Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Muzica sufletului(SasuSaku)

#36
sis anka si ely nu ma omorati va rog:D




Sakura pierde copilul





Dimineata si-a facut aparitia in Konoha, scotand la iveala o noua zi. In salonul Sakurei, adolescenta dormea pe patul moale, in timp ce Sasuke o privea. Era numai el, deoarece Mia, Itachi si Saya s-au dus acasa. Rozalia deschidea usor ochii. Cand l-a vazut pe Sasuke, a intors capul intr-o parte. Nu mai dorea sa ii reprosezi faptul ca i-a ascuns adevarul. Baiatul i-a intors privirea sarutand-o scurt pe buze.
- De ce nu vrei sa ma privesti in ochi?
- Mi-e frica sa nu imi reprosezi din nou faptul ca ti-am ascuns sarcina.
- Sakura, nu este dreptul meu sa iti reprosez? Totusi este si copilul meu, nu ai procedat corect ca mi l-ai ascuns.
Cantareata a lasat capul in jos. Pe usa si-a facut aparitia doctorul impreuna cu o asistenta si un scaun cu rotile. Cei doi au venit sa o i-a pe Sakura pentru a-i face ultimele teste. Brunetul i-a dat un mic sarut pe buze, urandu-i succes. Dupa ce au plecat, tanarul s-a dus sa vada ce face Zane. Cand a ajuns in salon, a vazut-o pe Sarah langa fratele ei.
- Hei ce faci? Cum se simte?
- Buna. E in aceeasi stare, doctorii spera ca la sfarsitul saptamanii sa isi revina. Sakura ce face?
- E bine isi face ultimele teste.
- Azi afla daca a pierdut sau nu copilul nu e asa?
- Da. Cred ca e mai bine sa plec. Ma duc sa o astept pe Sakura. Ai grija de Zane, Sarah. Bine?
Tanara aproba din cap. Brunetul s-a indreptat spre salon, asteptandu-si prietena. Dupa cateva minute, in incapere si-a facut aparitia Saya impreuna cu Itachi. Mia era la firma. Dupa jumatate de ora, asistenta a adus-o pe rozalie inapoi. Sasuke s-a indreptat spre ea, asezandu-se in genunchi. A intrebat-o daca totul e bine, iar aceasta a aprobat din cap. A luat-o in brate, asezand-o pe pat. Asistenta i-a conectat perfuzia si le-a spus ca doctorul le va aduce rezultate peste putin timp. Deodata telefonul roscatei a inceput sa sune. Aceasta a raspuns si la celalalt capat era Sho. Acesta i-a spus tinerei, ca finala Eurovision va fi peste 4 zile, iar Sakura trebuie sa plece maine la Moscova. Roscata a inchis telefonul, avand grija sa ii transmita informatiile surorii ei. Aceasta a aprobat din cap, asteptand rezultatele. Peste putin timp, doctorul si-a facut aparitia. Acesta s-a oprit in fata patului adolescentei. Cei 4 se uitau la barbat. Acesta a oftat usor, privind statisticile din hartiile pe care le detinea in mana.
- Sakura, imi pare rau sa iti spun, insa copilul tau nu a rezistat. Fumul inhalat a patruns in traheele tale, iar asta a cauza pierderea sarcinii. Imi pare rau.
Sasuke, Itachi si Saya se uitau socati la rozalie. Ochii acestea priveau in gol. Lacrimile i se prelingeau pe obrajii fini ai adolescentei. Sasuke o striga sperand sa o trezeasca la realitate. Cantareata a inceput sa tipe, dupa copilul pierdut. Sasuke i-a lasat capul usor pe pieptul lui, in timp ce incerca sa o calmeze. Tanara dadea agitata din maini si din picioare. Doctorul a chemat asistentele pentru ai aduce un anestenziat. Dupa ce i la injectat, fata se calma treptat, treptat, adormind intr-un final in bratele adolescentului. Brunetul a lasat cateva lacrimi sa i se prelinga pe obraji. Il durea faptul ca si-a pierdut copilul. A lasat-o pe tanara pe pat, invelind-o cu patura. Doctorul a spus ca o va externa in aceasta seara. Saya si Itachi au plecat acasa pentru a-i aduce rozaliei haine de schimb. Brunetul a ramas cu iubita lui. Aceasta era atat de linistita cand dormea, insa chipul trist pe care il avea, provoca mila oricui. Asistenta i-a adus biletul de externare tanarului pentru a-l semna. Dupa cateva ore, tanara incepea sa se trezeasca. Aceasta a deschis usor ochii privind tavanul. S-a ridicat lent din pat, privindu-l pe brunet. Acesta era trist.
- Sasuke spune-mi ca nu e adevarat. Te rog, spune-mi ca a supravietuit copilul nostru.
- Imi pare rau iubito, insa l-am pierdut. Dar nu iti face griji. Inca suntem tineri si putem face cati copii vrem.
- Da, insa durerea ca mi-am pierdut primul copil, e prea mare pentru mine. Nu cred ca voi putea fi activa la Eurovison. Probabil il voi pierde. Si cand ma gandesc ca Ino e in coma.
- Stai linistita, Ino se va trezi si va fi bine.
- Dar Zane? El va fi bine? Il cunosc si atunci cand se intampla asa ceva e distrus emotional. Sarah a suferit si ea un accident, ramanand paralizata. Vazand-o cum se chinuie sa mearga, sa faca ceva, il durea enorm. Iar acum ca si-a pierdut copilul. E dureros Sasuke. Si tu nu stii cum e sa ai o mica fiinta in pantec si sa o pierzi.
- Poate nu stiu, dar cred ca voi afla atunci cand o sa am un copil si am sa ma joc cu el. Hai sa te schimbi. Saya ti-a adus hainele de schimb. Eu ma duc sa vad ce face Zane. E in salonul 117. Vii acolo bine?
Tanara a aprobat din cap. Dupa ce adolescentul a iesit pe usa, aceasta s-a imbracat. Si-a imbracat intr-un trening negru de la Puma si s-a incaltat cu o pereche de adidasi negri de la Kenvelo. Si-a luat telefonul si s-a indreptat spre salonul 117. Inainte usor pe hol, observand copii care alergau la mamele lor. Tristetea o cuprindea, numai gandindu-se la copilul ei pierdut. Cand a intrat in salon la vazut pe iubitul ei langa Zane, iar acesta o tinea pe blonda de mana. Cand blondul a vazut-o, i-a spus ca ii pare rau pentru copilul ei. Tanara i-a multumit, indreptandu-se spre adolescenta. A luat-o de mana, privindu-i chipul, care ii acoperit de masca de oxigen.
- Imi pare rau sa o vad in starea asta. Insa vei vedea ,Zane ca isi va reveni, dupa ce te vei intoarce de la Eurovision.
- Nu particip. Nu o pot lasa singura pe Ino.
- Zane esti prost? Cum adica sa nu participi? Gandeste-te ca daca ai face asta Ino nu ti-ar ierta-o niciodata. Nu vreau sa aud prostia asta. Vei veni in Moscova si vei merge cu mine si Sasuke. Sarah poate avea grija de Ino. Asa va maine sa te vad la aeroport. Daca nu esti te caut si in gaura de sarpe si vin dupa tine. Ai inteles?
Cantaretul si brunetul se uitau foarte mirati la rozalie. Aceasta s-a ridicat de pe scaun, spunandu-i lui Sasuke sa mearga. Si-au luat la revedere de la Zane si au pornit spre casa. Din fericire, parintii lor nu s-au intors din calatorie, ceea ce ii linistea. Nu doreau sa afle de copilul pierdut sau de incendiu. Adolescenta s-a aseza pe locul din dreapta soferului, iar brunetul la volan. Dupa ce au mers 5 minute, automobilul s-a oprit la un semafor. Cantareata si-a indreptat privirea spre trotuar. A putut sa observe un copil de vreo 3-4 anisori jucandu-se cu parintii sai. A pus mana dreapta pe geam, privind tabloul din fata ochilor. Sasuke a pornit masina, indepartandu-se de fericita familie. A oftat incet, intorcandu-si privirea. Brunetul a luat-o usor de mana, spunandu-i ca totul va fi bine. Ajunsa acasa, tanara s-a trantit pe canapeaua din piele, din camera de zi. Pe masuta era un bilet, in care spunea ca Saya era cu Itachi, cautand invitatiile de nunta. Brunetul s-a asezat langa iubita sa, luand telecomanda in mana. Schimba canalele, cautand un film. A gasit intr-un sfarsit un film de groaza. In timp ce privea ecranul, tanarul a observat ca fata avea privirea atintita catre podea. I-a ridicat usor barbia, cuprizandu-i buzele intr-un sarut apasat. Limba acestuia a patruns usor, printre buzele adolescentei. Cantareata si-a pus mainile dupa gatul iubitului ei, in timp ce bratele acestuia ii cuprindeau talia. Cei doi se adanceau din ce in ce mai mult in sarut. Sasuke a lasat-o usor pe spate pe rozalie, punandu-se peste ea. I-a sarutat usor gatul, muscand-o usor din cand in cand. Mainile tanarului se plimbau in voie pe trupul rozaliei. Aceasta avea ochii inchisi, savurand saruturile si atingerile iubitului ei. Brusc,tanara il impinge usor pe adolescent, ridicandu-se in picioare. Acesta se uita mirat la rozalie.
- Imi pare rau Sasuke, insa nu pot sa o fac acuma.
- Te inteleg, insa eu nu doream sa te fac a mea acum. Inca nu ma cunosti pisicuto. spuse tanarul ridicandu-se in picioare. Si pe mine ma doare ca am pierdut copilul. Sa stii ca am sentimente. adauga baiatul, inbratisand-o pe la spate si punandu-i mana dreapta pe pantec.
Rozalia si-a lipit ambele maini de mana adolescentului. I-a spus ca mai are destul timp ca sa il cunoasca. Acesta a ranjit, sarutandu-i usor tampla. Vor mai intalni cei doi obstacole in viata lor? S-au vor fi fericiti.
[Imagine: lexythekittysig.png]


I'll be in every beat of your heart!



Răspunsuri în acest subiect
Muzica sufletului(SasuSaku) - de Alexi - 21-03-2009, 01:18 PM
RE: Muzica sufletului(SasuSaku) - de Annya - 21-03-2009, 03:27 PM
RE: Muzica sufletului(SasuSaku) - de Alexi - 21-03-2009, 10:08 PM
RE: Muzica sufletului(SasuSaku) - de Alexi - 22-03-2009, 01:23 PM
RE: Muzica sufletului(SasuSaku) - de Alexi - 23-03-2009, 07:08 PM
RE: Muzica sufletului(SasuSaku) - de Hitman - 23-03-2009, 10:45 PM
RE: Muzica sufletului(SasuSaku) - de Alexi - 25-03-2009, 06:53 PM
RE: Muzica sufletului(SasuSaku) - de Ang3l_Darkn3s - 25-03-2009, 07:50 PM
RE: Muzica sufletului(SasuSaku) - de Alexi - 27-03-2009, 10:48 PM
RE: Muzica sufletului(SasuSaku) - de Ryuu - 27-03-2009, 10:52 PM
RE: Muzica sufletului(SasuSaku) - de Elina - 28-03-2009, 02:05 PM
RE: Muzica sufletului(SasuSaku) - de Alexi - 01-04-2009, 09:02 PM
RE: Muzica sufletului(SasuSaku) - de cereala. - 03-04-2009, 11:53 PM
RE: Muzica sufletului(SasuSaku) - de Alexi - 07-04-2009, 07:07 AM
RE: Muzica sufletului(SasuSaku) - de Vizitator - 07-04-2009, 10:25 PM
RE: Muzica sufletului(SasuSaku) - de Alexi - 12-04-2009, 02:13 PM
RE: Muzica sufletului(SasuSaku) - de Alexi - 13-04-2009, 09:34 PM
RE: Muzica sufletului(SasuSaku) - de Alexi - 17-04-2009, 09:11 PM
RE: Muzica sufletului(SasuSaku) - de Alexi - 18-04-2009, 02:03 PM
RE: Muzica sufletului(SasuSaku) - de Alexi - 21-04-2009, 02:53 PM
RE: Muzica sufletului(SasuSaku) - de angel_of_love - 21-04-2009, 03:52 PM
RE: Muzica sufletului(SasuSaku) - de Elina - 21-04-2009, 06:53 PM
RE: Muzica sufletului(SasuSaku) - de Alexi - 21-04-2009, 07:22 PM
RE: Muzica sufletului(SasuSaku) - de Alexi - 22-04-2009, 09:48 PM
RE: Muzica sufletului(SasuSaku) - de angel_of_love - 23-04-2009, 07:59 PM
RE: Muzica sufletului(SasuSaku) - de Elina - 23-04-2009, 09:18 PM
RE: Muzica sufletului(SasuSaku) - de Alexi - 24-04-2009, 06:58 PM
RE: Muzica sufletului(SasuSaku) - de hudea_amalia - 25-04-2009, 08:00 PM
RE: Muzica sufletului(SasuSaku) - de Alexi - 25-04-2009, 08:17 PM
RE: Muzica sufletului(SasuSaku) - de Alexi - 26-04-2009, 07:26 PM
RE: Muzica sufletului(SasuSaku) - de Elina - 26-04-2009, 07:50 PM
RE: Muzica sufletului(SasuSaku) - de Alexi - 28-04-2009, 10:00 PM
RE: Muzica sufletului(SasuSaku) - de Alexi - 30-04-2009, 04:53 PM
RE: Muzica sufletului(SasuSaku) - de Alexi - 30-04-2009, 08:14 PM
RE: Muzica sufletului(SasuSaku) - de Flash - 30-04-2009, 09:51 PM
RE: Muzica sufletului(SasuSaku) - de Annya - 02-05-2009, 10:37 AM
RE: Muzica sufletului(SasuSaku) - de Alexi - 02-05-2009, 05:51 PM
RE: Muzica sufletului(SasuSaku) - de Alany Aysee - 03-05-2009, 03:41 PM
RE: Muzica sufletului(SasuSaku) - de Alexi - 05-05-2009, 08:00 PM
RE: Muzica sufletului(SasuSaku) - de Jessi - 14-05-2009, 10:34 AM
RE: Muzica sufletului(SasuSaku) - de Alexi - 20-05-2009, 02:47 PM
RE: Muzica sufletului(SasuSaku) - de Eve. - 13-07-2009, 07:58 PM
RE: Muzica sufletului(SasuSaku) - de mada_sasuke - 14-07-2009, 01:45 AM
RE: Muzica sufletului(SasuSaku) - de Mitzuke - 14-07-2009, 02:33 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [+18] Muzica si mai mult ..... alex 2 2.583 17-09-2012, 06:42 PM
Ultimul răspuns: alex
  Muzica pentru inima mea Hope 3 3.516 05-08-2012, 03:29 PM
Ultimul răspuns: Hope
  Ochii tai sunt oglinda sufletului meu Mina-chan 18 9.065 20-02-2012, 09:44 PM
Ultimul răspuns: Ayumi Michaelis
  Pacatul sufletului meu... Lussya 5 4.099 12-11-2011, 12:14 PM
Ultimul răspuns: Lussya
  Note pe portativul sufletului Unia 13 7.783 10-08-2011, 07:34 PM
Ultimul răspuns: Kayla.
  Paralizia sufletului. Abbeh. 18 8.990 14-07-2011, 11:02 PM
Ultimul răspuns: Andrei.
  Cioburile sufletului meu. Trioxide chocolate.۩ 1 2.536 25-05-2011, 05:54 PM
Ultimul răspuns: IceCat
  Muzica sufletului meu ..Chris. 32 17.198 10-05-2011, 09:15 PM
Ultimul răspuns: Rinnie
  Apa, muzica si tu tamoshiku 7 6.146 30-01-2011, 12:36 AM
Ultimul răspuns: Alyssia~Bulinuta~Roz
  Heroina sufletului - Return to innocence LivingInYourLettersMikela 0 1.800 16-08-2010, 11:59 PM
Ultimul răspuns: LivingInYourLettersMikela


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)