Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Final Destination

#1
Final destination 1
Alex Browning (Devon Sawa) – se afla pe aeroport gata de imbarcare. Impreuna cu colegii sai de liceu, el vrea sa plece in vacanta la Paris. Prieteni, distractie, fete, aventura… Ce poate fi mai frumos? Odata urcat insa la bordul avionului, el are o premonitie infricosatoare: vede cum avionul decoleaza, ia foc si se prabuseste. Puternic marcat de terifianta viziune, el incearca sa-si convinga prietenii sa coboare din avion la scurt timp inainte ca acesta sa decoleze. La bordul avionului are loc un mic incident, iar Alex, cativa colegi si doi profesori sunt coborati din avion. Sinistra lui viziune… se dovedeste a fi adevarata. Impietriti de spaima, cei ramasi privesc din aeroport cum avionul cu care urmau sa plece cade si se face scrum. Din acel moment ei se pot considera norocosi. Oare? Au reusit ei sa-si pacaleasca soarta? Au reusit ei sa pacaleasca… MOARTEA? Ce se va intampla cu vietile lor din acel moment va intrece orice imaginatie. Suspansul si rasturnarile de situatie iti vor taia rasuflarea in acest “thriller pe muchie de cutit de cea mai buna calitate” (Paul Wunder WBAI) in care 7 oameni lupta pentru supravietuire impotriva unui dusman nevazut, necunoscut, impotriva a ceva care se afla mai presus de simturile comune…

Final destination 2
“Destinatie Finalã 2”, continuarea thrillerului supranatural din 2000, îl gãseste pe Clean Rivers (ALI LARTER) ca singurul supravietuitor al catastrofei aeriene a zborului 180. Închisã într-un spital de psihiatrie din proprie initiativã, Clear trãieste continuu teroarea cã Moartea va veni sã o ia, asa cum i-a luat si pe prietenii ei. Clear poate fi consideratã nebunã, dar ea nu se însealã. Moartea se îndreaptã cãtre periferia orasului, pe autostrada 23, ce merge spre sud.Plecatã sã se distreze cu prietenii, Kimberly Corman (A.J. COOK) priveste neputincioasã cum bustenii dintr-un autocamion se desprind si cad pe autostradã, provocând o catastrofã în lant, ce are ca urmãri zeci de morti rãniti si masini distruse.
Un moment mai târziu, Kimberly îsi dã seama cã se aflã încã în masinã, la intrarea pe autostradã, alãturi de cei pe care I-a vãzut implicati în groaznicul accident. A fost numai o viziune. Dar o fost deasemenea si un avertisment?Kimberly, întoarce masina si blocheazã accesul pe autostrada 23, timp în care la fata locului ajunge un tânãr ofiter de politie (MICHAEL LANDES).Cei blocati la intrarea pe autostradã încep sã clacsoneze si sã se agite, pânã când premonitia lui Kimberly devine realitate în fata ochilor lor.
Moartea secerã toatã autostrada într-un groaznic accident, putini participanti la trafic scãpând cu viatã. Dar Kimberly stie cã nu s-a terminat încã. Moartea nu poate fi înselatã asa usor.
Acum acest grup de oameni, pe care ea i-a vãzut murind în premonitia sa, va trebui sã i se alãture în aceastã cursã contra timpului, sã-si potoleascã spaima si sã facã ceea ce a reusit singurul supravietuitor al zborului 180, sã rãmânã în viatã.

Final destination 3
Eleva de liceu Wendy Christenson (Mary Elizabeth Winstead) are o premonitie despre un accident de montaigne-russe dezastruos in care e implicata ea si mai multi prieteni si colegi.Wendy ii avertizeaza pe toti si reuseste sa scape impreuna cu mai multi prieteni, pe care ii convinge sa nu se urce in roller-coaster inainte de cursa fatala, iar trenuletul porneste si se prabuseste exact ca in premonitia fetei.Wendy trebuie apoi sa faca echipa cu amicul Kevin Fischer (Ryan Merriman) si altii, printre care Erin (Alexz Johnson) si Ian (Kris Lemche) intr-o cursa pentru a pacali moartea.

Final destination 4
Nick O’Bannon (Bobby Campo) are o premoniţie îngrozitoare în legătură cu ceea ce ar fi trebuit să fie o zi de distracţie la curse, în care o succesiune ciudată de evenimente declanşează o avalanşă de accidente cu maşini zdrobite şi rămăşiţe de automobile care zboară peste spectatori în tribune, ucigându-i prietenii şi dislocând un planşeu care se prăbuşeşte asupra sa. Când îşi revine din groaznicul coşmar, Nick intră în panică şi o convinge pe iubita lui, Lori (Shantel VanSanten), şi pe prietenii lor, Janet (Haley Webb) şi Hunt (Nick Zano), să fugă…scăpând de moarte doar cu câteva secunde înainte ca îngrozitorul coşmar să devină realitate.Crezând că au păcălit moartea, grupul de prieteni speră într-o îmblânzire a sorţii, dar din păcate pentru Nick şi Lori, acesta e doar începutul. În timp ce premoniţiile lui continuă, iar supravieţuitorii dezastrului încep să moară unul câte unul—în condiţii sinistre—Nick trebuie să găsească o cale de scăpare din ghearele morţii, înainte ca el însuşi să ajungă la destinaţia finală.
----
Voi ce parere aveti despre film? Eu nu am urmarit decat ultimile 3 filme, deoarece primul nu am reusit sa il downloadez de pe net, desi tin de foarte mult timp sa il vad. Daca voi reusi cu siguranta imi va placea mult, deoarece restul filmelor de la final destination se claseaza in topul meu. In fine...subiectul povestii este la fel in fiecare film, dar actiunea si momentele de suspans sunt total diferite. Fiecare film are o aura de mister si stie sa te tina in suspans pana la deznodamant. Dintre toate cele trei filme urmarite de mine, Final destination 2 mi-a placut cel mai mult. A fost mult mai interesant si mult mai bine gandit, din punctul meu de vedere. Chiar si in punctul culminant nu aveai habar cum o sa se termine filmul, a fost exceptional din toate punctele de vedere.
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !




Răspunsuri în acest subiect
Final Destination - de βεκi - 23-08-2010, 11:21 AM
RE: Final Destination - de ^^Lorraine^^ - 24-08-2010, 05:51 PM
RE: Final Destination - de Zăpă - 05-09-2010, 01:28 AM
RE: Final Destination - de `Shadow. - 08-07-2011, 08:58 AM
RE: Final Destination - de Jessica. - 11-07-2011, 12:31 PM
RE: Final Destination - de Dufresne - 28-07-2011, 12:50 PM
RE: Final Destination - de ~Space-Bound - 29-07-2011, 11:33 PM
RE: Final Destination - de Candy_Girl_Love. - 28-08-2011, 11:13 PM
RE: Final Destination - de NecroToXyK - 03-09-2011, 02:23 PM
RE: Final Destination - de Mykoto - 09-07-2012, 07:44 AM
RE: Final Destination - de Addeh - 06-10-2012, 12:36 PM
RE: Final Destination - de DeDal N. - 10-04-2014, 02:24 PM
RE: Final Destination - de Romania - 10-04-2014, 11:44 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)