Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

♀ Ρεɾṿεɾṡε Τεá¹

#5

(Ì…_Ì…_Ì…(Ì…_Ì…_Ì…_Ì…_Ì…_Ì…_Ì…_Ì…Ì…()ÚªÛ’ O inima confuza...

Operatia a durat zece ore in care Sakura impreuna cu doctor Nara au reusit sa-i slaveze viata. Baiatul avusese complicatii la nivel cerbral si exista posibilitatea sa-si uite o parte din lucruri. Insa mai exista si posibilitatea de a retine numai ce i-a placut cel mai mult in viata. In sala de operatii ramasese numai Sakura cu Sasuke, pe care-l pansa. Ochii ei il sorbeau din priviri. Isi dorea asa de mult sa-l sarute, sa-l mangaie, sa-i spuna ca inca il iubeste, insa acest lucru era imposibil. Intre ei exista o diferenta ca de la cer la pamant. Ea avea pe cineva, Naruto Uzumaki, si nu-l putea parasi. El o ajutase cand ii era mai greu. Era ca si sufletul ei, insa nu-l iubea cum inca il mai iubeste pe Sasuke.

Dupa ce-si termina treaba se mai uita o data la brunet si ii sopteste aproape de ureche:

- Te iubesc...

Si apoi iese. Era as ade obosita incat abia mai statea in picioare. Holurile spitalului erau pline de oamnei. Niciodata nu mai fusese asa de aglomerat. Ajunge in vestiar si incepe sa se schimbe. Programul ei se terminase de mult si trebuia sa se duca acasa. Din spate simte cum doua maini o cuprind sarutand-o pe gat. Ea se intoare si ochii ei verzi se intalnesc cu cei albastri ai lui Naruto . Fara a mai reusi sa sopuna ceva buzele lui i le cuprind pe ale ei. Mainile sale coboara jos pe corpul fetei, mangaindu-l si dezmierdandu-l cu cea mai mare pasiune.

Buzelel lui coboara din ce in ce mai jos pe gat. Sakura ridica capul, gemand de placere. Blondul se apropie de urechea ei muscand-o si soptaindu-i imcet :

- Te iubesc, Sakura...

La auzirea acestor cuvinte ochii ei se fac mari si aducandu-si aminte de Sasuke, insa nu mai apucase sa aiba vreo alta reactie pt ca Naruto o apuca dee mijloc si o ridica, lipind-o de el, facand-o sa-i simta inima batand. O saruta pasional si o mangaie usor pe piciorul drept. Sakura era imbracata numai in lenjeria ei neagra cu dantela, in timp ce Naruto ramasese numai in pantalonii lui.

Mainile rozaliei se plimbau gingas pe spatele lui, in timp ce acesta o musca usor de gat, lasand doua firicele de sange sa i se scurga pe piele.
Noaptea a fost lunga, iar Sakura si Naruto nu au mai ajuns acasa. Au ramas amandoi in camera de garda in care s-au intamplat multe. Dimineata a sosit cu repeziciune , iar cei doi s-au trezit din cauza lui Tsunade-sama e striga dupa stagiari. Sakura se trezeste prima. Se ridica din pat , se imbraca si apoi iese din camera de garda, dar nu inainte de-al saruta pe Naruto pe frunte.

Pe holuri se intalneste cu Hinata care se uita la ea si apoi incepe sa rada:

- Nu ai fost acasa asa-i?
- Nu... am dormit cu Naruto aici. ii raspunde Sakura
- Mi-am dat seama, dupa cercanele pe care le ai. AI avut o noapte lunga asa-i? o intreaba bruneta care chicotea.
- Of Hinata nu ma intreba... daca ai stii ce e in sufletul meu acum.. Aseara mi-a fost gandul numai la Sasuke, in timp ce faceam dragoste cu Naruto. Am senzatia ca asa il insel si nu-mi place. ii spune rozalia.
- Eu m-am certat cu Neji aseara. Eram prea obosita si am adormit in timp ce..stii tu.. eram amndoi si.. incerca dsa-i spuna Hinata.

- Am inteles. Sa speram ca ii va trece supararea. o incurajeaza Sakura

- Da...hai sa mergem. Eu sunt la urgente azi, nu am parte de nmicio operatie, fir ar!

- Eu am avut ieri una, deci sunt pe loc repaos. ii spune Sakura pe un ton sarcastic

Sasuke inca se recupera dupa operatie. Se afla la reanimare. Cea care trebuia sa aiba grija de el era Sakura. Usa de la camera lui se deschide, pe ea patrunzand rozalia cu o tava cu bandaje si dezinfectant. Trebuia sa-i scoata bandajele si sa i le inlocuiasca. Ii ridica capul usor, defasurand-ul. Semnul de la taietura inca se vedea, dar operatia a fost facuta cu laser, deci nu-i va ramane semn.

Ochi brunetului se deschid si....

Stii bine , te iubesc
Oare fac bine, sau gresesc?

[Imagine: dress,girl,heart,road,sky,love-53b1eb06d...c550_h.jpg]

Se spune ca vremea-i frumoasa atunci cand in suflet e soare..
Se spune ca ploaia-i mai rece atunci cand in suflet te doare...

I never stopped loving you,
I just stopped showing it!

[Imagine: cry.jpg]
The day i`ll stop lovin` you
Is the day When I close my eyes forever!




Răspunsuri în acest subiect
RE: ♀ Ρεɾṿεɾṡε Τεṃρτατïøṉ ♂ [+16] - de DemoniqueAngel - 11-09-2011, 02:03 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)