Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Yaoi] Ghici cine te priveste?

#7
Buna.
Critica? Umm faptul ca userii iti lasa comentarii spunand ceea ce trebuie sa iti spuna este un avantaj, doar asa poti sa te "perfectionezi" desi nu exista perfectiune.
Titlul nu ma atrage deloc, am intrat doar pentru ca banuiam despre ce este vorba si am avut dreptate. Titlul este foarte important, iti sugereaza povestea si in cel mai bun caz e cel care te atrage sa citesti un fic/carte/film sau ce vrei tu. Al tau, este prea lug si chiar nu atrage, in plus, ii lipsesc semnele de punctuatie ._. ceea ce iti da inca un motiv sa nu vrei sa citesti acest fic, " Ghici cine te priveste? Shh, liniste, sa nu trezesti! sau " Ghici cine te priveste, shh, liniste sa nu trezesti!". Acum ca l-am citit din nou vad ca este chiar incorect o.o sa nu trezesti ce? In orice caz nu conteaza ce, pur si simplu pot spune ca e gresit si asa cum am mai spus nu atrage.
Ficul are un inceput banal, gen compunerile din clasa a iv. Actiunea se desfasoara mult prea repede, dialogul este putin sec , descrierea e cam absenta iar naratiunea nu ma fascineaza, deoarece incurci semnele de punctuatie, incepi cu litera mica o propozitiem, bine, asta doar intr-un loc ._. , e posibil sa fi fost o greseala de tastare. Scrii in paranteze iar acest lucru este deranjant, la fel si faptul ca vorbesti cu cititorul in fic si folosesti punctele de suspensie pentru a spune o alta idee, cum a fost cea cu Arturh si acolo "de frica sa ... nu stiu ce ._.". Ai scris de asemenea si cu litere mari " sa o luam la fuga", de ce? Nu vad importanta acestor cuvinte pentru a fi scrise cu litere mari, bine, o luati la fuga, se intelege ideea, dar nu e atat de grozav incat ca necesite folosirea literelor in majuscula. ._.
As putea spune mai multe, dar nu vreau sa par rautacioasa, deci ma opresc aici.
Sper sa iti fie de folos comentariul meu.
Ja ne! >:D<.
Pe aici a trecut micuta
Turta Dulce :-$



Răspunsuri în acest subiect
Ghici cine te priveste? - de Kira's Scarlet - 06-02-2013, 02:40 PM
RE: Ghici cine te priveste? Shh liniste sa nu trezesti... - de Turta Dulce - 10-02-2013, 11:31 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Cine ar fii crezut?[Naruhina] Ino.O_Me 1 3.016 11-02-2012, 12:10 AM
Ultimul răspuns: Diz
  Priveste-mi sufletul de copil..+16 [SasoSaku] Elyy 7 4.232 02-09-2011, 09:30 PM
Ultimul răspuns: Sho-Yo
  Cine-i el? ..Poate n-ar trebui sa stiu.. pandora96 26 13.680 27-06-2011, 02:56 PM
Ultimul răspuns: Ada


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)