Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

A Naruto Love Story

#6
Bine,am impartit capitolul 4 in mai multe parti.In aceasta parte o sa fie o drama.

Cap.4 O misiune periculoasa partea I

Inca o dimineata frumoasa punea incetul cu incetul stapanire pesteKonohagakure,cunoscut sub numele de Konoha sau Satul Ascuns In Frunza.
Soarele isi dezamortea razele minuscule,trimitandu-le prin toate cotloanele pafuite ale satului.Isi dezmierda caldura peste cerul de culoare violet spre mov,incalzindu-l,astfel acestea devenea albastru ca si marea cea albastra si sarata.
Florile isi deschideau petalele,pasarile se trezeau scuturan-dusi aripilile,fluturi inceapeau sa zboare din floare in floare,mai auzeai ici-colo cate o pisica schelaind,sau un caine latrand aiurea,Da,totul se pregatea pentru inca o zi minunata.
Trei adolescenti,mergeau leganat pe drum,mai ziceau din cand in cand cate o gluma pentru a mai sparge tacerea,
amara care ca d eobicei punea stapanire pe ei,lasandu-i cu sufletele parca pierdute in tristete,amaraciune sau in lumea gandurilor.
Acestia nu erau alti decat Uzumaki Naruto fiul lui Yondaime-sama si Kushina Uzumaki,care isi dorea cel mai mult sa urce pe urmele tatalui sau si sa dovedeasca cuiva ca exista si el pe aceasta lume,Haruno Sakura o frumoasa domnisoara care devenise de curand un medic ninja,implinindu-si astfel unul dintre cele mari 2 vise si Sai,un plictisit membru al echipei care nu dorea decat sa fie lasat in pace si sa admire natura pe care s-o cuprinda in desenele sale artistice.
-Grabiti-va baieti ! nu avem timp de pirdut cu glume aiurea.Nu uitati ca trebuie sa trecem sa o luam si pe Haruka,care se pare ca azi intarzie din cine stie ce motiv,zise Sakura pe un ton autoritar.
-Bine,bine Sakura ! zise Sai atat de plictisit,de parca ii era greu sa si vorbeasca.Am...Sakura parca ai fii Tsunade-sama.
Parca ai fii copia ei fidela,te porti la fel ca si ea si iti place sa faci pe sefa.
Sakura nervoasa,abia se abtinea sa nu ii dea un pumn lui Sai,care bietul ar fii zburat zece metri si apoi ar mai fii primit inca cateva portii de la fata.Pe fata ei se ivise un mic trasnet pe frunte iar ochii i s-au ingrosat,si i s-au albit.Simtea un tais la inima,ii venea sa vomite de la glumele amare si sarate ale lui Sai,dar aseara facu-se un juramant:Ca nu se va mai lasa niciodata de actiuni de acest fel si ca se concentra asupra treburilor importante cum ar fii misiunea care o aveau de indeplinit.
In spatele lor,o tanara cu ochii negrii si parul ca noapte fugea grabita in urma lor sperand sa ii ajunga.Firele fragile de par ii erau purtate de vant,parca pluteau;Purta o bluza alba,cu umerii goi,pe ei avand doar doua bretele negre ale sutienului,pe manecii bluza era colorata cu un albastru inchis,iar buzunarul era conturat cu un verde de culoarea frunzei trandafirului alb si avea 2 nasturi. Pantalonii erau unii de tip trei-sfert de culoare albastru-violet spre negru,pr care avea prinsa gentuta cu micile arme ninja.
-Sai,Naruto,Sakura asteptati-ma ! ii striga aceasta din urma.Dar se pare ca acestia nu o auzeau,asa ca se decise sa alerge mai repede.Desi isi consumase putina chackra,fetei nu ii pasa,conta faptul ca ii ajunse si ca acum se puteau indrepta spre locul de intalnire cu Echipa 8,kurenai sensei si Kakashi-sensei.
Nu durase mult si fata ii ajunse,prizandu-l pe Sai de brat,sprjinindu-se pe el.
-Haruka,nu-mi vine sa cred.L-ai prins pe Sai de brat.Ce crezi ca va crede Gaara cand va afla de acest lucru?Probabi lse va infuria.zise Sakura rautacioasa.
Fata nu fusese atenta la ce ii zise colega ei,nici macar nu-i pasa.Il iubea si asta era tot ce conta.In plus,ea nu fusese geloasa cand Maturi il luase de nenumarate ori de mana pe Gaara.Se ridica ignoranta si le zise ca ar trebui sa se indrepte spre locul de intalnire,deoarece plecarea in misiunea se facea peste doar 10 minute.Acestia ii ascultasera sfatul si exclamara din cap ca are dreptate,astfel au pornit spre poarta satului.
"Sakura asta,uneori poate fii atat de iritanta si rautacioasa.Ma bucur ca Haruka este mai matura decat ea si n uda atentie la ce ii zice.Cateodata cred ca se comporta la fel ca si Sasuke inainte de a pleca din sat."isi zise Naruto in sinea lui putin dezamagit.O credea pe coechipera sa putin mai matura decat acum trei ani,dar nu era aproape deloc cum credea el,in timp ce au ajuns la poarta satului de unde trebuiau sa plece.Echipa 8 si Kurenai-sensei ajunsera si eu acolo chiar cu un minut inainte alor.
-Deci vad ca ati ajuns si voi,exact la timp.Echipa 7 :Naruto,Sakura si Sai,Echipa 8:Kiba,Shini si Hinata,sunt aici,la fel si Kurenai sensei.Totul e gata.Deci putem pleca?zise un barbat cam de 26 de ani,cu parul argintiu imbracat cu tinuta ninja specifica satului..
-Da! suntem gata de plecare.zisera toti sase in cor.Erau bucurosi si de altfel onorati ca au fost alesi pentru cea mai periculoasa si importanta misiune de catre Hokage-Sama.Stiau ca aceasta se baza pe ei,si aces tlucru le dadea puterea si increderea de a merge mai departe.
-Primul lucru pe care il vom face este sa cercetam ultimul loc unde au fost akatsuki,sa gasim indicii,sa ii gasim si sa strangem informatii despre ei.Ultima oara unde au fost este ascunzatoarea lor,de pe malul raului care traverseaza granita dintre Tara focului si Tara Vantului.Le zise Kurenai-sensei in tim pce facea salturi inalte si lungi.
Cu toti erau rapizi,in toti acesti anii antrenamentul era singurul lucru la care se gandisera.Kiba era gelos,pe chipul lui se citea gelozia.Era gelos pe faptul ca pierduse in fata lui,ca el fusese antrenat de unul dintre sanini,ii venea sa il provoace la lupta chiar in acel moment,dar nu vroia sa arate acest lucru.tot ce vroia era sa s econcentreze asupra misiunii,si sa le arate tuturor ca devenise foarte puternic.
-Haruka,Sakura,Hinata voi trebuie sa aveti mare grija.Aceasta misiunea va depinde in mare parte de ajutorul vostru.Vom avea nevoie de byakugan-ul Hinatei,de Sakura ca medic.Iar Haruka tu vei fii ca un fel de rezerva.O vei inlocui pe Sakura ca medical ninja daca aceasta pateste ceva,si vom avea nevoie si de Sharinganu-l tau care e mai avansat ca al meu.zise Kakashi-sensei care incerca sa imparta echipele dupa jutsurile lor,si dupa cum considera ca e mai bine.
Nu apuca bine sa termine de zis,ca un kunai trecuse prin fata sa.Avuse noroc ca Haruka isi folosise un jutsu ciudat si misterios al chackrei sale electrizate ptr a devia traiectoria sa,cei lavea ca tinta pe el.
-Ce a fost asta ?De unde a venit acel kunai?Si de ce erai tu tinta acelui kunai sensei?intreba Naruto agitat ca de obicei.
-Este foarte simplu,zise Haruka care avea cea de a treia forma a sharinganului activata.Poti sa iesi acum misteriosule ninja,te-am observat d emult timp dar n uam vrut sa spun nimic pentru a-i ingrijora pe ceilalti.
Dintre crengile infrunzite ale unui arbore batran si mare iesi o fata ninja,care purta insemnele Satului Ascuns In Sunet pe bandana sa,pe care o avea legata in jurul unei pamblici mari,rosii frumos infundata imprejurului braului.Avea parul lung pana pe fund,car eii atarna usor pe spate de culoarea ciresei putrede.Ochii mari,caprui si rotunzi ii privea cu o mare ura,aroganta si cu o mare sete d ea ucide si de a face rost de putere.
Pe chipul ei se asternuse un zambet malefic.Nu vroia sa astepte niciun minut,stia pentru ce fusese aici,deci trebuia sa termine repede si sa nu lase vreo urma.
-Scuzatimi nepolitetea.Ma numesc Fuuma Shiomy,si fan parte din clanul Fuuma.Satul meu de origine este Satul Ascuns In Sunet,probabil vati dat seama de acest lucru dupa bandana mea.Voi trebuie sa fiti ninja din Konoha care vor sa alfe informatii mai speciale despre Akatsuki si sa il readuca pe Uchiha Sasuke in Konoha.
Cand auzi acest lucru Sakura se incrunta la fata.Nu ii placea sa ii aduca cineva aminte de Sasuke.simtea cum ametea,parca cadea in genunchi,nu se mai putea ridica si cum ametea din ce in ce mai tare.In sufletul ei era un nod mare care o impiedica sa respire,dar aceasta se imbarbata si merse in fata tuturor hotarata sa o infrunte pe acea Fuuma Shiomy,sau cel putin asta daduse de inteles celorlalti.
-Pari hotarata sa ma invingi pustoaico.Dar habar nu ai cu cine te lupti.Am sa incep cu ceva mai greu pentru ca sa-ti testez phsihicul.Aceasta isi duse mainile zgariate la piept si facuse semnul unui jutsu puternic: Otokyoheru no Jutsu
Dupa ce rosti aceste cuvinte, in jurul rozaliei se formase niste unde care ii patrundeau pana in cele mai mici cotloane ale capului.Aceasta isi duse mainile plapande la urechi.Nu mai suporta acest sunet,simtea ca ii explodeaza capul,si ca isi pierde mintile.In curand avea sa inebuneasca,pur si simplu nu mai suporta,dintro data cazuse in genunchi,isi duse pieptul la genunchi si isi inchise ochii din care i se prelins eo lacrima amara.Acel sunet pur si implu o ucidea,parca ii fura toata puterea.Aceasta isi indeparta cu greu ploapele una de peste alta si o mai privi o data pe adversara sa,dupa care se prabusise la pamant.Simtea cum incetul cu incetul ca sufletul i se indeparta de corp,ca moartea i se aproapie,dar nu vroia sa renunte,dar ce putea face.Aceea tehnica ii distrugea timpanele si nu mai avea destula putere pentru a ramane in picioare.Inima parca i se despica in doua parti,si sangele i s eimprosca peste tot.Era ceea mai cruda moarte pe care si-o putea dori cineva.
"Avea dreptate,habar nu am cu cine ma pun.Urechile mele,simt cum mi se sparg timpanele.Creierul meu parca explodeaza.Nu cred ca am sa mai rezist mult timp,poate ca a venit timpul sa ma alatur celor din lumea cealalta?"se intreba aceasta in gand.
-Sakura revino-ti in fire.nu asta e Sakura pe care o cunosteam eu.Ceea puternica,care nu se dadea inlaturi de la percole,defapt le infrunta cu mare bucurie.Te rog,nu ne parasi tocmai acum cand avem mare nevoie de tine.zise Hinata speriata.
Hinata incerca sa o imbarbateze pentru a se ridica,dar fara rost.Corpul ii devenea din ce in ce mai greu.Isi consumase deja toata chackra ,shiar si pe cea medicilanala.Nu mai era chia rnimic de facut,decat sa spere la o minune din partea Lui Dumnezeu.
Pe buzele Sakurei se arata un mic zambet pe langa dara de sange.Isi amintea momentele din copilarie cand Sasuke s ecerta mereu cu Naruto,cine stie pe ce motiv,erau niste momente atat de fericite.Abia acum isi dadea seama cat le ducea dorul acelor momente.Acum cand i se apropia momentul sa ii paraseasca pe cei dragi era geloasa ca nu traise din plin acele momente.Nu doar de acele momente ii va fii dor,dar si de cele cand ii vedea pe Haruka si Gaara pe la fiecae colt fugind de furia lui Temari,de momentele petrecute alaturi de toti.

[size=medium=]O poza cu Fuuma Shiomy[/size] : http://i509.photobucket.com/albums/s337/.../ninja.jpg

Bine,stiu ca acest capitol a fost cam dramatic,da rurmatorul n uva fii la fel,promit.Sper ca va placut.Ja Ne.
Sper c ao sa am mai multa inspiratie pentru partea a doua.



Răspunsuri în acest subiect
A Naruto Love Story - de Kazuki - 05-10-2008, 02:32 PM
RE: A Naruto Love Story - de Flash - 05-10-2008, 02:44 PM
RE: A Naruto Love Story - de O@n@ - 05-10-2008, 02:52 PM
RE: A Naruto Love Story - de Kazuki - 11-10-2008, 07:34 PM
RE: A Naruto Love Story - de Kazuki - 12-10-2008, 09:24 PM
RE: A Naruto Love Story - de Kazuki - 17-10-2008, 05:29 PM
RE: A Naruto Love Story - de Kazuki - 19-10-2008, 04:21 PM
RE: A Naruto Love Story - de O@n@ - 19-10-2008, 06:52 PM
RE: A Naruto Love Story - de jocker_94 - 14-11-2008, 10:49 PM
RE: A Naruto Love Story - de Kazuki - 01-12-2008, 02:47 PM
RE: A Naruto Love Story - de jocker_94 - 02-12-2008, 02:02 AM
RE: A Naruto Love Story - de Kazuki - 03-12-2008, 10:29 PM
RE: A Naruto Love Story - de jocker_94 - 04-12-2008, 12:17 AM
RE: A Naruto Love Story - de Kazuki - 07-12-2008, 09:51 PM
RE: A Naruto Love Story - de jocker_94 - 07-12-2008, 11:02 PM
RE: A Naruto Love Story - de Kazuki - 14-12-2008, 10:30 PM
RE: A Naruto Love Story - de misa-amane - 25-12-2008, 07:39 PM
RE: A Naruto Love Story - de Kazuki - 01-01-2009, 02:48 PM
RE: A Naruto Love Story - de Kazuki - 25-02-2009, 05:15 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  My Durarara Love Story Juwels 2 2.533 18-05-2013, 12:07 PM
Ultimul răspuns: Forever Young
  [Naruto] The Devil Inside(Itachi love story) vandadaydreaming 3 3.244 15-10-2012, 01:51 PM
Ultimul răspuns: *Black Flame*
  Story of me (Gaasaku from Naruto) Alyx 5 3.626 12-04-2012, 03:35 AM
Ultimul răspuns: Hope
  Love story! Laylaa 10 5.420 24-08-2011, 07:34 PM
Ultimul răspuns: hiimera
  Love Story SHINee [yaoi] Aerith 8 7.861 02-06-2011, 12:44 PM
Ultimul răspuns: Flash
  Unknown Name - Naruto story maybe? ♡Keiko♡ 2 2.434 07-02-2011, 01:10 AM
Ultimul răspuns: Miranda.
  Not another love story . . . Vex 12 6.617 19-01-2011, 11:03 AM
Ultimul răspuns: Bella
  The beginning of a love story (a sasu-saku fanfic) part I Sakura-Sasuke 25 12.202 30-12-2010, 08:41 PM
Ultimul răspuns: Sakura-Sasuke
  SHINee Love Story [Yaoi] Aerith 2 2.678 10-09-2010, 11:55 AM
Ultimul răspuns: Aerith
  Love story Hetalia 31 23.072 02-07-2010, 09:03 PM
Ultimul răspuns: Hetalia


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)