Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Iluzii [+16 / +18]

Ştiu , ştiu, nimeni dar nimeni nu a cerut capitol extra. Înjuraţi-mă, că eu am adus un capitol d-ăsta. Caroline a zis ce şi cum vrea, să aflăm cum se simte Josh în papucii lui :]]]. So, there you have D:
@Fantasy Eyes -- merci de coment. Cred că o să mă uit eu după greşeală, şi dacă o văd o crectez D: . Mă bucur că ţi-a plăcut şi afli în extra ce simte Josh pentru Caroline, şi de drept în ce s-a transformat relaţia lor.
Merci mult de tot că citeşti.
Merci de asemenea şi celor ce citesc dar nu comentează. Lectură plăcută!!


[center]Capitol EXTRA – Joshua Settle [/center]

- Uite cheile , mersi că mi le-ai dat.
- N-ai pentru ce amice. Salut.
Am dat mâna plictisit cu Mark şi am intrat în sală, mingea de baschet era aruncată undeva pe teren. Am privit saltelele negre nearanjate, şi m-am văzut nevoit să aprind lumina şi să le aranjez. Erau destul de multe lucruri de făcut pentru întreţinerea unei echipe adevărate de baschet. Şi eu eram căpitan.
Am renunţat să mai aranjez saltele, punând cheile pe o masă. Am apucat mingea de baschet şi am început să o bat uşor, aruncând la coş. Nicio ratare.
Poate din cauză că eram concentrat pe „ propriul meu meci” nu am auzit când uşa s-a deschis. Am privit oarecum suprins şi mi-am găsit un zâmbet pervers de afişat. În faţa mea a apărut o frumoasă fată brunetă, tunsă scurt. Înaltă, nişte picioare de.. Atunci când o vedeai nu îţi mai puteai ţine respiraţia. O gură ce îţi spunea neapărat şi seducător : sărută-mă! Nişte ochi pătrunzători, negri şi adânci precum... Precum ceva înfricoşător şi al dracului de pasional. Am privit şi acel zâmbet demonic pe care nu puteam să nu îl ador ; cu fiecare zi ce trecea mai mult şi mai mult. S-a apropiat de mine, şi eu i-am pasat mingea. Purta o pereche de pantaloni scurţi ( şi ce bine se aşezau pe ea ) , un maieu alb ( cred că purta şi sutien ) şi.. Nu am observat altceva memorabil. Eu eram îmbrăcat la întâmplare cu un tricou şi o pereche de pantaloni de trening. Fără să-mi dau prea tare seama, a avut o încercare de a arunca la coş.
Am râs când am văzut că nu a intrat.
- Încearcă pe dreapta. Am strigat ştiind că o să reacţioneze urât , aşa făcea când îi dădeam sfaturi. Din perspectiva ei ordine. Dar m-a ascultat, următoarea încercare fiind un adevărat succes.
- Vai , vai.
Mi-a zâmbit triumfător, pasând mingea. Am bătut-o de câteva ori, şi întorcându-mă am aruncat de la spate. Evident, a intrat.
Nu cred că ceea ce era în ochii ei era admiraţie, dar nici superioritate. Poate doar.. Interes..
- Câteva încercări. Fiecare coş ratat, o haină scoasă. A ţipat de parcă m-ar fi provocat la un duel. Eu eram fericit să îl accept, chiar şi să mor pentru această cauză nobilă. Ce nu aş fi dat eu să o văd iar dezbrăcată; sau aproape dezbrăcată – ca din întâmplare. Fata asta mă înnebunea cu totul, şi nu cred că mă mai puteam abţine multă vreme.
- Ok păpuşă, sper că ai destule pe tine.
A început să râdă, ridicând maieul până aproape de sâni, dar nu descoperind altceva decât abdomenul. Mi-a bătut inima ceva mai tare şi m-am încălzit brusc, simţindu-mă excitat. La dracu, ce bine arăta.
- Doar ce se vede plus necesarul.
Am chicotit, luând mingea şi aruncând pentru primul coş. A intrat. A făcut acelaşi lucru, intrând şi la ea. După alte cinci astfel de încercări, când era iar rândul meu să arunc, s-a prefăcut că se leagă la şireturi, sau chiar se lega? La naiba, aruncasem deja mingea şi privirea îmi era atenţioată asupra ei, fundului, şi tot ce mai vedeau ochii mei minunaţi. A râs victorioasă când a văzut că am ratat.
- Şi căpitanul face greşeli.
M-am văzut conformat şi am scos tricoul aruncându-l pe jos. Mă întrebam cum îmi vedea ea abdomenul, dar mă privea destul de insistent.
A încercat şi ea să arunce; de parcă nu aveam de gând să îmi iau revanşa.
- Hei, Caroline... Mă gândeam, cum arăţi tu goală.
A scos un sunet ciudat şi mingea a căzut la podea .
Şi-a scos încălţămintea şi eu am înjurat că nu mă gândisem la asta. La mine a intrat coş. Am mai făcut după asta două ratări din cauza faptului că „ i se făcuse cald ” şi juca murdar pentru a-mi atrage atenţia. Mi-am scos adidaşii. Şi şosetele.
După asta, nu am mai ratat nimic. M-am concentrat.
Caroline mai rămăsese doar cu pantalonii scurţi şi sutienul pe ea. De fapt, de abia scosese maieul. Dar eu, nu mai puteam suporta. Am mers către ea, luându-i mingea de baschet şi aruncând-o pe undeva. M-am apropiat de ea şi mai tare, cu fiecare pas ce îl făceam ca înaintare, ea dădea unul în spate. Până când, fără să fiu prea conştient de asta , ne aflam lângă saltelele de mai devreme. Nu s-a mai dat niciun pas înapoi, fiind conştientă că următoarea mişcare i-ar fi provocat căderea, şi eu peste ea. Am sărutat-o. Oh Doamne şi cât tânjeam după buzele alea.
Dar a fost un sărut scurt, timp în care inima mea o luase razna, parcă ieşind din piept. Linişteşte-te. E doar o fată. Dar nu orice fată, îmi repetam. Şi iar o luam razna. Simţeam că nu mă mai pot opri. Mi-am desprins însă buzele de ale sale , fără a apela la sărutul franţuzesc . Mâinile mele se aşezaseră pe şoldurile sale, goale. Ah, da, vroiam să îi gust fiecare părticică. Tânjeam după ea, după tot ceea ce însemna ; şi nu eram nici un pervers nici obsedat sexual. Doar când nu era Caroline prin preajmă.
- Îmi datorezi un sărut.
Gurile noastre erau foarte apropiate, şi m-am deplasat puţin pentru a-şi şopti acestea la ureche. Nu am avut timp să iau un răspuns verbal căci ea s-a apropiat, mi-a cuprins gâtul cu mâinile sale lungi şi catifelate şi.. M-a sărutat. Dacă eu fusesem precaut să nu îi invadez spaţiul, ea a apelat cu siguranţă la sărutul ăla franţuzesc după care tânjeam. Limba a început să se mişte incontrolabil prin gura mea; cum făceam şi eu de altfel. Ne sărutam , nu ea era cea care mă săruta. Amândoi participam. Fără să îmi dau seama, s-a dat cu un pas în spate provocându-şi căderea ( intenţionată ) . Iar eu.. Eu am aterizat peste ea, continuând să îmi ţin buzele lipite de ale sale. Fierbeam şi temperatura corpului meu spunea acelaşi lucru.
Să nu mai vorbesc de cum mă simţeam în acea.. zonă. Mâinile de asmenea se jucau incontrolabil pe trupul ei perfect, şi nu ştiam când dracu îi dădusem jos sutienul. Cert era că mâinile mele se aflau acum pe sânii ei, şi ea nu protesta. Erau .. Adorabili. Nu mi-am putut abţine pofta oarecum nebună de a-i atinge şi a-i mângâia. Aşa că am făcut întocmai, ea gemând la fiecare mişcare pe care o făceam. Ne-am sărutat îndelung şi eu mi-am trecut limba peste sfârcurile sale. Timp în care mâinile sale mi-au prins părul blond, strângându-l puternic. Nu am vrut nicigând să mă opresc aici, aşa că am continuat să o sărut pe întregul corp, şi ce bine mă simţeam. Nu ştiam că pot fi atât de excitat făcând doar atâta lucru ; orgasmul nu era atât de uşor de căpătat, în orice caz nici nu –mi puteam exprima sentimentele, sau să zic nevoile acum acaparate? Pe care mi le oferea Caro.
Nu am continuat însă; nu i-am deschis pantalonii scurţi deşi mi-am strecurat mâna indiscret în ei. Lucru la care nu a protestat bruneta, a continuat şi ea să mă mângâie, până când eu am ridicat-o de pe saltea. M-a privit uimită, dar eu am început să o sărut, după care m-am aruncat înapoi pe saltea. Nici eu nu ştiam ce vrusesem să fac, dar după câteva momente de atâta învârteală, ea se afla peste mine. Încă ne dădeam un ultim sărut când s-a pus pe pieptul meu şi a închis ochii. Ştiam că nu doarme, dar am făcut şi eu acelaşi lucru.

Era al naibii de târziu când ne-am trezit. Am ajutat-o să se îmbrace, am tras şi eu tricoul pe mine –şi nici măcar nu făcusem sex. În fine, m-a privit nedumerită, iar eu am sărutat-o.
- Te duc acasă, fiară. Oricum trebuie să le explic părinţilor tăi. E 3 ceasu’.
Şi-a privit ceasul şi mi-a răspuns indiferentă.
- Nu-i bai. Şi-a aranjat rapid părul şi eu am luat dintr-un dulap o geacă de trening pe care am pus-o pe ea. Mă bucuram că aveam maşina afară.
Înainte să o duc în casă, am oprit autovehiculul şi am sărutat-o iar , cuprinzându-i faţa între mâini.
- Hm.. Cred că mi-am plătit datoria. A şoptit atât de dulce că îmi venea să sar iar pe ea ; pariu că nu m-aş mai fi oprit de data asta.
Am deschis portiera şi înainte să o duc în apartamentul său, am afirmat.
- Acum eşti a mea Caro, şi mie nu îmi place să se joace alţii cu ce e al meu. M-a privit sfidătoare, ştiam că nu îi plăcea să fie dominată. Cel puţin aşa credeam.
- Dacă nu îţi place, trebuie să păstrezi şi să aperi ce ai lângă tine, Joshua.
Nu am răspuns, doar am luat-o de mână şi speram ca Jack să nu mă omoare. Spre marea mea surprindere, Bibi şi Jack nu erau acasă, erau plecaţi de dimineaţă. Danny evident că nu a zis nimic, decât m-a înjurat că l-am trezit la ora aia. După ce am plecat, m-am gândit cum naiba am ajuns eu în situaţia asta? Cu câteva zile în urmă doar tânjeam să o ating pe cea mai bună prietenă a surorii mele, şi cu câteva ore înainte... O atinsesem mai mult decât era nevoie. Chiar mai mult de atât, cu câteva minute mai devreme îi spusesem că este a mea. Prietenă, iubită, amantă, nevastă. Sau, orice ar fi fost. Şi ea, acceptase.
M-am urcat confuz la volan şi speram ca toată familia mea să doarmă; lucru care s-a şi întâmplat.



Răspunsuri în acest subiect
Iluzii [+16 / +18] - de Denny - 16-09-2009, 03:05 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de Amelia_Angel_Devil - 28-09-2009, 10:20 AM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de Jurebow - 31-10-2009, 11:25 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de Jurebow - 01-11-2009, 01:11 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de Sukisyo - 03-11-2009, 11:44 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de Jurebow - 04-11-2009, 01:51 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de cathy*angel - 08-11-2009, 09:14 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de cathy*angel - 12-11-2009, 01:24 AM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de Teh2 - 28-11-2009, 01:45 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de cathy*angel - 06-12-2009, 12:54 AM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de cathy*angel - 07-12-2009, 06:31 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de cathy*angel - 11-12-2009, 09:53 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de cathy*angel - 15-12-2009, 12:28 AM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de cathy*angel - 15-12-2009, 03:56 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de cathy*angel - 17-12-2009, 12:48 AM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de Fantasy - 23-12-2009, 01:51 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de Fantasy - 23-12-2009, 09:30 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de kid with gun - 26-12-2009, 04:02 AM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de Fantasy - 31-12-2009, 04:31 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Iluzii! Funky_Punky 1 2.532 22-12-2009, 11:45 PM
Ultimul răspuns: Funky_Punky
  Iluzii de lumina [done] lala11 1 2.648 13-09-2008, 04:48 PM
Ultimul răspuns: denisa
  Iluzii adolescentine [+16] Mystique92 10 7.325 14-07-2008, 06:05 PM
Ultimul răspuns: Miharu


Utilizatori care citesc acest subiect:
7 Vizitator(i)