Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Spore

#5
Ei bine.. nu sunt tocmai un bun orator cand vine vorba de jocuri, in special iar.. acest joc merita mai mult decat discursul meu. Nu ar fi prea multe de zis, SPORE este un joc fantastic. Se bazeaza pe teoria evolutionismului, incepi jocul ca si celula (organism microscopic), te dezvolti, incepi sa mananci alte lucruri pentru a creste, intr-un final devi destul de mare pentru a parasi oceanul in care te aflai, de aici iesi pe uscat unde incepi a 2-a parte a evolutiei, ca si creatura cu 2 picioare (biped) iar povestea continua asa pana ajungi sa cuceresti planete din sistemul tau solar cat si altele. Nu stiu, dupa cum spuneam, nu ar fi prea multe de zis dar.. jocul acesta chiar merita jucat, e foarte amuzant si.. spectaculos.

PS: Uitasem sa va spun cum va puteti configura "creatura" in propriul stil unic. SPORE pune la indemana o varietate uriasa de.. modele de.. maini, guri, aripi, picioare, degete si alte organe care te-ar putea ajuta sa iti dezvolti zborul, fuga, cantatul, dansul etc. Deci creatura ta va arata exact asa cum iti doresti tu.

Aici aveti niste video-uri in cazul in care doriti trageti un ochi.

Primul stagiu (ca si celula): http://www.youtube.com/watch?v=WoP5thatp...re=channel
Al doilea stagiu (ca si creatura): http://www.youtube.com/watch?v=V_wnoFGGy...re=channel
Al treilea stagiu (ca si trib): http://www.youtube.com/watch?v=qoyRz8vG9...re=channel

Pentru video-uri direct cu gameplay-url va puteti folosii de Related Videos dar.. va sugerez sa va luati jocul daca va place, chiar nu o sa regretati, pe mine m-a tinut cu funduletul in scaun o ziulica intreaga. Zuppy02

Thx for readin' this ^^"



Răspunsuri în acest subiect
Spore - de Yaiba - 06-09-2008, 12:52 PM
RE: Spore - de Spark - 14-12-2008, 10:22 PM
RE: Spore - de RagnatheBloodEdge - 24-06-2009, 03:34 AM
RE: Spore - de Verrine - 10-07-2010, 10:54 PM
SPOREâ„¢ - de George - 12-09-2010, 03:14 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)