Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Iluzii [+16 / +18]

Waaaah. Fetelor, mersi mult pentru commenturi. Nu stau sa va multumesc in parte pentru ca stiu ca asteptati cap 36 mai mult decat astea. Mersi incaodata si sper sa nu va dezamagesc ! >:D<

Enjoy !


Capitolul 34

Eram fericit dar in acelasi timp dezorinetat. Imi aminteam sarutul care pot sa spun ca mi l-a furtat. A fost printre cele mai bune saruturi primite, nu, nu aberez, cel mai bun. Inca nu stiam de ce naiba m-a sarutat. Ea intotdeauna m-a privit ca pe un frate. Inca imi amintesc ochii ei, mari si verzi, parul ei lung si buclat, parand aur in razele soarelui, era pe un leagan si zambea. Eu m-am dus catre ea si in acel moment a incercat sa sara dar a cazut. Stiu, si imi amintesc foarte bine ca m-am speriat al dracu' de tare. Cred ca de atunci am inceput sa fiu un fel de 'protector ascuns' pentru ea. Nu pot sa nu-mi amintesc zambetul ei gingas la ziua ei de nastere, cand, mama ii cumpara un cadou superb, ca deobicei. Nu puteai sa nu zambesti la vederea expresiei de copil mic, care asta era, si inocent. Erau niste vremuri superbe daca pot sa spun asa. Totusi, dupa ce am ajuns acasa m-am dus direct in camera mea. M-am trantit ca deobicei pe pat si am inceput sa reflectez asuprea problemei mele : 'Iubea pe care o simteam pentru Amber, era ca un frate sau ca un baiat ? '. Aveam o antiteza in mintea mea, una pe care o sustineam eu cu tarie si alta cu care inima mea lupta. Am analizat situatiile din toate punctele de vedere, aveam dovezi, sa spun asa, dovezi concrete. Nu cred ca orice baiat, care ar fi iubit o sora ar saruta-o doar pentru ca vrea sa fie primul. Sau orice frate o desparte pe sora'sa de baiatul pe care ea il placea. Era o impocrezie din partea mea sa neg totul. Pana la urma tot adevaratele mele sentimente vor iesi la suprafata. Dar aveam o indoiala superficial de enervanta. Ea ma iubea ? Adica ma privea ca si pe un baiat, nu doar ca si Jayson, ci ca un barbat, care chiar sa-i placa. Am privit din toate puncturile de vedere negasindu-mi o explicatie concreta, sau mai bine zis un raspuns la intrebarea mea. M-am ridicat de pe pat si am iesit din camera mea. M-am dus pana la mama in camera sa vad daca era, dar era goala. Am coborat in sufragerie si am inceput sa ma uit dupa ea, ochii mei, au fugit instinctiv in gradina, si acolo am zarit-o. Am zambit. M-am dus la ea si am imbratisat-o. M-am asezat pe scaunul din fata ei si m-am uitat la ea cu interes, ea m-a privit stupefiata si chiar curioasa.

- Jayson, ce te framanta ? m-a intrebat pe un ton dulce, cum o mama nu putea sa-si cunoasca copilul ?
- Pai ... e vorba despre o ... problema, sa spun asa, speram ca tu sa ma poti ajuta. i-am spus zambind.
- Daca nu imi spui nu am cum sa te ajut. mi-a raspuns inapoi.
- E vorba despre ceva mai complica. Adica ... sa punem o teorie, cu doua nume diferite, fara ca ele sa fie din acest oras sau chiar sa apartina vietilor noastre. i-am spus gesticuland agitat cu mana.
- Continua. mi-a spus aceasta dupa ce m-am oprit.
- Jane si ... Mike. Ei sa fie personajele. Jane si cu Mike sa fie prieteni de familie, Mike isi da seama ca o iubeste, dar nu tocmai ca un frate cum Jane il priveste. Dar Mike are o nelamurire totala, Jane il priveste ca si pe un baiat sau doar ca pe un frate si nimic mai mult ? Tu ce ai zice, mama ? am intrebat-o folosind un ton suparat.
- Hmm ... cam greu de zis, dar sunt aproape sigura ca pentru Jane, Mike, tot un frate ramane. mi-a spus zambind.

Am fost dezamagit, clar dezamagit. Mi-am incruntat privirea si m-am ridicat rapid si cu o miscare brusca de pe scaun. I-am aruncat mamei un 'multumesc' mult prea rastit. Nu am asteptat reactia ei. M-am enervat pur si simplu. M-am enervat ca sentimentele nu imi erau impartasite. Era enervant sa iubesti o persoana care te vede ca pe un frate. M-am dus la mine in camera si am trantit toate sile pe care am intrat intr-un final ajungand aici. Eram mult prea nervos, de mult nu am fost asa. Mi-am luat perinile de pe pat si le-am aruncat in perete. Nu stiam ce e aia sa imi ascund sentimentele fata de cineva. Mai ales de cineva ca si Amber. Dar totusi eu nu voiam sa stric totul, prietenia, 'iubirea' ca intre frati. Ma inebunea acest lucru. Pentru un moment mi-am imaginat-o pe amber in bratele unui baiat care nu sunt eu, jur ca era sa turbez de gelozie. Mi-am luat cheile de la masina si amiesit afara din camera, din nou am trantit toate usile.Am urcat grabit in masina si am pornit BMW-ul si apoi am mers la drum. Am accelerat nepasandu-mi de trafic. Mi-am luat telefonul si l-am sunat pe Josh, la prima incercare nu mi-a raspuns, am incercat a doua oara iar apoi mi-a raspuns.

- Care mortii masii ma trezeste ? a strigat baiatul somnoros.
- Fratitu'. i-am raspuns plictisit.
- Nu am frati ! Stai putin, Jayson ? m-a intrebat buciumac.
- Aleluia ! am strigat parand enervat.
- Care e treaba ?
- Ai chef sa mergem undeva ? l-am intrebat in timp ce am oprit masina la un stop.
- Nu prea. Scuze, dar inca nu mi-am revenit de ieri. mi-a spus iar apoi ca cascat, cred.
- Hmm ... ok. hai ca te las. Pa !

Mda. Toata lumea era ocupata. Am accelerat masina si m-am indreptat spre iesirea din oras. Voiam sa ma duc pana la Washintong, dar am abandonat ideea si m-am reintors in orasul Boston. Fara sa ma gandesc m-am dus la un bar cunoscut. Am parcat masina si am intrat in incinta cladirii. Mi-am comandat ceva de baut nu prea tare dar nici sec sa nu fie. Am baut primul pahar rapid. Mi-am luat altul si acela a mers mai greu. M-am oprit dandu-mi seama ca nu era nicio solutie sa beau, puteam sa fac ceea ce a incercat si Daniel. M-am reintors in masina si am mers spre casa. Cand am intrat i-am vazut pe mama si pe tata plus unchiul Eric si matusa Elisse in sufragerie, luau cina impreuna. I-am salutat scurt si le-am zambit. Am zabovit inca vreo zece minute raspunzand la intrebarile mamei si ale matusii Liss. Apoi m-am dus in camera mea si mi-am pus niste muzica ca sa ma relaxez. Aveam de gand sa ma uit la un film dar nu stiam care. Am inchis muzica si mi-am cautat un film prin laptop care sutn sigur ca le-am downloadat si nu le-am vazut. Am ales o comedie, cred. Am inceput sa ma uit la aceea 'poveste' care mi se parea mult prea enervanta. Am inchis programul in care urmaream filmul si laptopul la fel. M-am pus pe pat incercand sa adorm. M-a intors pe o parte si pe alta incercand sa adorm. Da in zadar, gandul imi era la Amber. Ca sa pot sa dorm linistit cred ca ar trebui sa iau o decizie. Aceea de a o ignora, adica nu pe ea, ci pe sentimentele mele. Ea ma vedea ca pe un frate, nimic mai mult. Trebuia sa ma impac cu aceasta idee chiar daca o uram cat de poate de mult. Dupa vreo ora de stat si de incercat sa dorm a avut rezultat.

Dimineata a venit rapid. Poate prea rapid. Mi-am indreptat capul spre ceasul de pe comoda si m-am uitat la ora. Mi-am dat seama ca de nu porneam la drum in minutul acela urma sa intarziu la ore. M-am ridicat din pat mult prea grabit si mi-am tras pe mine pantalonii de la uniforma. Mi-am periat dintii si in acelasi timp imi incheiam si nasturii camasii. Mi-am luat ghiozdanul si mi-am dat cu piaptanul de vreo doua ori prin par, si gata. Am luat cheile de la masina grabit si am fugit spre usa fara sa imi mai salut parintii. Am urcat in vehicol si am pornit grabit. In timp ce eram in trafic am calcat acceleratia vazand ca nu era nimeni in fata mea. Dintr-o data o masina, un jeep mai exact, mi-a traversat calea. Nu am avut cum sa pun frana la timp, am vazut o copila care statea chiar pe partea unde avea ca masina mea sa o ciocneasca.

- La dracu ! am strigat iar apoi am virat volanul in partea dreapta.

Ele au scapat, eu nu. Alta masina a venit si s-a ciocnit din plin cu a mea. Am dat cu capul de volan si mi-am simtit piciorul strivit. Iar apoi intuneric total. Fara simturi, fara constiinta, doar un corp muribund.
[Imagine: tumblr_ljy3o2Lf311qzf4bro1_500.gif]

Always keep the faith !



YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan.



The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End















Răspunsuri în acest subiect
Iluzii [+16 / +18] - de Denny - 16-09-2009, 03:05 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de Amelia_Angel_Devil - 28-09-2009, 10:20 AM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de Jurebow - 31-10-2009, 11:25 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de Jurebow - 01-11-2009, 01:11 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de Sukisyo - 03-11-2009, 11:44 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de Jurebow - 04-11-2009, 01:51 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de cathy*angel - 08-11-2009, 09:14 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de cathy*angel - 12-11-2009, 01:24 AM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de cathy*angel - 06-12-2009, 12:54 AM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de Denny - 06-12-2009, 06:18 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de cathy*angel - 07-12-2009, 06:31 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de cathy*angel - 11-12-2009, 09:53 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de cathy*angel - 15-12-2009, 12:28 AM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de cathy*angel - 15-12-2009, 03:56 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de cathy*angel - 17-12-2009, 12:48 AM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de Fantasy - 23-12-2009, 01:51 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de Fantasy - 23-12-2009, 09:30 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de kid with gun - 26-12-2009, 04:02 AM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de Fantasy - 31-12-2009, 04:31 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Iluzii! Funky_Punky 1 2.532 22-12-2009, 11:45 PM
Ultimul răspuns: Funky_Punky
  Iluzii de lumina [done] lala11 1 2.648 13-09-2008, 04:48 PM
Ultimul răspuns: denisa
  Iluzii adolescentine [+16] Mystique92 10 7.325 14-07-2008, 06:05 PM
Ultimul răspuns: Miharu


Utilizatori care citesc acest subiect:
6 Vizitator(i)