Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Vechile obiceiuri (roleplay location)

#21
"N-am idee... Sora Camelia imi zicea ca atunci cand mi se schimba nuanta ochilor inseamna ca iar m-am tinut de prostii" chicoti ea si se apleca cu mana intinsa spre un colt dintre stanci.

Un sobolan ingrozitor de urat, zburlit si stirb i se urca vesel pe mana si Meredith il mangaie ca pe un animal de companie de mult pierdut. Apoi, fara avertizare, il prinse de cap cu o mana si de umeri cu cealalta si trase brusc. Nimc nu se mai auzi decat un chitait scurt, care se stinse in bolboroselile raului de flacari. Apoi, ca si cum ar fi terminat de mancat ceva si trebuia sa scape de ambalaj, Meredith il arunca in rau si merse mai departe, spre pod.

Nu stia de ce facuse asta, dar in clipa in care ajunse la mijlocul podului, cu o singura miscare de mana, in fata ei se deschise un portal, prin care trecu fara teama, trezindu-se ridicata ca din pamant, chiar in spatele fetei din tren. Isi privi mana incruntata: de unde stia ea sa faca toate astea?
[Imagine: KONgirlssleeping-small.jpg]
[Imagine: chibi_137.gif]
Ka, chibi-ul lui JavaLeen

Favorite quote: "Don't tell me he wants to conquer the world? Can't he come up with something more original?" - Lina Inverse (Slayers)



Răspunsuri în acest subiect
RE: Vechile obiceiuri (roleplay location) - de JavaLeen - 21-10-2007, 12:41 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  RolePlay - despre ce se face si ce nu se face Shiva 16 19.565 08-01-2012, 01:29 AM
Ultimul răspuns: Lia
  Vechile obiceiuri... (Ooc & Character sheets) JavaLeen 7 6.571 23-05-2010, 10:51 AM
Ultimul răspuns: JavaLeen


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)