Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Iluzii [+16 / +18]

Mulţumim tuturor de aprecieri =]] mda, ştiu că cel mai probabil nu vă aşteptaţi la aşa ceva din partea acestui capitol. But, this is it :]].
[ soon is coming something spicy. ]

Ăăh. Şi la cererea Ralucăi care m-a ameninţat că devin cadavru, am adus capitolul următor=))) . Lectură plăcută <3 !

Capitolul 43

Nu a durat prea mult să pot avea permisiunea părinţilor de a pleca de Revelion; pentru că mergea şi Josh. Poate că dacă nu ar fi mers el nici nu s-ar fi pus problema de aşa ceva . Mă bucuram încă odată că îl aveam ca şi frate. Nu vroiam să pierd întreaga distracţie, mai ales că nu îl mai văzusem pe Raul de un car de vreme. Şi nici pe Jan, deşi nu credeam că va fi şi el la cabană. Sigur era plecat, ca de fiecare dată, cu afaceri. Şi Raul a fost foarte încântat să ne facă acea invitaţie, chiar am putut zări fericirea de pe chipul lui atunci când ne-a văzut. Verişorul meu arăta exact ca toată familia mea, blond cu ochii verzi – albăstrui. Fusese o întâmplare stranie ca părinţii noştrii să semene atât la înfăţişare încât toate rudele noastre erau aşa . Chiar am râs în sinea mea când l-am văzut, dar am fost extrem de bucuroasă să îl îmbrăţişez. Nu ştiu cum se făcea ca toate rudele mele să fie înalte . Eu eram cea mai mică, şi totuşi! Nu am comentat nimic pe tema aceasta, ci am admirat pierce-ul din sprânceană, lui Raul îi stătea chiar bine. I-am admirat încă odată colecţia de haine şi mi-a arătat ce făcuse unchiul Jan pentru mine. Era atât de drăguţ să ai un unchi designer , care mai este şi priceput pe deasupra. Eu însă aş fi vrut să îl văd mai des. Chiar l-am întrebat pe Raul, într-o discuţie. „ Ce mai face unchiul? ” şi mi-a răspuns simplu : „ Lucrează .”. În fond, el era obişnuit. Nu înţelegeam de ce nu vrea să îşi refacă viaţa, dar nu aduceam niciodată în discuţie acest lucru. Cred că o iubise prea mult pe mătuşa Kerry şi mă simţeam tristă că Raul nu moştenise nimic de la ea. Hm, dacă mă gândeam mai bine, aveau acelaşi zâmbet.
Mi-a fost greu să îl privesc pe Danny şi m-am bucurat că am stat tot timpul cu Jay, pentru a nu fi nevoie să îi văd expresia feţei. Am fost şi mai fericită că a venit şi Andreea, a reuşit să îi capteze total atenţia. Ceea ce era minunat, poate se îndrăgostea de ea. Toată lumea ar fi fost fericită. Nu avusesem prea mult timp pentru a avea o discuţie cu ea, dar aveam timp şi când începea liceul. Chiar eu propusesem să o luăm cu noi şi am fost fericită când toţi au fost de acord ! Era o fată foarte de treabă. Aş fi avut de protestat atunci când lui Raul i-a venit minunata idee să ne pună în camere pe cupluri, dar văzând privirea indignată a lui Caroline nu am răspuns. Două dintre camere erau cu câte două paturi, restul doar cu unul. Dave şi Mimi au primit una din acele camere; la fel Andreea şi Danny ( pentru că ei nu erau cupluri ). Eh, niciun stres. Am mai dormit şi altădată cu Jay în pat. Şi totuşi, atunci eram fraţi.
Dat fiind că am venit aici doar pentru a ne distra, am ajuns acasă de la discotecă foarte târziu, aşa că nu am făcut nimic. Ne-am băgat în pat pentru a dormi. Nici nu îmi amintesc când m-am schimbat la pijama şi Jay mirosea oarecum a alcool. Odată ce s-a pus în pat a adormit . Chiar am început să râd văzându-l aşa. M-am băgat lângă el şi când mi-a simţit prezenţa s-a apropiat de mine, m-a sărutat şi m-a ţinut între braţele sale. Am adormit amândoi aşa şi asta foarte repede. La cât de obosiţi eram.

31 Decembrie a venit foarte repede, ultima zi din acel an. Am zis că voi purta ceva din ce crease unchiul Jan special pentru mine. Cred că Raul de aceea insistase mai mult să vin la cabană. Mi-a înmânat „ surpriza ” foarte vesel.
- Sper să îţi placă.
Tonul îi era fericit. Am dat din cap.
- Fără îndoială.
- Eşti obligată să porţi chiar dacă nu îţi place . A adăugat rapid ca să nu existe confuzii. M-am uitat suspicioasă la el şi am înţeles că era ceva ciudat la mijloc. Dar am acceptat.
- Fie. Ştii că ador tot ceea ce face unchiul.
M-a îmbrăţişat.
- Mi-a fost dor de tine, blondino.
- Şi mie de tine. Mai pictezi? L-am întrebat folosind vocea mea curioasă. A dat din cap.
- Nu am nimic momentan aici, dar poate îmi faci o vizită cândva, acasă şi îţi arăt.
- E o promisiune. L-am pupat pe obraz şi acesta a ieşit din încăpere, lăsându-mă să îmi deschid cadoul. Nu am reuşit să o fac, pentru că cineva a intrat pe uşă. Din moment ce nu bătuse, era clar Caroline ( Jay , Josh şi Dave erau plecaţi pe „ undeva ” ) .
- Hei prinţesă. Ce faci? A zâmbit larg şi eu mi-am dat ochii peste cap.
- Ăă, Caro?
Am întrebat oarecum supărată.
- Nu am făcut nimic!
- Oare? Am încercat eu să accentuez . Avea expresia aceea ce îmi spunea că urma să facă ceva „ periculos ” , sau cuvântul potrivit era „ pervers ” ? A mai stat câteva secunde, după care a zis.
- Nu ţi se pare că Danny şi Andreea fac un cuplu minunat?
Am zâmbit sincer.
- Desigur.
Plus că aşa aş fi fost şi eu împăcată cu mine însumi.
- Ei bine, vreau să ştiu dacă Andreea îl place, că de restul mă ocup eu.
Asta însemna că eu eram cea care trebuia să discute cu bruneta.
- Hm, ştiam eu că pui ceva la cale. Am mai văzut şi altceva în ochii ei, dar nu am cutezat să întreb ce , doar m-am conformat să ies din cameră şi să merg în căutarea Andreei. Nu înainte să o anunţ pe Caro.
- Unchiul Jan a creat ceva special pentru mine, exact în acea pungă de cadou se alfă minunatul „ lucru ” . Aşa că , te poţi uita.
Mi-a mulţumit dând din cap şi a sărit spre locul unde se afla punguţa. Ştiam că murea de curiozitate să afle iar pe mine nu mă deranja dacă îl vedea ea prima. Am bătut la uşă, şi bruneta mi-a răspuns repede.
- Intră.
- Bună. Am zis blând şi aceasta a zâmbit.
- Se poate? Am intrat când a dat pozitiv din cap. M-am uitat după Danny însă nu l-am zărit.
- Nu-i pe aici, a plecat cu ceilalţi băieţi. M-am uitat întrebător la ea.
- Dave a rămas aici. Ă, s-a întâmplat ceva?
Am tras aer în piept şi m-am aşezat pe pat. Purta o pereche de pantaloni negri şi simpli, care îi veneau perfect. Şi bluza îi stătea la fel de bine. Părul îl avea strâns într-o coadă la spate.
- Păi, nu s-a întâmplat nimic. Dar aş fi vrut să vorbim despre ceva. Adică....
Mi-am ferit privirea ÅŸi aceasta a chicotit.
- Amber, spune. Nu mă deranjează, orice ar fi.
S-a aşezat lângă mine şi am prins puţină forţă. Nu îmi plăcea să mă bag în viaţa altor persoane, dar asta era pentru bunul meu amic Danny şi pentru noua mea prietenă Andreea. Şi pentru dorinţa lui Caroline ca fratele său să fie fericit, trebuia să o fac.
- Ţie îţi place Danny?
A răspuns repede.
- Da.
M-a uimit. Aşa că am reformulat.
- Bine, ca persoană probabil că este drăguţ. Dar nu la asta mă refer, vreau să spun.. Ca băiat. Ceva mai mult?
M-a privit de parcă nu înţelegea de ce am adăugat asta.
- Aşa ziceam şi eu, ca băiat – îmi place foarte mult. Am fost foarte uimit să aud că de fapt numele lui nu este Daniel ci chiar Danny, am râs pe tema asta. Nu ştiam că un părinte chiar i-ar zice cuiva aşa ca şi nume; am crezut că e poreclă. Şi e super amuzant, şi deschis. Numai că el nu cred că mă place. Mi-a zis despre tine.
Am încercat să nu par chiar atât de distrusă din cauza acelei teme. Însă, era adevărul. Mi-am zis că trebuie să zâmbesc.
- Tocmai de aceea vreau ca şi el să te placă. Pentru că dacă tu îl placi, trebuie să facă şi el acelaşi lucru. Nu vine de la sine?
Înţelegea tonul meu implorator.
- Se poate. Eu nu îl voi forţa. Plus că e prima dată când nu iau în seamă vârsta . E cu doi ani mai mic decât mine.
Uitasem de asta. Şi ea părea atât de matură pe lângă el.
- Da’ e ok. Mie îmi plac copii ; mai nou.
Chiar mi-a venit să râd la replica asta şi am îmbrăţişat-o în semn că aş vrea să iasă bine. Atât puteam face. Am ieşit din încăpere, ducându-mă înapoi în camera mea. Înainte de asta am mers să o salut pe Mimi . Trăgea un somn, aşa că am zis să nu o deranjez .
- Uau ! Deci, uau! Uau!
M-am uitat mirată la brunetă.
- Ce?
Am zis într-un final. Stătea aşezată pe pat, lângă punguţa de cadou.
- Jan e un geniu.
Am rânjit.
- Åžtiam asta.
- Ba nu!
A lăsat la iveală o rochiţă extraordinară dar cam scurtă. Era neagră - nu îmi aminteam când am purtat ultima oară această culoare cu roşu – hmm se potrivea cu inelul meu . Însă nu era acel gen mulat pe corp, care drept să spun nici nu mă avantaja, şi era uşor volantă. În jurul bretelelor avea o cusătură discretă cu aţă roşie. Am găsit şi o pereche de pantofi – mai mult stil sandale , de culoare roşie . La pantoful stâng am putut vedea o fundă neagră adorabilă. Am găsit şi un accesoriu foarte frumos pentru păr.
- Trebuie să îţi fac unghiile în roşu. A spus prietena mea fugind după setul său de machiaj. Eu încă mă holbam la minunata piesă de artă pe care o crease Jan pentru mine.
A apărut în scurt timp şi Caroline, era oricum pe seară – târziu. Pregătisem totul pentru petrecerea de mai târziu. Raul spusese că vor veni – probabil – şi nişte amici de-ai săi cu nişte prietene. Nu am protestat, era locuinţa lui.
Când a ajuns înapoi în cameră, am putut vedea că şi-a adus şi ea rochia şi toate accesoriile. Făcuse un duş, îşi luase şi uscătorul de păr.
- Amber!
- Da ? Am întrebat .
- Nu crezi că este o ocazie potrivită?
M-am uitat îndoielnic la ea. Habar nu aveam despre ce vorbeşte.
- Să ... Faci acel lucru cu Jay. Vreau să spun, doar voi doi, aici. Când o să mai aveţi o astfel de ocazie?
Nu! Te rog nu îmi spune asta azi, pentru că voi fi în stare să accept. Nu continua ! Îmi ziceam pe cât timp buzele sale se mişcau.
- Eu cred că e perfect. Şi să nu îmi spui că îţi e frică. O să fie perfect, ştiu asta.
La naiba . De ce ai zis-o? Mă înroşisem toată.
- Dar...
- Amber ! Chiar nu vrei?
Cum să nu?
- De fapt... Dar tot îmi este ruşine Caroline ,trebuie să înţelegi că..
- Că ce? Era sarcastică. Uite ce e, vrei să spui că nu ai curaj?
- Ba da!
- Atunci, ce te opreÅŸte?
M-am gândit două secunde.
- Dacă e greşit?
- Nu e greÅŸit !
Şi discuţia se terminase aici. Mă făcuse să mă gândesc chiar bine la acest lucru, şi serios. Pentru că cea mai mare parte din mine vroia acest lucru ( dominată de instincte ) . Partea mea raţională îmi striga clar şi răspicat : Să nu cumva ! Şi totuşi, aş fi vrut să fiu cu Jay, mai mult ca niciodată. Pentru că vroiam să am o senzaţie şi mai plăcută, să fim amândoi! Însă, puteam eu să propun aşa ceva? Poate că Jay nu dorea asta pe cât doream eu. Şi mai important, ce se întâmpla cu mine ? De când devenisem atât de „ perversă ” ?

Curând au apărut în cameră şi celelalte două fete. Chiar îmi venea să râd – nu făcusem asta niciodată. Ne-am făcut unghiile şi părul, ne-am îmbrăcat şi.. A fost minunat. Îmi plăceau mult astfel de escapade. Când Jay a încercat să intre pentru a-şi lua hainele să se schimbe, Caro a început să ţipe să stea afară. Aproape că i-a aruncat lucruruile în hol. Ştiam însă că nu se va supăra. Aceasta purta o rochie violet superbă, foarte scurtă ce se mula perfect. Era normal , îi scotea foarte bine formele în evidenţă. Şi-a aranjat părul foarte drăguţ. Mimi şi-a luat o rochie albastră, drăguţă şi ceva mai lungă faţă de Andreea şi Caroline. Deea avea o rochie albă , tot mulată pe trup. Îi scotea sânii foarte tare în evidenţă ( un decolteu generos ) .Ele erau cu adevărat cele mai sexi, sau eu aşa vedeam lucruruile . Deşi, privindu-mă în oglindă, am văzut că nici rochia mea nu era deloc lungă. O făcuse exact pe mărimea mea, şi funda pe care o pusesem în păr se potrivea perfect. Era una micuţă, dar care ieşea în evidenţă. Mi-am lăsat părul desprins pe spate , şi mi-am buclat mai tare părul blond. După ce am fost gata, am decis să ieşim din cameră. Nu am reuşit să fac o ordine completă.
Am văzut că Raul îşi făcuse „ rost ” de o fată. O roşcată înaltă, drăguţică şi destul de sexi. Ceilalţi băieţi păreau plictisiţi. Dave începuse să cânte ceva la chitară şi ceilalţi ascultau. Da, era mai bun un concert live decât altceva. Deşi, odată ce a văzut-o pe Mimi a lăsat chitara şi a mers să o ia de mână, întorcând-o într-o piruetă.
- Superb . L-am auzit.
Evident că Josh a sărit la Caro şi a sărutat-o, de parcă nu mai era nimeni acolo. Chiar am chicotit şi Raul a dat drumu la muzică, foarte tare. Eu m-am dus ruşinoasă lângă Jay şi mi-a fost teamă să îi întâlnesc privirea. M-a tras aproape de el şi m-a sărutat, punându-şi mâna pe ceafa mea.
- Sexi.
Mi-a zis foarte simplu şi am simţit cum tot trupul meu o ia razna. Nici nu aveam nevoie de alt stimul. Of, cât de mult îl puteam iubi. Şi dori, cuvânt greu de pronunţat. Poate era aerul acesta aparte, cabana sau poate locul în care ne aflam, pentru că simţeam lucruri de care până azi nu fusesem conştientă. Probabil fuseseră ascunde.
Cămaşa aceea îi venea atât de bine, încât îmi venea să.. Gândurile mi-au fost zdruncinate de Jay care m-a cuprins într-o îmbrăţişare.
- Dansezi?
M-a întrebat în timp ce deja se mişca şi mă făcea să mă mişc şi eu în ritmul său. Am acceptat provocarea zâmbind, şi pe când trupurile noastre se atingeau mai mult, pe atât doream să fiu cât mai aproape şi cât mai aproape de el.
Cred că trecuseră două ore în care doar dansaserăm şi râseserăm. Au mai apărut câteva persoane dar nu le-am reţinut numele. L-am tras pe Jay mai aproape de mine, şi am început să mă mişc cu paşi lenţi spre camera în care dormeam. Era o melodie drăguţă, dar nu aveam de gând să particip la ea. Cred că nici eu nu prea eram conştientă de ceea ce făceam, dar Jayson continua să mă sărute şi să mă pipăie în aşa fel încât mă îndemna să fac lucruri de care, până atunci, nu eram conştientă că le-aş putea face. Curând m-am aflat în pat şi acesta peste mine. Începuse să mă sărute pe gât şi să mă muşte uşor. Tremuram, simţind o plăcere extraordinară . Şi totodată îmi era un fel de .. Ruşine? Aşa cred. Şi-a pus mâna pe unul dintre.. Sânii mei? Mi s-a părut ciudat să simt cum făcea asta, însă îmi provoca plăcere şi asta mă făcea să mă simt prost. Sau , într-un fel ciudat obraznică. Pentru că nu credeam că un asemenea gest vulgar poate să îmi placă. Şi totuşi, nu puteam şi nu vroiam să zic stop. I-am deschis, practic inconştientă, primii trei nasturi de la cămaşă ( de la gât în jos ) şi am început să îl sărut, muşcându-i gâtul. Cred că îi lăsasem urme de ruj pe cămaşă. Ăh, ce era cu mine ? Inima mea o luase razna, pielea mea tânjea după fiecare atingere a sa. Simţeam cum şi el are aceleaşi instincte ca şi mine, şi îşi împingea şi mai tare trupul peste al meu. A deschis brusc ochii, şi simţind asta am făcut şi eu acelaşi lucru. S-a desprins din sărut, analizând poziţia în care ne aflam. În pat, el peste mine şi cu un genunchi pus între picioarele mele . Nu îl observasem şi cred că m-am ruşinat şi mai tare vâzând asta.
- Amber, nu e bine.
Îmi venea să... Ţip? Ce să nu fie bine? Nu ştiam.
- Nu o să mă mai pot opri.
M-a mai sărutat odată, după care s-a aşezat pe pat îmbrăţişându-mă în aşa fel încât să stăm faţă în faţă.
- Dacă o facem acum , sigur o să regretăm mai târziu. Mi-am luat un angajament, trebuie să îl respect.
Îi înţelegeam cuvintele, deşi aş fi vrut să continuăm. Într-un fel ciudat, şi pentru prima dată – nu îmi era frică.
- Şi totuşi, eu chiar aş vrea. Dar nu putem, nu acum. Eşti prea mică.
Am sărit peste el sărutându-l brusc. Limbile noastre s-au unit.
Ok. Voi aştepta până când vei crede tu că sunt destul de mare.
- Mulţumesc Jay.
Şi atunci trebuie să îmi promiţi că va fi mai minunat decât ar fi fost acum. Am adăugat în gând şi acesta s-a pus iar peste mine, rezumându-se doar la nişte săruturi şi mângâieri. Mă... Excitau. Ce cuvânt vulgar , însă nu găseam altul care să definească ceea ce simt.
Ne-am aranjat hainele însă am preferat să nu zic nimic de urmele de ruj. Cred că le văzuse şi el în oglindă, dar nu a zis nimic. M-a luat de mână şi m-a admirat încă odată.
- Åžtii, te vreau doar pentru mine. La momentul potrivit.
M-a sărutat pe frunte. Of, aş fi vrut să nu fi atât de formal şi de cavaler. Sincer.
Am ieşit înapoi la petrecere şi am început să dansăm.



Răspunsuri în acest subiect
Iluzii [+16 / +18] - de Denny - 16-09-2009, 03:05 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de Amelia_Angel_Devil - 28-09-2009, 10:20 AM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de Jurebow - 31-10-2009, 11:25 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de Jurebow - 01-11-2009, 01:11 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de Sukisyo - 03-11-2009, 11:44 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de Jurebow - 04-11-2009, 01:51 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de cathy*angel - 08-11-2009, 09:14 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de cathy*angel - 12-11-2009, 01:24 AM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de cathy*angel - 06-12-2009, 12:54 AM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de cathy*angel - 07-12-2009, 06:31 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de cathy*angel - 11-12-2009, 09:53 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de Teh2 - 14-12-2009, 01:45 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de cathy*angel - 15-12-2009, 12:28 AM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de cathy*angel - 15-12-2009, 03:56 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de cathy*angel - 17-12-2009, 12:48 AM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de Fantasy - 23-12-2009, 01:51 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de Fantasy - 23-12-2009, 09:30 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de kid with gun - 26-12-2009, 04:02 AM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de Fantasy - 31-12-2009, 04:31 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Iluzii! Funky_Punky 1 2.532 22-12-2009, 11:45 PM
Ultimul răspuns: Funky_Punky
  Iluzii de lumina [done] lala11 1 2.648 13-09-2008, 04:48 PM
Ultimul răspuns: denisa
  Iluzii adolescentine [+16] Mystique92 10 7.325 14-07-2008, 06:05 PM
Ultimul răspuns: Miharu


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)