Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Letal Love

#1
[Imagine: letal-love_zpscb56d7a6.gif]


Capitolul I



Lumina puternica a soarelui de primavara trezeste orice vietate adormita de intunericul scurt al noptii parca secata de puterea verii care avea sa soseasca peste doua luni. Aceste mici si calduroase raze de soare, trece si prin fereasta camerei lui Chris, facandu-l sa se trezeasca usor cate usor. Se uita pe noptiera unde era ceasul. Acesta indica doar ora 9:43. Bun...dej intarziase doar la doua oare. Nare nimic. Acesta se ridica in fund, punandu-si mana in parul sau brunet, cascand dar si in acelas timp aprinzand TV-ul. Dupa aprinderea TV-ului, acesta arunca telecomanda pe masa si se ridica, fiind doar in boxeri. Cu plasi lenti si lenes, ajunge in baia micuta dar totusi frumos stralucitoare. Se uita in oglinda si se ingrozeste. Ce a putut face noaptea din parul lui este ceva de groaza. Dar nu ii prea pasa. Ia in mana dreapta apa si isi da putin pe par ca sa fie macar prezeentabil. Isi termina rutina zilnica, spalandu-se pe fata si pe dinti, apoi, isi i-a o pereche de blugi albi pe el si coboara in sufragerie in bustul gol, destul de bine facut. Ajunge in bucatarie si isi i-a camasa neagra de pe frigider, in acels timp isi lua si laptele din frigider dar si cerarele de pe raft. Arunca punga pe masa, i-a o gura de laptte, se aproprie de masa, i-a cateva cereale in gura si inghite. In graba lenta pe care o avea, isi lua si laptele dupa el si o porni agale spre scoala. Se pare ca a treia ora incepuse de zece minute. Acesta intra pe usa, profesorul stiind ce fel de haimana este Chris, ii raspunde:
-Daca vara e aproape, asta nu inseamna ca trebuie sa lipsesti asa de mult! Chris zambeste smechereste si ii da cutia cu lapte ca pe un "cadou", apoi in drum spre banca sa, bate pama cu cel mai bun prieten. Isi arunca ghiozdanul direct pe masa si se aseaza pe scaun plictisit. Deodata, ii veni idea stralucita sa isi scoata cartile si cu mana la falca incepu sa scrie. Fra motiv sau destinatie anume, din instict se uita in dreapta sa, observand o tipa cu forme apentisante. Avea parul blond, lung si era imbracata foarte stilat. Cum de am primit o nou venita tocmai cand mai e putin si incepe vacanta?. Chris astepta sa se termina ora pentru a vedea ce-i cu noua colegta. Ora se termina intr-un sfarsit, profesorul iesind dezamagit dar totusi usurat ca a scapat de nebunii astia din clasa. Clasa 12-D era cea mai nebuna. Chris fara nici un fel de rusine, se duce relaxat in spatele fetei care era pe scaun si nu stiu ce scira. O i-a de umeri, facandu-i un mic masaj, punandu-si capul langa al ei, spune foarte suav, avand pe mutra un zambet fals.
[/b]-Hmmm...i-a zi papusa, ce faci tu aici?
Acesta ii raspunda calma, parca nici nu observase ca era acolo.
-Incerc sa desenez ceva, iar tu nu ma lasi...
Chris inchise ochii, apoi pleca cu un zambet arogant. Normal ca isi deschise ochi inainte de a pleca. Doar nu era tampit...cred. Acesta se duce la Zack, prietenul lui ca sa il lamureasca. Banuia ca el nu chiulese, sau mai degraba adormise. Zack ii explica totul. Tipa era o fata de bani gata, sponsorizate de taticul, care detina firma de masini Nissan. Se pare ca noua coeguta e bogatica. Sa ma distrez oare cu ea?

VA URMA...CITITI CAPITOLUL URMATOR CA SA AFLATI CE SE V-A INTAMPLA IN CONTINUARE.
[Imagine: redder_zpsbd944865.gif]

Sec. XXI, secolul vitezei



Răspunsuri în acest subiect
Letal Love - de RedBoy - 04-03-2014, 05:28 PM
RE: Letal Love - de RedBoy - 05-03-2014, 12:40 PM
RE: Letal Love - de RedBoy - 06-03-2014, 04:44 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)