Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Cel mai bun detectiv: L vs Near

#21
Near nu ar fi facut nimic fara Mello. Deci intrebarea ar fi Cine a fost cel mai bun detectiv L vs Near&Mello. Oricum, inclin sa spun L (pentru ca e primul detectiv care apare si pune baza anchetei).
Nu imi amintesc foarte bine tot, dar Smile stiu ca Rem a fost nevoit sa il ucida pe L pentru ca detectivul urma sa isi demonstreze teoria (cum ca Light e kira) folosindu-se de Misa, mai exact punandu-i viata in pericol. Rem a realizat asta, si a salvat-o pe fata, implicit pe Light. Deci el deja era pregatit sa zica "sah mat".
Apoi, Near e de apreciat fiindca e mai "siret" si well a stat "cuminte". Mello reuseste sa atraga atentia mai mult ca N, Aizawa ii da informatii destul de importante si relevante pentru caz lui N and so. Fara cei 2, mai ales M, ma indoiesc ca ar fi reusit sa il prinda. DAR si-a dat singur seama de Takada (aici vine si M si isi joaca rolul) si Mikami.
Insa nu pot spune cu siguranta care e mai bun. Stiu doar ca amundoi N si M recunosc ca nu s-ar putea ridica la nivelul lui L.
[Imagine: furroxana.png]
~set facut de Aikad<3, multuuuuumesc~



Răspunsuri în acest subiect
Cel mai bun detectiv: L vs Near - de Sheiriam - 15-11-2008, 06:50 PM
RE: Cine a fost cel mai bun detectiv L vs Near - de ღ ஜ♥ Black~RoSe ♥ஜ ღ - 01-05-2009, 11:58 PM
RE: Cine a fost cel mai bun detectiv L vs Near - de Ingénue - 11-01-2012, 02:01 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)