Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Iluzii [+16 / +18]

Siiiiiii... am venit cu capitolul 44 :x. Ma bucur ca v-au placut cele de mai de sus, inclusiv extra. Stiu, eu in seara cand mi l-a dat honey, i-am interzis lui ryuu sa mai spuna 'ah' :- ??, chiar si sa fie neintentionat de pervers, dar tot am interzis. =))

cathy*angel -> Ma bucur ca-ti place ^-^ mersi de comment >:D<
Fantasy Eyes -> Si mie-mi place relatia celor doi, adica, e foarte, dar foarte multa pasiune si salbaticie in acelasi timp <3. Mersi ca citesti si ca dai commuri.
KaGoMe -> Chemam pompierii ! :))) Glumesc. Mersi ca citesti si ca dai commuri >:D<.


Enjoy !

Capitolul 44

Cand m-am trezit era destul de tarziu. Amber inca era in bratele mele, i-am sarutat moalele capului iar apoi m-am ridicat incet ca sa nu o trezesc. Am mers in baie si am facut un dus scurt. M-am imbracat in ceva gros dar si comod. Am iesit din camera dar nu inainte de a-i arunca o privire fetei care mi-a furat inima. Am coborat jos, in sufragerie, pentru a vedea daca era cineva pe acolo. Spre surprinderea mea, Josh si cu Dave erau treji. I-am salutat pe fiecare iar apoi i-am intrebat daca nu mergeam pe undeva sa vedem niste peisaje de pe aici. Dave a spus ca vrea sa-l chemam si pe Danny, am fost de acord. Nu avea sa fie aici cand Amber se v-a trezit. Plus ca nu o sa fie singur cu ea. Am mers cu masina lui Josh pana la o alta cabana tip restaurant. Am comandat ceva cafea, sau ce naiba era aia si ne-am pus la discutii. Chiar am putut sa interactionez cu Danny fara sa strigam unul la altul. Cand mergeam spre masina Josh mi-a spus ca brunetul a ramas fascinat de Andreea. Nu am putut sa nu zambesc, daca il cucerea, aveam sa fim din nou prieteni si mai ales din nou verisori. Am mai stat ceva timp pe acolo pierzand vremea pana cand ne-am hotarat sa mergem inapoi la cabana lui Raul. Cand am intrat inauntru nu am vazut nicio miscare cum ca cineva ar fi acolo. Am mers sus in camera mea, iar cand am vrut sa intru, Caroline a zbierat la mine mai rau decat o femeie care are dureri de nastere. Spun asta, pentru ca desi eram mic, imi amintesc cand matusa Anne a strigat la unchiul Alex, era insarcinata cu Dave. Mi-a aruncat hainele cu tot cu valiza. Le-am adunat si m-am dus la Josh in camera. Cand m-a vazut cu valiza a ras. I-am spus ceea ce mi-a facut bestia lui scumpa, si a inceput sa rada si mai tare. El a intrat la dus in timp ce eu ma uitam la televizor. Mai era putin timp si incepeam aceea petrecere. A iesit Josh de la dus iar apoi am intrat eu. M-am cam grabit nu stiam de ce. Mi-am luat prosopul si mi l-am pus in jurul taliei. Am iesit din camera si am observat ca e goala, probabil a plecat la ceilalati baieti. M-am imbracat cu o pereche de blugi si o camasa gri. Dupa ce am fost gata m-am dus si eu in sufragerie. Cand am ajuns i-am vazut pe toti acolo, bine, baietii, caci fetele intarziau, cam prea mult. M-am asezat langa Josh care radea cu pofta de ceva prostie. Dave canta la chitara, ca deobicei, minunat. Totusi coborat a fost Amber. Doamne ! am crezut ca fac atac de cord. Nu credeam in viata mea ca inocenta ei, trupul ei firav, invelit cu un material care arata superb si el, putea sa fie asa de senzuala. Un lucru a fost sa o vad de departe dar cand am vazut-o ca se apropie inima mi-a batut cu putere. Intr-un sfarsi am reusit sa-mi calmez emotiile care dadeau o lupta care nu aveau sa o piarda. A venit langa mine, iar eu am sarutat-o.

- Sexi !

Atat am putut spune, sunt sigur ca daca as fi continuat as fi dat in ceva mult mai pervers. Am invitat-o la dans in timp ce am incurajat-o eu miscandu-ma in ritmul muzicii. Ea s-a animat si a inceput sa danseze alaturi de mine. Dupa vreo doua ore, intr-un mod inconstient m-am lasat dus de val. M-am lasat vrajit de tentatie. Nici nu mi-am putut da seama cand am ajuns in camera unde dormeam, sau cand m-am pus in pozitia aceea deasupra lui Amber. Atunci mi-am amintit de angajamentul pe care l-am facut. M-am retras de pe ea si am imbratisat-o. Stiu ca am enervat-o dar nu aveam ce sa fac, in plus, cred ca i-ar fi parut rau dupa aceea. Dupa o discutie in care i-am explicat motivele mele, ne-am ridicat de pe pat si ne-am aranjat hainele. M-am privit in oglinda si am observat urmele de ruj. Am zambit. Le-am lasat asa, ca sa-l enervez pe Josh, stiu ca v-a reactiona urat cand le v-a vedea. Aveam sa ma bucur mult mai mult cand o sa-i zic canu s-a intamplat nimic dupa ce el isi v-a bate gura degeaba. M-am intors spre Amber, am luat-o de mana si am admirat-o. Nu credeam vreodata ca putea fi asa de draguta, mai draguta decat era deobicei.

- Åžtii, te vreau doar pentru mine. La momentul potrivit.

Am oftat. Stiu ca am fost un idiot ca am respins-o. Dar pur si simplu nu am vrut ca ea sa-si strice inocenta, cu unul ca si mine, fara sa fie in totalitate sigura ca ma iubeste. Eu o iubeam, ca si un nebun ce-i drept. Dar nu aveam sa-i fac rau, nici printr-un gand nu imi trecea acest lucru. Am mers inapoi la petrecere si am dansat inca o bucata de timp. Insa, lui Amber i s-a facut somn, asa ca noi ne-am retras in camera. Joshua nu a fost atent la urmele mele de ruj, a fost prea distras de miscarile lui Caroline, care sigur l-au innebunit. In noaptea aceasta avea sa fie zgomot prin cabana. Noroc ca mi-am adus dopuri de urechi. Am urcat in camera iar Amby indata ce a pasit inauntru, a fugit la baie. Nu o sa le inteleg pe fete niciodata ! Mi-am dat camasa jos si blugii la fel. Mi-am cautat niste pantaloni de trening si m-am pus in pat. Adevarul era ca si eu eram cam adormit. M-am uitat la ceas si am observat ca era trecut de trei. Ce naiba ! Alte dati stateam pana pe la vreo opt dimineata, si mai tarziu, desigur, cu bautura la greu. Aia a fost pe vremea cand nu eram destul de responsabil. La scurt timp am inchis ochii. Dupa vreo zece minute am simtit-o pe Amber ca se punea in pat. Mi-am incolacit bratele in jurul taliei ei si am adormit asa.
Urmatoarea zi am plecat de la cabana. Din nou eu leam luat pe fete plus Danny. Care a insistat sa vina cu noi. Nu-l mai inteleg pe tipul asta. Pe Caroline a trimis-o in fata, alaturi de mine, iar pe Andreea a pus-o sa stea cu el. M-am amuzat tot drumul de glumele pe care le facea Caro pe seama lui. Pe la vreo sapte seara am ajuns si noi acasa. Prima data am lasat-o pe Andreea care statea in oras, iar apoi i-am dus pe Caroline si pe Danny la casa lor, deoarece stateau in acelasi cartier cu mine, la periferie. Eu am plecat acasa, singur, am ocolit casa lui Josh, stiam ca daca ma duceam pe acolo aveam sa opresc sa intru sa o vad pe Amber, iar matusa Elisse ar fi fost in stare sa ma dea afara. Am ras in sinea mea. Cand am intrat in casa, mama a sarit pe mine la propiu. A inceput sa ma imbratiseze, si sa ma pupe pe obraji. Abia daca am scapat de ea sa-mi duc valiza sus. Noaptea a fost una mult prea lunga. A trebuit sa-i povestesc despre ce s-a intamplat acolo, cum a fost tot si alte lucruri nasoale.

Zilele de vacanta au trecut al naibii de repede. Am stat mai tot timpul cu Amber, cand nu cu ea eram cu Josh. Prima zi de scoala, a noului an si-a facut loc mult prea repede. Cand m-am trezit, dis de dimineata, m-a luat o durere de cap al naibii de enervanta. Am facut un dus si apoi m-am imbracat cu uniforma mea. Mi-am luat ghiozdanul in mana si apoi am coborat in sufragerie pentru a lua micul de jun. Am observat ca la masa era doar mama, asa ca am presupus ca tata s-a dus la servici. Am salutat-o si apoi m-am asezat la masa. Mi-am mancat ceea ce aveam in farfurie destul de repede. Am pupat-o pe obraz si am iesit afara din casa. M-am urcat in Mercedes si apoi am mers spre casa lui Josh, aveam de gand sa o duc pe Amber la scoala. Am franat brusc in fata casei lor. Mi-am scos telefonul din
buzunar si am sunat-o pe blondina mea. I-am spus ca o astept in fata casei ei. In vreo doua minute a venit si ea. Am iesit din masina si am asteptat sa se apropie. Am sarutat-o iar apoi am imbratisat-o. Am condus-o pana la portiera si am deschis-o ca sa poata intra. Apoi am mers si eu pe partea soferului. Am pornit lejer motorului masinii mele iar apoi am calcat pe ambreaj am schimbat viteza si dupa am calcat pe acceleratie. In timp ce conduceam mana dreapta o aveam libera, Amber m-a luat de mana strangandumi-o puternic. Abia atunci mi-am dat seama ca ajungeam la liceu. Inima a inceput sa-mi bata cu putere. In sfarsit, a venit ziua in care urma sa facem 'publica' relatia noastra. Adica, cu voia noastra sau fara ea tot se v-a afla. Am trecut prin fata portii si am mers spre parcare. Am lasat Mercedesul intr-un loc destul de liber. Am iesit din masina primul si am fugit sa-i deschid usa lui Amber. Am luat-o pe mana ca sa o ajut sa iasa din masina. Apoi m-am intins dupa ghiozdan, mi l-am pus pe un umar si am continuat sa o tin pe Amber de mana. Am sarutat-o scurt iar apoi am continuat sa mergem spre poarta scolii ca sa intram in curte. Continuam sa o tin de mana ei frgaila si rece, ma strangea constant, asta insemnand ca ii era putin teama. Am zambit increzator cand am pasit pentru prima data in locul privat al scolii. Ochii curiosi s-au indreptat spre noi. Amber m-a strans si mai tare de mana. Am continuat sa zambesc, desi nu eram sigur ca ea facea la fel. Am dus-o la ea in clasa si am plecat la a mea, dar nu inainte sa o sarut scurt si fugitiv, pentru nu a atrage atentia mai mult decat am facut-o. Paseam marunt dar repede, am ajuns intr-un timp destul de scrut la clasa mea. Am intrat pe usa iar apoi am zarit-o pe Andreea si pe Joshua stand de vorba. Le-am zambit. Puteam sa-i simt privirea lui George. Asta m-a facut sa ranjesc victorios. Mi-am lasat ghiozdanul la banca mea si m-am intreptat spre cei doi colegi.

- Ce mai faceti ? i-am intrebat ca si un salut.
- Nimic interesant. a spus Deea.
- O da, sa va cred ? am intrebat ridicand o spranceana.
- Nu. a raspuns Josh sec.
- Deci, pan` la urma ce s-a intamplat ?
- Ne intrebam, adica discutam si pariam, in acelasi timp, pe reactia lui Kate cand v-a afla de relatia ta cu Amber.
- Care ati pariat ca-si va smulge parul din cap ? am intrebat razand.

Andreea s-a uitat in alta parte rusinata, ghicisem la fix. Am ras.

- Diabolica mai esti ! am exclamat prefacandu-ma speriat.
- Josh, tu pe ce ai pariat ? am continuat 'interogatoriul'.
- Ca o sa se enerveze si o sa vrea sa o bata pe Amber. a spus ranjind.
- Doar sa incerce. am adaugat zambind.

Au ras amandoi. Kate a intrat si ea in clasa a vrut sa-mi spuna ceva dar profesorul a intrat si el, oricum nu as fi bagat-o in seama. M-am dus la locul meu si am incercat sa nu ma prea gandesc la Amber, desi era inevitabil. Nouazeci la suta din concentrarea mea lipsea, acea parte era cu gandul la Amber, iar cea de zece la suta, saraca, era chinuita si ea. Totusi, apropiau examenele asa ca nu-mi permiteam sa nu inteleg materia.
[Imagine: tumblr_ljy3o2Lf311qzf4bro1_500.gif]

Always keep the faith !



YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan.



The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End















Răspunsuri în acest subiect
Iluzii [+16 / +18] - de Denny - 16-09-2009, 03:05 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de Amelia_Angel_Devil - 28-09-2009, 10:20 AM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de Jurebow - 31-10-2009, 11:25 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de Jurebow - 01-11-2009, 01:11 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de Sukisyo - 03-11-2009, 11:44 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de Jurebow - 04-11-2009, 01:51 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de cathy*angel - 08-11-2009, 09:14 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de cathy*angel - 12-11-2009, 01:24 AM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de cathy*angel - 06-12-2009, 12:54 AM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de cathy*angel - 07-12-2009, 06:31 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de cathy*angel - 11-12-2009, 09:53 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de cathy*angel - 15-12-2009, 12:28 AM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de Denny - 15-12-2009, 03:24 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de cathy*angel - 15-12-2009, 03:56 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de cathy*angel - 17-12-2009, 12:48 AM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de Fantasy - 23-12-2009, 01:51 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de Fantasy - 23-12-2009, 09:30 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de kid with gun - 26-12-2009, 04:02 AM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de Fantasy - 31-12-2009, 04:31 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Iluzii! Funky_Punky 1 2.532 22-12-2009, 11:45 PM
Ultimul răspuns: Funky_Punky
  Iluzii de lumina [done] lala11 1 2.648 13-09-2008, 04:48 PM
Ultimul răspuns: denisa
  Iluzii adolescentine [+16] Mystique92 10 7.325 14-07-2008, 06:05 PM
Ultimul răspuns: Miharu


Utilizatori care citesc acest subiect:
6 Vizitator(i)