Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

♀ Ρεɾṿεɾṡε Τεá¹

#1

Disclaimer: Nu detin nici un personaj - inafara de cele create de mine - ce ii apartin lui Masashi Kishimoti din anime-ul/manga-ul Naruto si nu fac profit de pe urma acestor personaje, intamplari.
Acest fic l-am mai postat si pe un alt forum.

(Ì…_Ì…_Ì…(Ì…_Ì…_Ì…_Ì…_Ì…_Ì…_Ì…_Ì…Ì…()ÚªÛ’ Inca o poveste...



Picaturile de apa se izbesc puternic de geamul camerei, prin care se putea observa fumul de la tigara inca aprinsa, plimbandu-se alene prin camera. Cinci sticle de bere goale zaboveau pe masa in timp ce in patuldin mijlocul incaperii un tanar mangaia duios corpul unei fete. Ochii lui tanjeau atat de tare dupa o noapte fierbinte , incat fiecare sarutare data blondei o facea sa geama de placere. Mainile lui ii strabateau intreg spatele, ajungand intr-un final la incuietoarea sutienului. In mintea fetei erau totusi indoieli. In adancul sufletului ei nu ar fi vrut sa faca asta. Nu-si dorea sa fie o papusa de colectie a baiatului. Se simtea folosita si asta o ranea cel mai mult. Fara sa mai stea pe ganduri il impinge pe brunet, luand cearsaful ssi infasurandu-l in jururl ei. Se ridica din pat si spune cu lacrimi in ochi:

- Nu vreau sa fac asta! Nu vreau sa fiu pusa in colectie si nu vreau sa fiu pe locul doi!

El se uita la ea cu o raceala nemaivazuta. Avea o privire de gheata. Se putea citit stapanirea alcoolului in felul cum se uita. Se ridica din pat nervos si o izbeste pe blonda de peretele din spatele ei. Se apropie de gura ei si o saruta apasat , fortand-o sa-l sarute in stil frantuzesc . Limba lui ii gusta buzele de parca ar fi fost de zmeura. Ea incepe sa tremure si sa planga din ce in ce mai tare. Lacrimile cristaline se prelingeau stinghere pe obrazul ei, ajungand pe barbie si apoi pe pieptul dezgolit al lui. Incet incet cearsaful de pe trupul ei este dat la o parte, ramanand in toata splendoarea ei.

La un moment dat se opreste din a o mai saruta pe blonda, lund o sticla goala si spargand-o.

-C-ce s-a intamplat Sasuke? il intreaba fata cu un tremurat in voce.

El isi indreapta privirea catre ea, raspunzandu-i cu o voce ferma si plictisita:

- Imbraca-te Ino, mergem la o plimbare. Dupa ce termina de zis iese din camera indreptandu-se spre baie.

Fata incepe sa planga in hohote multumindu-i lui Dumnezeu ca a scapat si de aceatsa data .

Peste cinci minute, usa se deschide iar. Pe ea patrunde Sasuke imbracat cu o pereche de blugi negri si un tricou albastru ce il facea foarte sexy. Amandoi ies din casa, indreptandu-se spre masina. Ino avea o senzatie nu tocmai placuta. Simte aca ceva rau o sa se intample si ii era frica. Nu putea sa-i spuna nimic brunetului pentru ca sigur se trezea cu o palma de la el. Inima ii batea cu putere si-si dorea sa plece cat mai departe. Ajunsi in fata masinii ii deschide usa ce corespunde locului din fata din dreapta.

In timp ce conducea Sasuke isi aducea aminte de trecut. Mintea ii era umpluta cu tot felul de remuscari, greseli si regrete. Inima ii era de gheata, insa in inauntrul ei exista un coltisor unde o pastrase pe ea. Cea care in trcut ii aratase cat de frumoasa este viata si cat de frumos este sa iubesti. Ochii i se inlacrimeaza la amintirea ei, insa lu las asa se vada asta. Era sef de mafie si nu putea da semne de slabiciune. trecutul sau il framanta asa de tare incat fara sa-si dea seama, de nervi apasa inconstient pedala de acceleratie.

Ino vazand ce vrea sa faca tipa la el sa incetineasca. Ii da doua palme sa-si revina insa nimic. Doua lumini apar din fata. Ea isi intaorce ochii si tipa:

-Sasuke!!!.....
Stii bine , te iubesc
Oare fac bine, sau gresesc?

[Imagine: dress,girl,heart,road,sky,love-53b1eb06d...c550_h.jpg]

Se spune ca vremea-i frumoasa atunci cand in suflet e soare..
Se spune ca ploaia-i mai rece atunci cand in suflet te doare...

I never stopped loving you,
I just stopped showing it!

[Imagine: cry.jpg]
The day i`ll stop lovin` you
Is the day When I close my eyes forever!




Răspunsuri în acest subiect
♀ Ρεɾṿεɾṡε Τεṃρτατïøṉ ♂ [+16] - de DemoniqueAngel - 10-09-2011, 09:28 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)