Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Iluzii [+16 / +18]

Ok. Voi aţi vrut şi eu am adus :]] Trăiesc la dorinţa poporului =] ecagerez [ hmm trebuia să zic scriu? :]]] ]. Hai măi, că doar glumesc. Dar am mai adus un extra.
Teo mulţumesc IAR pentru comentariu. Apreciez, şi dacă tot vroiai o continuare atât de repede. Am zis , de ce nu? Şi iată.

Lectură plăcută.


[center]Capitol EXTRA – Caroline [/center]

Josh şi-a apăsat agresiv buzele de-ale mele şi eu am continuat sărutul. Mâinile sale erau aşezate pe fundul meu, iar ale mele în jurul gâtului acestuia. Într-un moment de respiro am primit un mesaj de la Amber. L-am citit.
[center] Nu poţi să treci cu vederea de data asta?
Jay i-a dat „ o porţie ”?
[/center]
Am oftat, şi Josh a început să râdă. Am scos limba la el.
[center] Nu. Nu pot. [/center]
De parcă putea cineva. Curva aia s-a jucat cu vărâ-meu şi cu cea mai bună prietenă a mea ; îmi ştie deja reputaţia aşa că ar face bine să se păzească.

- Vrei să merg cu tine , fiară? Mi s-a adresat Josh când tocmai închisesem telefonul lui Danny. Îl întrebasem pe unde este Kate ; era super când aveai un frate geamăn ce îţi sărea întotdeauna în ajutor . L-am întrebat suspicioasă pe blond şi mă întrebam dacă doar vrea să vadă cum o bat pe Kate sau să mă oprească.
- De ce?
Până la urmă, puteam să aflu doar dacă întrebam. Şi ce zâmbet perfect mi-a adresat, inima mea cred că a tremurat. Cum de altfel o făcea întotdeauna când mă atingea . M-am apropiat şi mai tare de el şi i-am dat un sărut scurt. Însă acesta m-a prins şi şi-a atins iar buzele de ale mele. Limba sa a început să se joace prin gura mea şi eu i-am urmat exemplu. Şi-a trecut buzele peste gâtul meu, muşcându-mă agresiv.
„ Auch ” am zis în sinea mea. A durut , şi eram sigură că urma să îmi rămână un semn. Dar nu puteam spune că nu îmi plăcea.
- Cum dracu să te las singură?
A venit şi răspunsul lui întârziat, luându-mă de mână. Evident că nu am protestat, dacă tot se oferea mă putea duce cu maşina.
- Ok, dar stai pe bancă.
Nu aveam de gând să se bage în treburile mele într-atât; vroiam să rezolv singură această chestiune. În fond, nu dădea bine ca băieţii să lovească fetele; sau cel puţin iubitul meu să nu o facă. Puteam să fac eu asta. Am zâmbit sarcastic, gândindu-mă cât de mult evoluaseră femeile . Nu aş fi putut trăi în trecut.
Kate se afla băgată într-un club de fiţe, după cum am aflat cu un tip Arnold. Era din cartierul vecin deci nu prea ştia ce fel de târfuliţă e Kate ( aşa credea ea ) .
- Cine e tipu’ ăla?
L-am întrebat pe blond ce încă mă ţinea de mână. S-a uitat într-un mod plictisit şi mi-a răspuns.
- E unu Arnold; e curvar rău de tot. El şi Kate fac perechea potrivită.
Am început să râd.
- Şi încă nu a aflat cine, sau ce e ea de fapt.
A dat dezaprobator din cap.
- Tânjea după ea de ceva vreme dar nu a vrut să se bage peste Jay că l-a ajutat în mai multe treburi. În fine , acum că a prins ocazia vrea să treacă şi el prin patu’ ei. Nimic special.
I-am prins faţa în mâini sărutându-l iar cu pasiune. Nu mă puteam opri, odată ce îl atingeam simţeam că fără el nu aş putea trăi. Nu ştiu cum am stat atâta vreme atât de aproape unul de altul şi nu .. Nu s-a întâmplat nimic. Acum nu m-aş mai fi dezlipit de el.
- Şi cum ai de gând să procedezi?
Am chicotit.
- Du-te şi i-ami un whiskey că eu nu sunt minoră. Rezolv imediat.
Cât timp Josh a făcut ce l-am rugat, eu am stat în acelaşi loc pentru a-l aştepta. Şi-a făcut apariţia peste aproximativ un minut, un băiat de vreo 20 de ani . S-a uitat admirativ la mine .
- Singurică, păpuşă?
L-am privit cu dispreţ, fără să îi întorc vorba. Dar se părea că nu s-a mulţumit. Ca structură fizică era slab şi înalt ; cam cât prietenul meu de înalt . Şi totuşi, neatractiv. Nu ştiam cum să scap de el, nu vroiam să fac scandal decât cu Kate în seara asta. M-am bucurat când a apărut Josh. Nu pentru a mă apăra, ci pentru reacţia pe care a avut-o.
- Mişcă d’aici cretinule. Fata asta-i a mea.
Tipul pe care nu îl cunoşteam a vrut să îi dea un pumn , dar Josh s-a ferit lovindu-l.
- Nu mă călca pe nervi.
A plecat, înjurându-l. Dar noi nu i-am mai dat atenţie.
- Nu te pot lăsa singură nicio secundă?
Am chicotit.
- AÅŸa se pare.
Ne-am apropiat de locul în care stătea victima mea şi noua sa achiziţie. Am privit superior şi Arnold a părut să îl recunoasă pe blondul meu. Mă întrebam dacă o să intervină. Cei doi s-au salutat printr-o strângere de mână. Mi-a făcut cunoştinţă.
- Ea e iubita mea, Caroline.
M-a privit suspicios, eu doar am dat din cap . Eram „ fată cuminte ” .
- Verişoara lui Jay. A adăugat indiferent Josh şi Arno a făcut nişte ochi foarte mari. Mi-a zâmbit blând înţelegând din asta cât îl respecta pe văru-meu. Avantajul meu.
M-am apropiat de Kate. Ţineam în mână paharul cu whiskey.
- Bună târfuliţo.
Atunci a realizat că am apărut şi noi pe acolo. A scuturat din cap.
- Ce vrei ?
A folosit tonul acela „ inocent ” . Deci încă vroia să îl vrăjească pe săracul tip cu aerele de „ fată bună ” . Înţelegeam că şatenul este mai inteligent decât atât. I-am turnat tot conţinutul din pahar în cap, lichidul scurgândui-se pe părul lung, drept şi roşcat. O imagine nepreţuită.
- Asta vreau.
Toţi cei din jur şi-au aruncat privirea asupra mea. Kate era îmbrăcată într-o fustă scurtă şi neagră; îi scotea fundul în evidenţă. O bluză albă cu un decolteu foarte generos şi o pereche de pantofi cu toc. Eu pe de altă parte, mă îmbrăcasem în pantaloni scurţi, un maieu şi o pereche de adidaşi . Doar mă băteam, nu venisem la petrecere.
- Afară. Tu şi cu mine. Acum.
Credeam că are un orgoliu mai mare, dar a dat negativ din cap. Ştiam că acum nu mai încerca să pară ceea ce nu era ; dar îi era frică. A dracului de mult ; doar îmi ştia reputaţia. Dar când s-a luat de preţioşii mei prieteni, nu a gândit?
Când am văzut că nu reacţionează am luat-o de păr, şi am târât-o afară din local. Cred că barmanul mi-a mulţumit. Eram cunoscută în acel club şi îmi ştiau toţi reputaţia, nu avea de gând să îi stric localul.
Am aruncat-o pe ciment imediat ce ne-am aflat afară. Am auzit o trosnitură şi am ştiut că i s-a rupt tocul pantofului. Am început să râd.
- Ce vrei Caroline? Nu e treaba ta. Ce, Amber nu îşi poate rezolva singură problemele? Află că ne-am bătut; nu am lovit-o doar eu. Iar eu nu apelez la nimeni să mă ajute. De ce faci favoruri laşilor?
Mă bucuram să aud că blondina mea se apărase. L-am auzit pe Joshua scrâşnind din dinţi şi mi-am dat seama că îi venea şi lui să o pocnească ; se abţinea. Arnold privea mirat scena ; ieşiseră mai mulţi afară să ne vadă încăierarea.
Oamenii vroiau un spectacol, eu trebuia să le dau unul.
- Uite ce e , curvă de doi bani. Nu te compari cu Amber nici la degetu’ mic. Ea e prea finuţă, şi din fericire are alături prieteni care să o ajute. Ceea ce tu , nu ai. Oricum nu asta e important. Ai tu de multă vreme să îmi plăteşti nişte datorii.
M-am aruncat asupra ei, şi aceasta a încercat să se ferească dar am prins-o de păr şi i-am smuls mai multe fire din cap. Exact aşa cum făcuse şi părului blond şi buclat al cumnatei mele. Ah, ce bine suna acest cuvânt.
Am aruncat-o iar pe jos şi cred că s-a zgâriat rău de tot. Am apucat-o de mâine , scoţându-i toate inelele . Le-am azvârlit pe undeva; cui îi păsa de ele?
Mi-a dat o palmă peste obrazul drept. Şi eu am început să râd. Ploaie de vară; îi trebuia mai mult dacă vroia să mă rănească. Eu nu eram atât de firavă , şi ea era chiar nepricepută.
- Amatoare.
L-am auzit pe Josh şuşotind mai în spate. Lucru care a provocat râsul celor din jur. Arnold încă era nedumerit, dar părea să îi placă spectacolul. Prima mea impresie despre el a fost că este genul de băiat pervers pentru care toate femeile sunt paraşute. Dar nu am dat importanţă şi altor oameni, m-am năpustit iar asupra lui Katherine. Am lovit-o şi eu cu o palmă; aşa în joacă. După care am apucat-o de cap şi mi-am pregătit genunchiul. În secunda următoare, cele două părţi ale corpului au făcut contact. Cred că a început să îi curgă sânge din nas. Dar nu se terminase, nici pe departe. Am apucat-o iar de păr şi am învârtit-o.
- Lasă-mă odată , Caroline. Ce vrei? Să îmi cer iertare? O fac . Îmi pare rău, foarte rău.
Aproape că vocea îi era plânsă, ştiam că nu mai are mult şi o să îi curgă lacrimi; dar din acelea adevărate. Îmi trebuia mai multă satisfacţie. Spre deosebire de verişorul meu, eu nu mă mulţumeam cu nişte scuze patetice. Putea ea să îmi ceară iertare şi-n genunchi, mă durea drept în cot.
- Ce crezi? Că s-a terminat? Păpuşă, nu trebuia să te legi de ce e al meu. M-am pus peste ea şi am început să o lovesc cu pumnii în faţă. Asta cred că durea destul de tare, a încercat să se apere zgâriindu-mă. Avea unghiile destul de mari şi ascuţite, dar am apucat-o de mâini şi i le-am întors la spate. Am fost mulţumită când au trosnit şi i-am rupt şi vreo două unghiuţe. A ţipat şi cred că a fost de durere. Am trântit-o iar pe cimentul rece şi dur. Hainele îi arătau îngrozitor şi era plină de sânge. Nu se mai putea ridica, iar eu m-am apropiat şi i-am dat un picior în burtă.
- Ä‚sta e pentru Amber .
Am continuat cu încă trei astfel de lovituri. Adăgugând la fiecare :
- Ăsta e pentru Jay. Ăsta e pentru mine. Şi ăsta e pentru distracţie.
Începuse să plângă de-adevăratelea acum, sângele curgându-i din nas şi buză. Am văzut că avea fruntea zgâriată, mâinile lovite şi aşa mai departe . Am ridicat-o luând-o de gât . Când feţele noastre s-au întâlnit am stat aşa mai multe secunde. Lacrimile ce îi curgeau pe obrajii însângeraţi nu aveau succes asupra mea; nu ştiam ce e aia milă. Am aruncat-o iar la sol.
- Nu te mai lua de ce e al meu, că data viitoare nu o să mai fiu precaută.
Era o ameninţare. Înainte să dispar de acolo, i-am mai aruncat un picior în stomac.
- Ah, asta a fost pentru că îmi place cum reacţionezi la durere.
Am mers lângă Josh şi acesta m-a sărutat.
- Arnold, fă o faptă bună şi cheamă ambulanţa.
Acesta a dat din cap, mă privea ciudat. Admirativ. Dar nu l-am luat în seamă. Mi-am concentrat atenţia asupra blondului.
- Cum rezolvi cu poliţia şi părinţii ei?
Am început să râd cerându-i telefonul. L-am sunat pe tatăl ei; făcusem rost de număr cu ceva zile în urmă. Eu când făceam ceva, făceam ca lumea.
L-am anunţat că s-a tăvălit cu nu ştiu cine şi nu ştiu cine, şi mai multe lucruri. În fine, i-am dezvăluit atâtea încât ştiam că nu urma să cheme poliţia; nu vroia să fie făcut chiar public ce făcea fetiţa lui. Plus că era foarte furios pe ea. Şi aşa, rezolvam şi cu posibila mea „ pedeapsă ” . Mai era şi ideea că oricum Katherine nu ar fi anunţat pe nimeni; îi era teamă. Teroare; ştiam ce gândea : dacă o supăr, se întoarce. Şi puteam să fiu mai crudă de atât.
M-am urcat în maşina lui Josh şi l-am rugat să mă ducă acasă, doar după ce ne-am sărutat îndelung.
- Te iubesc, bestie. Mi-a zis pe un ton pe care îl adoram. Afişa acelaşi zâmbet pervers şi ştiam că nu se aştepta să îi întorc cuvintele.
- Şi tu eşti proprietatea acestei bestii. Am şoptit într-un final şi acesta m-a luat de mână.

__
* Nu le am cu bătaia, că nu m-am bătut niciodată cu vreo fată :]]. Dar sper să meargă.



Răspunsuri în acest subiect
Iluzii [+16 / +18] - de Denny - 16-09-2009, 03:05 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de Amelia_Angel_Devil - 28-09-2009, 10:20 AM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de Jurebow - 31-10-2009, 11:25 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de Jurebow - 01-11-2009, 01:11 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de Sukisyo - 03-11-2009, 11:44 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de Jurebow - 04-11-2009, 01:51 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de cathy*angel - 08-11-2009, 09:14 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de cathy*angel - 12-11-2009, 01:24 AM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de Teh2 - 30-11-2009, 02:07 AM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de cathy*angel - 06-12-2009, 12:54 AM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de cathy*angel - 07-12-2009, 06:31 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de cathy*angel - 11-12-2009, 09:53 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de cathy*angel - 15-12-2009, 12:28 AM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de cathy*angel - 15-12-2009, 03:56 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de cathy*angel - 17-12-2009, 12:48 AM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de Fantasy - 23-12-2009, 01:51 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de Fantasy - 23-12-2009, 09:30 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de kid with gun - 26-12-2009, 04:02 AM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de Fantasy - 31-12-2009, 04:31 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Iluzii! Funky_Punky 1 2.532 22-12-2009, 11:45 PM
Ultimul răspuns: Funky_Punky
  Iluzii de lumina [done] lala11 1 2.648 13-09-2008, 04:48 PM
Ultimul răspuns: denisa
  Iluzii adolescentine [+16] Mystique92 10 7.325 14-07-2008, 06:05 PM
Ultimul răspuns: Miharu


Utilizatori care citesc acest subiect:
6 Vizitator(i)