Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Terminat] Yakuza' boss in love II - On my own

#1
Nu detin nici un personaj din manga/anime-ul Naruto si nu fac profit de pe urma lui, iar pozele cu melodiile sunt luate de pe net, respectiv YouTube

Sezonul doi, enjoy it^.^ si era sa uit. Sa numai prind pe nici unul facand o mie de ficuri dupa ideiile mele. Gata! Fiti originali si nu copy-paste. Shushu
:grr:

[center]Capitolul 1[/center]

P.O.V.Kanji: Hai playboy, poti sa bagi bila rosie in gaura, ma imbarbatam singur, dand cu tacul in bila alba, care trimise bila rosie in gaura.
- Scuze Yoru, dar este randul meu din nou, spun ironic, ranjind roscatului, apoi am sarutat-o pe buze pe Kikky, o barbanita de la sala de biliard a tatalui meu.
Blonda era o bunaciune de fata - asa cand isi punea tona de fard pe mecla si mai adauga pe langa sanii falsi, un sutien push-up - si mereu ma lasa sa o ating pe coapsele siliconate si sa o fut pana pica lata. Lovesc din nou bila alba si am bagat-o pe cea neagra, terminand jocul in doi timpi si trei miscari. Imi trec degetele prin parul negru ce imi ajungea pana aproape de umeri, cu bretonul peste partea stanga a chipului si mici tepi in varful capului. Prin el se vedeau suvite de diferite culori: albastre, violete, roscate, galbene si portocalii. Mereu mama mea vitrega mormaia si tataia suparator cand imi vedea parul, dar atata timp cat tata nu spune nimic, eu consider ca ma pot face si alb in cap.
- Kanji unde pleci? Numai vrei sa stai cu mine? Ma intreba Kikky, scuturandu-si usor sanii aia mari, dar avand grija sa nu ii iasa vreun sfarc afara.
Purta o rochie neagra din panza, fara bretele, mini si doua fasi in fata negre, ii acoperea sanii si zona intima, restul fiind numai in zig-zag. Intr-un cuvant, rochie de tarfa ce si-o trage cu toti pentru un yen nenorocit. Ii spun ca plec casa, in timp ce luam o geaca de piele si casca din cuier. Dau mana cu Yoru si ii dau una peste fund tipei, care imi facu cu degetul semnul de "nu esti cuminte" si imi trimise o berezea prin aer. Chicotesc si ii fac cu ochiul, apoi imi pun casca neagra iesind din sala de biliard, ducandu-ma la un Kawasaki Ninja ZX6R, negru si foarte ingrijit. Ma urc pe motor, pornindu-l si ambalandu-l, apoi plec spre casa, ridicandu-ma pentru cateva minute pe roata din spate, dar m-am redresat rapid. Mergeam ca un nebun pe strazile aglomerate din Tokyo, ca si cand eu as face legea aici, defapt chiar fac legea, dar nu oficial. Spre deosebire de cei doi frati ai mei, eu aveam destinul batut in cuie de la nastere, cea ce ma enerva la culme. Trag aer in piept, apoi opresc motorul in fata vilei in care locuiam cu tata si mama mea vitrega, impreuna cu mucosii de frati mai mici decat mine cu doi ani. Era ciudat ca la douazeci de ani, sa mai stati cu taticu si mamica, dar aveam de gand sa le spun ca vreau sa ma mut de acolo ca numai suportam defel. Parchez motorul in garaj langa masinile tatei si cobor de pe el, intrand in curte, unde se afla Ayne jucandu-se cu husky-ul ei pe nume Reno. Pentru o fata de optispe ani avea niste forme de o intrecea si pe Yukie Hyuuga, o fosta colega de liceu ce era fotomodel pentru playboy. Sanii de marime medie, erau tinuti in frau de un maiou pe trup alb si mai purta o pereche de jeansi foarte scurti negri, ce ii soctea in evidenta fundul bombat si sexy. In picioare purta o pereche de sandalute tip-roman albe, iar parul negru si lung pana la fund, era prins intr-o coada de cal, sus. Imi scot casca si Reno veni la mine, iar eu il mangai pe cap.
- E tarziu, aud glasul surori mele venind in fata mea si lua casca din mana mea. Dominica si Lillyan s-au culcat, iar Daisuke e la iubita lui...
- Sti bine ca nu ai voie sa iesi afara din casa cand esti singura...
- Kenji? Ayne ce faceti voi aici? Aud un glas cunoscut si usa de la sufragerie se deschise, iar in prag isi facu aparitia tati. Haideti la culcare, mai spuse, iar ochii sai negri, erau adormiti.
Intram in casa, urcand la etaj, ducandu-se fiecare in camera lui, dar inainte de a intra in camera, mi-am invitat tatal la mine sa vorbesc ceva important.
- Nu poate sa astepte pana dimineata? Ma intreba brunetul, iar eu dau din cap ca nu. Bine, fie, hai sa vorbim.
Aprinb becul in dormitorul meu, aratand tot aceeasi mobila de culoare mov si portocaliu, cu exceptia, ca in rafturi batea vantul si totul era impachetat si pregatit sa fie mutat in noua mea locuinta. Sasuke se uita la lazi, geamantane si valize, apoi ofta, fiindca la treizeci si opt de ani, sa vezi cum iti pleaca copilul din propria initiativa nu era deloc usor.
- Ai castigat. Maine dimineata, Boris va veni sa iti ia lucrurile si sa mergi la casa care ti-am echipat-o. Incearca sa nu faci zgomot, ca la patru dimineata oameni mai dorm, mai adauga si pleca, stingand becul si lasandu-ma singur pe intuneric.

P.O.V.Ayne: Stateam in fata dormitorului lui Kanji si nu stiam ce sa fac. Vroiam sa dorm langa el in ultima noapte aici si sa plang pe umarul lui sau sa il implor cu lacrimi sa ma ia cu el, ca mama e super-protectoare cu mine si uram asta. Trag aer in piept, apoi mi-am privit pijamaua alcatuita dintr-un tricou lung de al sau, gri si o pereche de boxeri negri de a lui fratemiu geaman. Bat o data in usa si intru dupa ce aud un "da" mormait, dar regret imediat ca am intrat, ca in fata ochilor mi se infatisa un Kanji ud si doar intr-o pereche de boxeri negri, pe trup, aratand ca era totusi...
- S-a intamplat ceva? Ma trezi glasul sau din visare, iar ochii mei verzi se atintira spre ochii sai de un violet cuceritor.
- Aaa... Chiar pleci dimineata? Il intreb, iar tacerea lui ma intampina.
Imi musc buza si apoi imi imbratisez fratele, ascuzandu-mi fata in scobitura umarului sau si incepand sa plang in hohote. Nu vroiam sa plece de aici din cauza mamei sau a fratelui nostru. Ii simt cum mainile sale se incolatira pe talie si ma salta in sus, apoi trantindu-ma pe pat. Chiar daca mami a spus ca e un gest rusinos si doi frati nu ar trebui sa faca asta, eu nu il gaseam defel asa, fiindca de mica m-am obisnuit cu acest gest. Se aseza in spatele meu si ma lua in brate, acoperindu-ne. M-am cuibarit la pieptul sau puternic si cu muschi de felina ce se incordau discret la orice miscare ce o facea. Am adormit simtindu-i mana calda mangaindu-ma usor pe cap si jucandu-se cu parul meu. Ce n-as da sa am si eu un iubit ca el, grijuliu, atent si foarte rabdator...

Simteam un gol in patul de o persoana din camera lui Kanji, asa ca am deschis ochii, clipind de cateva ori, apoi ramand uimita ca ma aflam in camera mea si nu a fratelui mai mare. Pereti acoperiti de tapiterie cu imprimeuri roz, perdele rosi la fereastra si usa de la balcon, ce se glisa inalteral, iar in fata se afla biroul cu laptopul, un scaun si un ghiveci de trandafiri. Toata incaperea era ca un regat roz al unei printese, fiindca aproape toata mobila era un roz mai deschis sau inchis. Ce s-a intamplat? Cum am ajuns aici? Imi amintesc ca am dormit cu Kanji si asta inseamna...
- Nu..., chitai cuvantul, dand la o parte plapuma si imi iau in picioare papuci de casa, albi cu puf.
Ies din camera si ma duc la usa maronie pe care scria "Kanji's rules", cu litere cu aspect grafitic. Deschid fara sa bat si raman uimita, cand vad toata mobila acoperita de cearceafuri albe, semn ca plecase foarte devreme. Inseamna ca el m-a adus in patul meu, ca sa nu ma trezeasca si sa plang si mai rau, dar aceasta purtare este a unui lasi! Dar Kanji nu are cum sa fie un las.... Nu! Mai mult ca sigur, tati i-a cerut sa plece devreme sa nu fie vreo scena si mama sa nu manance toata ziua de suparare.
- Domnisoara, doamna Sakura va cheama la masa, ma anunta Lillyan urcand la etaj, iar eu trantesc usa camerei cu putere, facand-o sa tresara.
Cobor repede jos si ma duc in living unde familia mea lua micul-dejun. Mama era toata ciufulita si cu cearcane sub, semn ca a jucat tata "sah" azi-noapte cu ea si e posibil sa mai avem o surioara sau un fratior.
- Ayne ia un loc ca se racesc ouale...
- Ouale pe dracu! Marai si trag scaunul pe care ar trebui sa stea Kanji, trantindu-l pe podea. Sper ca esti fericita! Toti sunteti fericiti ca a plecat bastardul familiei Uchiha! Gura Daisuke! Tip pe fratele meu geaman, ce vru sa exclame ca plecase brunetul ca cei doi nu se suportau defel. Stiti ce? Pofta buna, eu plec sa mananc in oras, mai spus pe un ton bajocoritor si ma reped sus pe scari
O aud pe mami cum striga dupa mine, dar nu imi pasa. Eram majora si in plus nimeni nu ma va impiedica sa aflu unde locuieste Kanji, ca sa il vizitez si sa il conving sa ma mut cu el pana ma pun pe picioare...

Rochia lui Kikky
Motorul lui Kanji, Kawasaki Ninja ZX6R
Vechea camera a lui Kanji
Dormitorul Aynei
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^



Răspunsuri în acest subiect
[Terminat] Yakuza' boss in love II - On my own - de Nywa - 15-06-2011, 05:18 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Terminat] Show me love Nywa 52 37.865 11-03-2012, 01:07 PM
Ultimul răspuns: Nywa
  [Terminat] Teach me to love Nywa 51 38.634 11-03-2012, 01:03 PM
Ultimul răspuns: Nywa


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)