Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[+18] Déjà vu

#2
Hey Hey ! Pot spune ca te descurci destul de bine la descris, asta imi place ! Pai, sa le luam pe rand :

Titlul : M-a atras intr-un mod deosebit. In principiu se potriveste oarecum cu primul capitol, desi inca nu-ti dai seama de lagatuta titlu-fic. Hmm...este bine ales si are un mister, poate eleganta din punctul meu de vedere, care e destul de evident. Sa mai zic ca este si original si ...imi place.
Descrierea : Ai avut destul de multa...imi place modul in care descrii, dar in anumite parti am avut impresia ca descrierea este mai mult de umplutura, ei bine..ai adaugat unele detalii care sa zicem..nu-si avea rostul. Sa nu ma intelegi gresit, descrierea este buna...dar uneori actiune conteaza mai mult.
Actiunea : Pai...nu a fost chiar procedeul dominant, ai preferat sa te axezi mai mult pe descriere si posibil sentimente. Practic...intreaga actiune a fost acel viol.
Ideea : Pentru inceput este originala, acum depinde cum o dezvolti.
Greseli : Greseli de ortografie nu ai avut, sau nu le-am dat eu prea multa atentie. In schimb, ai avut ceva greseli de exprimare.
Introducerea : Ai fost ceva repetiti, dar asta nu m-a deranjat. Retraiai, in mintea ta ceva ce nu ai simtit niciodata, trezeai in adancul tau sentimente pe care nu le avusesei inainte. - aceasta fraza mi s-a parut cea mai bine scris, ai descris intr-un mod interesant acel sentiment de " deja vu ". Te felicit pentru asta !
Concluzie In principiu in place primul capitol, te-ai descurcat destul de bine. Pai, bafta in continuare ! Te-am pupat ! <3
[center][Imagine: tumblr_ljp85yDnif1qhk7cjo1_500_large.jpg...wERIH3KuPA]
[/center]



Răspunsuri în acest subiect
Déjà vu - de Nyx - 01-05-2012, 12:47 AM
RE: Déjà vu - de Hope - 02-05-2012, 06:24 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)