Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Yaoi] Meet my bloody King

#3
EDIT

>>>
Titlu : Meet my bloody king/ Intalnirea cu regele meu sadic ( nu e motamo, da vad ca se cere si in romana -.- )
Varsta minima: 18
Gen: yaoi
Limba: Romana
Observatii cu privire la continut: -
Tipul de comentariu solicitat: Simpla.
>>>

Ok, capitolul 2. Am spus si la inceput, totul e scris deja 9 in legatura cu regula aia cu diacriticele, da-ti-mi warn, ban ce vreti nu pot , ce sa fac sa rescriu mai mult de 7 capitole care nu au nimic ? se vad diacriticele ? bun, atunci n ma frecati la creier daca n s-au „transformat” in Dark Vader ), si sa explic schimbarea contului - mi-am uitat parola si n reusesc sa mi-o recuperez, la naiba.

Adam - http://i.imgur.com/K5wFD.png
Adriano - http://i.imgur.com/8Ex78.png
Sunt facute in panit tool sai pentru a va da o mica idee despre infatisarea celor 2.


Capitolul II
Adam P.o.V


Ziua începuse perfect. Dormisem perfect, Jenny nu a mai cerut nici un pluș pe tot carcursul nopții iar mama nu a mai intrat în camera mea după cine știe ce briz-briz de-al ei uitat in portofelul meu. Când mi-a sunat ceasul eram deja în picioare, în baie aranjându-mi parul blond. Sunt mândru de cum arat însă nu și de înalțimea mea (De ce ? Pai, și aud „Ce faci, Piticot? ” în fiecare zi mă calcă pe nervi ).
Oricum, să trecem peste orice descriere fizică... și peste orice altfel de descriere. După ce m-am îmbracat cu ținuta mea preferată ( asta fiind formată dintr-un tricou negru care se asorta perfect cu ochii mei și niște blugi simpli ) am coborât repede, luându-mi în grabă ghiozdanul, mi-am sarutat mama pe obraz și am ieșit din casă. Vroiam să profit de orice clipă a acelei zile, fară să mă gândesc la vreun lucru rau. Eram conștient de anumite pericole ( din cauza mamie, dar nu o condamn ) dar, după cum am mai zis, totul era pus într-o cutie.
Unul dintre amicii mei mă aștepta afară de vreo cinci minute, se oferise să mă ducă el la școală ( ah, ce-mi place când mă place lumea ) . Oricum, pe drum am i-am palavragit ceva de proiectul pe care aveam să-l fac la biologie, el se prefacea că mă ascultă și îmi zâmbea non-stop. Mda, am o viață înteresantă dacă aș sta să mă gândesc puțin : nu sunt popular însă toți pe care-i știu m-au placut cândva.
- Al, și după cum am mai spus, profa e nebună. Cum poate să dea atât de scris? am sus dintr-o dată, apoape țipat. Îmi placea să scriu dar totul avea o limită.
- Mă intrebi pe mine, Piticot ? Da stai liniștit, oricum nu ai facut mult.
- Corect. De-aia te am pe tine și Sam - să-mi faceți temele când am chef.
Sunt un tip profitor, nu neg asta însă nu mereu ( ei bine, dac aș fi așa tot timpul aș fi o curvă - ca să spun așa ). În sfârșit, am ajuns la liceu unde sne aștepta Sam, o colegă , și ea mai înaltă decât mine - parcă e model , toți din echipa de fotbal salivează după ea și ea după mine ( cel mai corect schimb facut vreodată ) Îhâm, deci practic sunt prețios - foarte prețios. I-am zâmbit când am întâlnit-o, nu de alta dar îmi placea să o vad chiar dacă nu simțeam ceva special pentru ea.
- Ai reușit să vii și tu în sfârșit ? Te caută poliția, în legatură cu accidentul ăla .
Accident ? Da, fusesem martor, nu altceva. Îl vazusem pe cel cre conducea și parea să fi intrat intenționat în acea fată, dar nu sunt turnator. Nu am zis nimic la poliție și nici nu aveam să zic. Am refuzat să mă duc și am intrat la ore, fară să mă mai gândesc la alte porcarii. Pe proiectul la biologia am luat un 10 ( normal, doar Al a facut mai mult de jumatate ) .Și la sfârșitul orelor m-am dus pe jos acasă ( nu de alta , dar nu doream să-o aud pe sora mea întrebând de tot felul de papuși ).
Drumul a fost lung, am mai facut și câteva poze - mama mi-a spus că aș putea deveni fotograf... sau model dacă mai cresc. Am chicotit încet și m-am uitat pe stradă. Se parea că avem musafiri - cine ar putea fi ? Am dat din umeri și m-am apropiat de casă, însă m-am oprit când am auzit un țipat scurt venit din vecini. Am inceput să tremur încet, însă nu am mai înaintat spre casă, m-am oprit acolo în stradă, fară să mai mișc vreun mușchi.
Am vazut pe cineva ieșind din casă și m-am dat repede după un copac, fiind sigur că nu m-a observat. Oricine era, nu arata a cineva „cuminte” . După ce a urcat în mașină, m-am strecurat în casă pe ușa din spate, repede și fară să-mi dau seama de ce îmi era frică. Totul arata la fel cum lasasem de dimineață, însă nu puteam deloc să zâmbesc. Când am intrat în bucatarie, m-am oprit brusc. Simțeam că îmi cazuse tot cerul în cap, era o scenă oribilă, cine nu ar fi început să plângă atunci când își vede mama și sora de nici șase ani moarte ? (asta până când l-am vazut pe tata... chiar că totul se prabușise în capul meu ) A început să îmi repet că este un vis, parcă înnebunisem . Mi-am pus mâini pe în cap, am cazut în genunchi și am țipat fară să-mi pese că acela care parasise casa (și cel mai probabil el o facuse ) era afară.. Ce era drept, nu eram în toate mințile, nici macar nu sunasem la poliție.
Însă, nu aveam de gând să renunț, nu după ce l-am vazut. Am ieșit din casă repede, mașina neagră nu era la departare, vreo zece metri sau ceva mai mult. M-am urcat în mașina mamei nervos și am ieșit in sosea cu viteză, în scaunul de lângă mine a mașinii aveam un pistol pe care mi l-a dat Al ( cică trebuia să mă apar) Uite na, acum atac un monstru care nu are milă, nu mă apar ! mi-am spus și am înttor volanul violent. Am vazut mașina neagră oprindu-se în fața unui hotel. Am oprit mașina în spatele lui, am luat pistolul din mașină , l-am bagat pe mânecă și am intrat în hotel după el. Nu era prin jur, probabil urcase. Nu am bagat pe nimeni în seamă și m-am îndreptat spre liftul deschis - nu parea normal, nu era nimeni înauntru - dar nu mă gândeam atunci logic, plus că nici nu știam la ce etaj trebuia să mă duc.
După ce m-am urcat în lift, m-am uitat la cifrele pe care trebuia să apas și am apasat pe etajul doi. Ochii apoi i-am închis pentru a încerca să gândesc câtuși de puțin. Dacă îl gaseam, ce avea să se întample ? Să fiu ca el.
Am auzit un oftat din colțul liftului și m-am întors repede, era el. Tot la ceea ce mă gândisem înainte să-l vad disparuse total din mintea mea. Zâmbea, de ce zâmbea? M-am panicat, tremuram vizibil, eram nervos.
- Hai puștiu, doar atât ? Nici un pumn, nici o amenințare ? Mai patetic decât mă-ta.
E tot ce mi-a zis apoi s-a apropiat de mine. Eram pe cale să-l plesnesc, dar am simțit o înțepatură în umar apoi tot ce știu e că am cazut, el m-a prins și nimic mai mult. Intrebarea principală era : ce dracu tocmai se întamplase ?
(...)

Mi-am deschis ochii încet, pentru o clipă uitând tot ceea ce se întâmplase, asta până când am încercat să mă mișc, însă mâinile și picioarele mă duceau. M-am dezmeticit mai repede decât mi-am închipuit că o voi face și m-am uitat în jur. Era întuneric, sforile care îmi țineau mâinile și picioarele erau strânse încât credeam că sângerez ( un monstru )
M-am uitat în jur din nou, pistolul meu era acolo, pe pat ( am uitat să menționez dar eram în dormitor ) însă îmi era imposibil să ajung la el. Am lasat capul în jos... Și când ziua începuse așa de frumos. am gândit și am privit ușa, care s-a deschis. Mi-am închis ochii, să mi-i protejez de lumina puternică din hol... sau ce era.
- Banuiesc că o să mă ucizi, cum ai facut restu familiei mele ? am spus nervos însă cu frică. Oricât de tare doream să fiu, îmi era frică de moarte. A închis ușa și s-a așezat pe vine, în faa mea.
- Oricât de mult aș vrea să-ți îndeplinesc dorința, am alte planuri mai placute... pentru mine.
M-am ridicat brusc, dorind să-l lovesc, însă tot planul meu s-a naruit atunci când m-a prins de par. Mă simțeam atât de prost și la îndemâna lui, practic puteam spune că sunt mort. Am închis ochii strâns , îmi simțeam lacrimile pe obraji și parcă îi vedeam expresia.Eram sigur că o să se întâmple ceva aiurea ori cel mai probabil avea să mă ranească.
Tot felul de idei mi-au trecut prin cap în acele câteva secunde dar nici una care implica violul ( asta până când mi-a mușcat buza puternic și am înțeles ce dorea să spună )
- Cine ești ? am întrebat cu o voce ragușită după ce mi-a dat drumul (probabil cu aceiași expresie facială de idiot speriat )
[Imagine: tumblr_mpuhec1aWc1s1nfrco1_250.gif][Imagine: tumblr_mpuhec1aWc1s1nfrco3_250.gif]
I keep falling in love, falling in love
When I see you, my heart oh oh oh oh
Falling in love falling in love
I just want you, what should I do boy



Răspunsuri în acest subiect
Meet my bloody King - de Natsuru. - 31-03-2012, 12:34 AM
RE: Meet My Bloody King ( 1, 18+ ) - de hiimera - 06-04-2012, 10:52 AM
RE: Meet My Bloody King ( 1, 18+ ) - de Natsuru - 06-04-2012, 01:29 PM
RE: Meet My Bloody King ( 1, 18+ ) - de hiimera - 06-04-2012, 10:31 PM
RE: Meet My Bloody King ( 1, 18+ ) - de Katsu - 08-04-2012, 01:54 PM
RE: Meet My Bloody King ( 1, 18+ ) - de hiimera - 08-04-2012, 08:00 PM
RE: Meet My Bloody King ( 1, 18+ ) - de Katsu - 15-04-2012, 10:53 AM
RE: Meet My Bloody King ( 1, 18+ ) - de hiimera - 15-04-2012, 08:53 PM
RE: Meet My Bloody King - de DiZ - 19-04-2012, 11:44 AM
RE: Meet My Bloody King - de Katsu - 22-04-2012, 12:01 PM
RE: Meet My Bloody King - de Natsuru - 07-05-2012, 03:42 PM
RE: Meet My Bloody King - de Katsu - 17-05-2012, 02:20 PM
RE: Meet My Bloody King - de rali2009 - 17-05-2012, 02:41 PM
RE: Meet My Bloody King - de hiimera - 19-05-2012, 05:20 PM
RE: Meet My Bloody King - de Natsuru - 25-05-2012, 03:16 PM
RE: Meet My Bloody King - de Ciquita - 26-05-2012, 12:58 PM
RE: Meet My Bloody King - de Beba. - 27-05-2012, 02:26 PM
RE: Meet My Bloody King - de Katsu - 01-06-2012, 02:55 PM
RE: Meet My Bloody King - de Beba. - 01-06-2012, 09:40 PM
RE: Meet My Bloody King - de Lexxu - 04-06-2012, 08:46 PM
RE: Meet My Bloody King - de Natsuru - 05-06-2012, 09:09 PM
RE: Meet My Bloody King - de Lexxu - 05-06-2012, 09:22 PM
RE: Meet My Bloody King - de hiimera - 05-06-2012, 11:41 PM
RE: Meet My Bloody King - de Ciquita - 06-06-2012, 03:52 PM
RE: Meet My Bloody King - de Katsu - 08-06-2012, 02:27 PM
RE: Meet My Bloody King - de Beba. - 09-06-2012, 01:20 PM
RE: Meet my bloody King - de Lexxu - 11-06-2012, 08:55 PM
RE: Meet my bloody King - de Natsuru - 13-06-2012, 04:29 PM
RE: Meet my bloody King - de Ciquita - 13-06-2012, 05:35 PM
RE: Meet my bloody King - de Lexxu - 15-06-2012, 12:47 PM
RE: Meet my bloody King - de Katsu - 16-06-2012, 04:11 PM
RE: Meet my bloody King - de Lexxu - 16-06-2012, 04:29 PM
RE: Meet my bloody King - de hiimera - 16-06-2012, 07:59 PM
RE: Meet my bloody King - de Katsu - 29-06-2012, 12:06 PM
RE: Meet my bloody King - de Katsu - 09-07-2012, 10:59 AM
RE: Meet my bloody King - de Lexxu - 09-07-2012, 01:28 PM
RE: Meet my bloody King - de Chriss - 17-07-2012, 11:24 AM
RE: Meet my bloody King - de Katsu - 25-07-2012, 02:55 PM
RE: Meet my bloody King - de Lexxu - 25-07-2012, 03:34 PM
RE: Meet my bloody King - de hiimera - 26-07-2012, 12:09 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Yaoi] Meet My Bloody King [2] Natsuru 24 14.261 28-06-2013, 05:55 PM
Ultimul răspuns: Michee
  Bloody Flowers AnimeliciousAngel 2 2.862 13-03-2010, 02:04 PM
Ultimul răspuns: AnimeliciousAngel
  Bloody 13 [+16] [crime] Secret Past 1 2.585 28-12-2009, 11:18 PM
Ultimul răspuns: BloodyInnocence
  I want to meet ... jennadavis 2 3.010 19-09-2009, 12:29 AM
Ultimul răspuns: jennadavis


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)