Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Hanna

#2
L-am vazut si eu ieri, finally, dupa atatea luni de asteptare. Nu stiu, nu prea aveam idee despre ce va fi, stiam doar Ronan + masina de ucis. Inca sustin ce am spus acum un timp, este foarte bine ca nu se mentine la un singur tip de rol (like the Susie Salmon kind of role, desi acolo era geniala).

Filmul a fost, intradevar, okay. Am suferit dezamagiri si mai mari. De fapt, nu a fost o dezamagire, nu avea asteptari atat de mari, daca ma gandesc mai bine. Mi-au placut scenele din padure, era ceva diferit de obisnuitele inceputuri ale filmelor de actiune. Dramatic, dar bine plasat =D, la fel ca si evadarea.
In continuare, am apreciat si partea din Maroc (pur si simplu imi placea haina aia albastra pe ea! XD), toate acestea in contrast cu tot ce a urmat odata ce au gasit-o acolo, in port. Cam pe acolo a devenit totul cam prea concentrat pe actiune ca sa imi placa la fel de mult.

Sfarsitul da, a fost chiar bun, tin minte ca stateam si ma rugam "te rog, nu iti descoperi mila din inima tocmai acum!" asa cum se intampla atat de des XD. Bun, nu a facut-o, a fost dragut.



Răspunsuri în acest subiect
Hanna - de Teh - 22-06-2011, 11:33 PM
RE: Hanna - de Budinca - 23-06-2011, 11:22 AM
RE: Hanna - de Rain - 15-05-2013, 07:02 PM


Utilizatori care citesc acest subiect: