Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Kazuki's Oneshots

#2
Hei Hiyo dear, am trecut şi eu p'acilişa :]] că nu se putea altfel. i guess.

Am citit one shot-ul şi chiar a fost drăguţ. Deşi personajul ăsta mă cam intrigă, vreau să zic :]] cui naiba îi place şcoala? Whatever, treaba lui. Deşi ştiu că şi mie îmi va fi de această vreme, atunci când voi mai creşte. Sau poate ar trebui să spun îmbătrânii?

Am văzut şi nişte greşeli :
cum dumneavoastra. -- cu dumneavoastră
acelas -- acelaÅŸi
În rest au fost foarte multe greşeli bazate pe delimitarea cu virgula [ , ] . Vreau să zic.. puneai virgule unde nu trebuie. Mi-e cam lene să iau totul la puricat, dar o să dau un exemplu care m-a deranjat:
Citat:- Asa este, adevarat, [....]
Deci : - Asta este adevărat fără virgula de acolo . E un exemplu minor, pentru că au mai fost şi altele . Dar a fost cam aiurea aici, pentru că nu poţi despărţi aşa : - ? Hmm, nu ştiu cum să explic =]] but citeşte şi tu tare, să îţi auzi vocea cum se aude despărţit cu virgula şi cum se aude fără D: . Enfin, presupun că ai văzut şi tu diferenţa.
Am mai văzut că forţezi foarte tare propoziţiile . Unele sunt chiar " trase de coadă " să le zic aşa. Foloseşti o exprimare complexă, oarecum complicată. Ar trebui să dai o mână mai " liberă " şi mai puţin " formală " I guess. Deşi este bine şi aşa. Atâta timp cât mai redresezi din problema cu virgulele [ dammit, să ştii că şi eu mai am probleme cu treaba asta ] şi încerci să de dezlănţui mai liber. Lucrarea are un uşor aer sufocant.
Mai vroiam să spun şi faptul că ai scris pe undeva cu diacritici şi apoi fără, apoi iar cu . Unele cuvinte da, altele nu .. Se vede cam aiurea. Încearcă or să scrii fără peste tot , or cu diacritici peste tot. Deşi trag " nădejde " [ cuvinte mari folosesc mă :]] ] că sunt doar greşeli din neatenţie, sau simplul fapt că încă nu te-ai obişnuit cu dragele de ele. Enfin.

Aşa, acum că am terminat cu partea " urâtă " vroiam să zic şi faptul că one shot-ul a fost interesant. M-a intrigat Helena, într-un fel aparte... Pentru că este ciudat cum poate vorbi cu acest profesor atât de uşor. Şi totodată interesant. Fata pare foarte chinuită. I mean, al naibii profesor de chimie odios şi scârbos. În fine, a fost frumos. Titlul mi se pare potrivit. Şi mi-a plăcut partea de final.
A fost fain. Aştept şi alte lucrări. Multă baftă dear >:d<
* runs, I dont want you to slap me again *
mwahahhahah!!



Răspunsuri în acest subiect
Kazuki's Oneshots - de Kazuki - 13-12-2009, 08:08 PM
RE: Kazuki's Oneshots - de Teh2 - 16-12-2009, 04:05 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)