nu mi se vedeau nici ... Intimităţile. Era neagră şi am luat şi o bluză albă, puţin decoltată. Am încălţat o pereche de pantofi cu tocul măricel şi m-am fardat. Părul l-am lăsat liber după ce l-am dichisit cu câteva produse. Arătam ok. Mi-am luat cadoul şi am bătut la uşa lui Josh.
- Gata?
L-am auzit scăpând ceva prin cameră şi a ieşit.
- Aha. A căscat uşor şi am plecat la maşină. Vedeam că e oarecum obosit dar nu aveam de gând să îl las să doarmă. Ştiam că stătuse prea mult cu Caro , şi se împărţea şi cu studiul şi cu baschetul, plus admiterea aceea la facultate. Şi visul lui. Eram mândră de faptul că era fratele meu.
A parcat maşina în spatele clădirii, pentru a nu o vedea Jay când venea probabil şi am urcat. Toţi erau deja acolo. L-am văzut pe David cu o fată şi am mers spre el pentru a-l interoga.
- Viaţa nu e întotdeauna ce pare. Eu şi Mimi suntem doar prieteni.
A zâmbit larg şi mi-am dat seama că o spunea fără nici un resentiment. Dave nu era genul de persoană care să iubească o singură dată. Eu eram, oare? Atunci când a intrat Jay în apartament, doar asta am putut crede.
- Surpriză! La mulţi ani!
Au strigat cu toţii în cor. Luminile erau stinse dar când a intrat acesta am avut grijă să le aprindem şi să îl întâmpinăm cum trebuie. Părea că analizează decorul şi l-am văzut rânjind. Mi-am croit drum pe lângă toţi ceilalţi şi am ajuns lângă el. M-a luat în braţe analizându-mă şi eu am scos uşor limba.
- La mulţi ani , iubi.
M-a sărutat iar eu chiar acest lucru îl aşteptam. Mâinile sale erau în jurul trupului meu, fără să îl slăbească şi eu îl trăgeam şi mai aproape de mine. Asta pentru că... Nu pot exprima în cuvinte ceea ce am simţit, era mai presus de mine. Dorinţa mea de a fi cu el, acum şi întotdeauna.
- Nu-mi vine să cred că aţi făcut asta. Deci în seara asta nu mă mai culc odată cu găinile?
Făcea aluzie la faptul că îi spusesem clar : trebuie să te odihneşti. M-am înroşit şi acesta mi-a prins mâna într-a sa. Vag mi-am dat seama că împlinise 19 ani. Era mai mare ca mine, era adult iar eu doar o fată micuţă care habar nu are ce vrea de la viaţă. Oare? Nu ştiam un răspuns concret la acest lucru. Nu puteam ştii decât că îmi doream să fiu în preajma lui Jay. Cu sau fără o diferenţă mare de vârstă între noi.

Petrecerea se terminase destul de târziu aşa că am rămas să dormim la Caro o parte din noi; fuseseră o grămadă de invitaţi .
Atunci când m-am trezit toţi ceilalţi dormeau. Eu şi Jay adormisem pe canapea, unul lângă altul. De fapt, am fost surprinsă. Nu eram chiar lângă ci peste el. Mă ţinea în braţe însă era inconştient; vreau să spun că dormea. Băuse puţin în noaptea trecută. M-am ridicat cu greu pentru că aş fi vrut să mai stau pe el. Oricât de pervers ar suna...
Am făcut curăţenie în casă, cam până la ora 11, atunci au dat semne de trezire. Danny a ieşit din dormitor ţinându-se de cap. A fost uimită să vadă ordinea din apartament.
- Ce .. naiba?
Am dat din umeri şi am mers în bucătărie să pregătesc ceva pentru micul dejun. Curând s-au trezit şi ceilalţi. Am observat că David adormise de fapt pe un scaun în bucătărie, chiar mi-a venit să râd. L-am trezit uşor şi acesta şi-a cerut scuze. Însă nu avea pentru ce. Rămăsese peste noapte şi Andreea, desigur că nimeni nu a făcut niciun comentariu răutăcios. Urma să o facem când eram singuri cu Danny, era atât de uşor de tachinat. Caro a fost cel mai greu de trezit, aproape că i-a dat cu ceva în cap lui Josh pentru că o trezise.
- Ce miroase aÅŸa?
Jay se afla în spatele meu . Tocmai aşezasem pe masă micul dejun. Bine, nu eram eu cea mai bună bucătărească dar era relaxant să găteşti.
Am dat din umeri şi acesta m-a întors cu faţa la acesta sărutându-mă. Mi-am amintit brusc de cadoul pe care i-l dădusem şi cred că pentru acesta îmi mulţumea. M-am înroşit toată la faţă pentru că privirile erau aţintite asupra noastră.
- Avem pâine?
A întrebat Josh pentru a sparge tăcerea sau pur şi simplu chiar îi era foame. Am scos-o dintr-un dulap şi am aşezat-o pe masă. După acesta ne-am aşezat toţi să mâncăm.
- Åži e oficial?
Întrebarea era pusă pentru Deea şi Danny. Au dat din cap zâmbindu-şi.
- Suntem o familie chiar mare . A adăugat David. Ne-am uitat cu toţii la el, oare fuseser ironie? Am observat că nu . Probabil îşi găsise un fel de „ rol ” în toată această poveste. Înţelesesem de aseară că adevărata iubire a lui Dave era muzica, chitara, vioara şi pianul lui. Restul dragostei era trecătoare. Probabil avea să se schimbe pe viitor, şi dacă nu ... Probabil va fi cel mai iubit cântăreţ.
- Pf. Examene finale stupide!
Am auzit-o exclamând pe iubita lui Danny şi a fost acompaniată de ceilalţi doi care urmau să aibă de-a face cu aceaşi problemă.
- Pentru ce optaţi băieţi?
Jay a dat din umeri.
- Baschet. A adăugat fratele meu scurt şi hotărât. I-a aruncat o privire cu subânţeles lui Caroline, însă noi ceilalţi nu am înţeles.
- Dar tu?
- Medicină.
- Mda. Vei fi o doctoriţă pe cinste. Nu ştiu dacă o tachina sau nu , dar comentariul venit din partea iubitului său a făcut-o să chicotească.

Jay s-a oferit să mă ducă acasă. Era deja prânzul şi nu a trebuit să îmi dau acordul. Îmi prinsesem părul într-o coadă strânsă la spate.
- Te-ai gândit ce facultate să urmezi?
Cred că era prima dată când îi puneam această întrebare. A oprit maşina, ne aflam în faţa unui parc. A dat din umeri.
- Oarecum . Încă nu ştiu.
M-am gândit câteva secunde.
- Unchiul Takumi vrea să lucrezi pentru el?
- Aşa presupun. Eu încă nu ştiu. Mi-a zâmbit larg trăgându-mă lângă el.
- Tu o să fi cu mine oricum, nu?
Pentru ca vorbele lui să fie şi mai dulci, să mă atragă şi mai mult în capcana sa , m-a sărutat. Limba sa se juca fără ruşine prin gura mea, şi eu răspundeam în acelaşi mod. Mâinile mele îi cuprinseseră faţa şi acesta mă ţinea strâns lângă el. O mână i-a „ alunecat” peste unul din sânii mei. Inima a început să îmi bată nebuneşte, dar nu m-am desprins. Faţa cred că mi se înroşise foarte tare. Continuam să îl ţin aproape de mine.
- Normal că o să fiu.
Am răspuns când ne-am despărţit din sărut.
Şi-a pus mâna în capul meu deranjându-mi părul.
- Oricum nu te-aş lăsa eu să pleci, piticanie.
Este ciudat dar chiar doream să aud vorbele alea. A accelerat.



Răspunsuri în acest subiect
Iluzii [+16 / +18] - de Denny - 16-09-2009, 03:05 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de Amelia_Angel_Devil - 28-09-2009, 10:20 AM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de Jurebow - 31-10-2009, 11:25 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de Jurebow - 01-11-2009, 01:11 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de Sukisyo - 03-11-2009, 11:44 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de Jurebow - 04-11-2009, 01:51 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de cathy*angel - 08-11-2009, 09:14 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de cathy*angel - 12-11-2009, 01:24 AM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de cathy*angel - 06-12-2009, 12:54 AM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de cathy*angel - 07-12-2009, 06:31 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de cathy*angel - 11-12-2009, 09:53 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de cathy*angel - 15-12-2009, 12:28 AM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de cathy*angel - 15-12-2009, 03:56 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de cathy*angel - 17-12-2009, 12:48 AM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de Fantasy - 23-12-2009, 01:51 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de Teh2 - 23-12-2009, 08:02 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de Fantasy - 23-12-2009, 09:30 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de kid with gun - 26-12-2009, 04:02 AM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de Fantasy - 31-12-2009, 04:31 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Iluzii! Funky_Punky 1 2.532 22-12-2009, 11:45 PM
Ultimul răspuns: Funky_Punky
  Iluzii de lumina [done] lala11 1 2.648 13-09-2008, 04:48 PM
Ultimul răspuns: denisa
  Iluzii adolescentine [+16] Mystique92 10 7.325 14-07-2008, 06:05 PM
Ultimul răspuns: Miharu


Utilizatori care citesc acest subiect:
5 Vizitator(i)