Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Cine va placut mai mult?
A`svear si Nya
40.00%
10 40.00%
Nya si FallenAngel
48.00%
12 48.00%
FallenAngel si A`svear
12.00%
3 12.00%
Total 25 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Duel Nya, A`Svear si FallenAngel

#9
După un reply scris și apoi șters din greșeală, am reușit și eu să trec pe aici pentru a lăsa o părere și pentru a vota , totodată pentru a argumenta alegerea. Așa cum deja mi-am dat cuvântul.

O să generalizez puțin pentru început, căci simt nevoia să o fac. Vreau să subliniez faptul că niciuna din lucrări nu mi s-a părut thriller, nu m-a speriat mai niciuna și nu a fost cine știe ce suspans ( total caracteristic acestui gen ) . Poate să zicem că a fost înfricoșător puțintel, pe ici pe colo, dar nu este thriller. De fapt, sunt conștientă cât de greu este să se scrie thriller, eu una nu reușesc și lucrările de genul acesta cu greu mă satisfac. Așa că nu este un reproș, ci doar o menționare a simplului fapt.
Apoi, nici romance nu a fost cine știe ce intensificat. Asta voiam să menționez, ați vrut să faceți două și nu ați reușit să faceți niciuna pe deplin. Le-ați combinat, oarecum, dar nu ați lăsat sentimentele să fie pe cât de clare ar fi trebuit, probabil , să fie. În fine.
Voi lua fiecare participant în parte și voi zice câte ceva, în ordinea în care au fost postate lucrările.

Nya -- lucrarea ta a fost destul de ok. Nu am zărit greșeli în această creație, cel puțin nu de tastare , și cât despre cele gramaticale - nu am văzut . Ăh, a fost pe undeva ceva cu un „ ca” și cu nu știu ce urmare, care nu suna prea bine. Dar nu îmi amintesc ( nu am citit azi și nu îmi amintesc clar despre ce era vorba ) . în fine, asta nu a avut cine știe ce importanță, so you can chill. Doream să îți zic faptul că, dintre toate lucrările de aici, a ta a fost cea mai specifică genului thriller. Nu a fost thriller, nu asta vreau să zic, ci doar că în comparație cu celelaltle a ta a fost cea mai apropiată de genul acesta. Asta mi s-a părut destul de ok, mi-a plăcut modul în care ai descris. Titlul nu m-a impresionat și a fost oarecum sec. Dragostea pe care a simțit-o ea , nu m-a impresionat. Mă doare s-o spun, dar chiar nu am simțit-o. Mi s-a părut cam banală, nu știu de ce. Dar mi-a plăcut ideea de moarte, de crimă, de durere - și finalul. Da , asta mi-a plăcut .

Fallen -- Thriller = nu prea . Adică, nu mi s-a părut prea intensificată ideea aceasta la tine. A fost cam trecător, cam repede și fără prea multă emoție și suspans. Dar , pe de altă parte - mi-a plăcut mult ideea. Exceptând titlul care nu a fost original, dar având în vedere conținutul i se poate da așa, o oarecare, originalitate. Am văzut o greșeală care m-a deranjat enorm , aceea „cunoscutei fotomodel” -- nu cred că este corect, sau cel puțin nu sună bine. Din câte știu eu ( corectează-mă dacă o să greșesc se zice : ” cunoscutului fotomodel” . așa mi se pare corect, plus că nu sună deloc bine cunoscutei fotomodel xD Nu e ca și cum ai fi zis ” cunoscutului” și te-ai fi referit la genul masculin, se înțelege că este vorba despre o ” ea ” . Asta chiar m-a deranjat la citit, în rest nu am văzut vreo altă greșeală care să mă deranjeze. Ceea ce mi-a plăcut la lucrarea ta a fost ideea, da . Începutul nu a fost foarte captivant dar destul de interesant. Mi-a plăcut cum au luat lucrurile amploare și cum s-a terminat totul, dragostea, obsesia acelui criminal - asta a fost tare interesant. Dintre toate lucrările de față, la tine am găsit cel mai bine sentimentul de dragoste adevărată, de romance amestecat cu trhiller . Hm, nu știu de ce, dar mi-a plăcut mult această combinație. Ideea a fost baza la tine și un final destul de bun având în vedere conținutul. Parcă aparține unei lumi mondene, foarte ușor de dedus . Asta mi-a plăcut la tine.

A`Svear -- lucrarea ta a fost destul de ok dar trebuie să recunosc că nu impresionantă. A fost detașată și nu s-a încadrat prea mult în niciunul din acele genuri. ai avut o descriere ok dar nu destul de complexă pe cât s-ar fi trebuit ca să captiveze. Am mai zis deja, a fost detașat. Greșeli de tastare, sau \ și gramaticale nu am zărit dar nu bag mâna în foc cum că nu ar fi fost. Poate te-ai fi putut descurca mai bine, nu o știu cu siguranță dar mi s-a părut că nu ai dat 100% din tot ceea ce ai fi putut . Mi-a dat impresia că nici personajul respectiv nu trăia totul așa cum trebuie, de parcă nu era în proprii săi papuci. Așa că nici eu nu m-am putut regăsi, sau găsi impresionată de aceste evenimente . Crima mi s-a părut seacă, regretele și iubirea de după, goale. Indiferente, ca un film ce nu arăta adevăratele trăiri, ca să o zic așa. De parcă nici personajele nu știau ce se întâmpla, dar nu în starea de euforie, de parcă nu ar fi simțit nimic. Suspans nu a fost, thriller nu mi s-a părut și dragostea nu a fost cine știe ce intensificată sau poveste de dragoste extraordinară. Hm ,ideea a fost bună dar trebuia dezvoltată altfel, cu mai multă emoție. Titlul a fost semnificativ, pentru conținut. Doar părerea mea..

Well, trebuie să ofer felicitările mele tuturor participantelor pentru efortul depus și pentru ideile lor . Pentru curajul de a participa la un duel. Felicitări.
Trebuiesc două voturi și le acord lui Nya, pentru ideea cea mai reușită de thriller dintre toate trei, și lui Fallen pentru cea mai reușită combinație de dragoste, nebunie, obsesie cu un strop sângeros de thriller * dintre lucrările prezente *. Ordinea este la întâmplare .
So : Fallen and Nya

Acum o să mă retrag cu răutatea și îngâmfarea mea , dar fiecare are câte o opinie așa că nu îmi cer scuze pentru cele spuse. Felicitări tuturor pentru efortul depus.

Chuu ~



Răspunsuri în acest subiect
RE: Duel Nya, A`Svear si FallenAngel - de Nya. - 22-02-2010, 09:42 PM
RE: Duel Nya, A`Svear si FallenAngel - de A'Svear - 22-02-2010, 11:06 PM
RE: Duel Nya, A`Svear si FallenAngel - de Zero - 22-02-2010, 11:34 PM
RE: Duel Nya, A`Svear si FallenAngel - de Flash - 23-02-2010, 02:02 PM
RE: Duel Nya, A`Svear si FallenAngel - de Teh - 25-02-2010, 06:14 PM
RE: Duel Nya, A`Svear si FallenAngel - de Nya. - 20-03-2010, 09:21 PM
RE: Duel Nya, A`Svear si FallenAngel - de Nya. - 22-03-2010, 10:30 PM
RE: Duel Nya, A`Svear si FallenAngel - de Lye - 23-03-2010, 03:12 PM
RE: Duel Nya, A`Svear si FallenAngel - de A'Svear - 24-03-2010, 12:15 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Duel: A'Svear vs. Better Of Alone A'Svear 6 4.008 09-09-2010, 09:20 PM
Ultimul răspuns: Better Off Alone
  Duel: Akasha vs. FallenAngel Lye 5 4.768 09-04-2010, 11:26 PM
Ultimul răspuns: Lye
  Duel: A'Svear, Metal and Denny Denny 9 5.610 22-03-2010, 12:08 AM
Ultimul răspuns: Denny
  Duel: Akasha vs. FallenAngel Lye 7 5.989 31-10-2009, 12:36 PM
Ultimul răspuns: Lye


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)