Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Gravitation-fik

#1
Togheter-forever or never



"Un an...doar un an de cand suntem impreuna, avandu-ne unul pe celalalt si in ciuda faptului ca suntem diferiti prin modul si stilul nostru, am ramas impreuna.Uite-l cum doarme! Ca un bebelus care abia a adormit, dupa ce a mancat un biberon cu lapte.E asa de dulce si incatator incat nu ma pot abtine sa nu-l sarut.II simt pielea catifelata si placut mirositoare, ca de bebelus.Nu ma pot abtine, fiindca oricat as incerca, el ascunde un secret mare.Ascunde inima mea si nu vrea sa mi-o dea inapoti.Ce hot de inimi."

Yuki se apropie de el, il mangaie doios, apoi pleca in scopul de a-l lasa sa doarma in continuare.In fond, era duminica asa ca K nu il chema nici pe el nici pe Fujisaki sau Hiro la repetitii.
Se dadu jos din pat, plecand spre dus si lasandu-l singur pe rozaliu in camera intunecoasa.Yui se indrepta spre incaperea, unde avea sa-si dezmierde trupul.Intra in cabina, se dezbraca apoi dadu drumu la apa fierbinte.Muschii lui se incordau atunci cand apa ii parcurgea trupul, iar parul lui se lipea de frunte.Ochii lui era inchisi si parca se bucurau si ei de minunatul rasfat.Picaturile mari de apa ajungea pe suprafata rece, racindu-se.Lua balsamul apoi incepu sa faca spuma, pe care o intinse pe abdomenul lui bine lucrat.
In camera intunecoasa, rozaliul incepu sa se dezmeticeasca incet, apoi vazand cat este ceasul se sperie fiindca stia ca are repetitiile de la ora sapte dimineata, iar ceasul indica ora noua jumatate.Dar isi aminti ca este duminica.Se indrepta in cautatea iubitului sau.Trecand prin fata baii, il vazu pe Yuki cum se rasfata printre picaturile mari de apa.Nu putea sa-i vada clar trupul, dar se vedea destul de bine ceea ce facea, fiindca era o sticla prin care nu puteai vede clar.
Se uita lacom la panorama care i se desfasura in fata lui.Il ispitea ceva, dar daca mai privea mult pe acel "demon deghizat in inger" va avea de "suferit"....

Se indrepta rapid spre bucatarie, desi ar fi vrut sa mai priveasca, vrand sa-si pregateasca ceva de mancare.Lua cutitul, in pofida faptului ca habar nu avea sa prepare ceva de mancare, vru sa taie painea dar se rani el.Desi, in ciuda faptului ca "parea" ca era o rana "minuscula" sangele continua sa se verse.Lichidul rosiatic al rozaliului curgea pe suprafata rece a gresiei albe.
Nu vroia sa dea dovada de ignoranta asa ca lua o carpa murdara si incepu sa curete pe jos, in timp ce isi tinea mana bandajata cu tricoul roz de pe el.Dupa ce sterse totul, isi lua materialele si se indrepta spre debara.Era un loc frumos amenajat, intr-un spatiu mic dar in acelasi timp incapator.Era locul unde Shuichi isi tine a jucariile.Intra acolo incercand sa-si opreasca sangerarea.Dar nu numai asta era! Mai era si durerea care persista ca o plaga.
Daca astea erau rezolvate, Yuki nu avea de unde sa stie ca se ranise, fiindca oricum el statea mai mult baricadat in birou scriind la romanele lui.Dar un lucru uita Shuichi.Curatase tot sangele de pe gresia din bucatarie, dar nu si de pe lama cutitului.Lacrimile de durere incepura sa-si faca aparitia in timp ce durerea ii provoca gemete.Se simtea din ce in ce mai rau, din cauza faptului ca pierduse mult prea mult sange, asa ca ce era de facut decat sa-i spune blondului.

O rana urata se arata, iar cu mana insangerata, rozaliul pasi spre dormitor.Acolo, Yuki se aranja pentru a pleca la o discutie cu editorul pentru noul roman.Cand il vazu pe rozaliu in starea aia un moment parca vru sa sparga oglinda.Un sentiment de rau puse stapanire pe el, iar ochii lui erau atintiti spre mana lui Shu.
-Shuichi...ce ai patit!
-Nu a fost cu intentie, am vrut sa tai o paine!
-Dar tu nu te pricepi deloc!
-Imi pare rau de tot!
Lacrimile rozaliului izvorau neincetat in timp ce cu greu cadea in bratele blondului.Ochii i se incidea, in timp ce Yuki il prindea incet.Se parea ca trebuie dus la spital imediat fiindca rana era destul de grava.
Lua rapid mobilul formand numarul salvarei care nu intarzia sa apara fiindca era vorba doar de faimosul Yuki Eiri iar el nu trebuia niciodata refuzat.De aceea medicii constatara cu stupoare ca rozaliul lesinase de la rana...
-Stati un pic, sunt derutat adica Shuichi ce dracu are? tipatul blondului se auzi tocmai din capatul holului.Medici si asistentele il priveau uimiti in timp ce Yuki incerca sa gaseasca o explicatie rezonabila pentru ceea ce se intamplase.
-Domnule Eiri, Shuichi Shindo a avut un soc, de aceea a lesinat.Nu este nimic grav.Iar el ar trebui sa urmeze un regim strict.

In camera unde cantaretul era cufundat intr-un somn adanc.Langa el, Yuki ii aseza perna stand si il privea cum doarme.Isi dorea sa nu-l lase singur....
ps:gomen ca e prea scurt, dar de abia incepe... :-"
-



Răspunsuri în acest subiect
Gravitation-fik - de Flash - 12-11-2008, 09:37 PM
RE: -Gravitation-fik - de Flash - 20-12-2008, 12:34 PM
RE: -Gravitation-fik - de Flash - 26-12-2008, 12:29 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Gravitation $w33ty 5 5.796 09-03-2008, 03:13 PM
Ultimul răspuns: $w33ty
  Gravitation Fiction EvilManiac 1 8.788 08-02-2008, 09:19 PM
Ultimul răspuns: EvilManiac


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)