Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Iluzii [+16 / +18]

Hello ! V-am adus al 2-lea capitol din Sezonul II. Sper sa cititi si acest sezon la fel ca si celalat si sa va placa. Povestea va spun de pe acum, nu o sa fie una obisnuita ^^.

Lady Eva -> Multumesc de reply >:D<. Iti multumesc ca ai citit sez I si sper sa urmaresti si acest nou sezon. ^^
Kripterya -> Multumesc ca esti comentatoare fidela >:D<> Sper sa te mai vad si pe la noul sezon. Apropo, Josh e fratele lui Amber, copilul lui Angel si Takumi e Jay/Jayson. ^^
Wildrose -> Ti se paaare ca Amber e indragostita :-j. :)) Kiddin` chiar e, dar inca nu stie exact. Sper sa-ti placa acest sezon. ^^

Deasemenea va multumesc si celor ce cititi si nu comentati !
Enjoy.


Capitolul 2

Lumini, muzica, incurajari. Toate aceste lucruri ma inconjurau. Tensiunea era destul de mare. Era un meci strans. 130-130, un scor perfect pentru unii dar nu si pentru mine. Vad ca mingea vine spre mine, o iau printr-o pasa de la Josh exceptionala. Bat mingea odata de podea si pornesc spre cos. Trec de un adversar foarte usor, penibil, crede ca stie sa joace. Imi aud numele strigat de spectatori si de majoretele echipei, zambesc. Imi placea. Ajung aproape de cos, sar in aeri si arunc mingea cu bolta. Marchez. Genial. Atunci arbitrii au fluierat incheierea meciului. Ii aud pe antrenori si pe coechipierii mei cum ma felicitau. Josh a venit si a inceput si el sa ma felicite. Eu eram jucator bun de baschet, in schimb el era capitanul echipei. Vad o majoreta foarte draguta care se apropie de mine. Parul ei roscat se lasa greoi pe umeri, iar ochii ei albastrii erau minunati. Vine si ma saruta cu pasiune, ii introduc limba in gura ei, cercetand fiecare colt, i-am pus mana pe fund iar celalata i-o plimbam pe spate.

- Mergem undeva azi, Jay ? m-am intrebat dupa ce a intrerupt sarutul.
- Imi pare rau, Kate - a intervenit Josh - avem alte planuri.

L-am privit uimit, chiar aveam ? Mi-a tras cu ochiul iar eu i-am zambit, am dat din umeri. Fata din fata mea s-a incruntat, am sarutat-o scurt iar apoi am plecat de langa ea. S-a enervat. Eh niciodata nu poti sa obtii ceea ce vrei tu, mereu.

- Si ce planuri avem ? l-am intrebat pe Josh in timp ce mergeam spre dusuri.
- Mergem la mine acasa ! Sa ne distram. mi-a spus entuziasmat.

Am ajuns in vestiar si am inceput sa-mi echipamentul jos. M-am dus la dusuri si mi-am aruncat boxerii pe undeva. Am inceput sa ma dau cu sapun pe tot corpul si pe par. Am terminat destul de repede. Oricum mergeam acasa si ma relaxam acolo. Ajuns la dulapul unde aveam hainele il vad pe Josh alaturi de mine, vorbea la telefon, cred ca era mama lui, dupa tonul care il folosea. Mi-am luat pe mine tricoul negru care mi se mula perfect pe corp. Mi-am luat pantalonii negrii si niste adidasi in picioare. Mi-am luat cheile de la masina si telefonul iar apoi am inchis dulapul. L-am vazut pe Josh ca zambea prosteste. Nu intelegeam ce naiba avea. Am iesit pe urma din vestiar si am mers fiecare spre masina lui. I-am trimis un mesaj spunandu-i ca aveam sa trec pe acasa prima data, in fond erau foarte aproape casele. De cand ma stiu, tot cu Josh m-am jucat. Era cel mai bun prieten al meu. Pornesc BMV-ul cu putere si gonesc pe strazi rapid, imi placea viteza, trebuia sa recunosc. Dar preferam sa nu depasesc limitele sau ascultam predica mamei de doua ore. Nu e un lucru pe care mi-l doresc. Am ajuns repede la viteza pe care am avut-o. PArchez masina grabit si intru in casa. Fug in camera mea sa imi iau alta bluza plus o flanela la mana, doar in caz ca se face frig. Iar apoi cobor in sufragerie. Acolo o gasesc pe mama. Ah ! Femeia care mi-a dat viata. Era o femeie minunata ! Pur si simplu o adorai din prima plus ca era foarte frumoasa, daca ar fi fost mai tanra cu siguranta as incerca sa o agat. O sarut pe ambii obraji.

- Unde mergi tinere ? m-a interbat cand eram pe punctul de a pleca.
- La Josh. i-am spus zambind.
- Bun ! Ma duci si pe mine ! mi-a spus entuziasmata.
- Desigur mama !

Nu a mai stat pe ganduri ca a fugit spre usa de la intreare, uneori nu sitam cum poate fi asa de vioaie. Ma intebam pe unde e tata. Nu la-m vazut de ieri. Sigur are de lucru la birou, iar. Pe cand am iesit din casa o vad pe mama la volan. Imi dau ochii peste cap si intru in masina. Porneste masina in viteza, la fel ca si mine. Acum stiam cu cine semanam la tema asta. A calcat acceleratia foarte tare. Chiar nu stiam ca mamei ii placea viteza. Am ajuns destul de repede, adica asa mi s-a parut, tot timpul am privit-o pe mama admirand-o. Era o femeie mult prea frumoasa, sau cel putin asa mi se parea. Am coborat din masina si am auzit-o in ultima clipa ca imi i-a masina ca sa mearga pana la tata. Am vrut sa ii spun sa nu o faca, dar deja plecase. Al naibii sa fiu ! Iar m-a pacalit, nu ii placea porscheul ei sau ce naiba ? Am intrat vizibil iritat in casa lui Josh. I-am vazut pe unchiul Eric si pe matusa Elisse in jurul unei fete iar pe Josh imbratisand-o pe domnisoara care se afla in centrul atentiei.. Un moment am stat sa gandesc clar, era Amber, cine altcineva ar fi ? Doamne, era micuta pe langa mine. Ca o bijuterie. Arata incredibil. Parul ei blond era buclat si destul de lung. S-a intors spre mine, am avut un soc. Arata mult prea bine. Daca nu ar fi ca si o sora pentru mine sigur deja as filtra cu ea. Am zambit.

- Tu eÅŸti, piticanie? am intrebat-o apropiindu-ma de ea iar apoi i-am ciufulit parul, era moale.
- Nu sunt piticanie! a inceput sa strige.
- Hmm, dar cât ai crescut? Ai în jur de.. 1.66? am ras, imi placea sa o tachinez. Am ramas singuri in incapere, nici nu mi-am dat seama, doar atunci cand l-am auzit pe Josh strigand.
Mi-am luat mana din parul ei si m-am intors. Am simtit ca ma apuca cineva de bluza. M-am intors si am vazut-o stans putin rusinata. Doamne ! Cat de mare putea fi tortura ? Era al naibii de draguta si de inocenta. Exact cum as fi vrut sa fie sora pe care nu am avut-o.

- Am de fapt 1 . 70. mi-a spus pe un ton dulce. Am ras.
- 1. 68. i-am raspuns inapoi.
- E 1. 69 ! a sarit imediat.
- AÅŸa ziceam ÅŸi eu. mi-am plecat capul la inaltimea ei si am sarutat-o pe frunte. Haide !

Fara sa mai rezist i-am ciufulit iarasi parul urandu-i un 'Bun venit', mi-a multumit. Am luat-o inaintea ei spre locul de unde am auzit vocea lui Josh, stiam destul de bine casa, majoritatea timpului mi-l petreceam aici. Pana la urma am ajuns in gradina. Se pare ca matusa Liss a organizat tot pentru revenirea lui Amber. Sase ani in care nu am vazut-o au trecut destul de repede. Pe langa fetita de zece ani care era atunci acum e o adevarata femeie, o femeie frumoasa. Am asteptat-o sa vina si ea, i-am tras un scaun, ca un adevarat gentleman, iar apoi m-am asezat si eu in dreapta ei , Josh fiind in stanga ei. Parintii ei ia-u pus tot felul de intrebari, ea incercand sa raspunda la toate. Se balbaia uneori. Cand au incetat cu intrebarile a fost doar atunci cand ne-au servitoarele prajituri si sucuri. Am stat si am mancat in liniste. Dupa ce am terminat i-am auzit vocea mamei mele. O nu ! Nu era de bine, sunt sigura ca urma sa vorbeasca cu Liss despre o posibila nunta, intre Amber si niste baieti la care doar ele visau. Cine intelegea femeile ? A intrat impreuna cu tata. Acum intelegeam totul. Ei doi stiau de venirea ei. Amber s-a ridicat ca sa ii imbratiseze pe rad, primul a fost tata. Iar apoi ma a inceput sa o complimenteze cat de frumoasa era. S-au asezat si ei doi la masa putin timp deoarece Liss le-a spus sa mearga in casa cu totii ca sa ne lese pe noi 'tinerii' sa discutam singuri. Dupa ce au plecat eu si Josh am devenit mai relaxati, nu de alta dar nu eram chiar ingerasi.

- Si ... Amber, ti-ai gasit vreun iubit pe acolo ? am intrebat-o curios si i-am zambit.
- Pai ... eu ... nu. a inceput sa spuna. Era prea dulce.
- Deci nu ! a sarit Josh.
- Vai, Josh, credeam ca ai murit. am spus ironic.
- Amuzant ca intotdeauna. a spus sarcastic. I-am zambit
- Dar tu ? a intrebat ea intr-un sfarsit.
- Prefer sa nu comentez. i-am spus zambind.
- Desigur ca are, doar ce credeai ? Majoretele toate sunt moarte dupa el, dar el are doar una, si tine la ea.
- Oh Josh ! Mai taci ! m-am rastit eu. Chiar nu cred ca Amber vrea sa auda ceva despre Kate.

I-am urmarit reactia, nu prea i-a priit, sau cel putin asa credeam. Mi-am auzit telefonul sunand. Era Kate. Grozav moment sa sune. I-am raspuns a inceput sa ma roage sa mergem undeva cu prietenii ei.

- Scuze, Kate. A venit surioara lui Josh. Si sincer sa fiu chiar vreau sa stau cu ea. Nu prea am chef de prietenii tai redusi mintal. Si scuze de 'complimentul' facut la adresa lor. i-am inchis.
- Asa, si acum ce facem ? i-am intrebat ranjind.
[Imagine: tumblr_ljy3o2Lf311qzf4bro1_500.gif]

Always keep the faith !



YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan.



The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End















Răspunsuri în acest subiect
Iluzii [+16 / +18] - de Denny - 16-09-2009, 03:05 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de Amelia_Angel_Devil - 28-09-2009, 10:20 AM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de Jurebow - 31-10-2009, 11:25 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de Jurebow - 01-11-2009, 01:11 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de Sukisyo - 03-11-2009, 11:44 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de Jurebow - 04-11-2009, 01:51 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de cathy*angel - 08-11-2009, 09:14 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de cathy*angel - 12-11-2009, 01:24 AM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de Denny - 14-11-2009, 09:09 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de cathy*angel - 06-12-2009, 12:54 AM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de cathy*angel - 07-12-2009, 06:31 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de cathy*angel - 11-12-2009, 09:53 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de cathy*angel - 15-12-2009, 12:28 AM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de cathy*angel - 15-12-2009, 03:56 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de cathy*angel - 17-12-2009, 12:48 AM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de Fantasy - 23-12-2009, 01:51 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de Fantasy - 23-12-2009, 09:30 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de kid with gun - 26-12-2009, 04:02 AM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de Fantasy - 31-12-2009, 04:31 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Iluzii! Funky_Punky 1 2.532 22-12-2009, 11:45 PM
Ultimul răspuns: Funky_Punky
  Iluzii de lumina [done] lala11 1 2.648 13-09-2008, 04:48 PM
Ultimul răspuns: denisa
  Iluzii adolescentine [+16] Mystique92 10 7.325 14-07-2008, 06:05 PM
Ultimul răspuns: Miharu


Utilizatori care citesc acest subiect:
8 Vizitator(i)