24-01-2014, 10:36 PM
Intr-o buna zi chiar doresc sa fac un cosplay, insa nu va ganditi la cine stie ce extravaganta....nu cred ca o sa ajung sa imi vopsesc parul sau sa imi dau cu un borcan de gel pentru a-mi sta parul ca SSJ Vegeta or something . Probabil daca imi voi lua odata inima in dinti o sa incerc sa aleg un personaj care cat de cat sa imi semene si sa nu necesite sute de dolari pentru a face rost de vestimentatie sau vreo schimbare de look radicala la care sa se inchine parintii . Momentan inca nu am un personaj anume in minte, insa cu siguranta pana mor o sa ajung eu sa personific unul....sper doar ca va fi mai curand decat mai tarziu, nu as dori sa fac cosplay la 70 de ani
Eu unul am o mare admiratie pentru cei care fac cosplay an de an si care chiar investesc mult timp si bani pentru a intra in pielea personajelor lor preferate fara a tine cont de felul in care sunt perceputi de cei din jur, familie, prieteni care nu au nici in clin, nici in maneca cu animeurile.....pana la urma trebuie intr-adevar sa fii pasionat pentru a avea un astfel de curaj, deoarece majoritatea dintre noi suntem foarte self-consciouss datorita mediului din care provenim sau a educatiei primite.
Eu unul am o mare admiratie pentru cei care fac cosplay an de an si care chiar investesc mult timp si bani pentru a intra in pielea personajelor lor preferate fara a tine cont de felul in care sunt perceputi de cei din jur, familie, prieteni care nu au nici in clin, nici in maneca cu animeurile.....pana la urma trebuie intr-adevar sa fii pasionat pentru a avea un astfel de curaj, deoarece majoritatea dintre noi suntem foarte self-consciouss datorita mediului din care provenim sau a educatiei primite.