Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Iluzii [+16 / +18]

#92
Well, dudelor, capitol nou ^^. Ser sa va placa acest capitol in care o sa se afle ceva fooooaaaarte important :]].

Yumina -> Multumesc ca ne citesti fic-ul. In cap acesta o sa aflii :>.
kiss4_sasuke -> Sper sa-ti placa si acest capitol la fel ca si celelalte.
cathy*angel -> Wow, cititor nou ;)). Multumesc ca ai dat un reply. Si in privinta la intrebarile tale 1. O sa vezi in capitolul acesta. 2. O sa dam detalii la momentul potrivit. ;))

Deasemenea va multumesc si celor care citesc, si sper ca si voua sa ma placa acest capitol ^^


Capitolul 43

Au trecut deja doua luni de cand ne-am cumparat casa. Eram mult prea entuziasmata chiar daca ne mutasem de cateva saptamani acolo. Camera copilului inca nu o decorasem motivul a fost ca nu stiam de ce sex v-a fi. Asa ca am decis sa o las pana cand mergem la un control. In doua luni burta mi-a crescut considerabil, exact cum ma temeam, sau nu exact ma temeam dar exista un sentiment care nu ma lasa in pace. Eu il numeam frica. Il simteam cum se misca in inauntrul meu, cum ma lovea. Era fascinanat. Takumi era alaturi de mine oricand, la orice ora, bien exceptand faptul cand era chemat la servici. Eu si Elisse petreceam foarte mult timp impreuna, acum ca amandoua eram mame. Cand Eric era plecat Liss venea la noi, iar cand Takumi pleca eu mergeam la ei. Era ca si cum am fi incaodata adolescente. Ea era in luna a saptea, avea dureri destul de mari si burta ii era si mai mare. Totusi ea tot zambea si era fericita. Cateodata trebuia sa stea numai in pat, iar eu stateam cu ea ca sa nu se plictiseasca. Casa in care ne-am mutat era superba, avea multe camere si o bucatarie mare. Iar despre sufragerie nu am ce comenta. Anne si Alex ne vizitau din cand in cand. S-au logodit. Era minunat. Ziua de nastere care a trecut a fost superba. Au fost toti la noi, Elisse si Eric, Bibi si Jack, Alex si Anne. Ne-am distrat pe cinste.
Intr-o zi l-am luat pe Takumi si l-am dus la masina ca sa ma duca pana la spital. Vroiam sa alfu ce o sa fie, fata sau baiat ? Peste patru luni urma sa se nasca, si parca nu mai treceau. Abia asteptam sa il strang la piept sa ii simt pielea catifelata. Acum ma gandeam cat noroc poate sa aiba Liss ! Peste doua luni o sa aiba copilul in bratele ei. Eram invidioasa. Am aflat ceea ce o sa fie copilul lor. Un baiat. Mama, ce s-a mai bucurat Liss. Eric deasemenea ca si Takumi vroia sa fie fata. Odata ajunsa la spital m-am coborat foarte repede din masina fara sa-l astept pe Takumi. Eram mai rau ca si un copil de cinci ani. El ma certa iar eu chicoteam. Ca sa-i 'inchid' gura il sarutam. Am mers amandoi inauntru si am intrat la doctor direct. Nu era nimeni in fata noastra. M-a pus pe o masa si m-a facut sa-mi ridic bluza asa burta sa fie la vedere. Mi-a pus un fel de gel care era al naibii de rece si mainile trebuia sa mi le ridic la cap. Imi spunea cand sa respir mai repede si cand sa imi tin respiratia.

- E baiat ! a exclamat doctorul dupa ceva timp.

Am zambit. Takumi la fel, totusi mi s-a parut ca era trist deaorece nu avea sa fie fata. M-am intristat si eu. Doctorul mi-a dat niste servetele sa ma sterg pe burta, Takumi indata m-a ajutat. Zambea, dar nu era zambetul lui. Eu eram serioasa, singura daca cand am zambit, si era mult prea fals, a fost cand am iesit din cabinet si i-am multumit doctorului. Am iesit din cladire si am urcat in masina ajutata de brunetul meu. A urcat si el la volan si a pornit masina.

- Nu ti-a prea placut vestea nu ? l-am intrebat in timp ce priveam inainte.
- Cum poti sa te gandesti la asta ? m-a intrebat calm. Ma asteptam sa fie fata, nu stiu de ce. Dar daca o sa fie baiat o sa-l invat sa joace fotbal si toate celelalte lucruri de barbati. a ras.
- Poti sa spui ce vrei dar te cunosc si stiu ca te doare ca nu a fost fata. i-am spus si mi-am plecat capul. Imi pare rau.
- Angel, de ce sa-ti para ? Pana la urma nu noi decidem. mi-a spus si a zambit.

I-am zambit si eu. I-am propus sa mergem la Liss si sa o luam ca azi era saptamana in care Eric e plecat. A aprobat din cap si a luat-o in partea unde era casa lui Elisse. Am coborat doar eu ca sa o anunt ca eram aici sa o luam. Am iesit din casa la scrut timp si am mers spre masina, Takumi vorbea la telefon. L-am privit curioasa si s-a uitat la mine iarasi. Stiam privirea aceea trebuia sa plece la servici. I-am zambit, cand m-a vazut s-a linistit. Am ajutat-o pe Liss sa intre in masina si eu am urcat in fata. L-am intrebat daca trebuia sa plece, a aprobat dand din cap. I-am zambit. M-am intors la Elisse si i-am spus ca azi era ziua mamicilor singure. A ras, la fel am facut si eu. Am ajuns destul de repede acasa, am ajutat-o pe Liss cu bagajul si l-am sarutat pe Takumi de mai multe ori. Am intrat in casa dupa ce a plecat Takumi. Am inchis usa de la intrare.

- Liss, e timpul sa inchidem tot de prin casa ! i-am spus eu razand.
- De ce ? m-a intrebat uitandu-se uimita.
- Nu ii spune lui Takumi, dar mie mi-e cam frica asa sa stau cu toate deschise pe aici. Asa ca inchid tot si stau in casa. Care e destul de mare.
- Aha. Ti-e teama pentru tine nu ?
- Pentru mine si pentru copil. am corectat-o eu.

A ras. Am mers amandoua prin toata casa inchizand tot ce prindeam deschis. Mai radeam din cand in cand. Dupa un tur al casei involuntar am mers in bucatarie luandu-ne niste gustari si ne-am dus in sufragerie pentru a ne uita la un film. Dupa ce s-a terminat filum am insotit-o pe Elisse in camera unde statea ea, iau eu m-am dus in camera unde dormeam eu si cu Takumi. M-am pus pe pat dar pe cand sa stau mai bine o aud pe Liss care striga ca si nebuna. M-am alarmat si am fugit cum am putut pana la ea. Am intrat in camera si am vazut-o stand in picioare si apa pe jos unde era ea. M-am speriat, nu stiam ce sa fac, i-am spus sa se linisteasca, eu am fugit dupa telefon si l-am sunat pe Takumi sa vina acasa deoarece era o urgenta. Apoi m-am dus inapoi la Liss si am incercat sa o duc din camera jos in sufragerie. Am ajuns in vreo 5 minute deoarece se misca incet de frica sa nu nasca aici. Takumi a ajuns si el destul de repede acasa, am luat niste prosoape si am urcat in spate cu Liss. El a mers pe scaunul soferului si a pornit indata. Eu o tot stergeam si ii spuneam sa stea calma si sa respire asa cum au invatat-o la cursuri. Ma intrebam de ce naiba i s-a rupt apa acum ? Era abia in luna a saptea, sau ce ? O sa fie un copil prematur. Am ajuns la spital si am ajutat-o sa iasa din masina si am dus-o la spital. Acasa apa ii era incolora dar pe masina a devenit un fel de roz. M-am speriat mult prea tare. Doctorii au pus-o pe o targa si au dus-o in sala de nastere. Takumi l-a sunat pe Eric sa vina inapoi, era in Washintong, deci nu avea sa intarzie mai mult de 2-3 ore. Doctorul a iesit dupa zece minute din sala.

- Sunteti rudele ei ? ne-a intrebat.
- Sunt prietena ei cea mai buna. i-am raspuns repede. Ce are ? Nu trebuia sa nasca doar peste doua luni ?
- Se pare ca o sa nasca mai devreme, copilul acela nu mai vrea sa astepte. a ras. Linistiti-va, doamna, din cate vad si dumneavoastra sunteti insarcinata. Prea mult stres nu va face bine. O sa avem grija de ea. Sot nu are ? a intrebat el.
- Ba da, dar e plecat din oras, o sa ajunga in ceva timp. Cred. E doar in Washintong. i-a raspuns Takumi.

A reintrat inapoi in sala iar eu m-am asezat pe scaun si am inceput sa imi controlez repiratia. Si sa ma linistesc. Takumi s-a asezat si el langa mine eu m-am intors catre el si l-am imbratisat. Eram speriata, daca patea ceva Elisse ? Nu vroiam pentru nimic in lume sa pateasca ceva. Am ramas singura in timpul in care Takumi a mers dupa cafea. Dupa vreo doua ore a venit si Eric era speriat si el. I-am spus sa astepte ca nu prea are ce sa faca. S-a asezat pe scaun punandu-si palmele peste fata. Cred ca plangea. Era ciudat sa-l vad pe Eric ... plangand. Takumi s-a dus langa el si a incercat sa-l calmeze. Era speriat ... ma intrebam ce o sa faca Takumi cand o sa trebuiasca sa nasc eu.
Dupa vreo trei ore a iesit doctorul din sala. Ne-a anuntat ca Liss a trecut cu bine peste nastere si ca a nascut un baietel sanatos, pentru un copil prematur. Eric s-a mai linistit a asteptat cuminte pana cand au dus-o pe sotia lui intr-un salon. Takumi s-a dus cu el la salon si eu am ramas sa vad copilul. M-a condus o asistenta destul de draguta pana la locul unde erau copii nou nascuti. Si mi l-a aratat. Era foarte mic si dragut. Asa fragil, isi misca piciorusele si mainile. Doamne cat de frumos putea sa fie ? Abia asteptam sa-l vad si pe al meu.
[Imagine: tumblr_ljy3o2Lf311qzf4bro1_500.gif]

Always keep the faith !



YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan.



The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End















Răspunsuri în acest subiect
Iluzii [+16 / +18] - de Denny - 16-09-2009, 03:05 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de Amelia_Angel_Devil - 28-09-2009, 10:20 AM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de Jurebow - 31-10-2009, 11:25 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de Jurebow - 01-11-2009, 01:11 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de Sukisyo - 03-11-2009, 11:44 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de Jurebow - 04-11-2009, 01:51 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de cathy*angel - 08-11-2009, 09:14 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de Denny - 09-11-2009, 03:55 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de cathy*angel - 12-11-2009, 01:24 AM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de cathy*angel - 06-12-2009, 12:54 AM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de cathy*angel - 07-12-2009, 06:31 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de cathy*angel - 11-12-2009, 09:53 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de cathy*angel - 15-12-2009, 12:28 AM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de cathy*angel - 15-12-2009, 03:56 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de cathy*angel - 17-12-2009, 12:48 AM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de Fantasy - 23-12-2009, 01:51 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de Fantasy - 23-12-2009, 09:30 PM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de kid with gun - 26-12-2009, 04:02 AM
RE: Iluzii [+16...+18] *by Denny and Teh* - de Fantasy - 31-12-2009, 04:31 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Iluzii! Funky_Punky 1 2.532 22-12-2009, 11:45 PM
Ultimul răspuns: Funky_Punky
  Iluzii de lumina [done] lala11 1 2.648 13-09-2008, 04:48 PM
Ultimul răspuns: denisa
  Iluzii adolescentine [+16] Mystique92 10 7.325 14-07-2008, 06:05 PM
Ultimul răspuns: Miharu


Utilizatori care citesc acest subiect:
8 Vizitator(i)