Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Iluzii [+16 / +18]

S-a produs o neînţelegere. Amber are 16 ani [ acolo am zis doar că pe lângă Caroline, care părea de 17 ani -- dşi avea 16-- era părea de 14 :]]]. ] Dar are 16 ani =).
Ştiu că nu e rândul meu să postez, dar dat fiind că Denny nu poate intra azi, am zis să vă aduc un capitol extra. Dacă nu vă place, îmi puteţi da cu el în cap :]].
@ Kripterya --O s-o păţească =]] şi Kate, odată şi-o dată. O să aflaţi mai multe despre ea. Cât despre Amber, aşa a fost toată viaţa. Îţi dai seama că nu poate reacţiona mai urât de atât momentan. Dacă a trăit toată viaţa într-un internat, a fost " educată " să se poarte aşa. Caroline nu este asemenea pentru că la vacanţe venea mereu acasă, şi avea alte anturaje. În plus ,acestea au personalităţi diferite :]]. Enfin X: merci că citeşti ;;]
@ Fantasy Eyes -- Veţi vedea cum va " afla " Jay de Kate, şi de tot restul :]]. trebuie doar să citiţi. Merci mult de commnet.

În capitolul acesta aflaţi cine este Danny
D:

[center]Capitol EXTRA – Caroline[/center]

- Caroline, trezeÅŸte-te!
- Ä‚?
- TrezeÅŸte-te!
Auzeam vag vocea cuiva încercând să tragă de mine, să mă deranjeze din somn. Am deschis ochii , deloc larg, şi am privit. Am văzut imaginea unui băiat cu părul brunet uitându-se fic la mine, şi încercând să mă tragă din pat, vorbindu-mi. I-am înlăturat mâinile şi m-am întors pe cealaltă parte încercând să adorm la loc. Dar nu am mai putut face acest lucru, o pernă aterizând în capul meu.
- Ce dracu?
Am scos cu jumătate de gură, ridicându-mă în şezut. Atunci am realizat pe cine văzusem. Am început să râd singură . S-a apropiat de mine şi m-a îmbrăţişat.
- Ce urât vorbeşti, mai rău decât ultima oară când te-am văzut. A râs şi el şi eu l-am privit în ochi. Pur negrii , de parcă mă uitam în oglindă.
- Ce faci aici? Am scos într-un final rânjind. Credeam că ai plecat de tot . Păcat.
A chicotit, înţelegându-mi gluma şi a ieşit din cameră.
- Te las să te trezeşti, vorbim după.
Am mers în baie, fără prea mult entuziasm şi mi-am urmat ritualul de dimineaţă.
De obicei dau importanţă trezirii de dimineaţă, dar azi nu prea aveam chef. Dat fiind că am luat o pereche de pantaloni de trening pe mine – la întâmplare, şi un tricou asemenea. Mi-am aranjat puţin părul şi am ieşit din cameră, mergând în sufragerie. Nu era nimeni. Tata sigur era la serviciu şi mama probabil la fel. Mi-am dat ochii peste cap, mergând în bucătărie. Eram un dezastru în acel domeniu, m-am bucurat să-l văd pe brunet pregătind ceva de mâncare. M-am pus pe scaun şi am aşteptat zâmbind.
- Cum ai rezistat atâta vreme fără mine? A chicotit.
- Mi-a dat Amber să mănânc.
Expresia feţei sale s-a schimbat, întorcându-se spre mine. Vizibil foarte fericit, mă bufnea râsul. În fond, doar eu ştiam cel mai adânc secret al lui, şi profitam întotdeauna de el. Nu eram fată rea, dar nici Sfântă nu mă vedeam.
- Åži, ea ce mai face?
Mi-am dat ochii peste cap, întinzându-mi mâinile .
- Extraordinar. Nu mai merge nici ea la internat, aşa că ne-am transferat la liceul la care merge „ toată lumea ”. Într-un final, mă săturasem să stau la mănăstire.
S-a întors spre ceea ce pregătea, şi mi-a pus o farfurie în faţă. Iami, micul dejun. Am început să mănânc fără a spune „ mulţumesc” , sau altceva. Mă cunoştea aşa că nu era cazul să fiu politicoasă.
- Atunci e bestial. De abia aştept să o văd, dar trebuie să plec în Washington mai pe seară, şi mă întorc luni. Exact când începem liceul, o să profit atunci să vorbesc cu ea, presupun.
A zâmbit, luând şi el loc la masă. Am privit ceasul din bucătărie, şi am realizat că de fapt luam prânzul. M-am uitat înapoi spre el.
- Cum a fost în Anglia?
- Mişto, cred. Ştii că am mai fost şi acum trei ani, am colindat o grămadă. Am fost acasă la Theodor, m-a dus peste tot. În fine, i-am zis şi lui să treacă pe aici vreodată. Apropo, mi-a zis că îi e dor de tine. Ar trebui să îi trimiţi un mail, eşti singura amică pe care o are.
Mi-am amintit de blondul cu care obişnuiam să ies de multe ori; vizitam Anglia destul de des, şi aşa îl cunoscusem şi pe Theo. Singurul băiat de care nu fusesem atrasă fizic, sentimentul fiind reciproc. Am aflat mai târziu că eram singura fată prietenă pe care are. M-am bucurat într-un fel.
- Aşa o să fac. Şi tu, nimic?
M-a privit oarecum surprins de întrebarea mea. Am chicotit.
- Special vreau să zic.
A revenit la expresia normală a feţei, ridicându-se de la masă. Deja terminase de mâncat?
- Ce altceva special? Ştii că întrebarea nu are rost oricum. De ieşit am ieşit, cum era evident. Doar atât.
Am dat aprobator din cap, cerând încă o porţie. Probabil era uimit cum de mâncam atât de mult. Hei, sărisem peste micul dejun. Şi profitam de faptul că nu mă îngrăşam prea repede; şi cu exerciţiile pe care le făceam ,cred că era greu să o fac. S-a uitat întrebător la mine cu o faţă de : „ eşti sigură? ”.
- Dă-mi odată să mănânc, mor de foame.
- Nu te-ai schimbat.
Nici el nu o făcuse, în unele privinţe. Neluând în cosiderare aspectul fizic. Mă întrecea cu vreo 3 centimetri, la naiba. Mă obişnuisem să avem aceaşi înălţime , de mult acelaşi aspect...
Mi-a pus farfuria în faţă, şi a plecat spre sufragerie. După ce am mâncat, am strâns masa – ceva ce nu fac decât foarte rar, şi m-am dus spre locul în care stătea acesta. M-am aruncat peste el pe canapea şi am început să mă „ bat ” cu el, în glumă. Desigur că nu s-a lăsat şi mi-a continuat şi el jocul. După câteva minute de „ wrestling” , ne-am aşezat şi am aprins televizorul . M-am băgat lângă el şi acesta m-a îmbrăţişat. Era cald ca întotdeauna.
- Danny băiete, mi-a fost dor de tine.
A început să râdă la auzul vorbelor mele şi eu am scos limba la el.
- Şi Jay? Ce a mai făcut? Tot cu bunăciunea de Kate e?
I-am adresat o uitătură „ furioasă ”.
- Stricata? E mai bine? A început să râdă.
Am aprobat din cap.
- Mda. A cunoscut-o şi Amber. Ghici ce părere a avut prima dată despre ea?
Oricine o cunoştea pe simpatica şi adorabila mea prietenă ar fi ghicit. Adevărul era că o iubeam, era singura fată în care aveam încredere – totală. Şi era atât de adorabilă, ca o păpuşă. Era evident că vroiam să o protejez. Inconştient mi-a venit în minte imaginea lui Kate lovind-o. Curva. Dar urma să mi-o plătească, cu vârf şi îndesat. Încă nu ştiam cum..
- „ Super drăguţă şi simpatică . Fata potrivită pentru Jay . Aş vrea să fiu şi eu ca ea.. ” , ceva pe acolo. A rostit pe un ton dezaprobator.
- Mda. Chiar aşa. Dar a descoperit şi adevărul.
S-a depărtat puţin de mine, ridicându-se şi punându-se în faţa mea. S-a aplecat pe genunchi şi ochii ni s-au întâlnit.
- Kate a lovit-o. O palmă într-un loc public, doar pentru că cică „ a înfruntat-o ”, „ să stea departe de Jay ”, porcării d’astea. Amber a zis chiar şi „ la naiba ” . A început să râdă odată cu mine. Era ceva rar să facă asta. Totuşi, Danny s-a enervat.
- Şi nu ai băgat-o deja în spital? Ce dracu’, nu eşti Caroline pe care o ştiu eu.
- Încă.
M-a privit diabolic.
- Aşa da. S-a întors şi s-a îndreptat spre dormitorul său. L-am urmat cu privirea, aşteptându-l în hol. A ieşit cu un rucsac şi o pungă de cadou. Mi-a aruncat-o, iar eu am scos repede conţinutul. Era un trofeu cu o „ persoană ” într-o poziţie de karate. Am strâns-o la piept, vizibil mulţumită.
- Am luat-o când am fost în Anglia; locul I şi ai uitat să îţi iei premiul? Cred că te-a enervat prea tare Viviane pe atunci.
- Îhî. Am lăsat o urmă tristă pe faţă amintindu-mi de cele petrecute acolo. Practic, de când mersesem la un turneu de arte marţiale mi s-a întâmplat să nu mai am încredere în nicio fată, cu excepţia lui Amber.Vivi era presupusa mea prietenă, care mi-a suflat iubitul – ceva ce nu era atât de important , m-a făcut aproape să pierd concursul, s-a băgat pe sub pielea lui Theo spunând minciuni despre mine, şi în ultimul rând a încercat să îl înşele pe tipul care îmi plăcea mie cu Danny. De parcă o puteam ierta. Oricum îşi primise bătaia pe vremea aceea.
- Hai, nu te întrista. Eu plec, ne vedem peste vreo două zile. M-a sărutat pe obraz şi eu am făcut acelaşi lucru, îmbrăţişându-l. Am mai privit încă odată acele trăsături, şi parcă eram eu în varianta masculină. Mi-a citit gândurile.
- Normal că arătăm la fel, doar suntem gemeni Caro. Obişnuieşte-te cu asta. A râs, ridicându-şi tricoul şi întorcându-se cu spatele la mine. Pe partea dreaptă a spatelui în sus, aproape de umăr avea tatuat doi scorpioni identici. Unul lângă altul. Am ridicat şi eu bluza, şi în josul burţii, tot în partea dreapta aveam imprimat acelaşi tatuaj ca şi el.
Scorpionul era zodia „ noastră ” şi acei „ doi ” erau simbolul nostru, ceea ce ne definea. Pentru că noi, eram fraţi gemeni. În josul tatuajului scria discret C&D ( eu mă născusem prima ) . De aceea aveam eu numele cu „ C” , iar el cu „ D” , ca în ordinea de la alfabet. Părinţii noştrii erau destul de inspiraţi. M-a salutat încă odată şi a plecat.
- Pa, viperă. A scos limba la mine.
- Hei! Am ţipat după el, s-a întors privindu-mă inocent.
- Bine ai venit.
- Sigur. Mi-a arătat acea faţă călduroasă pe care o adoram
Nu îmi plăcea să o ador , dar îmi adoram fratele. Am decis să merg să dorm la loc, dar mesajul pe care l-am primit mi-a furat acel prilej. Era de fapt un mesaj cu o imagine ataşată.

[center]
„ Hei, bestie. I-am bătut măr pe tipii ăia. Îmi datorezi un sărut. :]].
Uite şi o poză, să nu ne uiţi "
[/center]

Era el şi Jay zâmbind, pe terenul de baschet. Nu îmi plăcea deloc să o recunosc,dar mă înnebunea. Într-un fel inexplicabil. Îmi plăcea să cred, sau vroiam să o fac, că nu e doar atracţie fizică.
La naiba, ştiam că atunci când îl voi revedea nu mă voi putea abţine, în fond cine îi putea rezista lui Joshua Settle?



Răspunsuri în acest subiect
Iluzii [+16 / +18] - de Denny - 16-09-2009, 03:05 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de Amelia_Angel_Devil - 28-09-2009, 10:20 AM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de Jurebow - 31-10-2009, 11:25 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de Jurebow - 01-11-2009, 01:11 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de Sukisyo - 03-11-2009, 11:44 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de Jurebow - 04-11-2009, 01:51 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de cathy*angel - 08-11-2009, 09:14 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de cathy*angel - 12-11-2009, 01:24 AM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de Teh2 - 22-11-2009, 01:51 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de cathy*angel - 06-12-2009, 12:54 AM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de cathy*angel - 07-12-2009, 06:31 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de cathy*angel - 11-12-2009, 09:53 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de cathy*angel - 15-12-2009, 12:28 AM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de cathy*angel - 15-12-2009, 03:56 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de cathy*angel - 17-12-2009, 12:48 AM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de Fantasy - 23-12-2009, 01:51 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de Fantasy - 23-12-2009, 09:30 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de kid with gun - 26-12-2009, 04:02 AM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de Fantasy - 31-12-2009, 04:31 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Iluzii! Funky_Punky 1 2.532 22-12-2009, 11:45 PM
Ultimul răspuns: Funky_Punky
  Iluzii de lumina [done] lala11 1 2.648 13-09-2008, 04:48 PM
Ultimul răspuns: denisa
  Iluzii adolescentine [+16] Mystique92 10 7.325 14-07-2008, 06:05 PM
Ultimul răspuns: Miharu


Utilizatori care citesc acest subiect:
5 Vizitator(i)