Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

DRAMAtical Murder

#1
[Imagine: 62185l.jpg]

Citat:The story takes place many years in the future where the game "Rhyme," a virtual fighting game, is incredibly popular and people possess "AllMates," convenient AI computers. Aoba leads an ordinary life, working at a junk shop and living with his grandmother on the island of Midorijima. Unlike his friends, he doesn't participate in Rhyme, nor does he belong in a gang. However, when rumors of people disappearing spread, Aoba finds himself needing to unravel the mysteries behind the island in order to protect his everyday life.

Pentru enorma nemultumire a numerosilor fani DMMD game, seria anime creata nu e yaoi, ci Sci-Fi. In ciuda acestui fapt, seria a fost asteptata cu sufletul la gura de majoritatea fanilor.
Ei bine, pentru inceput, se pare ca Aoba are o dubla personalitate. Asta e impresia pe care o construiesti dupa primul episod. Grafica e interesanta si tot ce e legat de elementele din care este compus anime-ul te duc cu gandul la Sci-Fi, de la soundtrack-uri pana la dragutul de Ren. O chestie interesanta, daca vezi ceva cute sa nu te astepti la o voce la fel de cute, ba din contra, total nepotrivita. Personajele masculine apar unul dupa altul si se pare ca Aoba-kun e destul de popular. Totul incepe destul de inocent, asta pana cand Aoba este atras intr-o capcana. Mai departe actiunea devine din ce in ce mai interesanta, destul incat sa astept urmatorul episod. Pentru inceput, nu am fost dezamagita si sper sa nu fiu atunci cand sezonul e la sfarsit.
[Imagine: ak8THBQ.png]




Răspunsuri în acest subiect
DRAMAtical Murder - de DeDal N. - 07-07-2014, 03:32 PM
RE: DRAMAtical Murder - de Ash - 25-07-2014, 05:25 PM
RE: DRAMAtical Murder - de ohaio_angel - 18-08-2014, 07:41 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)