Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Azumi - Nascuta Asasin

#1
Niste copii orfani sunt crescuti in padure, fiind antrenati ani de zile pentru a deveni asasini. Paradoxal, scopul celor care pun la punct acest plan este acela de a instaura ordinea folosindu-se de ei ca de niste arme.

Azumi (Aya Ueto) este o fetita orfana crescuta in padure impreuna cu alti zece copii de catre maestrul lor (Yoshio Harada), pentru a deveni asasini. Ea si cu Nachi (Shun Oguri) sunt cei mai buni si mai puternici luptatori. Cand cresc, iar maestrul considera ca a venit momentul sa demonstreze ca nu si-a pierdut timpul cu ei, ii supune unui test final. Maestrul le cere sa ucida un om, explicandu-le ca un asasin nu isi alege niciodata victima. Cei care vor supravietui, trecand aceasta dificila proba, sunt readusi in padure pentru a fi demarata misiunea pentru care fusesera pregatiti. Operatiunea isi atinge scopul, punandu-i la grea incercare pe luptatori. Unul dintre ei este otravit, altul se indragosteste, iar Azumi se gandeste serios sa renunte la aceasta viata plina de violente.
Parere personala:mie mi-a placut super mult acest film,mai ales ca e in japoneza.Actiunea este tare...si Azumi este o tipa super kawaii...insa e ciudat la sfarsit cand toata armata o ataca..si ea scapa fara nici-o zgarietura.Destul de bizar.Insa e un film destul de bun,care merita vizionat.
[Imagine: comanda1semnatura.png]
My sin is Pride.
I'm on my highway to Hell!
Yuki is my kamy-sama. So...Shut the f*** up!
Criticii nu-i pot ranii pe creatori decta cu permisiunea acestora.


You tried to hold me under, I held my breath
Alone and now you wonder, what I possess
Nothing you can say , nothing's gonna change what you've done to me
Now it's time to shine, I'm gonna take what's mine
While you're burning inside my light






Răspunsuri în acest subiect
Azumi - Nascuta Asasin - de Lye - 21-08-2008, 02:55 PM
RE: Azumi-nascuta asasin - de hikari marina - 22-08-2008, 09:50 PM
RE: Azumi-nascuta asasin - de Lye - 23-08-2008, 02:07 AM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)