Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Iluzii [+16 / +18]

Helllooooo~ >:D<. Pff, in primul raaand vreau sa va multumesc ca cititi acest fic. :X Sper sa va placa acest capitol :-". Aci e linistea dinaintea furtunii *bwhahaha*

Fantasy Eyes -> Mersi ca esti o cititoare fidela >:D<
KaGoMe -> Uuuuu, cititor nou. Wai ma bucura sa aud ca iti place acest fic. Cat despre Jay :3 o sa vezi ca nu o sa fie asa de prostut :3.

Enjoy !


Capitolul 20

A fost amuzant sa vad fetele tuturor cand am intrat cu Amber in curtea scolii. Presupuneam ca deja toti stiau de coarnele care mi le-a pus Katherine asa ca aveam sa ma comport mai mult decat normal. Adica cu un zambet fericit pe buze, simpatic si sa flirtez cu fetele, ma rog eu nu le luam in serios, dar cel putin sa creada lumea ca nu m-a afectat asa de tare faza cu Kate. Daca dadeam motive de barfa pana cand terminam a 12-a nu terminau povestile. Am lasat-o pe Amber la clasa ei iar eu m-am dus la clasa mea. Cand am intrat am vazut un cerc de fete strans in jurul bancii lui Kate. Toata lumea si-a indreptat privirea asupra mea. Am auzit un scaun trantit de pamant si in urmatoarea secunda pe Kate langa mine. Plangea. Patetic. Mi-a strans sacoul in mana si i-a pus fata pe pieptul meu.

- Ajuta-ma ! Spunele ca nu te-am inselat ! mi-a spus printre soapte.
- De ce as face acest lucru ? am intrebat-o privind drept inainte.
- Pentru ca ma iubesti ! a ridicat tonul vocii.
- Chiar asa de sigura esti pe asta ?

Iar apoi am dat-o la o parte si mi-am continuat drumul spre banca mea. Voia sa ma manipuleze, ce stupid ! M-am asezat pe scaun si m-am uitat pe fereastra. Am auzit cum a inceput sa strige si a iesit din clasa. Nu imi mai pasa de ea, trebuia sa uit de ea, asa cum ea a facut cand s-a culcat cu ala. Josh a venit langa mine si m-a salutat. I-am raspuns deasemenea la salut. Dupa ce apele s-au mai linistit, adica fetele au inceput sa discute alta chestie decat 'Infidelitatea lui Kate' si baietii despre 'Coarnele mele' am rasuflat usurat, ma bucurasem ca nimeni nu m-a intrebat nimic. Dupa vreo cinci minute dupa ce s-a sunat, profa a intrat in clasa. In timpul orei am primit tot felul de biletele cu ' Imi pare rau pentru tine ' sau ' Bine ca te-ai despartit de ea. Nu te merita, e o tarfa ' . Poate daca nu eram in ora imi dadea un atac de ras dinala isteric. Uram cand lumea imi spunea chestii dinastea, parca as fi avut cancer si am scapat cu viata. Dupa ce ora a trecut enervant de greu m-am dus la Amber la clasa. Fetele din clasa ei erau in jurul ei inreband-o tot felul de chestii. Cand m-a vazut ochii ei s-au luminat, cred ca am scapat-o de niste interogatorii. A fugit catre mine si m-a imbratisat la fel am facut si eu. Am mers la clasa lui Caroline ca sa o luam si pe ea, dar din cate mi-a spus o colega de a ei a plecat cu Josh. Mama, avea sa se sperie lumea de ei doi. Adica Caroline plus Josh egal cel mai neasteptat cuplu, dar in acelasi timp cel mei reusit dintre toate, din scoala. Am iesit afara si ne-am asezat pe o banca, in curand si-au facut aparitia si Dave cu Danny. L-am vazut pe George ca a vrut sa se apropie dar dupa aceea s-a razgandit. Aveam in minte un plan perfect, care avea sa inceapa chiar acum.

- George ! l-am strigat iar apoi m-am ridicat de pe banca si am fugit spre el.
- Cu mine vorbesti ? m-a intrebat uitandu-se intr-o parte si alta.
- Nu ca cu aerul. Normal ca cu tine. Ce te miri asa ? l-am intrebat putin enervat.
- Pai, din cate stiam nu mai voiai sa vorbesti cu mine.
- Eh, tocmai despre asta am vrut sa vorbesc cu tine. Imi pare rau, frate. Trebuia sa te ascult in privinta cu Katherine.
- Ah ! Despre asta era vorba, frate, imi pare rau pentru tine. Si stiu cum e, te-ai indragostit, iar inimii nu ii poate poruncii nimeni. mi-a spus si s-a uitat spre Amber

Urat ! Foarte urat ! Era indragostit de ea. Dar ... oare ea simtea ceva pentru el ?

- Da exact cum spui tu. Deci ... prieteni ? si i-am intins mana.
- Prieteni. iar apoi mi-a cuprins mana care i-am intins-o adineauri.

Am zambit. Pacat ca nu eram sincer, chiar mi-ar fi placut sa redevin prieten cu el, dar totusi, se bagase din nou in treburile mele si asta nu imi placea. Mi-a zambit, si eu am facut acelasi lucru. Am mers spre locul unde erau cei trei. Satenul s-a pus pe banca langa Amber si a salutat-o, si-a dus mana pe dupa gatul ei si a privit-o intens in ochi. Pacat de el, nu stie ca primul sarut i-a fost furat de catre mine. Instinctiv mi-am plimbat varful limbii pe buza inferioara. Am zambit vizibil satisfacut, curand, acest tablou perfect avea sa se destrame. Clopotelul a sunat anuntandu-ne ca trebuia sa poftim la ore eu si cu George am mers spre clasa noastra iar Danny, Dave si Amber au mers fiecare la clasa lui, cred. Ziua a trecut destul de plictisitoare, in pauza mesei am stat singur si am mancat, deoarece Amber era cu George, Josh cu Caro iar Dave cu Danny nu stiu pe unde s-au bagat. Chiar nu am simtit ca am fost singur, in timp ce mancam mai venea cate un elev si imi spunea ' Imi pare rau ' sau ceva chestii in genul acesta. Doamne feteste-ma ! Parca sunt cine stie ce vedeta. Doamne iarta ! Pe cand sa ma duc acasa o vad pe Caroline ca vine cu Josh catre mine anuntandu-ma ca in seara asta avea sa fie ceva petrecere pe care nu o puteam rata. Desigur ca aveam sa trec peste, chiar nu aveam chef de astea.

- Jay, stiu ca nu ai chef de petrecere, dar ce zici vii nu-i asa ? Nu le da satisfactie altora, stii bine ca inainte nu ratai nicio petrecere ! a spus Caro entuziasmata.
- Oh bine, bine ! Ne vedem acolo. le-am spus razand.

M-am bagat in automobil si am pornit masina rapid, cand am trecut prin fata portii liceului i-am vazut pe Amber si George, m-am incruntat. Am condus cu viteaza pana acasa cred ca am tecut de cateva stopuri care aveau culoarea rosie, dar nu-mi pasa. Am ajuns la casa mea si am parcat masina iar apoi am fugit la mine in camera fara sa vorbesc cu mama. M-am bagat direct la dus ca sa ma relaxez putin inainte sa ma duc la aceea petrecere. Dupa ce am iesit de la dus am mai stat putin si m-am uitat la televizor iar dupa aceea m-am imbracat. Mi-am luat o pereche de blugi si o camasa neagra. Mi-am aranjat putin parul si m-am parfumat. M-am incaltat cu o pereche de pantofi negrii si am iesit din camera. Am coborat in sufragerie unde statea mama cu matusa Elisse, ma intrebam ce facea ea pe aici. M-au complimentat amandoua si au inceput sa fluiere dupa mine, am ras, aveau un spirit prea tanar, parca erau niste adolescente. Am iesit din casa si am inceput sa ma plimb pana la locul la care urma sa ma intalnesc cu cei doi indragostiti. Imi parea rau ca Amber nu venea, nu aveam pereche, si cine mai bine decat ea ca sa stea cu mine ? Am ajuns destul de tarziu, se parea ca cei doi ma asteptau de ceva vreme.

- Jayson ! Arati minunat ! m-a complimentat Caroline.
- Mersi, si tu areti divin, ca deobicei. Salut Josh !
- Salut si tie, omule !

M-am uitat mai atent la Caroline si chiar arata divin, purta o rochie neagra, mulata bine de tot cu un decolteu generos, poate prea generos si avea spatele gol. Se vedea ca are cu cine semana, eram o familie de frumosi. Bine, bine, glumesc evident ! Si Josh arata destul de bine, nu aveam cum sa spun ca arata super deoarece nu eram pe dos, sau pe invers, cum o fi. Am ajuns la petrecere destul de repede, atmosfera era destul de incinsa pe cat era de devreme. O multime de oameni ne-au salutat iar eu habar nu aveam cum se numeau sau daca ii vazusem in viata mea. Caroline s-a dus direct pe ringul de dans iar eu si Josh am ramas la bar sa comandam ceva de baut. Prietenul meu o privea cu admiratie pe tanara care dansa mult prea perfect pentru o fata. Stiam ca o adora, si chiar ma bucuram, in fond, el era cel mai bun prieten al meu, in care aveam incredere oarba iar ea era dulcea mea verisoara. Intr-un sfarsit si Joshua i s-a alatura la dans, cred ca s-a enervat cand a vazut cati idioti mergeau catre ea, dar ii respingea cu maiestrie. M-am plictisit destul de tare. Mi-am luat ultima inghititura din al doilea pahar de whiskey si i-am facut semn lui Josh ca plec. Nici nu trebuia sa vin, a fost o porcarie. Nu stiu de ce am cedat in fat alui Caroline. Nici nu stiu.
[Imagine: tumblr_ljy3o2Lf311qzf4bro1_500.gif]

Always keep the faith !



YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan.



The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End















Răspunsuri în acest subiect
Iluzii [+16 / +18] - de Denny - 16-09-2009, 03:05 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de Amelia_Angel_Devil - 28-09-2009, 10:20 AM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de Jurebow - 31-10-2009, 11:25 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de Jurebow - 01-11-2009, 01:11 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de Sukisyo - 03-11-2009, 11:44 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de Jurebow - 04-11-2009, 01:51 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de cathy*angel - 08-11-2009, 09:14 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de cathy*angel - 12-11-2009, 01:24 AM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de Denny - 29-11-2009, 02:01 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de cathy*angel - 06-12-2009, 12:54 AM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de cathy*angel - 07-12-2009, 06:31 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de cathy*angel - 11-12-2009, 09:53 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de cathy*angel - 15-12-2009, 12:28 AM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de cathy*angel - 15-12-2009, 03:56 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de cathy*angel - 17-12-2009, 12:48 AM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de Fantasy - 23-12-2009, 01:51 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de Fantasy - 23-12-2009, 09:30 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de kid with gun - 26-12-2009, 04:02 AM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de Fantasy - 31-12-2009, 04:31 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Iluzii! Funky_Punky 1 2.532 22-12-2009, 11:45 PM
Ultimul răspuns: Funky_Punky
  Iluzii de lumina [done] lala11 1 2.648 13-09-2008, 04:48 PM
Ultimul răspuns: denisa
  Iluzii adolescentine [+16] Mystique92 10 7.325 14-07-2008, 06:05 PM
Ultimul răspuns: Miharu


Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)