Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Mervyn Academy- story and character

#1
Mervyn Academy- story and character
Spatiul si timpul...undeva intre acestea doua exista o lume secreta, magica, pe care o pot cunoaste doar cei merituosi. O lume mistica, plina de secrete, numita Septyem . Aceasta lume nu e la fel ca cea pe care o stim noi... E o lume complet diferita, o lume in care doar vrajitorii si parteneri lor pot intra. Septyem este o lume imensa, cu paduri secrete, lacuri magice si orase locuite de magicieni. Aceasta lume este condusa de vrajitorul suprem Hobulus, cel mai batran vrajitor existent. De ce este vrajitorul suprem? Pentru ca a reusit sal invinga si sa-l distruga pe Mecronn, un vrajitor malefic, iar in urma acestui lucru Septyem a fost impartit in doua: Tinuturil de apa si aer, numit "Incubuls" si Tinuturil de foc si pamant numit " Oncabolos" . La mijlocul acestor lumi exista o scoala renumita, in cea mai veche padure, Mervyne, numita "Academia Mervyn" in care doar vrajitorii apti si cu aptitudini deosebite pot intra.
Clasele vrajitorilor sunt impartite in patru grupe: grupa celor care controleaza apa, cei care controleaza focul, cei care controleaza pamantul si cei care controleaza aerul. Aceste patru grupe sunt rivale si fiecare au cate un student ca si presedinte al clasei. Clasa de apa se numeste "Aquantica", cea de aer " Levitas", cea de foc " Incabera", iar cea de pamant " Terona" . Toti vrajitorii ai acestei scolii au cate un animal de companie ca "partener" care ii ajuta in lupta sau pur si simplu le sunt prieteni. Animalele detin cate o putere specifica si variaza de la pisici, caini, sobolani, pana la anaconde si bursuci ( atentie! vrajitorii nu au dragoni, troli sau unicorni ca si animale) Animalele mor odata cu stapanii, niciodata invers. Inafara de puterile elementare ale claselor din care provin si a animalelor, vrajitorii pot folosi baghetele, vraji, maturi, potiuni, leacuri, aptidudine de saman, vindecator.
Vrajitorii au grupe de sange variate: Cei din clasa Aquantica pot avea grupele: Aqua'S +0 , Aqua'S -0, Metis +0, Metis +1, Vermos -B, Vermos +B. Cei din clasa Levitas pot avea grupele: Levita +2, Levita - A, Demos -2, Demos A, Demos+ A, De' On +1, De' On -0 . Cei din grupa Incabera pot avea grupele: Incus AF, Incus- AF, Firre' S + 1, Firre'S +0, Stime B, Stime -A. Iar cei din grupa Terona pot avea grupele: Caver +0, Caver+1, Rosse -A, Rosse +A, Blan' Q + B, Blan'Q -0
Studentii din academie pot fi si de sex feminin si de sex masculin si pot proveni din orice clasa sociala. Iar acum.. daca doriti sa va "inscrieti" trebuie sa va creati un personaj si sa asteptati sa fiti "acceptati" ( Atenite! daca nu dati toate informatiile sau daca nu aveti animal de companie, veti fi respinsi din Academie). Iar varstele celor admisi trebuie sa fie intre 14- 22 ani.
Bun... deci... imi fac eu personajul.... ca sa vede-ti ce va trebuie:
Nume: Mistique Revolvera Da' Arque
Varsta: 17 ani.
Grupa de sange: Aqua'S -0
Sex: Feminin
Clasa: Aquantica ( elementul apei)- Este presedinta clasei Aquantica
Puteri: Poate controla, bineinteles apa. Foloseste cu iscusinta baghta magica si matura si are puteri de samanca si se pricepe foarte bine la potiuni . Poate vorbi cu apa, si are o putere ciudata, de-a vorbi cu animalele si natura, lucru nemaintalnic in clasa ei. Restul magiilor si puterilor si le va descoperi pe parcurs, cu ajutorul prietenilor ei.
Caracter: Este o fire dura, puternica, misterioasa. Nu prea stie sa-si faca prieteni, dar cand e in natura, langa apa se simte in largul ei. Uneori e rece, distanta si incapatanata, iar uneori e amabila si prietenoasa, dar doar cu cine merita. E destul de schimbatoare, dar deloc nesigura. E foarte hotarata si vrea sa para nesentimentala, desi uneori nu e deloc asa.
Scurt istoric: S-a nascut in familia nobila, find una din printesele din tinutul Incubulus ( dovada este agrafa ei de par in forma de coroana, de nepretuit). Parintii ei au murit cand ea avea trei ani, in lupta cu Mecronn. De atunci a fost crescuta de servitori si nu a invatat-o nimeni cum sa manuiasca magia, din potriva, a invat ea singura sa-si stapaneasca puterile.
Animal: O pantera neagra
Poza 1. : [Imagine: GirlbyaStream1.jpg]
Poza 2 [Imagine: 1Staratnightinforest.jpg]


Iar apoi veti avea nevoie si de "datele" animalului:

Nume: Kalleb
Varsta: nu se stie sigur... probabil 17 ani ( animalul de "companie" are de obicei varsta posesorului)
Sex: male... e baiat :]]
Caracter: Este posesiv cand vine vorba de Revolvera. O iubeste foarte mult si o apara. E destul de haios si ii place sa rada pe seama altora.Unori poate fi si foarte arogant si artagos, dar desigur, nu cu stapana lui.
Puteri: O poate apara pe Mistique folosind forta bruta, dar are si cateva vraji bazate pe gheare. E un foarte bun alergator si are un miros extrem de dezvoltat. Mistique ii poate intelege limba, iar el o poate detecta oriunde s-ar afla sau daca e in primejdie. Ii spune lui Revolvera ce fel de persoane sunt cele pe care aceasta le cunoaste, pentru ca ea sa-si de-a seama adevarata fata a celorlalti.
Istorie: Mistique l-a gasit cand parintii i-au murit, atunci cand el era doar un pui. De atunci au fost de nedespartit si au devenit parteneri.
Poza: [Imagine: Beauty.jpg]

Cam atat... astept "candidati" 4 P.S. As dori presedinti pentru celelalte clase...cine spune primu' ala e...dar as vrea ca elementul focului si al pamantului sa aibe "masculi" ca si "conducatori"
[Imagine: 6idws8.png]
Pour l'éternité ...


[Imagine: 6yds1e.png]

Merci măh Lynnuşor hug



Răspunsuri în acest subiect
Mervyn Academy- story and character - de Riluri - 23-04-2010, 06:41 PM
RE: Mervyn Academy- story and character - de Nya. - 03-05-2010, 09:53 PM
RE: Mervyn Academy- story and character - de Lya - 05-05-2010, 05:09 PM
RE: Mervyn Academy- story and character - de Teki - 07-05-2010, 12:13 PM
RE: Mervyn Academy- story and character - de Mely - 07-05-2010, 04:58 PM
RE: Mervyn Academy- story and character - de Jun - 07-07-2010, 08:24 PM
RE: Mervyn Academy- story and character - de Vex - 12-12-2010, 01:27 AM
RE: Mervyn Academy- story and character - de Teki - 11-04-2011, 03:54 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Mervyn Academy Riluri 161 82.493 02-12-2011, 06:21 PM
Ultimul răspuns: Flash
  Vampire school- story and character Riluri 35 28.765 12-08-2011, 05:04 PM
Ultimul răspuns: Twisty Emerald
  Black Pearl- character and story Arişică 6 6.026 17-09-2010, 06:32 PM
Ultimul răspuns: Acadea'
  Adevar si Onoare: X vs D - character description hikari marina 19 17.765 11-06-2010, 07:18 PM
Ultimul răspuns: IloveYuki
  Mermaids Adventures-character's descriptions Lye 10 11.516 01-06-2010, 05:53 PM
Ultimul răspuns: Ryuu
  Evolution-character and story Himisoara. 2 3.733 24-05-2010, 01:44 AM
Ultimul răspuns: IloveYuki
  Vechile obiceiuri... (Ooc & Character sheets) JavaLeen 7 6.479 23-05-2010, 10:51 AM
Ultimul răspuns: JavaLeen
  Yumeria- character's descriptions Shiva 11 11.310 21-11-2007, 09:20 PM
Ultimul răspuns: JavaLeen


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)