Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Dear Friends

#2
De obicei nu prea obişnuiesc să citesc manga . Cam greu reuşesc să termin una , dar după ce am citit acest topic , am zis să încerc că nu am nimic de pierdut , în afara de timp .
Spoiled
Întreaga poveste mi-a plăcut mult şi m-a atras din prima clipă .Rina este genul de persoană care doar se foloseştede alţii pentru a obţine ce vrea . Egoistă , nepăsătoare şi care nu ţine deloc la prieteni . La început mi-a displăcut ca persoanaj , mai ales datorită comportamentul ei , dar pe parcurs mi s-a făcut milă de ea . Faptul că se îmbolnăveşte de cancer te face să o compătimeşti , în ciuda personalităţii ei . Boala ei a fost lecţie pentru ea , aducând-o într-o stare deplorabilă , arătându-i cât de mult a greşit înainte şi cine îi sunt adevăraţi prieteni . M-a dezamăgit momentul în care , deşi lua încă tratamentul , ea s-a dus la acea petrecere , trăind cu iluzia strălucirii ei de altădată , unde a fost umilită . Unii comportându-se cu Rina , aşa cum făcea ea înainte . A reuşit să trăiască datorită prietenilor pe care înainte i-a desconsiderat . Maki a avut rolul cel mai important în vindecarea ei , dar şi o fată pe care a cunoscut-o în spital . M-a emoţionat momentul în care Rina voia să se sinuncide şi să renunţe .
Am rămas uimită când am văzut cât de mult ţine Maki la ea , mai ales că s-a rănit pentru a –o trezi la realitate . Aceasta a fost o adevărată prietenă pentru Rina , a ignorat boala pe care o avea doar pentru o îngriji . A pus prietenia lor pe primul loc ... Rina într-un final s-a vindecat , recâstigându-şi statusul de odinioară .
Şi cât de rău mi-a părut când am văzut pe Maki aproape moartă . Finalul a fost incredibil de nefericit ...
Cred că este manga care merită citată , veţi descoperi o poveste adevărată ... Tristă , dar reală .
Off topic : Lynn* mulţumesc pentru link



Răspunsuri în acest subiect
Dear Friends - de Flash - 21-02-2010, 10:50 AM
RE: Dear Friends - de Neith - 26-02-2010, 10:03 PM
RE: Dear Friends - de Teh - 25-12-2010, 11:57 AM
RE: Dear Friends - de yaoi maniac - 03-04-2013, 11:43 AM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)