Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Dream High

#2
Îndrăznește să visezi. <3
Este una dintre dramele mele preferate, merită vazută din plin! M-am uitat la kdramă acum două luniîn trei zile. Mi-a plăcut totul, de la actori pănă la muzică. Am știutt încă de la inceput cine o sa fie “K” si nu m-am înșelat. A fost atât de evident pentru mine.
Fiecare personaj m-a fermecat în felul lui.Aveau personalități diferite foarte bine conturate, având ceva special fiecare. Nu numai studenții sunt de lăudat ci și profesorii care au un rol foarte important.
Finalul a fost atât de emoționant, am plâns atât de mult. Și coloana sonoră a fost magnifică, melodiile au fost bine gândite și puse în momentele potrivite.


1)Care este personajul vostru favorit?
Pil Suk. Ce motive ar avea cineva să nu o placă ? E superb.O ador decănd am văzuto prima dată îmbrăcată în păpușă. <3 Are o voce superbă o.o cântă atât de bine live. Ea aera cea mai talentată dintre fete..Și mai e și atât de frumușică, micuță, amuzantă, e absolut perfectă. Cât am putut să răd atunci când a venit la audiții cu costumul ăla pe ea Prea genială și amuzantă. God, avea o față de îngeraș și era drăguță și grăsuță.E ambițioasă, a slabit treizeci de kilograme în două zute de zile. Slabă e absolut superbă, parcă ar fi o prințesă dar mi-era dor de vechea Pil Suk. După ce-am terminat Drem High mi-am dat seama că IU a început să fie căntăreața/actrița mea favorită. <3

2)Care este cuplul favorit?
Cuplul meu preferat e The milky. Totusi trio-ul amoros (Jin Gook ,Hye Mi si Sam Dong) mi-au plăcut și ei și m-au ținut cu sufletul la gură. Aș fi vrut ca Hye Mi și Jin Gook să rămănă împreună, dar lui îi stă foarte bine cu Hye Sung. Totuși Hye Mi a rămas singurică ceea ce nu mi-a prea plăcut, putea să rămăna cu Sam Dong la final dar dacă nu a fost să fie. Așa, acum revenind la cel mai adorbail, dulce, amuzant cuplu The Milky. I-am iubit din prima clipă și am stat cu sufltul la gură la fiecare scenă cu cei doi. Și să nu uit că Jason dansa minunat, el mi s-a părut cel mai buni dintre baieții.

3)Care este momentul favorit?
Toate momentele dinte Jason și Pil Suk.:]] Păi am mai multe. Unul dintre el ear fi atunci când Pil Suk și-a dat jos costumul ăla de păpușa și Jason i-a văzut fața. Sau atunci cănd s-a întors și Pil Suk era slabă, nu a mai recunoscut-o și i se făcuse dor de vechea Pil Suk. S-au atunci când Pil Suk a cântat cu Kim Soo Hyun, când cânta ea zămbea, când începea el făcea o față. Deci la scena aia am răs ca o proastă.

4)Si care este melodia preferata ?
IU – Waiting. Scena de la spital cu Pil Suk cântând iar Jason asculta a fost atât de emoționantă. Și îmi place și coverul Genie după Snsd. Pil Suk era prea drăgălașă și vocea ei era pur și simplu magnifică. o.o. Coloana sonoră a fost perfectă având un rol foarte important în dramă.
[Imagine: tumblr_lmvc2mI9Fg1qcr1eb.gif]
Ohana means family. Family means nobody gets left behind, or forgotten.



Răspunsuri în acest subiect
Dream High - de bebelusa003 - 11-07-2011, 11:38 PM
RE: Dream High - de Jessica. - 12-07-2011, 08:52 AM
RE: Dream High - de Aerith - 15-08-2011, 12:18 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Dream High II Addeh 1 3.415 07-05-2013, 08:55 PM
Ultimul răspuns: Shiorii


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)