Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Iluzii [+16 / +18]

Ma bucur ca v-a placut capitolul cu Caroline si Josh. Eu l-am adorat :>. L-am citit de vreo 9 ori :- ?? Ce sa-i faci, Honey scrie asa de bine :)) incat nu m-am putut abtine sa nu o iau de la capat cu cititul.

Fantasy Eyes -> Ma bucura enorm ca esti o citioare fidela >:D< si ca dai replyuri asta inseamna mult pentru Teh si pentru mine. Sper sa-ti placa aceasta continuare.
Wildrose -> Eh, eh, wildrose :> Ai primit o portie din Caro&Josh :-". :> Cred ca o sa mai urmeze, nu stiu, sper si eu. :)). Ma bucur ca-ti place si ca citesti.

Acest capitol, scris de mine, l-am adorat =)). Motivul o sa-l vedeti. >:)
Enjoy.

Capitolul 16

M-am trezit pe la vreo sase si jumatate. Datorita fatpului ca am adormit asa de devreme m-a facut sa ma tresesc devreme. Indata cum m-am trezit mi-am deschis TV-ul, si mi-am pus pe un canal de desene animate. Imi placea sa ma uit din cand in cand la ele si sa-mi amintesc vremurile bune. Ma uitam pierdut la acele animatii care ma faceau sa rad, datorita faptului ca ma distrageau si faceau timpul sa treaca mai repede ceasul s-a facut sapte jumatate. M-am imbracat in uniforma si mi-am luat ghiozdanul, am luat cheile de la masina si am coborat in sufragerie, ca deobicei, mama si cu tata luau micul dejun impreuna. Mi-am luat o paine prajita si i-am salutat iar apoi am iesit pe usa. M-am urcat in BMV aruncandu-mi ghiozdanul undeva pe bancheta din spate a masinii. Am pornit automobilul si am plecat spre liceu. Azi nu aveam sa trec pe la Josh deoarece stiam ca George i-a comentat lui Amber despre reactia mea si nu as vrea sa dau azi ochii cu ea. Eram un las, dar nu puteam sa dau ochii cu ea, pur si simplu nu puteam. Mi-am dat drumul la casetofon in timp ce stateam la un stop. Indata ce culoarea rosie a lasat loc pentru culoarea verde, am pornit din nou la drum. Am ajuns la liceu destul de repede, nu era cam nimeni prin curte, doar niste ratati. Mi-am parcat masina si mi-am luat ghiozdanul de pe bancheta. Am iesit din autovehicul si m-am indreptat spre cladire. Am urcat scarile care duceau la etajul clasei mele iar acolo am inceput sa privesc holul gol, mut si linistit. Era ciudat, niciodata nu vazusem latura aceasta a liceului. Am intrat in clasa si am observat cu stupoare ca nu era nimeni. Am oftat. M-am dus la locul meu si am aruncat ghiozdanul pe masa. Mi-am scos cartile si caietele pentru ora de avea sa urmeze. Dupa vreo douazeci de minute au inceput sa apara elevi, printre ei si Josh. A venit la mine speriat.

- Unde draci ai fost ? Te-am sunat de vreo zece ori ! a tipat catre mine.
- Mai incet, ca ma zgarii pe creier. M-am plimbat prin oras si nu am avut telefonul la mine, abia cand am venit acasa am vazut apelurile de la tine. E bine asa ?
- Oh, frate, m-am speriat ca dracu ! Caroline mai avea putin si suna la spitale si la morga.
- Nebuni sunteti ! i-am spus razand. M-am enervat putin doar.
- Putin ? Asta inseamna putin ? Mai ca te-ai luat la bataie !
- Stai linistit, nu m-am batut. i-am spus eu razand. Hai du-te la locul tau ca avem ora cu diriga.

A facut exact ceea ce i-am spus. Diriginta noastra a intrat pe usa, in clasa s-a facut o liniste de mormant. Ma speria chestia asta cu linistea. Am observat ca iubita mea lipsea de la ore. Ce avea oare ? Ora cu diriginta a trecut foarte greu, a fost plictisitoare ! Cand clopotelul a sunat, am fost cel mai fericit de pe Pamant ! Am iesit din clasa si am inceput sa fug prin curte si am mers in parcare ca sa ma duc la masina mea. Am intrat in automobil si mi-am pus muzica. Aici sunt sigur ca nu ma v-a cauta nimeni. Si dupa cum ghicisem nimeni nu m-a cautat ! A tercut pauza si am fugit la ora, era o ora de muzica. La dracu ! Aveam sa cantam ? Era foarte naspa ! Uram chestia asta. Din fericire am scapat cu basma curata, nu am cantat nimic, doar ne-am plictisit. Dupa ce ne-am terminat ora eu mi-am luat ghiozdanul si am iesit din clasa, tot odata si din curtea scolii. Am urcat in vehicolul daruit de mama mea la implinirea a saptesprezece primaveri si am plecat de acolo. Am mers acasa si m-am schimbat in ceva mult mai comod. Am zabovit putin prin gradina, profitand ca mama si tata nu erau acasa. Am mancat niste prajituri si m-am pus sa citesc o carte. Nu imi dadusem seama cat timp a trecut deoarece am fost absorbit prea tare de aceea lectura. Linistea mi-a fost spulberata de sunetul telefonului meu, era Josh.

- Alo ? am spus eu plictisit.
- Frate, sa nu-ti vina sa crezi ! a exclamat enervant de fericit.
- Ce s-a intamplat ? Ai cucerit-o pe Caroline ? l-am intrebat zambind.
- Nu mai am mult, dar nu asta e treaba ! Amber e cu George.
- Poftim ?! am intrebat enervat.
- Da, asa cum ai auzit !
- Trebuie sa inchid. Pa.

Am incheiat apelul de la Josh si am strans telefonul cu putere in mana. Am pus cartea, sau mai bine zis am trantit-o pe masa. M-am ridicat rapid de pe scaun si am intrat in casa, dar doar pentru a-mi lua cheile de la masina. Am iesit din imobil si m-am pus la volanul masinei. Am inceput sa conduc nervos pe strazile mari ale orasului. M-am invartit de cateva ori pe acolo iar apoi m-am gandit sa ma duc la Kate. Poate reuseam ceva cu ea azi. Am condus pana la apartamentul ei. Usa blocului era deschisa asa ca nu eram nevoit sa folosesc interfonul. Am urcat cu liftul pana la etajul unde sa statea ea. Am traversat holul pana la usa apartamentului ei. Am batut de vreo trei ori la usa, dar nu mi-a raspuns. Am apasat pe clanta si am observat ca era deschisa. Am pasit inauntru si am observat masa plina cu niste mancare. M-am apropiat de masa si am observat ca era pentru doua persoane. Niste pahare cu vin pe jumatate goale. M-am incruntat suspicios, am stat pret de cateva minute sa ascult ceva zgomot, mi-am dat seama ca era ceva muzica. M-a mirat acest fapt. Venea din dormitorul lui Kate. M-am indreptat acolo si am deschis usa. Surpriza mi-a fost sa o gasesc pe ea, dezbracata, deasupra unui tip, in timp ce si-o trageau. Am ramas mut. Pret de cateva minute, nu am mai stiu de mine. S-a rupt acel fir de care viata mea depindea. Pana la urma, toti aveau dreptate. Ea nu era ceea ce parea.

- Deci era adevarat ... . mi-a scapat fara sa vreau.
- Jayson ! a spus aceasta cand m-a vazut. A sarit ca arsa de pe acel tip si s-a acoperit cu ceva haine. Ce dracu faci aici ? s-a rastit catre mine.
- Mai bine mi-ai spune ce faci tu aici ! Cu asta ! De ce, Kate ? De ce ? i-am spus aproape plangand, dar m-am abtinut, nu voiam sa ma vada asa.
- Pentru ca m-am saturat de tine ! Esti doar o papusa fara creier, nu ai vazut ca erai doar un catelus pentru mine ? Nu ai vazut ca te-am folosit ?

A durut. Nu ma asteptam la asta.

- Eu te-am iubit, Katherine ! Te-am iubit ! i-am spus in timp ca am dat cu pumnul de perete.
- Dar se pare ca esti doar o javra, javra pe care toti o vedeau, doar eu, eu nu am stiut sa te privesc cum trebuia, nu am stiu sa te privesc cu adevarat. am continuat eu.
- Ma rog, chiar nu imi pasa. S-a terminat Jayson ! Gata ! s-a rastit catre mine.
- Desigur ca s-a terminat ! Dar astea nu o sa ramana asa ! Iti jur ! O sa platesti tot ce mi-ai facut pana acum ! am strigat catre ea.

Am pasit cu greu afara din camera, nu mai avea rost sa traiesc. Eram un nimic, ea si-a batut joc in tot acest timp de mine, iar eu, eu nu am vrut sa accept. Eram pierdut, confuz, nu mai stiam nimic de mine. Singura mea alinare era sa vorbesc cu Josh, sa ma plang lui, el urma sa ma asculte. Nu stiu cand sau cum am ajuns la volanul masinii mele. Am condus pana la mine acasa, fara sa imi dau seama. Voiam sa ajung la Josh, am vrut sa pornesc masina, dar se pare ca am ramas fara benzina. Toate imi ieseau pe dos ! Am abandonat masina acolo unde era si am iesit afara. Ploua, cerul plangea si pentru mine. Am inceput sa fug catre casa lui Josh. Picaturile de ploaie se loveau violent de corpul meu. Dar nu imi pasa. Hainele imi erau ude leoarca, puteam sa racesc, imi era frig. Dar durerea pe care o simteam era prea mare. Nu stiam cum sa explic aceea ruptura care avuse loc in interiorul meu. Intr-un final am ajuns si eu acasa la matusa Elisse. Am batut la usa de cateva ori si cand s-a deschis usa am vazut-o pe Amber.

- Ce e cu tine aici ? m-a intrebat surprinsa.
- Josh e acasa ?
- Nu. mi-a raspuns.
- Parintii tai ?
- Nu. mi-a raspuns incaodata.
- Bun ... am spus si am intrat inauntru.
- Jayson Asazuki ! Ce e cu tine ? m-a intrebat in timp ce a venit dupa mine.
- M-a inselat ... . i-am spus cazand in genunchi.
- Cine te-a inselat ? m-a intrebat uimita.
- Kate, m-a inselat. Eu o iubeam, iar ea ... ea si-a batut joc de mine. am spus acest lucru in timp ce doua lacrimi mi-au curs pe obraji pierzandu-se pe gresia alba.
- Oh Doamne ! a spus Amber si s-a pus langa mine.
- Ajuta-ma, Amber ! Sunt pierdut, habar nu am ce sa fac ! spunand acest lucru am imbratisat-o.

Stateam cu capul pe pieptul ei, suspinand. Si scapand cate o lacrima, repetam intr-una sa ma ajute. Doar ea putea acest lucru. Doar ea...
[Imagine: tumblr_ljy3o2Lf311qzf4bro1_500.gif]

Always keep the faith !



YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan.



The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End















Răspunsuri în acest subiect
Iluzii [+16 / +18] - de Denny - 16-09-2009, 03:05 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de Amelia_Angel_Devil - 28-09-2009, 10:20 AM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de Jurebow - 31-10-2009, 11:25 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de Jurebow - 01-11-2009, 01:11 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de Sukisyo - 03-11-2009, 11:44 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de Jurebow - 04-11-2009, 01:51 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de cathy*angel - 08-11-2009, 09:14 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de cathy*angel - 12-11-2009, 01:24 AM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de Denny - 28-11-2009, 04:14 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de cathy*angel - 06-12-2009, 12:54 AM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de cathy*angel - 07-12-2009, 06:31 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de cathy*angel - 11-12-2009, 09:53 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de cathy*angel - 15-12-2009, 12:28 AM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de cathy*angel - 15-12-2009, 03:56 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de cathy*angel - 17-12-2009, 12:48 AM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de Fantasy - 23-12-2009, 01:51 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de Fantasy - 23-12-2009, 09:30 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de kid with gun - 26-12-2009, 04:02 AM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de Fantasy - 31-12-2009, 04:31 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Iluzii! Funky_Punky 1 2.532 22-12-2009, 11:45 PM
Ultimul răspuns: Funky_Punky
  Iluzii de lumina [done] lala11 1 2.648 13-09-2008, 04:48 PM
Ultimul răspuns: denisa
  Iluzii adolescentine [+16] Mystique92 10 7.325 14-07-2008, 06:05 PM
Ultimul răspuns: Miharu


Utilizatori care citesc acest subiect:
5 Vizitator(i)