Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

~D.N angel~

#1
[Imagine: 57a51a20d217b0_full.jpg]
D.N angel(omedy, Fantasy, Kaitō, Romance)
Are 26 episoade.
D.N.Angel is a Japanese manga series written and illustrated by Yukiru Sugisaki with an anime adaptation and a PS2 video game.
Yukiru Sugisaki's D.N.Angel manga began its run in Japan in the shōjo manga magazine Monthly Asuka in 1997 and inspired a 26-episode anime adaptation in 2003. The manga is published in English by Tokyopop.

Story:
Daisuke Niwa este un baiat de 14 ani,care are o abilitate trasmisa genetic.
Atunci cand el se gandea sau o vedea pe fata pe care o iubea Risa Harada ,el se transforma in Dark.
Daisuke Niwa purta la el o poza la lui Risa Harada,iar cand trebuia sa se transforma,se uita la poza.
Satoshi Hiwatari este un student de la aceias scoala cu Daisuke,si sora geaman a lui Risa.el este si politist,si vrea sa-l prinda pe Dark.
Acest lucru se datorea faptului ca satoshi face parte dintr-un clan care nu se intelege bine cu canul lui Daisuke.

Kisa incepe sa aiba sentimente pentru Dark,si incearca sa faca tot felul de lucruri absurde,pentru a iesi cu el la o intalnire,ceea ce mai tarziu reuseste.
Dark crede ca o iubeste,sarutandu-o ,dar mai tarziu isi da seama ca o iubeste pe bunica luiRisa,Rika.
Mai tarziu dasuke se indragosteste de Riku,sora mai mare a lui Risa.
Prima data el a crezut o place pe Riku doar ca e sora lui Risa,insa mai tarziu dasuke clarifica situatia ramand cu riku.


Personaje principale.
Daisuke Niwa
[Imagine: 7710afcf959410_full.jpg]
Daisuke locuieste impreuna cu mama si bunicul sau, care il instruiesc, pe ascuns, in tainele necesare oricarui hot pentru a fi cu adevarat un specialist. Bineinteles, talentul innascut pentru asa ceva il ajuta sa vada mereu hibele sistemelor de securitate, si sa fie un maestru in gasit combinatiile ce deschid usi/etc. Cea mai mare surpriza a sa este atunci cand incepe sa se transforme, si se trezeste ca are parul de alta culoare si mult mai lung, iar corpul sau arata acum mult mai matur decat cel cu care era obisnuit. Cand descopera si ca poate zbura, cu aripile "noptii", si ca adevarata sa chemare este meseria de hot, totul incepe sa ia o turnura dramatica. In plus, afla ca pasiunea pe care o simte fata de Risa are legatura si cu transformarea sa in Dark.
[Imagine: 4b531e580a8ab0_full.jpg]
Dark este in schimb tipul cuceritor, care e un fel de Don Juan al noptii. Ca nota suplimentara, Emiko, mama lui Daisuke, il iubeste cateodata mai mult pe Dark decat pe propriul sau fiu, si e vorba de acelasi sentiment de admiratie/love decat despre dragoste materna. In fond, Emiko a asteptat foarte mult timp sa-l vada pe Dark, si de aceea l-a antrenat pe Daisuke neincetat, trecandu-l prin fel si fel de experiente cu capcane amplasate conventional prin casa...
[Imagine: e7ff1ff18368f0_full.jpg]
Satoshi Hiwatari
Familia ce de generatii intregi duce acel razboi impotriva lui Dark, are reprezentantii postati in functii importante de conducere, asa cum este sectia de politie, iar numele de familie este schimbat, pentru a-si ascunde identitatea. Satoshi este un fel de inspector, iar tatal sau este in fruntea fortelor de politie al caror scop este de a-l prinde pe Dark, vestitul hot pe care sute de politisti au visat sa-l prinda, de-a lungul secolelor. Printre altele, Satoshi este un baiat stralucit, cu o educatie foarte puternica, si care e coleg cu Daisuke. Ceea ce ii lipseste, insa, este forta de a-l "contine" pe Krad - Krad, desi un inger ce ar trebui sa fie bun, profita la maxim de inabilitatea lui Satoshi de a-si controla puterea, si astfel, Krad cateodata preia controlul prin forta, asupra corpului sau.
Astfel, Satoshi se vede pus in situatia de a alege sa-l distruga pe colegul sau Daisuke, dand ascultare lui Krad, sau de a incerca sa devina prieteni, si sa opreasca nebunia acestui inger.

Krad este opusul lui Dark. Acolo unde Dark incearca sa ajute, Krad incearca sa distruga, si nu-i pasa prea mult de efectele actiunilor sale, atat timp cat poate sa-si anihileze eternul dusman. Din fericire, atat pentru Daisuke, cat si pentru Dark, puterile lui Krad sunt limitate de vointa lui Satoshi de a nu se lasa controlat, iar Daisuke il ajuta mereu sa-si revina, chiar daca in mod normal, ar trebui sa fie dusmani de moarte.
[Imagine: a824e7681f8240_full.jpg]
Surorile Harada
O alta familie care isi are radacinile in trecutul comun Niwa - Hiwatari este Harada, iar in generatia prezenta exista doua surori gemene: Risa si Riku.
Risa are o fire visatoare, si din start se indragosteste de Dark, ingerul Intunericului, facand tot posibilul pentru ca sa se intalneasca cu el si sa-si declare pasiunea. Dar... destinul a facut ca primul sarut al acestei generatii de Dark sa fie furat de catre Riku, sora ei geamana, care are o fire sportiva, si e cu capul pe pamant, cum se zice. In plus, dupa scurtul episod cu sarutul, Riku se fereste de Dark, dar iarasi destinul ii joaca feste si ei, fiindca se indragosteste de...

Un alt aspect al relatiei dintre surori si Dark este ca ele devin Divine Maidens pentru acest inger, care apoi se poate transforma intre Daisuke-Dark cu un singur gand la persoana iubita. Asta nu face decat sa aduca si mai multe complicatii vietii simple pe care o avea Daisuke inainte, care intalneste un nou gen de problema in viata sa: girl trouble. In plus, este frustrant sa te gandesti ca adevaratul Daisuke o iubeste pe Risa, iar personalitatea sa duala, Dark, o place pe Riku. In cele din urma, vor trebui sa ajunga la o intelegere, iar in asta consta parte de romantism a serialului, fiind o poveste destul de reusita

Parere:Well imi mi-a placut foarte mult anime-ul.
Lupta dintre bine si rau,inger si demon.Mi-a placut faptul ca Dark era intr-un fel cu binele,dar avea costumatie neagra,iar Krad care mi se parea sa mai rau este imbracat in alb.(ironia sortiii)
Si poveste ste foarte interesanta.
Pe langa faptul ca grafica nu este superba, soundtrack-urile sunt frumoase.
Este un anime ce merita vizionat.
Surse:Fel inspiratia propie,si unele site de pe care am mai cules informatii.
[Imagine: c2a0c0530aa349b5ea812cc0f25d1c261282427224_full.png]
Tnx nibbles:X
[Imagine: ss-sig.png]
[Imagine: ss34ef-sig.png]
In the deep darkness the only light is you.
I am lost in my dark memories and in my foolish illusions.
In my dark world full of suffering and tears you are my way to happiness.



Răspunsuri în acest subiect
~D.N angel~ - de Sadic_Soul - 03-08-2008, 02:56 PM
RE: ~D.N angel~ - de Tayuya Chan - 04-09-2008, 12:42 PM
RE: ~D.N angel~ - de Child Of Sunset - 01-11-2008, 12:20 AM
RE: ~D.N angel~ - de Teh - 31-01-2009, 01:32 PM
RE: ~D.N angel~ - de ~angelino~ - 15-03-2009, 01:52 AM
RE: ~D.N angel~ - de Shizuka - 20-04-2009, 06:00 PM
RE: ~D.N angel~ - de Dark Mousy - 20-04-2009, 06:41 PM
RE: ~D.N angel~ - de Goddess of Cookies - 02-05-2009, 12:42 PM
RE: ~D.N angel~ - de nolazy - 16-05-2009, 06:34 PM
RE: ~D.N angel~ - de IloveYuki - 20-06-2010, 11:39 PM
RE: ~D.N angel~ - de βεκi - 24-06-2010, 12:49 PM
RE: ~D.N angel~ - de BloodyInnocence - 18-12-2010, 03:45 AM
RE: ~D.N angel~ - de MajinCloud - 05-08-2012, 04:33 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)