Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Casatorie, aventuri, sentimente ascunse si replici acide

#4
Deci' am venit cu nextu, deoarece primul capitol e tras de păr, dar.. sper să vă placă în continuare!
Aştept părerile voastre, baftă la lectură şi Ja nee! :)





[center] Capitolul 2
Chad P.O.V [/center]






Soarele răsare, anunţând astfel o nouă zi. Un nou început de viaţă pentru mine.
Acum, nu mai sunt doar eu, ci şi această Angel. Am o soţie, o să vină şi responsabilităţi.. nu mai pot să mă comport ca un puşti, chiar dacă ea o face. Cine ştie, poate o să trebuiască să avem şi copii..
Oftez sonor, coborând din pat, îndreptându-mă spre baie. În momentul de faţă mă aflu în casa lui Angel. Mai bine spus, vilă. Pereţii de sus sunt vopsiţi într-o culoare galbenă, cam ca şi părul meu, în timp ce parchetul lucios se întinde de-a lungul podelei. Vila este din două etaje. Jos fiind 6 camere, plus livingul, bucătăria şi "încăperea angajaţilor", iar sus sunt exact 10 camere. Habar nu am de ce au avut nevoie de atâtea spaţii dacă nu sunt folosite. Poate pentru rude.. sau prieteni, cine ştie.
Pe la geamurile termopan, sunt aşezate câte două flori, pentru aspect bănuiesc, în timp ce pe hol sunt micuţe covoraşe pufoase de culoare portocalie. Se asortează bine cu pereţi.
Ajuns în baie, scap de haine, lăsând la vedere corpul meu bine lucrat, intrând în cabina de duş.
Baia e una destul de spaţioasă, deoarece este un jacuzi, o cabină de duş şi o vană mare. Faianţa este de culoare albastru închis, cu mici liniuţe de un albastru deschis, în timp ce în mijlocul băi se află o oglindă mare, curată.
Cine a făcut vila şi a decorat-o e un adevărat geniu. Casa asta e ca un curcubeu, dar nu în sensul ciudat.. ci în cel bun. Nu am mai văzut o asemenea armonie, din cauza unor simple culori.
Un mare înţelept spunea odată că "Lumea e pictată în alb şi negru". Hăh, a mea e pictată în toate culorile posibile.. deşi sunt tris.. liniştit, dar trist.
Sunt căsătorit cu o femeie pe care nu o iubesc, pur şi simplu nu aş putea s-o fac. E imposibilă, vulgară, arată bine.. da' tot vulgară e.
Şi în plus, se comportă ca o fetiţă răzgâiată, uneori.. alteori, îmi dă senzaţia că e tipa dură.. şi foarte rar, simt, cum e o finţă inocentă, care suferă dintr-un anumit motiv. Chiar dacă ne-am aruncat replici acide, direct în faţă, suntem căsătoriţi. Nu avem ce face.. sau poate ar fi un lucru, ar trebui să încercăm, să ne înţelegem, deoarece vom trăi împreună. Nu ştiu dacă ai ei i-au spus, însă această vilă, ne-au lăsat-o pentru a trăi amândoi în ea, pentru a putea fi fericiţi..
Fericiţi pe naiba! Noi nici măcar nu ne suportăm.. iar, când vorbim ne înjurăm sau zicem ce ne vine la gură. Părinţi mei, mi-au spus "Stai liniştit, o să fie bine". Ăham.. bine pentru ei! Căci pentru mine.. numai bine nu e.
Am făcut acest sacrificiu pentru nenorocita lor de firmă. E singurul lucru pe care l-am făcut pentru ei, dar deja îl regret.
Picăturile de apă, devin din ce în ce mai reci, făcându-mă să realizez că am părăsit demult planeta "Pământ", cu gândul.
Opresc apa, ieşind uşor din cabina de duş, călcând pe gresia rece. La contactul meu cu, gresia, corpul începe să-mi tremure uşor.
Îmi acopăr zona intimă cu un prosop, servindu-mă cu încă unul pentru părul meu.
Picuri reci, mi se preling pe pătrăţele, făcându-mă mai apetisant, decât sunt deja. Părăsesc baia, îndreptându-mă din nou în camera mea.. sau "camera proaspeţilor însurăţei" cum zic ai noştri. Sună penibil.. la fel şi situaţia în care sunt pus.
Păşesc uşor în încăperea luminată de zeul "Soare", reuşind să nu o trezesc pe tânara mea soţioară.
Ajuns în faţa patului, mă aşez pe suprafaţa moale, privind-o. Când doarme parcă e mai frumoasă.. când doarme, am impresia că ei chiar îi se potriveşte numele de "Angel".
Ochii săi verzi, acum sunt ascunşi sub ploape, în timp ce părul ei negru ca tăciunea, se întinde dezordonat pe suprafaţa unei pernuţe. Corpul ei, e mic şi firav, iar ieri.. când s-a dezbrăcat, nu m-am putut abţine şi am tras cu ochiul. Am putut observa tatuajul ei, ce se potrivea întocmai cu numele. Adică ce înger ar fi acela, fără aripile lui?
Are bătute în pielea spatelui, două aripi de înger. Deşi, temperamentul ei, nu o face să pară tocmai un înger ci opusul. E încăpăţânată.. se vede cu ochiul liber. Am putut observa de asemenea, pirceurile ei, ce şi le-a scos într-un final, după nuntă. Avea două în buză şi unul în sprânceană.
Poate, cu aspectul ei, "negru" vrea să-şi ascundă adevărata personalitate.. poate.. sunt atâtea "poate" în capul meu, că nici eu nu ştiu ce mai vreau să zic. Şi totuşi.. simt că voi afla, într-o zi, de ce adoptă acest stil, de ce-i place să se îngroape în întuneric.. voi afla, am nevoie doar de răbdare.
Fără să-mi dau seama, fata se trezi, privindu-mă ciudat.
- Ce cauţi aici?! şi mai ales în prosop? Pedofilule!!! ţipă ea la mine.
Zâmbesc în colţul guri, privind-o fix. Ochii ei, exprimau, doar ură în momentul de faţă. Mă întreb, de ce. Doar nu i-am omorât pe cineva drag şi nici nu o voi face, iar dacă e treaba cu soţia, ei bine.. nu am vrut.
- Scuze.. eu, am făcut duş.
Angel îşi plecă privirea, la auzul cuvintelor mele. Nu mai zicea nimic, doar.. tăcerea ne mai însoţea în acel moment. Păcat că liniştea nu dură mult.
- Şi nu puteai să te îmbraci sau ce?! Pune ceva haine pe tine!!! Nesim..
Îi pun un deget, peste buze, oprind-o din ce avea de zis. O privesc, prin marea ochilor mei, ca mai apoi să-i spun :
- Nu sunt nici cum, pentru tine sunt doar Chad. Ok? Crezi că mie îmi convine că sunt căsătorit cu tine? Crezi că mie îmi este ok, când.. mă trezesc dimineaţa, lângă mine aflându-se o femeie, pe care nici nu o iubesc! Hă? mă răstesc eu la ea.
- Ieşi afară!! Te urăsc. Îmi spune ea, scuipându-mă.
Mă şterg pe faţă, ieşind din cameră. Nici măcar nu ştiu de ce i-am spus toate acele lucruri, în fond, nici ea nu e de vină.. doar că nu sunt obişnuit cu ifosele nimănui. Acum, chiar îmi pare rău pentu ce i-am spus. Oricum, nu o să-mi cer scuze, căci, eu nu fac aşa ceva, doar îmi pare rău..
Păşesc, uşor, pe parchet, îndreptându-mă spre curte, sau mai bine zis spre piscina din curte. Am de gând să înot puţin, chiar dacă gol.. doar nu mă vede nimeni, nu?
[Imagine: tumblr_mfcg2sBNaZ1rnbh24o3_r1_500_large.gif]
Boys love.



Răspunsuri în acest subiect
RE: Căsătorie, aventuri, sentimente ascunse şi replici acide - de Lexxu - 20-02-2012, 09:53 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Naruto] Slalom printre sentimente Neris 3 2.935 03-09-2012, 02:04 PM
Ultimul răspuns: Erina Ozaki
  Sentimente uitate *|Dea|* 14 8.210 16-04-2012, 10:32 AM
Ultimul răspuns: *|Dea|*
  Sentimente atarnate de-o franghie Peppers 8 5.092 12-02-2012, 03:21 PM
Ultimul răspuns: onu'
  Sentimente puse pe hârtie Rose ^^ 1 1.831 12-01-2012, 11:39 PM
Ultimul răspuns: hiimera
  Sentimente si senzatii.Poezii Storymaker 15 8.731 08-01-2012, 08:51 PM
Ultimul răspuns: Storymaker
  Sentimente pe hârtie :]. `Shadow. 2 1.869 07-08-2011, 08:15 PM
Ultimul răspuns: `Shadow.
  Sentimente si ganduri yaoi maniac 0 2.219 22-06-2011, 02:36 PM
Ultimul răspuns: yaoi maniac
  Rupte din sentimente Ichigo. 6 3.600 08-06-2011, 09:04 PM
Ultimul răspuns: Syryus
  Talente ascunse... Uchiha_Shana 2 2.843 23-05-2011, 08:29 PM
Ultimul răspuns: Flash
  [split] Sentimente si senzatii.Poezii Reveuse 0 1.684 27-03-2011, 01:00 AM
Ultimul răspuns: Reveuse


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)