Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Capitulare

Mersi frumos Zmeurica <3


*

Inotam cu Eric usor, ajugnand in largul lacului, iar el in urma mea. M-am uitat la el piezis, dupa care m-am indreptat spre mal. Bineinteles, el stiind ca nu sunt cel mai bun inotator, ma urma calm, gata sa sara la orice semnal pe care l-as fi dat. Am chitotit usor cand m-a apucat de picior si m-am intors spre el.
- Ce faci? itnrebasem scurt cand el se apropiase atat de tare, incat incepuse sa ma sarute apasat pe buze. Am ramas uimit, nestiind cum sa reactionez. Nu ajungeam cu picioarele la pamant, ceea ce ma ingrijora. Te rog, termina! am cerut calm.
M-am uitat la el, nestiind cum sa reactionez.
- Te vreau, Caleb... ceru in soapta, iar eu incepusem sa inot, indepartandu-ma de el. Ma urma si, aproape de mal, sub o salcie, ma opri, nelasandu-ma sa ma ifac vreo miscare. La adapostul acesteia, stiam ca e totul in regula, astfel ca puteam sa ne jucam nitel.
- Hainele-s pe partea cealalta, daca le ia cineva?! am spus disperat, in incercarea de a-l face sa inceteze. Desi cerusem s-o facem in fiecare zi, timp de sapte zile, imi era teama de asta... Fiindca mereu ma duruse, iar ceea ce se intamplase cu Lucas... Fusese groaznic. Nu stiam daca facusem alegerea cea buna.
- Nu le ia... rosti in soapta.
In ciuda protestelor mele, Eric incepu sa ma sarute apasat, provocandu-mi trupul sa reactioneze rusinos, si anume ma arcuiam, gemeam si aproape cerseam acele atingeri cu o durere dulce in piept. Aproape ca-mi venea sa plang, dar nu stiam pentru care motiv as face acel lucru rusinos. In fond, o facusem deja de prea multe ori in fata lui...
- Daca ne vede cineva... spusesem in soapta, dar el nu ma bagase in seama. Trupul meu incepu sa ceara tot mai multe astfel de miscari si nu-mi venea sa cred, dar eram pus intr-una dintre cele mai jenante situatii traite vreodata.
Ma durea pieptul. Inima imi batea rapid, iar eu nu eram capabil sa reactionez in vreun fel sau altul. Chipul imi era rosu... Si eram constient de cat de mult imi doresc sa se intample acele lucruri. Stateam in apa, intins, simtind cum lichidul in care eram scufundat imi mangaie suprafata corpului si asa marcat de unele suferinte groaznice la unison cu miscarile celui pe care-l iubeam.
- Desen... mormaisem si Eric refuza printr-o negare scurta sa-mi aduca ceea ce-mi dormeam. Mi-am dat capul pe spate, refuzand sa-i mai daruiesc, din incapatanare, buzele. L-am privit piezis si incepu sa rada, facandu-ma sa incep a ma ingrijora. Se apleca asupra trupulului meu. Incepu sa-mi sarute cu pricepere mugurii intariti ai pieptului, in timp ce mana sa stanga se afla intre picioarele mele, oferindu-mi niste mangaieri dulci, dar greu de suportat.
- Ai face bine sa incetezi, ne-ar putea vedea cineva... cerusem in soapta, in incercarea de a scapa de tortura dulce pe care mi-o aplica. Era teribil de frumos, de dulce si de relaxant ceea ce se intampla intre noi, doar ca posibila prindere in timpul actului ma inspaimanta. Eric, te rog! Daca ne prinde cineva? Daca... incercam sa spun, insa nu eram ascultat defel.
- Daca ne prinde, ne prinde! spuse nepasator, insa eu nu puteam fi asa senin ca el, mie mi-era teama rau de altii. Caleb, imi ceru scurt, priveste-ma! Daca ne prinde cineva, n-are decat sa priveasca cum ne iubim si nimic mai mult! spuse facandu-ma sa ma uit la el uimit. Nu-mi venea sa cred ca el e asa de nepasator!
Nu stiam cum sa mai reactionez, asa ca am tacut din gura, de teama sa nu inteleaga gresit. In fond, eu eram cel care spusesem sa ne iubim pana la sfarsit.
- Lasa-ma putin... cerusem si, din respect probabil, Eric se indeparta nitel de mine, lasandu-ma sa ma linistesc. Mi-am inchis ochii, plutind pe suprafata apei, si am zambit incantat cand ma linistisem. M-am uitat la el si i-am cerut sa vina spre mine, ceea ce si facu intr-un final. Se apropie si imi puse stapanire pe buze, moment in care eu ma lipisem de el.
Picioarele mele se incolacira in jurul taliei lui si am rosit realizand ca ajunsese intre picioarele mele. Isi duse mana in acel loc si incerca sa ma patrunda cu un deget, dar i l-am inlaturat imediat.
- Nu te juca cu mine... Nu-mi place sa te joci, am spus si am rosit din nou. Haide, te implor... Vreau sa te simt acolo... cerusem si el se conforma. Poate ca ar fi ras, din cate vedeam, insa nu o facea. De-asta tineam atat de mult la el, ma intelegea.
Nu imi spuse nimic, ci ma ridica in bratele lui. Statea in sezut, uitandu-se fix la mine, iar eu, incordandu-ma, m-am ridicat pana in momentul in care am ajuns deasupra organului sau tare. Mi-am dus mana in acel loc si mi-am facut curaj, pozitionandu-l acolo. Incercasem sa ma las incet in jos, dar icnisem de durere.
- Nu-mi place... am spus in soapta, iar el imi saruta tampla, facandu-ma sa ma uit la el usor ingrijorat. Am zambit cand am realizat ca nu ma ranise niciodata cu vointa lui. Oh, stai! cerusem imediat in momentul in care vru sa iasa afara din interiorul meu. Nici macar nu ajunsese sa ma patrunda pe jumatate, dar voia sa se retraga.
Mi-am incolacit picioarele in jurul taliei lui, lasandu-mi trupul agatat de el sa coboare rapid. De cum l-am simtit ajungand in totalitate in mine, incepusem sa plang. Era dureros... Si neplacut. Dar totusi, in acelasi timp, era cel mai placut lucru pe care-l traisem pana atunci. Imi placea la nebunie, era divin.
Mi-am inchis ochii, incercand sa ma linistesc. Trupul mi se ridica usor, in incercarea de a se calma. Am facut o miscare scurta, iar el scoase un geamat care pe mine ma facu sa zambesc. Ii placea... Trebuia sa imi placa si mie.
- Iubesc durerea asta pe care mi-o provoci... Mi-e frica de ea si, in acelasi timp, o doresc... am spus in soapta, iar el imi puse stapanire pe buze, incepand sa ma sarute usor. Limba i se furisa hoteste in gura mea calda, incepand sa cerceteze cu luare-aminte locul, facandu-ma sa ma alatur imediat.
Ne sarutam apasat, mainile mele tragandu-i capul tot mai mult spre mine, ca si cand as fi dorit sa-l devorez.
- Te iubesc, micutule... l-am auzit spunadu-mi de cum buzele i-au fost eliberate de ale mele. M-am rosit, insa am continuat acele miscari din ce in ce mai rapide. De ce plangi? ma intreba in soapta. Nici macar nu realizasem ca plang...
Dar raspunsul il stiam : plangeam de fericire. Niciodata nu fusesem mai fericit decat in aceste momente cand faceam dragoste cu el. Tremuram din tot trupul si gemeam din ce in ce mai tare, sunetele rusinoase impletindu-se cu cele ale lui.
-Vreau sa nu ma mai doara... Cand nu ma va mai durea? intrebasem scurt, iar el rase. M-a privit fix in ochi, astfel captandu-mi atentia, dupa care replica:
- Daca intr-o saptamana vom muri, nu vom avea timp sa nu simt durere. Chiar si eu am simtit-o cand m-ai avut, imi spuse facandu-ma sa palesc brusc. Mi se puse un nod in gat.
- Imi pare rau... E vina mea, sunt... Sunt jalnic, spusesem scurt.
Oprisem orice miscare, insa el statea adanc in interiorul meu. Il simteam si imi simteam in acelasi timp si carnea cum fremata, dorindu-l cu mai multa ardoare ca niciodata. Organul imi era tare, excitat, si nu puteam face nicio miscare spre a-mi elibera intreaga fiinta.
- Nu e vina ta, dragostea mea. E vina corpului. Durerea face parte din viata, e un lucru placut. Tu o iubesti, imi aduse aminte facandu-ma sa incep sa rad. Haide, misca-te usor... Nu rezist asa... Si nu vreau sa te ranesc.
- Fa-o! cerusem scurt, privindu-l fix in ochi. Dadu negativ din cap, dupa care incepu sa-mi coordoneze incet miscarile in sus si in jos, provocandu-mi o placere uimitoare, pe care nu o atinsesem niciodata cu o fata. Am gemut prelung, simtind cum sunt aproape de final.
Eric imi lua oganul in mana sa, incepand sa-l mangaie si am simtit cum innebunesc de placere. In scurt timp, m-am eliberat. O caldura de foc imi invada trupul si mi-am dat seama dupa privirea rusinata a lui Eric ca si el atinsese finalul. Iubeam senzatia aia. Il iubeam pe el.
- Te ador... am spus in soapta, cazand peste el in apa.
- Si eu ! Te ador, pretiosul meu dar divin!
"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)

Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour



Răspunsuri în acest subiect
Capitulare - de Beatrix LaVey - 01-03-2011, 01:03 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de hiimera - 01-03-2011, 08:40 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 01-03-2011, 10:36 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de neko_tamashi00 - 01-03-2011, 11:44 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Vero - 02-03-2011, 02:26 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 04-03-2011, 11:11 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de n{iK}a aMmA - 04-03-2011, 11:20 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de hiimera - 04-03-2011, 12:02 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 06-03-2011, 01:20 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 06-03-2011, 01:38 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de hiimera - 06-03-2011, 04:12 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 06-03-2011, 04:34 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Vero - 08-03-2011, 01:50 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Luzer - 10-03-2011, 03:12 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 10-03-2011, 10:26 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Vero - 11-03-2011, 01:21 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 11-03-2011, 09:54 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 14-03-2011, 11:33 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de hiimera - 15-03-2011, 12:05 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 15-03-2011, 09:47 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 15-03-2011, 07:14 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Drama Queen - 15-03-2011, 07:27 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 17-03-2011, 11:00 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 17-03-2011, 06:30 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Vero - 18-03-2011, 02:02 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de hiimera - 18-03-2011, 12:14 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 20-03-2011, 01:28 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de hiimera - 20-03-2011, 12:38 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Yaku-chin - 20-03-2011, 07:10 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 26-03-2011, 11:45 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 27-03-2011, 12:08 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de hiimera - 27-03-2011, 12:12 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 27-03-2011, 01:04 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 31-03-2011, 10:40 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 31-03-2011, 05:27 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de hiimera - 01-04-2011, 10:45 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Yaku-chin - 02-04-2011, 10:08 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 06-04-2011, 10:37 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 07-04-2011, 08:35 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Drama Queen - 09-04-2011, 01:44 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 15-04-2011, 10:47 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 15-04-2011, 11:50 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 15-04-2011, 09:22 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 19-04-2011, 06:34 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 19-04-2011, 07:41 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 20-04-2011, 12:08 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de angel cat - 20-04-2011, 09:31 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 30-04-2011, 01:25 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 01-05-2011, 12:29 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 14-05-2011, 08:43 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 15-05-2011, 10:17 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 26-05-2011, 11:59 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 28-05-2011, 11:15 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 14-06-2011, 07:15 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de .Dudiii - 14-06-2011, 08:40 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 14-06-2011, 02:12 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 17-06-2011, 11:25 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de aurelyon - 20-06-2011, 09:42 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 23-06-2011, 09:23 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 23-06-2011, 10:49 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 25-06-2011, 10:56 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de aurelyon - 05-07-2011, 08:39 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 07-07-2011, 12:07 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de aurelyon - 07-07-2011, 10:39 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 08-07-2011, 11:49 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 08-07-2011, 10:05 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 14-07-2011, 03:17 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de alexutzy97 - 14-07-2011, 04:21 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 15-07-2011, 11:46 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 21-07-2011, 10:18 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 24-07-2011, 02:56 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 24-07-2011, 10:25 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de alexutzy97 - 25-07-2011, 02:57 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 27-07-2011, 01:52 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 29-07-2011, 09:40 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 01-08-2011, 01:02 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 01-08-2011, 04:30 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 02-08-2011, 08:56 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 04-08-2011, 11:20 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 13-08-2011, 10:17 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de alexutzy97 - 14-08-2011, 06:26 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 14-08-2011, 11:24 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 17-08-2011, 01:11 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 20-08-2011, 01:23 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 26-08-2011, 11:24 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Addeh - 27-08-2011, 12:16 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 29-08-2011, 09:02 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 30-08-2011, 05:28 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 10-09-2011, 10:16 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 10-09-2011, 10:35 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de dot dot curve :) - 10-09-2011, 11:23 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 11-09-2011, 09:05 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 22-09-2011, 11:13 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de dot dot curve :) - 23-09-2011, 06:21 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de aurelyon - 23-09-2011, 09:36 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 26-09-2011, 10:54 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Piersicuta - 28-09-2011, 05:48 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 06-10-2011, 10:30 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de dot dot curve :) - 07-10-2011, 06:52 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Piersicuta - 07-10-2011, 02:44 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Deeh - 07-10-2011, 04:12 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 08-10-2011, 08:41 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 13-10-2011, 08:37 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de dot dot curve :) - 13-10-2011, 10:33 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 31-10-2011, 04:32 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 25-11-2011, 08:46 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Kimera - 26-11-2011, 09:22 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de dot dot curve :) - 26-11-2011, 08:19 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 17-12-2011, 01:18 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Kimera - 17-12-2011, 01:56 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de dot dot curve :) - 17-12-2011, 06:49 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 17-12-2011, 09:23 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 26-12-2011, 04:43 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de dot dot curve :) - 26-12-2011, 06:53 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Kimera - 26-12-2011, 08:49 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Blue. - 28-12-2011, 08:09 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de MiraA - 04-01-2012, 11:02 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Beatrix LaVey - 06-01-2012, 10:21 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de dot dot curve :) - 08-01-2012, 01:43 AM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Blue. - 06-01-2012, 11:37 PM
RE: Capitulare [Yaoi] - de Kimera - 07-01-2012, 12:20 AM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 31-01-2012, 11:05 PM
RE: Capitulare - de AbiiShu' - 01-02-2012, 01:53 AM
RE: Capitulare - de Kimera - 01-02-2012, 05:04 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 11-03-2012, 04:38 AM
RE: Capitulare - de PervyTeoYaoi_Shinee - 11-03-2012, 12:02 PM
RE: Capitulare - de Kimera - 11-03-2012, 02:35 PM
RE: Capitulare - de aurelyon - 11-03-2012, 10:03 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 08-04-2012, 12:45 AM
RE: Capitulare - de MiraA - 02-05-2012, 12:34 AM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 04-05-2012, 10:33 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 12-05-2012, 11:59 PM
RE: Capitulare - de Kimera - 13-05-2012, 03:30 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 03-06-2012, 02:20 AM
RE: Capitulare - de Kimera - 03-06-2012, 01:08 PM
RE: Capitulare - de AbiiShu' - 07-06-2012, 10:13 AM
RE: Capitulare - de aurelyon - 08-06-2012, 10:38 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 17-06-2012, 02:44 AM
RE: Capitulare - de Kimera - 17-06-2012, 11:39 AM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 03-07-2012, 12:50 AM
RE: Capitulare - de Kimera - 03-07-2012, 02:12 AM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 15-07-2012, 02:33 PM
RE: Capitulare - de Kimera - 15-07-2012, 04:35 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 01-08-2012, 01:32 AM
RE: Capitulare - de Kimera - 01-08-2012, 12:42 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 12-08-2012, 12:46 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 19-08-2012, 11:54 PM
RE: Capitulare - de Kimera - 20-08-2012, 12:10 AM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 13-09-2012, 11:59 PM
RE: Capitulare - de Kimera - 14-09-2012, 12:45 AM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 11-10-2012, 10:38 PM
RE: Capitulare - de RosetteFoxy - 14-10-2012, 04:32 PM
RE: Capitulare - de Beatrix LaVey - 12-02-2013, 06:15 PM
RE: Capitulare - de Dream_great - 07-04-2013, 07:08 PM
RE: Capitulare - de YuneSugihara - 29-04-2013, 10:05 AM
RE: Capitulare - de PandaKun - 20-08-2013, 12:38 AM


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)