Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ce apreciem in filme?

#2
Care-i sistemul VOSTRU de valori pentru o productie cinematografica?
Sistem de valori ? nu ştiu dacă mă ghidez într-adevăr după aşa ceva ,ştii ! Evident că în primul rând contează actorii. Nu , nu trebuie să fie faimoşi or something ci să ştie să joace. Pentru că dacă un actor nu ştie să joace, atunci se duce de râpă toată treaba . Trebuie să ştie să intre în pielea acelui personaj , să îl creeze poate după bunul lui plac dar să îl joace aşa cum trebuie. Apoi ar fi povestea. Pentru că degeaba ştiu , pe de altă parte, actorii să joace dacă povestea e vai de capul ei şi nu se leagă nimic. Gen... eu ştiu, ceva atât de obişnuit şi banal încât nimeni nu vrea să vadă. Cred că ştiţi cu toţii despre ce vorbesc. Deci principalele două puncte sunt actorii şi povestea. Apoi dacă e vorba de un film ce nu include actori decât vocile unora [ fără a-i arăta pe ei ] , ei bine atunci povestea trece pe primul loc. După care este important cadrul în care se desfăşoară acţiunea. Nu poţi face un film într-o singură " încăpere" cel puţin eu aşa cred. Atunci când văd un film vreau să existe spaţii cât mai diversificate ca să fie testate calităţile actorilor peste tot. Eu aşa văd lucrurile. Astea sunt primele 3 first important things după care mă ghidez la un film. După asta vin şi celelalte, pentru că trebuie să fie filmat cum trebuie, regizor ca lumea, vestimentaţiile, look-ul personajelor şi aşa mai departe.

Ce cautati sa vedeti in momentul in care pasiti in sala de cinema sau cand puneti filmul la download?
Sincer nu contează pentru mine. Când aud de un film e normal să fiu curioasă şi să vreau să aflu şi eu despre ce e vorba. Dar mai întâi, de regulă, studiez povestea. Şi după dacă mi se pare ok încerc să văd. Apoi... Well, nu ştiu. Nu mă uit după un gen anume. Toate sunt binevenite şi mi se pare că trebuie să încerc orice. Aşa că odată ce aud de un film bun şi aud povestea şi aşa mai departe, vreau să îl văd şi să descopăr despre ce este vorba. Deşi , ca să fiu sinceră, de regulă văd filme la tv şi deseori sunt plăcut surprinsă xD
Nu am un gen preferat după care mă ghidez atunci când vreau să văd un film. Contează calitatea, cum a fost creat etc. Asta o pot descoperi doar dacă îl vizualizez.

Va intereseaza ecranizari exacte ale unor carti sau preferati viziuni proaspete?
Ambele. nu pot alege una dintre cele două. După ce citesc o carte aş fi interesată să văd şi un film după aceasta. Deşi este atât de drăguţ să vezi un film care nu are la bază o carte. Face povestea să fie şi mai unică. Ambele variante sunt ok, nu pot alege una dintre cele două.

Ce face ca un film sa fie "BUN" in opinia voastra si de unde porneste?
Pff... foarte greu de răspuns.... Sunt atâtea criterii... Porneşte de la bază, de la mama lui , nu? De la actori, de la regizor, de la poveste, de la spaţiul în care este filmat. Deşi în principal actorii şi regizorii fac cea mai grea şi complicată treabă. Dar să nu mai vorbim de cei care filmează, al căror rol este de asemenea extrem de important. Şi toţi ceilalţi care ajută la producerea unui film [ sincer nu sunt în temă cu toţi cei ce fac filmele ] . Un film e BUN dacă acela care îl crează ştie ce face. Ştie ce echipaj are, [ să se priceapă să filmeze cum trebuie, şi toată echipa să ştie să regleze defectele, you know, virtual stuff ] , apoi actorii evident că trebuie să aibă actori care ştiu să intre cum trebuie în personaj, regizoru' foarte important care să ghideze toată munca, vestimentaţia [ deci designerii ] ,spaţiul, etc. Este chiar greu de spus dar dacă sunt toate făcute cum trebuie şi povestea este ok, evident că filmul va fi bun.



Răspunsuri în acest subiect
Ce apreciem in filme? - de CyBeR - 24-01-2010, 12:49 AM
RE: Ce apreciem in filme? - de Teh - 28-01-2010, 06:43 PM
RE: Ce apreciem in filme? - de Flash - 03-03-2010, 10:23 PM
RE: Ce apreciem in filme? - de Lia - 05-10-2011, 11:35 PM
RE: Ce apreciem in filme? - de Andrei. - 09-01-2012, 08:40 PM
RE: Ce apreciem in filme? - de MajinCloud - 07-10-2012, 07:25 AM
RE: Ce apreciem in filme? - de Fiction - 28-02-2013, 01:48 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Top 10 cele mai bune filme Lye 26 34.689 01-09-2013, 10:02 PM
Ultimul răspuns: Agrona
  Top 5 filme Horror Kira-chan 16 12.999 03-08-2012, 01:31 PM
Ultimul răspuns: CyBeR
  Recomanda filme Yondaime 21 19.683 08-03-2012, 07:38 PM
Ultimul răspuns: Azazel
  Filme cu vampiri ~_~MeLoDy~_~ 4 6.015 27-01-2012, 07:32 PM
Ultimul răspuns: Mao.


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)