Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Yu Yu Hakusho

#7
Baietii sunt prinsi in capcana.Planul lui Botan

Adolescentii continuau sa inainteze prin acel tunel sumbru,incercand sa ajunga la bestia care vroia sa puna stapanire pe lumea lor.Erau foarte precauti,fiind atenti la tot ce se intampla in jurul lor.Nu vroiau sa fie luati prin surprindere de o alta capcane,care ar fi putut sa il raneasca pe unul dintre ei.Baietii erau ingrijorati pentru Botan,aceasta fiind punctul slab al echipei,insa fiind alaturi de Kurama,era in siguranta.Sau cel putin asa se parea.Brusc,apa a inceput sa fiarba,emanand o lumina stranie,de culoare verde.Speriati,membrii echipei au inceput sa fuga,incercand sa scape de acea aratare sau ce se ascundea in interiorul lichidului.Insa la fel de repede,acea reactie a disparut,iar totul a revenit la normal.Curioasa din fire,azuria s-a apropiat de margine.Insa chiar atunci,fulgere au inceput sa iasa din apa,lovind haotic tunelul.Unul dintre ele a trecut pe langa umarul fetei,reusind sa o loveasca.Yusuke a aparut in spatele ei,apucand-o de brat.
-Tu chiar nu poti sa stai linistita nici-un moment?Este ultima oara cand te mai iau in misiune!Nu faci decat sa incurci lucrurile!
-Hey,inceteaza!Nu mai tipa la ea.Nu a facut decat sa se apropie putin de margine!Replica Minamino lunandu-i fetei apararea.
-Si sa sparga o vaza,sa darame un acvariu si sa nu uitam de faptul ca era pe punctul sa fie strivita sub o gramada de pietre!Numai prostii a facut!Mai bine te-ai intoarce inapoi in lumea spirituala.Si incearca sa nu ne mai stai in cale.Striga Yusuke nervos.
Botan a aprobat din cap,dupa care s-a intors cu spatele,incepand sa fuga prin acel tunel intunecat.Ramasi singuri,cei trei baieti il priveau lung pe brunet.Era oarecum normal sa isi iasa din fire,insa vorbele lui au fost mult prea dure pentru o singura fata.Azuria obisnuia sa faca gafe,insa era o persoana foarte sensibila,care plangea ori de cate ori afla ca unul dintre ei a patit ceva.Realizand ce a facut,Yusuke si-a pus mana pe frunte.
-Sa continuam.Imi voi cere scuze la intoarcere.
Adolescentii si-au reluat drumul,continuand sa inainteze prin acel tunel inrunecat.Insa in fata lor incepea sa se vada o lumina,semn ca erau pe punctul de a ajunge in locul unde bestia se afla.Cei patru au inceput sa fuga,nepasandu-le de posibilele capcane ce le-ar putea sta in drum.
Aproape de iesirea din tunel,Botan statea rezemata de zid.Nu stia ce sa faca.Adolescentul a fost atat de dur cu ea,incat vorbele lui au reusit sa o dea peste cap.Insa nu vroia sa ii paraseasca pe baieti,in ciuda vorbelor spuse de brunet.Stia ca acesta obisnuieste sa spuna lucruri pe care nu le gandea in momentele in care era nervos.Insa stia ca trebuia sa fie atenta la capcanele care o pandeau.Acum ca era singura,putea sa devina o tinta.
Dupa aproape o jumatate de ora de mers alert,adolescentii au ajuns intr-o incapere mare,in care plafonul lipsea cu desavarsire,vazandu-se cerul.Kurama nu prea intelegea ce se intampla:cum au ajuns de sub pamant intr-un loc ce parea sa fie foarte sus.Insa nu a putut sa spuna ceva,deoarece o cusca din electricitate a aparut in jurul lor.Calm,Hiei a atins barile stralucitoare,insa tot ce a reusit sa faca a fost sa simta cum acel curent ii strabatea corpul.Acesta a indepartat rapid mana,lingand degetul ranit.
-Patetic.Esti multe prea fricos ca sa ne infrunti.Arata-te!
De dupa un zid si-a facut aparitia un tanar blond si destul de inalt.Purta niste haine ciudate,care erau inconjurate de o panglica verde.Palma lui dreapta stralucea,in timp ce un zambet malefic i-a aparut pe chip.Bestia era complet diferita de ceea ce gandeau adolescentii.Credeau ca seamana cu vre-un monstru oribil,insa din contra.Era un baiat chipes,dar totusi malefic.
-Numele meu este Suzaku,maestrul fulgerelor.Dar ce se intampla?Cu voi mai era o fata frumoasa.A murit din cauza capcanelor?
-Taci si da-mi drumul de aici.Te distrug cu o singura mana.Replica Yusuke nervos.
-Ei bine,daca nu ai observat,cu cat puterea voastra este mai mare,cu atat cusca devine mai dura.Curentul este alimentat de energia voastra spirituala...asa ca va voi da drumul cand ramaneti neajutorati.
Scos din sarite,brunetul a inceput sa isi elibereze puterea sub forma unui vartej.Dandu-si seama ca acesta se lasa iar purtat de furie,Kurama si Yusuke l-au apucat de brate,evitand sa ramana fara energie.Trebuiau sa se gandeasca la un plan cu care sa evadeze din acea inchisoare.
Zarind lumina de la capatul tunelului,Botan a inceput sa grabeasca pasul.Avea un presentiment ciudat,ca ceva se intampla cu detectivul pe care il avea in grija.Ajungand in acea incapere,i-a vazut pe baieti prinsi si intr-un acces de spaima,a vrut sa tipe.Insa si-a acoperit gura,strangand puternic din pumn.A vazut mana stralucitoare a lui Suzaku si si-a dat seama imediat ca el era cel care nu ii lasa sa fie liber.Auzi-se de acea tehnica de la Koenma,insa niciodata nu a vazut-o.Brusc,Hiei s-a intors,zarind-o.
-Sa imi spuna cineva ca aia de acolo nu e cine cred eu.
-Este...Botan!Numai ea ne poate ajuta daca ii atrage atentia lui Suzaku.Replica Yoko zambind.
-Vrei sa spui ca viata noastra este legata de decizile ei?La cat este de desteapta,o sa se impiedica si va fi prinsa in cusca asta nenorocita.Spune Yusuke dandu-si cu palma peste frunte.
Din partea stanga,blondul observa ca ceva se intampla.Prizonieri lui erau mult prea agitati si pareau ca vorbesc despre cineva.Ochii lui ageri au zarit-o pe fata,ce se pregatea sa se ascunda dupa unul dintre ziduri.Insa chiar atunci a aparut in spatele ei,apucand-o de gat.Desi o avea pe Botan la cheremul lui,acesta continua sa tina inchisoara "pe picioare".Speriata,azuria a inceput sa se miste,incercand sa se elibereze.Insa fara nici-un rezultat.
-Ce spuneti daca o omor pe domnisoara in fata voastra?
-Poate ca e prostuta si neatenta,insa daca indraznesti s ate atingi de un singur fir de par de-al ei,iti jur ca te distrug,chiar daca sunt prins aici.
Din cauza furiei,puterea spirituala a lui Yusuke a inceput sa creasca incredibil de mult,uimindu-l pe Suzaku.Era prima oara cand vedea asa ceva si trebuia sa fie foarte precaut.Insa cum atentia i-a fost distrasa de energia brunetului,Botan l-a apucat de mana,desfacand inchisoarea.Vazand acest lucru,blondul a aruncat-o pe fata de un zid,lasand-o inconstienta.
-Acum e randul tau sa mori.Spune Urameshi nervos.
[Imagine: comanda1semnatura.png]
My sin is Pride.
I'm on my highway to Hell!
Yuki is my kamy-sama. So...Shut the f*** up!
Criticii nu-i pot ranii pe creatori decta cu permisiunea acestora.


You tried to hold me under, I held my breath
Alone and now you wonder, what I possess
Nothing you can say , nothing's gonna change what you've done to me
Now it's time to shine, I'm gonna take what's mine
While you're burning inside my light






Răspunsuri în acest subiect
Yu Yu Hakusho - de Lye - 04-07-2008, 10:33 PM
RE: Yu Yu Hakusho - de Strawberry Ice - 04-07-2008, 10:46 PM
RE: Yu Yu Hakusho - de Maou - 06-07-2008, 08:47 PM
RE: Yu Yu Hakusho - de bastard_in_love - 07-07-2008, 04:30 PM
RE: Yu Yu Hakusho - de Lye - 07-07-2008, 07:48 PM
RE: Yu Yu Hakusho - de Lye - 16-07-2008, 02:50 AM
RE: Yu Yu Hakusho - de Lye - 31-07-2008, 12:57 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Yuyu Hakusho-fic: Road to celebrity! SakuyaRena 1 3.454 09-05-2008, 09:53 PM
Ultimul răspuns: SakuyaRena


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)