Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ne vom Revedea...+18

#7
Tadaima mina-san :X am venit cu next-u :> eto... sper sa va placa :X

Capitolul 4: Prieteni


Akane Pov:


Am mormait niste scuze, desi in mintea mea ii umpleam necunoscutului frigiderul cu toti dracii cunoscuti, pana am auzit-o pe Ichi chicotind langa mine.
Tipul m-a ajutat sa ma ridic si s-a prezentat respectos.
-Ma numesc Aburame Shino! imi cer scuze de intrare... Cautam familia care s-a mutat aici dar cred ca m-a gasit ea pe mine, zise acesta politicos inca purtand un zambet mic pe fata.
-Ummm... eu sunt Akane Lightning, i-am zis eu incurcata, si mie imi pare rau...
S-a intors spre Ichi iar aceasta dupa ce s-a prezentat a spus ca se duce pana in casa si ca nu e nevoie sa nu o asteptam, apoi mi-a zambit cu subanteles. Urasc cand face asta.
Dupa ce a plecat Rose, eu si Shin ne uitam pur si simpru unul la altul, orice incercare de a sparge tacerea din partea mea era risipita atunci cand ma uitam la expresia lui serioasa. Un fluture cu aripile albastre a zburat prin fata mea chiar inainte sa ii propun sa ne plimbam.
-Waa! Este atat de dragut! am exclamat eu cu o bucurie de copil. Ador fluturiii!
-Serios? Expresia lui era uimita, iar atunci cand a intins mana si fluturele s-a asezat pe degetul lui eu am fost cea uimita. Parea ata de natural ca un fluture incredibil de frumos si sensibil sa se aseze pe degetul unui om.
-Uite, si il intinde spre mine, vrei sa il ti?
-Si-sigur am spus in timp ce dragalasa faptura se aseza pe mana mea. E uimitor! am zis eu in soapta temandu-ma ca fluturasul sa nu se sperie.
-Cum ai facut asta? l-am intrebat apoi uimita.
-Asta e ""puterea"" mea daca pot sa ii zic asa. E super sa gasesc pe cineva care sa iubeasca insectele.
-Cool! si las fluturele sa zboare. Imi plac insectele pentru ca se aseamana cu mine... zic eu privind raza albastra departandu-se, sunt atat de mici si par atat de fragile dar defapt sunt foarte puternice. Niciodata nu sti la ce sa te astepti din partea lor. Hai sa ne plimbam, sa invat si eu orasul. Apropo crezi ca poti sa imi arati si mie scoala?ii zic apoi cand fluturele a disparut din raza mea vizuala.
-Sigur. Urmeaza-ma. Si porneste rapid sarind de pe un acoperis pe altul.
Dupa cateva minute de alergatura, in care defapt ne jucam mata, am ajuns in fata unei cladiri mari, impunatoare. Oh frate cat de super! Scoala era inconjurata de un zid nu foarte inalt si care era acoperit tot de graffiti bine schitat si colorat, astfel incat sa nu iti dai seama ca in spatele zidului se ascunde un infern.
-Deci…asta-i scoala, zice el in timp ce-mi urmarea privirea spre zid.
-Super graffiti. Crezi ca putem intra sa ma orientez si eu putin? il intreb nerabdatoare.
-Sigur. Dar nu putem sta mult ca sa nu ne prinda directoarea, imi spune el serios.
Am aprobat din cap si apoi am intrat in curtea scolii asigurandu-ne ca nu ne vede nimeni. Mi-a aratat o cladire separata, imensa care se pare ca era sala de sport, un super teren de sport si in mare sala in care ar trebui sa invatam noi. Cand eram pe punctul de plecare o voce ne-a facut sa ne inghete sangele in vene:
-Mai, mai , mai, daca nu este chiar tanarul Aburame Shino, zice o voce amuzata de baiat cred.
-Sa te duci dracu, Noctis! zice prietenul meu in timp ce se intoarce sa il cafteasca pe tip.
-Sa iti fie rusine Shino! zice brunetul oprindu-l pe Shin dupa ce ma observa si incepu sa ma scurteze din priviri. Ai o noua prietena si mie nu imi faci cunostinta? I-a stai asta nu-i tarfulita de la majorete care se dadea la tine ieri? Acuma iesi cu ea nebunule? si ii da un ghiont in joaca.
Cand am auzit cuvantul ""tarfulita"" m-am umplut de nervi si i-am futut brunetului un picior in zona sensibila si o palma peste fata.
-Tarfulita sa o faci pe mata! urlu eu in timp ce brunetul cade in genunchi, si nu te mai tine de pantaloni ca deja am facut ombleta!
Doua persoane, pe care nu le-am observat pana acum, s-au apropiat de Noctis sa il ajute in timp ce Shin vine langa mine apucandu-ma de umeri. Ma scutura usor si imi spune sa ma calmez ca a facut doar o confuzie, apoi se intoarce sa vada daca brunetul e in regula.
Cele doua persoane erau un baiat cu parul blond facut tepi la spate si ochii de un albastru superb si o fata cu parul negru pana la talie si ochii caprui ce ma priveau cu o oarecare teama. Obrajii mei ardeau si tremuram de furie. f**k! Iar m-am pierdut cu firea. Ah! Trebuie sa ma calmez. Imi inchid ochii si incep sa respir adanc si ritmic timp de zece secunde. Apoi cand deschid ochii il vad pe brunet in picioare la o oarecare distanta de mine privindu-ma atent.
Acum il pot vedea mai bine si pot spune ca arata foarte bine. Are parul negru-albastrui facut tepi la spate si cu doua suvite ce-i inconjoara draguta fata, are ochii de un rosu intens, uimitor. Corpul binefacut este evidentiat de un tricou negru cu un schelete in flacari amuzant. Mai poarta o pereche de blugi taiati de ei fiind agat un lant argintiu si o pereche de tenesi negri.
Fac un pas in directia lui dar ma razgandesc. El trebuie sa isi ceara scuze, nu eu. El e cel care nu si-a vazut lungul nasului. I-am aruncat o privire fulgeratoare lui Shin care nu parea sa fie de partea mea. Nu e corect!
-Im-imi p-p-are rau! aud glasul lui Noctis, apoi cu mai mult curaj, imi pare rau ce te-am jignit! Nu asta am intentionat.
-Si mie imi pare rau ca te-am lovit atat de rau... wow ce baiat, e atat de dulce.
Am mai facut trei pasi, in directia lui Shin de data asta, si acesta s-a trezit parca dintr-un vis.
-Oh! Akane ei sunt Noctis, cel pe care l-ai caftit, Cloud si Tifa. Gasca ea este Akane, s-a mutat astazi in sat.
-Buna! au zis toti in cor cu caldura in voce si cu cate un zambet mare pe fata.
As fi zambit si eu dar frica ca o sa imi iasa o strambatura m-a facut sa ma razgandesc. M-am multumit sa dau decat din cap in semn de multumire, apoi Shin m-a luat de mana sa mergem in parc pentru ca eram de ceva vreme in curtea scolii si ne puteam intalni cu directoarea oricand.
Cand am ajuns in parc am fost uimita de marimea lui. Era foarte frumos, plin de flori si verdeata in ciuda faptului ca ne aflam la inceput de toamna. Era totul atat de curat si multicolor, parca o pagina a fost rupta dintr-o carte cu basme si lipita aici pentru a arata cat de special este acest sat. Unele banci se aflau la umbra racoroasa a maslinilor, iar florile acestora raspandeau in imprejurimi un parfum mirific care te afunda intr-o relaxare profunda. Am ramas fara cuvinte.
Ne-am asezat la o banca si am inceput sa vorbim. Era ciudat dar ma simteam in largul meu, radeam la glumele lui Noctis si descopeream cate chestii aveam in comun cu Shin. Cloud si Tifa plecasera sa se plimbe pe alei.
La un moment dat Noctis a inceput sa ii povesteasca lui Shin despre motocicleta lui si despre niste reparatii pe care vroia sa le faca, cerandu-i sfaturi.
-Nu cred ca... incep eu dar m-am oprit cand le-am vazut expresiile mirate.
-Poftim? intreaba Shin confuz in timp ce Noctis ma privea cu ochii cat cepele.
-Nu cred ca e cea mai buna idee, in afara de faptul ca piesele de care ai nevoie sunt de proasta calitate aici si cele din strainatate costa o avere, nici nu o sa tina. Am incercat si eu cam acelasi lucru pe motorul meu si dupa trei ture mi-a cedat, am ramas si fara frane si am intrat intr-un tir. Am fost in spital cinci saptamani, crede-ma... nu vrei asta! am zis eu cu curaj.
-Ai zis cumva motorul TAU? intreaba Noctis si mai confuz punand accent pe cuvantul ""tau"".
-Teoretic e al tatei dar eu il folosesc, bine cel nou pentru ca celalalt a fot complet distrus in urma accidentului, zic eu chicotind.
-Ce este? intreaba amandoi din ce in ce mai curiosi.
-Este un Yamaha R1 rosu, le-am raspuns zambind.
-Beton! zice Shin privind in gol probabil imaginandu-si motorul.
Urmatoarele ore le-am petrecut discutand despre tot soiul de motociclete, si accidentul meu in detaliu -povestit la rugamintile lui Shin- si alte chestii. Noctis parea uimit de personalitatea mea. Il priveam cu coltul ochiului si il vedeam cum ma scana interesat. Avea cei mai minunati ochii din cati am vazut vreodata, imi venea sa lesin cand vedeam ca ma priveste si cand imi zambea.
Intre timp se inserase destul de mult, dar felinarul aprins de deasupra noastra ma impiedica sa observ asta si atunci cand Shin isi scoase telefonul sa vada daca tatal lui l-a cautat pentru nu stiu ce treaba aveau de rezolvat, parca m-a lovit cineva in cap:
-Mama! am gemut eu disperata, mi-am rasturnat geanta pe masa in cautarea telefonului. Douazeci si unu de mesaje de la Ichi, unul mai ingrozitor ca altul...
-Baieti cat este ceasul vostru? am intrebat cu vocea sugrumata.
-Pai ar fi cam opt jumatate acum. De ce? Ce s-a intamplat? intreaba Shin vizibil ingrijorat.
-Oh la naiba! Sorry guys! Ne vedem maine la scoala, am spus grabita si am disparut intr-un nor de fum.
Pe drum am inceput sa tremur incontrolabil, obrajii imi ardeau si inima se lupta disperata sa fuga departe de ce va urma.
Ajung in fata usii si o deschid usor anuntandu-mi venirea cu vocea tremuranda. Mama apare din sufragerie cu ochii rosii de plans urmata indeaproape de tata ce tinea o cutie de servetele si Ichi ce ma acuza din priviri. Nu poate insemna alceva decat ca a fost supusa unui interogatoriu luung. Asta explica groaza din cele douazeci si unu de mesaje pe care le-am primit.
-Scumpa mea! Oh, draga mea esti bine? Unde ai fost pana acum? ma intreaba mama in timp ce ma strangea in brate.
-Mama! zic eu satula de imbratisari. Ce ai patit? Am mai lipsit de acasa si inainte?
-Scumpo e o poveste lunga... ce ai zice sa vorbim la masa, zicand asta dispare in bucatarie cu tata pe urmele ei. Oh nu! Am ramas cu Ichi...
-Deci zi-mi ce a fost asa important de a trebuit sa ma supui la doua ore de chin?
I-am povestit totul detaliat, iar Ichi chicotea si ma aproba din cand in cand. Cand am terminat ea se aseaza langa mine pe canapea zambindu-mi cu subanteles... urasc al naibii de mult zambetul ala.
-Deci brunetul huh? zice acesta privind pervers in gol.
-Nu, nu imi face asta!
-Deci il placi nu? spune-mi ce se intampla cu tine, imi zice aceasta punandu-mi prieteneste mana pe umar.

I hope you like it! Matta-ne mina-san!

Poze :

----> Noctis
----> Cloud
----> Tifa
[Imagine: 5w9o1t.jpg]Kill is such a friendly word
Seems the only way
For reaching aut again





Răspunsuri în acest subiect
Ne vom Revedea...+18 - de Biscu' iz back ^^ - 20-09-2010, 09:49 PM
RE: Ne vom Revedea...+18 - de Little.Dead.Red - 02-10-2010, 07:42 PM
RE: Ne vom Revedea...+18 - de Abbeh. - 02-10-2010, 08:08 PM
RE: Ne vom Revedea...+18 - de DeDal N. - 02-10-2010, 10:19 PM
RE: Ne vom Revedea...+18 - de yaoi maniac - 03-10-2010, 06:52 PM
RE: Ne vom Revedea...+18 - de Biscu' iz back ^^ - 16-10-2010, 10:22 PM
RE: Ne vom Revedea...+18 - de Little.Dead.Red - 30-10-2010, 09:33 PM
RE: Ne vom Revedea...+18 - de Biscu' iz back ^^ - 23-11-2010, 11:56 AM
RE: Ne vom Revedea...+18 - de Dufresne - 25-11-2010, 03:36 PM
RE: Ne vom Revedea...+18 - de Little.Dead.Red - 15-12-2010, 11:04 AM
RE: Ne vom Revedea...+18 - de Biscu' iz back ^^ - 15-12-2010, 11:16 AM
RE: Ne vom Revedea...+18 - de Dufresne - 16-12-2010, 04:41 PM
RE: Ne vom Revedea...+18 - de Amy :3 - 18-02-2011, 06:17 PM
RE: Ne vom Revedea...+18 - de Little.Dead.Red - 21-02-2011, 10:48 AM
RE: Ne vom Revedea...+18 - de DeDal N. - 21-02-2011, 06:55 PM
RE: Ne vom Revedea...+18 - de Grubbie - 21-02-2011, 08:58 PM
RE: Ne vom Revedea...+18 - de Biscu' iz back ^^ - 12-04-2011, 09:30 PM
RE: Ne vom Revedea...+18 - de Kayla. - 22-04-2011, 09:16 PM
RE: Ne vom Revedea...+18 - de Miranda. - 26-04-2011, 09:32 PM
RE: Ne vom Revedea...+18 - de Biscu' iz back ^^ - 03-07-2011, 05:13 PM
RE: Ne vom Revedea...+18 - de Kayla. - 11-07-2011, 11:14 AM
RE: Ne vom Revedea...+18 - de : : :Theo: : : - 22-08-2011, 11:44 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)