Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Yaoi] Indragostit de o greseala

#1
Pai sa vedeti de ce il postez. E un fic care are mare legatura cu "Pariu ca te fac?!", defapt are aceleasi personaje, numai ca altcineva e in centrul interesului. Ma gandeam ca daca stau sa termin "Pariu ca te fac?!", si dupa il incep pe asta, mai mult va derutam. Actiunea din cele doua fic-uri de petrece in acelasi timp, aproximativ.

>>
Varsta minima: +18
Gen: yaoi, romance, drama
Limba: romana
Observatii cu privire la continut: Limbaj vulgar, multe scene pervy, dar v-ati dat singuri seama din +18, nu?
Tipul de comentariu solicitat: Oricare
<<



Capitolul 1
Alex P.o.V

De dimineata m-am trezit cu un chef maxim de caterinca. Am iesit numa' in boxeri din baie si m-am urcat cu fundu' pe balustrada scarilor, lasandu-ma in jos sa alunec. Cand am ajuns jos am simtit o usoara usturime, insa nu am mai bagat-o in seama cand am simtit mirosul de mancare din bucatarie. Ghidat exact ca personajele din desene animate m-am dus la bucatarie, urmandu-mi nasul. Acolo bucatarul tocmai turna dulceata de zmeura peste pancakes. Mi-am trecut varful limbii peste buza de sus.
- Buna dimineata, domnule Alexander. V-am pregatit micul-de-jun, a spus bucatarul cu un accent frantuzesc care imi perturba fanteziile cu mancarea.
- Bine, bine, lasa asta, i-am spus si mi-am luat farfuria cu mancare.
Cand sa ies din bucatarie l-am auzit pe bucatar in spatele meu cum ca as putea sparge farfuria, dar nu l-am bagat in seama. M-am dus in living, fix in fata plasmei uriase si am pornit televizorul la desene animate, incepand sa mananc uitand de tacamuri. In timp ce mancam isi face aparitia cea-mai-mare-greaseala-a-mamei-mele junior.
- Hei, Alex, imi dai si mie clatite? A spus strangand in brate ursuletul albastru si tragandu-si fesul care era cat pe ce sa-i cada de pe cap din cauza parului carliontat.
- Nici nu ma gandesc! Am spus cu gura plina. Poate era adorabil pentru altii, insa pentru mine era doar un alt plod care se foloseste de ochii mari si verzi sa primeasca ce vrea. Si plus de asta, in mancarea, nu exista noi, exista numai eu!
- Eci lauu! A tipat copilul si a plecat suparat la bucatarie.
L-am privit si am ridicat din umeri, intorcandu-ma la desenele mele animate. Cand terminasem de mancat, m-am ridicat de pe jos si in timp ce mergem spre bucatarie am calcat pe o posibila jucarie a greselii amintita mai sus si am cazut in bot.
- Ai spart farfuria? A tipat bucatarul speriat din bucatarie.
- Nu, mi-am spart eu ouale! A tipat nervos si am dat cu piciorul jucariei.
- Ce oua s-au spalt? L-am auzit pe plod intrebandu-l curios pe bucatar inainte sa pasesc pe trepte.
Am injurat printre dinti si am urcat scarile.
- Atentie la limbajul vulgar, Alexander, l-am auzit pe cea-mai-mare-greseala senior. L-am privit plictisit si i-am intors vorba.
- Ca de nu, ce? Am cascat si am intrat in camera mea.
Acolo m-am uitat la ceas, care imi indica inca o ora pana cand sa inceapa scoala. M-am dus la oglinda atasata usii dulapului si m-am privit. Ce vedeam era un tip extrem de futabil si futabilicios. I-am zambit mandru si m-am uitat prin camera. Mi-am cautat o pereche de blugi, pe care ii gasisem aruncati pe pat si am topait prin camera incercand sa ii iau pe mine. Cu greu reusisem. Mi-am cautat si un tricou, pe care il gasisem prin dulap. Era gri, iar pe el scria cu rosu strident "F**K ME, I'M A FABULOUS BITCH". Il primisem de ziua mea si eram mai mult decat mandru de el. Mi-am luat sosetele in picioare si geaca de la football pe mine. Mi-am trecut mana prin par si m-am privit din nou in oglinda. Acelasi tip futabil, insa mai imbracat. M-am uitat iar la ceas si am iesit din camera cu tot cu geanta. Am coborat in aceasi mod, evitand contactul cu scarile si cand am ajuns jos m-am dus la mama sa-mi fac aprovizionarea.
- Bani, am spus intinzand mana spre mama. A oftat.
- Cere-i lui Patrick, portofelul meu e in bucatarie.
- Eu nu ii cer bani celei mai mari greseli a universului, sa stii, asa ca da-mi bani.
Am repetat si de data asta mama s-a supus. Mi-a inmanat o suta de dolari, si am plecat de acolo multumit. M-am incaltat cu tenisii si am iesit pe usa, trantindu-i-o in fata plodului cret care vroia sa imi ureze o zi buna. Nu aveam nevoie, multumesc.
*~*
- Alex! A tipat tipul din fata mea si am sarit ca o pisica speriata de pe banca.
- Idiotule, nu tipa asa! M-am rastit la el si mi-am desfacut batonul de ciocolata, muscand din el.
- L-ai vazut pe Mike, tip extrem de futabilicios? M-a intrebat si si-a dus un brat dupa umarul meu.
- Nu. Si daca nici Jason nu-i la scoala, ma duc sa-i invoiesc, am spus si i-am dat bratul la o parte.
- Nu e. Bine atunci, ne vedem la antrenament, a spus si pleca. Apropo, a adaugat intorcandu-se spre mine, deseara hai la Jay pentru o tura de adevar sau provocare, a spus si a zambit pervers.
Stia ce vorbeste. Mi-am lins buza de sus in semn de aprobare si m-am intors la mancatul batonului, in timp ce mergeam spre biroul directorului. Cand am intrat nu am mai batut, am intrat direct si m-am asezat pe scaun, incepand sa vorbesc cu gura plina de ciocolata. Dupa ce i-am explicat si omul a inteles ce era de inteles de la un idiot care vorbea si in acelasi timp si manca, am aruncat ambalajul in cosul de gunoi de langa biroul lui si am plecat de acolo. Cand am ajuns pe hol se sunase, mi-am bagat mainile in buzunar si m-am dus in sala. Liniste si pace. Era a doua ora si deja sala era goala? Am oftat si m-am intins pe o banca, punandu-mi ambele maini sub cap si inchizand ochii.
- Alo, gara! Am auzit o voce cunoscuta care mi-a spart somnul. L-am privit.
- Ce dracu' vrei? L-am intrebat fara sa ma mai ostenesc sa ma ridic de pe banca. Tu nu stii sa lasi lumea sa doarma?
- Mda, sigur. S-a asezat langa mine si fara sa spuna nimic, mi-a acoperit buzele cu ale lui.
Am deschis ochii instant si l-am muscat tare de buza de jos. L-am impins de pe mine si m-am uitat urat la el ca un copil cand nu primeste bomboane.
- Sugi p***, Tom! I-am reprosat si m-am ridicat de acolo, stergandu-mi gura cu maneca. Stii cat ma enervez cand sunt sarutat fara sa vreau!
L-am mai privit o ultima data si am iesit din sala. M-am dus la automatul cu dulciuri si mi-am luat o ciocolata cu zmeura sa-mi indulcesc gura, amara din cauza boului ala. Am oftat, iar in timp ce ma plimbam pe holul gol al liceului s-a auzit soneria. Poate era timpul sa trec si eu pe la ore...
*~*
Imediat cum am plecat de la scoala nu am mai trecut pe acasa, am lasat geanta in masina lui Jake si am intrat in subsolul meu preferat. Ca sa ajungi acolo coborai un sir de scari inguste, luminate doar e un bec, si ala instabil, iar dupa ajungeai intr-o camera mica, din toate punctele de vedere. Ca sa stai acolo trebuia sa stai neaaparat turceste, pentru ca inaltimea era in jur de 1 metru. Camera asta, daca o poti numi asa, o foloseam atunci cand fumam iarba. Imediat cum am intrat in cutia aia ne astepta Jay, langa sticlele de Jack Daniel's. Mi-am ocupat locul langa Jay si amicul meu Jack. A intrat si Jake, urmat de ceilalti baieti. In scurt timp deja o sticla se golise, si am inceput jocul. Dupa ce facusem deja jumate din baieti sa se sarute unul cu altul, venise randul meu sa fiu pedepsit. Jake, ca un diavol ce era, m-a pus sa mimez sexul cu Jay. Am luat o gura mare de whiskey si mi-am dat jos geaca. In cateva secunde eram pe Jay, cu fundul pe p*** sa sarutandu-l erotic. Voiau sa fie toti tepeni ca dracu'? Bine atunci.
Mi-am pus mainile pe pieptul lui si l-am lasat sa alunece pe spate, in timp ce am inceput sa ma frec de umflatura din pantaloni. Mi s-a spus ca am efectul asta, si chiar observasem si eu, insa niciodata nu mi se mai dovedise atat de repede.
- Daca mai continui, te fut aici si acum, mi-a spus Jay printre pauze.
L-am zambit pervers si l-am muscat de buza. M-am dat jos dupa el si i-am privit pe ceilalti mandru. Eram singurul care nu o avea ridicata. Toti s-au mai linistit, si parca prin magie, acolo aparura Seki si Kayden. Mi s-a parut ciudat ca au ajuns impreuna, asa ca i-am pedepsit sa se sarute. Kayden nu a mai stat pe ganduri, ca un caine in calduri l-a prins de talie pe Seki care si asa statea in poala lui si a inceput sa se joace cu buzele sale. Cand le-am spus sa rupa sarutul, ca incepeau deja sexul, Seki s-a umflat in pene exact la o gaina si si-a pus picior peste picior, tuguindu-si buzele si intorcandu-si privirea. Jake s-a apropiat de mine soptindu-mi la ureche cat de doamna e Seki. Mi-am dus mana la gura, incercand sa nu rad si i-am raspuns.
"Nu stii ca Seki e mai doamna ca mama?", baiatul a inceput sa rada zgomotos, si eu odata cu el, restu uitandu-se ciudat la noi. Am ridicat din umeri si invartit iar sticla.

*urmand exemplul, poze la PM*
[Imagine: vriska_serket_signature_by_sardonicincubus-d5kkvn3.png]
You don't have to 8e a good person to 8e a hero.



Răspunsuri în acest subiect
Indragostit de o greseala - de Katsu - 13-04-2013, 01:34 PM
RE: Indragostit de o greseala - de yaoi maniac - 13-04-2013, 03:03 PM
RE: Indragostit de o greseala - de Kira's Scarlet - 13-04-2013, 04:17 PM
RE: Indragostit de o greseala - de Michee - 13-04-2013, 07:02 PM
RE: Indragostit de o greseala - de YuneSugihara - 29-04-2013, 09:46 AM
RE: Indragostit de o greseala - de Katsu - 04-05-2013, 06:56 PM
RE: Indragostit de o greseala - de Michee - 04-05-2013, 08:10 PM
RE: Indragostit de o greseala - de Kira's Scarlet - 05-05-2013, 06:54 PM
RE: Indragostit de o greseala - de Sarajevo - 05-05-2013, 10:17 PM
RE: Indragostit de o greseala - de Katsu - 28-05-2013, 08:29 AM
RE: Indragostit de o greseala - de Kira's Scarlet - 28-05-2013, 12:17 PM
RE: Indragostit de o greseala - de Michee - 28-05-2013, 05:43 PM
RE: Indragostit de o greseala - de Katsu - 10-06-2013, 06:08 PM
RE: Indragostit de o greseala - de Michee - 10-06-2013, 06:27 PM
RE: Indragostit de o greseala - de Kira's Scarlet - 11-06-2013, 09:25 PM
RE: Indragostit de o greseala - de Lithium-Angel - 18-06-2013, 03:02 AM
RE: Indragostit de o greseala - de ArtieS - 19-06-2013, 12:53 AM
RE: Indragostit de o greseala - de Katsu - 25-06-2013, 12:16 PM
RE: Indragostit de o greseala - de Michee - 25-06-2013, 01:24 PM
RE: Indragostit de o greseala - de ArtieS - 25-06-2013, 11:33 PM
RE: Indragostit de o greseala - de Katsu - 30-06-2013, 03:02 PM
RE: Indragostit de o greseala - de Michee - 01-07-2013, 04:18 PM
RE: Indragostit de o greseala - de Katsu - 29-08-2013, 11:25 AM
RE: Indragostit de o greseala - de kalona - 03-09-2013, 11:15 AM
RE: Indragostit de o greseala - de Michee - 03-09-2013, 03:20 PM
RE: Indragostit de o greseala - de ArtieS - 08-09-2013, 12:32 AM
RE: Indragostit de o greseala - de Kira's Scarlet - 12-09-2013, 01:07 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Indragostit de inocenta ucigasa A'Svear 7 9.816 26-01-2010, 01:27 PM
Ultimul răspuns: Flash
  Vanatorul s-a indragostit de prada Elina 24 15.917 08-12-2009, 07:05 PM
Ultimul răspuns: BloodyInnocence
  O mica greseala Jessi 2 3.228 22-10-2009, 08:27 AM
Ultimul răspuns: Jessi
  Detectiv indragostit(L&Light)(shonen-ai,yaoi) Ice_angel_234 42 28.822 23-04-2009, 09:41 PM
Ultimul răspuns: chrissta


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)