Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Rănile unei despărţiri [Cinema Bizarre yaoi; KiroxYu; +16]

#21
sooo... am mai citit si inainte, dar mi-a fost lene sa las comm, ca, na... lenea ^.^

ma bucur sa citesc inca un fic CB in ciuda a ceea ce spun unii oameni (si ma limitez la atat). am fost insa putin surprinsa la inceput de felul in care ti-ai modelat personajele. adica, nu mi se prea pare ca seamana cu cei adevarati^.^ nu ma leg de asta, in orice caz, ar fi dragut sa vezi un Kiro care sa-si exprime mai mult sentimentele, si un Yu care sa se sperie de filmele de groaza. asta ar fi ceva :)) in plus, Yu mai e si putin infantil (sau cel putin asa mi s-a parut), ceea ce il face si mai dragut :X

cu siguranta (sorry) ai avut greseli de tastare, dar eu stau prost cu memoria pe termen scurt si nu mi le amintesc ^.^' la nivelul exprimarii stai bine, nu am vazut greseli de genul asta, iar descrierea se imbina bine (of, limba asta romana!) cu naratiunea. dialogul e... ok. cum ma stii, sunt o perfectionista, si m-as fi asteptat sa pui putin mai mult suflet in el. un lucru as fi putut fi mai bine realizat: descrierea sentimentelor; mi s-a parut un pic cam superficial (si sper ca nu vrei sa ma injuri). cel putin, asa mi s-a parut in comparatie ce alte lucruri pe care le-am citit de la tine.

sincer, si acuma mi-e lene si creierul meu are nevoie de ceva stimulent, deci nu am chef sa comentez prea mult ultimul capitol. mi-a placut ideea din final, cand vine Yu in patul lui Kiro si Kiro il saruta ca un copil care face o pozna. a fost dulce :)

ei, acum astept si eu sa vad ce se intampla mai departe, asa ca fa bine si i-ati contu' inapoi!:)) chuu* si iti doresc multe multe idei, my love. bye!
There's only one way to get rid of temptation, and
that's to yield to it. (Lord Henry Wotton) - Picture of Dorian Gray, Oscar Wilde


Blog - October Nights



Răspunsuri în acest subiect
RE: Rănile unei despărţiri [Cinema Bizarre yaoi; KiroxYu; +16] - de October - 10-02-2010, 05:26 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Yaoi] EcstasyLove (Cinema Bizarre+18) NiceBlueExorcisist 14 9.830 31-07-2012, 03:25 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  Cinema Bizarre dennnny_kiro 1 2.155 03-03-2010, 09:50 PM
Ultimul răspuns: AyameXx


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)