Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

A Naruto Love Story

#4
O sa fie si SasuSaku,Naruhina, si inca un cuplu pe care lam inventat eu n_n :D

Intr-o zi atat de calduroasa,in piata centrala a Konohai era o zarva de nedescris,oamenii stateau la cozi infernale,se impingeau,nu mai aveau rabdare,si putini erau cei care aveau respectul pentru persoanele mai in varsta.In toata aceasta zarva,nimeni nu opserva ca un ninja strain dadea de ceva vreme tarcoale satului.Acesta era foarte rapid,isi cordona foarte bine miscarile,se vedea ca in ultimii ani antrenamentul fusese singurul lucru pe care il facuse.Corpului aparea si disparea,aparea ca o umbra,si disparea rapid ca prin ceata.Se indrepta spre o poienita,aflata pe malul unui parau ce curgea la vale de-a lungul padurii;in mijlocul ei se flau trei trunchii de copac,vechi de vreo 100 de ani,pentru ca se aflau acolo inca de pe vremea primului Hokage.Pe creanga unui copac mare si batran,acel ninja se opri,iar cand picioarele lui atinsera creanga,aceasta trosni de parca s-ar fii rupt.
Strainul acesta,nu era altul decat Uchiha Sasuke,unul dintre gemenii ccare au supravietuit masacrului clanului Uchiha.Privirea lui era una nemiscata,parca nu ar fi avut niciun sentiment in inima,parca era pustiu.Ochii lui mari,rotunzi si negrii ca si noaptea,priveau acel loc,unde in urma cu 3 ani,echipa 7,avuse primul antrenament cu Hatake Kakashi.O multitudine de sentimente ii cuprindeau dintr-o data sufletul,parca vroia sa-si revada echipa,sa vada ce au mai facut in acesti ani,parca vroia sa-l provoace pe naruto la lupta,sa-si revada sora pe care o iubea cel mai mult,pe Haruka.Pe chipul lui se citea tristetea amintirilor sale triste,dar si ura care i-o purta fratelui sau Itachi.Mana lui puternica formase un pumn solid si rotund,pe care il stranse cu mare putere,auzindu-se un usor sunet de scartaiala.
"Nici nu stiu ce caut in acest loc,eu nu mai apartin de el de foarte mult timp.Poate ca doar amintirile mele vechi si reci m-au readus in acest loc.Am sa ma reintorc unde imi este locul,alaturi de Orochimaru pana cand voi ajunge destul de puternic ca sa-l ucid pe Itachi."
Isi zisese el in timp ce cu mainile sale albe,mari si puternice facuse semnele unui jutsu dupa care disparuse intr-un enorm nor de fum,care s erisipise imediat ce acesta disparuse .
Pe strada ingusta a Konohai,unde casele erau mici,prafuite si vechi,Echipa 8,se indrepta spre casa,fiind obosita dupa antrenamentul pe care il avusera astazi.Maine aeau o misiune importanta,asa ca nici nu vroiau sa se vaite sau sa se planga,pentru ca niciunul n uera mai presus de celalalt.Totusi,un membru mai mandru pe sine,se credea putin mai superior decat ceilalti,dar asta nu il ajuta cu mult,in situatia in care se aflau toti trei.
-Sunt foarte obosit.Antrenamentul de astazi a fost pur si simplu obositor.nu e asa Akamaru?
De langa baiat se auzise latratul unui caine alb,mare si putin inspaimantator,care parea ca era de aceeasi parere cu el.
-Nu ar trebui sa te plangi atat de mult Kiba,nu uita ca avem onoarea de a merge in aceasta misiune doar pentru ca Hokage sama a vrut asta.zise Shino pe un ton sarcastic,parca vrand sa-l corecteze,desi nici el nu era mai sigur ca el.
Hinata mergea incet,cu niste pasi marunti,apraope impiedicati,cu mainile plapande si albe duse la piept,pe chipul ei se citea teama si nesiguranta,in sufletul ei simtise u nsentiment d epericol,de parca ar fi fost urmariti de cineva.Dar cand aceasta isi intoarcea cu greu capul in spate nu vedea decat casele,copacii,gardurile si persajul prafuit al satului.Totusi continua sa mearga,nevrand sa dea d einteles ca i ieste teama,insa desi Kiba si Shino i iziceau ca nu este nimic,aceasta nu se insela,in spatele lor se afla acelas ninja care dadea tarcoale satului de ceva timp.Ochii lui s-au invartit rapid,si dintro data sau insrosit.Erau pkini de ura si indiferenta,nu vroia nimic altceva decat sa le faca rau,si sa rada putin pe seama lor.
In timp ce mergeau parca in sir indian,s-au intalnit cu echipa7,care n use afla nici ea intro dispozitie prea buna.Sakura era enervata pe Sai,care ii strica incetul cu incetul buna dispozitie cu glumele sale amare si de prost gust,iar Naruto era pur si simplu amuzat de certurile dintre cei doi,si abia se abtinea sa nu rada in hohote,iar Haruka era indiferenta,era mai mereu cu capul in nori,se gandea mereu la Gaara,nu il vazuse de mult timp si i iera dor de el,de imbratisarile lui calde.
Pentru ca mergeau in directii diferite,cele doua echipe s-au impartit in mai multe grupuri,
Sakura a plecat pe o straduta ingusta cu Haruka,ele doua locuind aproape una de cealalta,Naruto se oferise sa o conduca acasa pe Hinata,iar Kiba-akamaru,Shino si Sai au pornit spre u nrstaurant pentru a bea ceva racoritor.

~~~Flashback~~~
-Sakura,pot veni eu sa te conduc pana la casa ta.Eu locuiesc aproape,si n ucred ca ar fii o problema.Sincer,num-ar deranja chiar deloc,nu mi-ar strica deloc o persoana cu care sa mai vorbesc si eu putin.
-Haruka,atunci sa mergem,daca nu te deranjeaza.Sincera sa fiu mi-ar prinde si mie o persoana cu care sa imi pierd timpul intr-o discutie interesanta.Atunci sa mergem.
-Drum bun.Aveti grija,in ultimul timp am avut u nsentiment ciudat,care nu era de bine.Parca cineva da tarcoale prin imprejurimi si vrea sa faca rau cuiva din sat.le spuse Hinata putin ingrijorata,vrand sa fie grijulie.
-Hinata,pari cam obosita,nu ai vrea sa te conduc eu pana acasa?zise Naruto,rosind putin in obraji,simtindu-se putin ciudat,ca si cum parca era indragostit.
-N..Naru...Naruto,acest cu placere propu...propunerea ta.Eu...Eu...Eu...vreau sa-ti multumesc,zise Hinata putin balbaita,simtind din nou acelas sentiment,exact ca si cel de azidimineata.

~~Ed of FlasBack~~~

In timp ce mergeau amandoua,Sakura si Haruka nu scoasera niciun cuvant,dar Haruka sfarsise acel moment linistitor fara nicuh zgomot cu o intrebare car eo nedumeri pe Sakura:
-Te emotioneaza faptul ca in misiunea in care o vom avea il vei intalni din nou pe Sasuke si ti se vor retrezi sentimentele acelea pe care le simteai pentru el?intreba Haruka cu un oarecare offtat.
Sakura,lasase capul in jos,pe chipul ei alb,plapand si catifelat se asternuse din nou tristetea,pleapele i se lasasera in jos,iar buzele i se stransera,ochii ii vibrau la auzul acelui nume,inima ii incepea sa fiarba,in corp i sr raspande aun sentiment de caldura,inca il iubea.
-Ai dreptate,ma emotioneaza profund acest gand,imi este dor de el,de ignoranta si raceala cu care ma trata,de vorbele lui grele.Desi era atat de distant,il preferam sa fie asa,decat sa nu fie langa mine.Cand Sai spune acele glume amare si de prost gust imi aduce aminte de el.De aceea ma enervez atat de tare,pentru ca nu am facut nimic ca sa-l impiedic sa plece.
Din ochii ei verzi,tristi,incepusa sa curga un lichid sarat,care ii iesea usor din ochii si i se prelingea pe fata zgariata si prafuita,dupa care se lovea de pamantul dur si rece.
-Te inteleg perfect Sakura,abia ma abtin si eu sa nu pang.zise Haruka cu o oarecare tristete in glas,mi-a promis c ano sa ma lase niciodata singura,dar nu si-a respectat promisiunea.
Haruka,isi duse incet mainile pe la spatele Sakurei dupa care o stranse puternic in brate,ca semn ca o intelegea.Nu au mai mers mult,iar dupa un colt se ivise casa Harukei,cas aunde locuisera odata si parinti ei.nu era o casa luxoasa,ci dimpotriva,una modesta si destul de mica.
-Se pare ca drumurile se despart aici,zise Sakura car eincerca sa afiseze un zambet fals pe buze.Multumesc ca m-ai condus Haruka,sa ai o zi buna in continuare,sau cat a mai ramas din ea.Spuse aceasta,care o saluta si pleca rapid.
Haruka se intoarse,privi casa,si isi amintise acele momente frumoase,petrecute alaturi de intreaga familie.Ofta usor,dupa care urcase incet cele 3 scari,intinse cu greu mana,atinse clanta,
dar ceva o facuse sa se opreasca din ce facea,simtea inauntrul inimii u nsentiment ciudat,parca Sasuke ar fii fost in spatele ei,dar cand se intoarce Nimic din nou.Intra in casa,dupa care se duse sa fac aun dus.Apa fierbinte curgea pe pielea ei alba,o lacrima ii aparuse si i se prelinse pe fata din inauntrul ochiilor ei negri,ii era dor de cel pe car eil iubea,de Lordu lei Kazekage.Isi aducea aminte de nenumarate ori momentul cand ii zise ca o iubeste.Iesi din baie,Isi puse un prosop fara sase mai staerga,si se puse direct in pat,pleoapele ise ichisera si incet adormi.
Pe o strada ingusta,o fata cu parul roz,mergea agale,parea atat de trista,.Se simtea atat de singura,fara el viata ei nu mai avea rost.
"Sunt o kunoichi,nu am voie s aplang sau sa am vreun sentiment de acest fel"isi zise ea in minte.
Dar cu greu se abtinea sa nu planga,isi duse mainile fragile la ochii,isi sterse usor lacrimile cele grele,carora le simtise deja gustul sarat.Cand se uita mai bine in fata ei,nu ii venea sa creada,parca visa,Sasuke era exact in fata ei,la zece pasi de ea.

Continuarea am sa o pun maine.O sa fie pe asteptarile tuturor,o sa le placa mai ales fanilor cuplului SasuSaku,dar si celor care urasc acest cuplu sau saturat d el,o sa pun ceva legat si de cuplurile NaruHina si GaaraHaruka.Cap urmator sa contina drama romantism si actiune

Am pus si niste poza cu personajele :

Shino: http://i296.photobucket.com/albums/mm176...punden.jpg
Sakura: http://i229.photobucket.com/albums/ee306...raffff.jpg
Hinata: http://i295.photobucket.com/albums/mm143...ata1-1.jpg
Haruka and Gaara: http://i509.photobucket.com/albums/s337/...tled-4.jpg
Sasuke: http://i279.photobucket.com/albums/kk157...Sasuke.jpg
Naruto: http://i205.photobucket.com/albums/bb53/...ppuden.jpg
Kiba and Akamaru: http://i186.photobucket.com/albums/x124/...000891.jpg
Sai: http://img102.imageshack.us/img102/8766/saiag6.jpg



Răspunsuri în acest subiect
A Naruto Love Story - de Kazuki - 05-10-2008, 02:32 PM
RE: A Naruto Love Story - de Flash - 05-10-2008, 02:44 PM
RE: A Naruto Love Story - de O@n@ - 05-10-2008, 02:52 PM
RE: A Naruto Love Story - de Kazuki - 11-10-2008, 07:34 PM
RE: A Naruto Love Story - de Kazuki - 12-10-2008, 09:24 PM
RE: A Naruto Love Story - de Kazuki - 17-10-2008, 05:29 PM
RE: A Naruto Love Story - de Kazuki - 19-10-2008, 04:21 PM
RE: A Naruto Love Story - de O@n@ - 19-10-2008, 06:52 PM
RE: A Naruto Love Story - de jocker_94 - 14-11-2008, 10:49 PM
RE: A Naruto Love Story - de Kazuki - 01-12-2008, 02:47 PM
RE: A Naruto Love Story - de jocker_94 - 02-12-2008, 02:02 AM
RE: A Naruto Love Story - de Kazuki - 03-12-2008, 10:29 PM
RE: A Naruto Love Story - de jocker_94 - 04-12-2008, 12:17 AM
RE: A Naruto Love Story - de Kazuki - 07-12-2008, 09:51 PM
RE: A Naruto Love Story - de jocker_94 - 07-12-2008, 11:02 PM
RE: A Naruto Love Story - de Kazuki - 14-12-2008, 10:30 PM
RE: A Naruto Love Story - de misa-amane - 25-12-2008, 07:39 PM
RE: A Naruto Love Story - de Kazuki - 01-01-2009, 02:48 PM
RE: A Naruto Love Story - de Kazuki - 25-02-2009, 05:15 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  My Durarara Love Story Juwels 2 2.533 18-05-2013, 12:07 PM
Ultimul răspuns: Forever Young
  [Naruto] The Devil Inside(Itachi love story) vandadaydreaming 3 3.244 15-10-2012, 01:51 PM
Ultimul răspuns: *Black Flame*
  Story of me (Gaasaku from Naruto) Alyx 5 3.626 12-04-2012, 03:35 AM
Ultimul răspuns: Hope
  Love story! Laylaa 10 5.420 24-08-2011, 07:34 PM
Ultimul răspuns: hiimera
  Love Story SHINee [yaoi] Aerith 8 7.861 02-06-2011, 12:44 PM
Ultimul răspuns: Flash
  Unknown Name - Naruto story maybe? ♡Keiko♡ 2 2.434 07-02-2011, 01:10 AM
Ultimul răspuns: Miranda.
  Not another love story . . . Vex 12 6.617 19-01-2011, 11:03 AM
Ultimul răspuns: Bella
  The beginning of a love story (a sasu-saku fanfic) part I Sakura-Sasuke 25 12.218 30-12-2010, 08:41 PM
Ultimul răspuns: Sakura-Sasuke
  SHINee Love Story [Yaoi] Aerith 2 2.678 10-09-2010, 11:55 AM
Ultimul răspuns: Aerith
  Love story Hetalia 31 23.073 02-07-2010, 09:03 PM
Ultimul răspuns: Hetalia


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)