Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Terminat] I just wanna love you!

Multumesc pentru coomu-ri fetelor si multumesc si celor care citesc, dar nu zic nimic. Ma bucur ca va place si sper sa va placa in continuare.

***

-Ce te face sa spui asta? Jesse ii turna inca o ceasca de ceai si astepta ca femeia sa se linisteasca si sa incepa sa vorbeasca. Intamplarea din dimineata aceea fusese uitata de amandoi. Acum nu mai vroia decat sa afle ce o tulbura si de ce ajunsese la o conclzie atat de deranjanta.
-Hank s-a comportat ciudata in ultima vreme. La inceput am crezut ca sunt doar probleme de serviciu, ca e obosit si satul. Femeia ofta. Am crezut chiar ca e vorba de o criza a varstei a treia...
-Si de ce ti-ai schimbat parerea? Scuza-ma, Hanah, stiu ca Hank e un tp dificil, dar nu il prea vad inseland. Nu e genul care sa faca asa ceva.
-Nici eu nu am crezut, marturisi Hanah si isi pleca privirea in pamant. Apoi am gasit asta in unul din buzunarele lui. Isi desfacu poseta si lua de acolo o hartie pe care i-o inmana lui Jesse.
-BlackMoon? intreba tanarul perplex.
-M-am interesat. E un club de noapte aici in L.A.
-Stiu ce e. Am fost si eu acolo de cateva ori. Jesse prinse privirea incruntata a femeii si isi drese glasul. Cand lucram ca jurnalist. E un loc bun unde sa te intalnesti cu persoane importante. Si periculoase adauga in gand, dar nu vroia sa o ingrijoreze si mai mult pe Hanah.
-Tocmai deaia am venit la tine. Tu sti mult mai bine decat mine ce se intampla in orasul asta. Ajuta-ma sa descopar cu ce femeie se intalneste Hank. Te rog, Jesse!
Baiatul ofta, apoi se ridica de pe scaun si merse pana la minubarul din capatul opus al incaperii. Scoase un pahar de wisky si o sticla si isi turna o cantitate generoasa. Lua o gura si incerca sa se gandeasca la ceea ce ii spusese Hanah. Se indoia ca Hank mergea acolo ca sa se intalneasca cu o femeie. Locul ala era bun pentru facut afaceri nu pentru a-ti gasi o partenera de sex. Totusi nu putea sa-i spuna asta mamei lui Blake. Stia ca exista o foarte mare posibilitate ca Hank sa fi facut niste simple afaceri in localul ala cu niste oameni mai excentrici. Dumnezeu sa-i ajute, caci orasul ala era plin de oameni excentrici, dar se putea la fel de bine ca Hank sa fi intrat in niste probleme cu anumite persoane mai putin dragute. In fine, orice era, trebuia sa afle.
- O sa incerc sa te ajut. Promit. Tanarul ii zambi ca sa o incurajeze. Lua paharul si se reintoarse la birou. Dar ce te-a facut efectiv sa crezi ca e vorba de o femeie? Ar putea foarte bine sa se intalneasca cu partenerii lui de afaceri.
-Hank a venit in L.A. de 5 ori in ultimele sase luni. Mie mi-a spus doar de 2 ori ca vine aici. Apoi acum o luna de zile, cand se presupunea ca e in Dallas, am sunat la hotelul la care trebuia sa stea. Mi-au spus ca nu e nimeni acolo cu numele lui. Am zis sa-mi incerc norocul si am sunat la clubul asta. M-am da drept secretara lui si am spus ca am mesaj de la sotia sa, dar mi s-a spus ca domnul Thorton nu poate fi deranjat cat timp este Sonny si ca sotia sa va trebui sa astepte.
Femeia deveni dintr-o data nervoasa. Ochii ei verzi mari scanteiau de frustrare.
-Inteleg...Sonny zici...O sa incerc sa aflu cine e si care e povestea ei, dar pana atunci trebuie sa te calmezi. Nu o sa rezolvi nimic asa.
-Cum vrei sa ma calmez? Nu-mi vine sa cred ca dupa aproape 30 de ani imi face asa ceva!
-Nici mie, aproba Jesse stoic. Si adevarul era ca nu credea nici pentru o secunda ca Hank se intalnea cu Sonny pentru a o insela pe Hanah. Banuia ca se afla altceva la mijloc.
-Barbati! Hanah pufni indignata. Jesse incerca sa nu o bage in seama.
Nu-si mai spusera nimic pana cand Hanah isi termina ceaiul. Dintr-o data se ridica de pe scaun si de indrepta spre usa.
-Ma duc la cumparaturi. Sa ma anunti daca afli ceva. Si Jesse, zise femeia inainte de a iesi afara pe usa. multumesc mult. Usa se inchise in urma ei.
-Si eu care ma gandeam ca voi avea o saptamana linistita acum ca Ray e plecat, murmura Jesse pentru sine. Cazu un pic pe ganduri. Avea o presimtire al naibii de proasta in legatura cu chestia asta. Nu-i spusese Hanei, dar o cunoastea foarte bine pe Sonny. Era o femeie de afaceri si, in acelasi timp era dracul in persoana. Ultimul lucru pe care il vroia era sa se intalneasca cu ea, dar avand in vedere ca clubul BlackMoon era al ei, banuia ca nu avea cum sa scape. Acum nu mai ramanea decat sa-si faca o rezervare.

*
-De ce naiba trebuie sa ma bag eu numai in belele?
Jesse ofta pentru a suta oara si mai arunca o privire spre intrarea clubului BlackMoon. Statea acolo de aproape doua ore incercand sa observe cine intra si cine pleca, iar dupa numarul de persoane care ii trecusera pragul, se astepta ca localul sa fie plin. Se uita la ceas impacientat. Era noua jumate seara, iar strazile orasului abia acum prideau cu adevarat viata. Se ruga in gand ca Blake sa fie retinut mai mult la spital, caci altfel ar fi avut al naibii de multe explicatii de dat. Deasemenea mai spera si ca Hanah sa nu fie atat de nebuna incat sa incerce sa vorbeasca personal cu Sonny deoarece asta ar fi incurcat si mai mult lucrurile. Lua sticla de apa minerala de pe scaunul din dreapta, o desfacu si bau cateva guri ca sa-si drege gatul uscat, ii pune inapoi dopul, apoi o arunca pe bancheta din spate.
Inspira de cateva ori adanc, apoi deschise usa si iesi afara, lasand aerul usor caldut sa-i mangaie fata incinsa din cauza asteptarii. Bloca masina, apoi se indrepta cu pasi leganati spre namila de om ce era pus pe post de portar. Imediat ce ajunse in dreptul sau zambi cu gura pana la urechi si ii facu cu ochiul complice.
-Frate, am auzit ca un party misto la voi p'aici, zise in asa fel incat dadea impresia ca limba i se impleticeste in gura. Vreau sa yo sa intru sa ma distrez. Aveti fetite, asa-i?
Portarul pufni.
-Pustii din ziua de azi, zise pe jumatate enervat pe jumate resemnat. Pleaca de aici, puslama. Locul asta e pentru adulti, nu pentru copii ca tine. Du-te si joaca-te pe Nintendo sau ce naiba mai fac copiii din ziua de azi.
Jesse se sprijini de el, prefacandu-se ca e prea beat ca sa se tina bine pe picioare. Baga mana in buzunar si scoase cinci bagnote de o sute de dolari si i le flutura barbatului prin fata ochilor.
-Haide, tataie. Sau poate nu vrei bistarii asta...
Barbatul ezita pentru un moment, apoi ii smulse banii din mana si ii deschise usa ca sa poata intra.
-Sa nu-mi faci probleme, pustiule.
Jesse nu-i mai raspunse. Mai merse un pic clatinandu-se doar asa de efect, dar pe masura de ce apropia de bar pasii in devenira mai siguri. Din fericire, chiar daca clubul era plin, de la bar putea sa-l cuprinda repede dintr-o sigura privire. Se aseza pe unul dintre scaunele inalte si comada un wiskey cu gheata din care incepu sa bea imediat ce ii fusese servit. Ochii sai ageri cercetau imprejurarile sperand ca va reusi sa o zareasca pe Sonny sau pe unul dintre acolitii ei.
Totusi spera ca el sa nu fie vazut. Niciodata nu se intelesese cu Sonny...sau, mai bine zis, nu se intelesese cu Sonny din momentul in care el impreuna cu Nick au reusit sa-l desconspireze pe unul dintre oamenii cu care ea "lucra". Lucrurile se complicasera, vreo trei persoane ajunsesera in puscarie, iar Sonny fusese nevoita sa-si inchida unul dintre cluburile pe care le detinea si sa se dea la fund pentru o vreme. In fine, asta fusese in urma cu patru ani. Spera ca Sonny sa fi uitat de el, dar cat de bine o cunostea...se cam indoia.
Bautura ii ardea gatul si ii provoca sete. Ar fi preferat sa bea o apa minerala, dar stia ca nu da bine. Nu vroia lumea din jurul sau sa intre la banuiala. Vroia doar sa se piarda printre marea de oameni de preferau sa-si piarda serile petrecand pana cadeau sub mese rupti de beti si de drogati, doar pentru a ajunge la dezintoxicare sau dezalcolizare pentru doua saptamani, ca mai apoi sa i ia din nou de la capat.
O blonda de la capatul opus al barului ii facu cu ochiul. Plictist, dar totusi galant isi ridica paharul in semn de salut, apoi ii spuse barmanului sa-i ofere femeii inca un pahar din orice ar fi preferat sa bea si sa-i-l puna pe nota lui. Intre timp se intoarse cu tot cu scaun si se sprijini cu spatele de tablia barului. Privirea lui se indrepta instantaneu spre zona V.I.P si implici spre separeurile despartite de restul salii de niste draperii mari de catifea rosie.
Nu dura mult si una dintre draperii fusese data la o parte, iar din interiorul cuibului de viespii, iesi nimeni alta decat Sonny. La fel dr frumoasa, de inalta, de supla...si de letala. Isi oferea unul dintre zambetele inghetate barbatului ce o conducea spre o alta usa laterala, probabil una dintre salile off-limits. In urma lor mergeau ca doi catelusi tinusi in lesa, alti doi indivizi imbracati complet in negru si aratand de parca ar fi plecat la vanatoare.
Totusi, Sonny nu apucase sa intre pe usa laterala, caci una dintre ospatarite se apropie de ea si ii sopti ceva la ureche. Femeia se incrunta, ii spuse ceva barbatului, apoi schimba directia indreptandu-se spre usa de la intrare.
Jesse simtea ca ceva nu e bine. Isi intoarse privirea, incercand sa vada de ce era atat de multa agitatia la intrare. Gorila care il lasase pe el sa intre statea langa o femeie blonda, imbracata elegant care nu parea a se potrivi cu restul peisajului. Jesse injura printre dinti si isi abandona scaunul, indreptandu-se cu pasi mari spre aceeasi directie. Trebuia sa se astepte la una ca asta. Ar fi trebuit sa ghicieasca ma Hanah nu va putea astepta cuminte acasa pana el va gasi o madalitate de a afla ce naiba se petrecea acolo.
Ajunse cu cateva secunde mai repede decat Sonny. O prinse pe Hanah de mana, incercand sa o traga de acolo, dar femeia parea intepenita. Namila se uita la el si se incrunta. Hanah isi trase mana dintr-a lui intr-o confirmare muta a faptului ca nu vrea sub nicio forma sa plece de acolo.
-Mai, mai uite ce avem aici. Jesse, cat timp a trecut de cand nu ne-am mai vazut?
Sonny se apropie de el si ii depuse un sarut fugar pe unul dintr obraji. Zambetul imprimat pe buze nu se putea citi si in ochii ei negrii, usor oblici care il masurau din cap pana-n picioare.
-Nu destul de mult, ii raspunse Jesse pe un ton galant, dar usor intepat. Vad ca o duci mai bine ca niciodata.
-Nu multumita tie si prietenului tau. Femeia isi aprinse o tigara si trase fumul cu iz de vanilie adanc in piept inainte de a-l expira direct in fata lui Jesse. Acesta nu schita niciun gest.
-Vreau sa stiu ce se petrece aici! ceru Hanah cu o voce usor tremuranda din cauza frustrarii. Voi doi va cunoasteti?
-Vad ca nu ti-ai schimbat gusturile in doamne, Jesse, il apostrofa Sonny in timp scruma. Inca iti place sa le imblanzesti cu mana ta.
-Daca ceva nu e stricat, ce rost are sa-l repari? Sau sa-l schimbi, in cazul nostru....intreba Jesse inca zambind. Simtea tensiunea din aer si nu ii place deloc. Mintea sa lucra cu repeziciune, incercand sa gaseasca o madalitate de a o scoate pe Hanah de acolo cat mai repede, insa mama lui Blake avea propriile ei planuri.
-Vreau sa stiu ce treaba ai cu Hank! Hanah o masura din cap pana-n picioare pe Sonny. Cealalta femeie facu la fel.
-Cine?
-Hank Thorton, suiera Hanah printre dinti, incercand sa-si pastreze calmul.
-Nu am auzit de el.
In traducere libera: "Nu e treaba ta cu cine fac eu afaceri."
Sonny se intoarse pe calcaie si se pregati sa plece.
-Al, adu-l pe Jesse in separeu. Nu m-am mai jucat de mult cu el. Unul dintre barbati il prinse pe Jesse de brat si il imbraci in fata, in timp ce celalalt o prinse pe Hanah de mana si o trase spre iesire. Femeia insa se smuci din stranasoare lui, facu doi pasi spre Sonny si o prinse de mana.
-Nu plec de aici pana cand nu-mi raspunzi la intrebare, ameninta ea cu ochii scanteiand se furie. Barbatul de mai devreme reactiona, ii prinse mana si i-o suci la spate. Hanah scapa un scancet, apoi ochii i se ridicara spre Jesse.
Baiatul prinse ocazia, se intoarse si il pocni peste fata pe barbatul ce il impinse. Acesta cazu pe spate si dobora una dintre mesele din apropiere...
Doar atat a trebuit ca Iadul sa se dezlantuie...

"Omul este cel mai putin el insusi,atunci cand vorbeste in propria persoana.Da-i o masca si el va spune adevarul."Oscar Wilde
[Imagine: chibi_5001.gif]
, chibi-ul lui



Răspunsuri în acest subiect
[Terminat] I just wanna love you! - de MiraA - 03-11-2010, 05:23 PM
RE: I just wanna love you! - de yaoi maniac - 03-11-2010, 06:04 PM
RE: I just wanna love you! - de NecroToXyK - 03-11-2010, 06:10 PM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 04-11-2010, 12:17 AM
RE: I just wanna love you! - de NecroToXyK - 04-11-2010, 12:38 AM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 12-11-2010, 11:40 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 23-11-2010, 10:56 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 08-12-2010, 10:32 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 16-12-2010, 06:10 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 28-12-2010, 01:07 AM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 31-12-2010, 04:23 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 03-01-2011, 10:51 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 04-01-2011, 11:07 AM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 10-01-2011, 12:18 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 10-01-2011, 07:20 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 19-01-2011, 10:23 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 21-01-2011, 11:20 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 21-01-2011, 11:32 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 28-01-2011, 08:36 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 28-01-2011, 09:03 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 02-02-2011, 04:05 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 06-02-2011, 02:36 AM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 06-02-2011, 10:45 AM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 10-02-2011, 11:18 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 19-02-2011, 12:09 AM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 19-02-2011, 12:30 AM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 24-02-2011, 11:17 AM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 24-02-2011, 11:23 AM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 01-03-2011, 10:40 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 06-03-2011, 11:29 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 07-03-2011, 12:08 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 09-03-2011, 10:46 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 09-03-2011, 11:42 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Sasha. - 14-03-2011, 05:53 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 14-03-2011, 09:25 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Sasha. - 14-03-2011, 09:37 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 15-03-2011, 10:08 AM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 17-03-2011, 09:52 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Kai - 17-03-2011, 10:27 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 20-03-2011, 11:56 AM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 22-03-2011, 03:36 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Kai - 22-03-2011, 05:27 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 23-03-2011, 11:07 AM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 27-03-2011, 03:08 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 27-03-2011, 07:08 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 29-03-2011, 08:58 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 29-03-2011, 10:16 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 03-04-2011, 12:04 AM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 03-04-2011, 10:08 AM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 10-04-2011, 09:47 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 11-04-2011, 10:08 AM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Sasha. - 11-04-2011, 08:16 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 17-04-2011, 10:01 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 17-04-2011, 10:13 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 20-04-2011, 10:02 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 20-04-2011, 10:24 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 01-05-2011, 01:45 AM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 01-05-2011, 12:13 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 07-05-2011, 11:38 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Rain - 08-05-2011, 12:02 AM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 08-05-2011, 09:32 AM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 14-05-2011, 05:08 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Rain - 14-05-2011, 05:38 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 15-05-2011, 10:29 AM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 18-05-2011, 02:49 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Rain - 18-05-2011, 03:07 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 22-05-2011, 09:42 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Rain - 23-05-2011, 02:57 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 25-05-2011, 07:15 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 28-05-2011, 10:32 AM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Rain - 28-05-2011, 12:57 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 28-05-2011, 10:48 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 30-05-2011, 02:41 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 30-05-2011, 04:44 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Rain - 30-05-2011, 05:10 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 02-06-2011, 03:23 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Rain - 02-06-2011, 06:27 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 06-06-2011, 10:12 AM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 14-01-2012, 03:25 AM
RE: I just wanna love you! - de Rain - 14-01-2012, 03:28 PM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 22-01-2012, 10:08 PM
RE: I just wanna love you! - de Beatrix LaVey - 30-01-2012, 10:34 PM
RE: I just wanna love you! - de rali2009 - 31-01-2012, 11:40 AM
RE: I just wanna love you! - de Rain - 01-02-2012, 10:13 PM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 04-02-2012, 01:27 PM
RE: I just wanna love you! - de Rain - 07-02-2012, 01:11 AM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 10-02-2012, 11:05 PM
RE: I just wanna love you! - de Sushi - 11-02-2012, 12:50 AM
RE: I just wanna love you! - de Rain - 13-02-2012, 02:18 AM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 14-02-2012, 03:01 AM
RE: I just wanna love you! - de Sushi - 15-02-2012, 01:32 AM
RE: I just wanna love you! - de Lexxu - 15-02-2012, 08:44 PM
RE: I just wanna love you! - de Flash - 17-02-2012, 10:24 PM
RE: I just wanna love you! - de Beatrix LaVey - 19-02-2012, 12:01 AM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 19-02-2012, 04:38 PM
RE: I just wanna love you! - de rali2009 - 19-02-2012, 06:42 PM
RE: I just wanna love you! - de Lexxu - 19-02-2012, 07:28 PM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 24-02-2012, 09:36 PM
RE: I just wanna love you! - de Lexxu - 24-02-2012, 10:09 PM
RE: I just wanna love you! - de rali2009 - 25-02-2012, 12:24 AM
RE: I just wanna love you! - de Flash - 25-02-2012, 02:50 PM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 25-02-2012, 09:17 PM
RE: I just wanna love you! - de Lexxu - 25-02-2012, 09:35 PM
RE: I just wanna love you! - de Sushi - 03-03-2012, 07:26 PM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 03-03-2012, 11:20 PM
RE: I just wanna love you! - de Sushi - 04-03-2012, 12:16 AM
RE: I just wanna love you! - de Lexxu - 04-03-2012, 12:04 PM
RE: I just wanna love you! - de rali2009 - 04-03-2012, 12:46 PM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 06-03-2012, 07:30 PM
RE: I just wanna love you! - de rali2009 - 06-03-2012, 07:56 PM
RE: I just wanna love you! - de Lexxu - 06-03-2012, 09:12 PM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 11-03-2012, 12:52 AM
RE: I just wanna love you! - de Lexxu - 11-03-2012, 11:50 AM
RE: I just wanna love you! - de Rain - 11-03-2012, 08:51 PM
RE: I just wanna love you! - de Beatrix LaVey - 11-03-2012, 11:57 PM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 17-03-2012, 04:35 PM
RE: I just wanna love you! - de Lexxu - 18-03-2012, 11:00 AM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 30-03-2012, 02:21 AM
RE: I just wanna love you! - de Sushi - 01-04-2012, 08:49 PM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 05-04-2012, 08:51 PM
RE: I just wanna love you! - de Sushi - 05-04-2012, 11:32 PM
RE: I just wanna love you! - de Ai_4ever - 06-04-2012, 02:00 AM
RE: I just wanna love you! - de rali2009 - 07-04-2012, 09:44 AM
RE: I just wanna love you! - de Beatrix LaVey - 08-04-2012, 01:04 AM
RE: I just wanna love you! - de Rain - 11-04-2012, 01:47 AM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 11-04-2012, 04:43 PM
RE: I just wanna love you! - de Sushi - 11-04-2012, 05:14 PM
RE: I just wanna love you! - de rali2009 - 11-04-2012, 05:16 PM
RE: I just wanna love you! - de Ai_4ever - 11-04-2012, 08:24 PM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 16-04-2012, 09:55 PM
RE: I just wanna love you! - de Sushi - 16-04-2012, 11:29 PM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 21-04-2012, 04:59 PM
RE: I just wanna love you! - de Sushi - 21-04-2012, 06:30 PM
RE: I just wanna love you! - de rali2009 - 22-04-2012, 05:56 PM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 24-04-2012, 09:18 PM
RE: I just wanna love you! - de rali2009 - 24-04-2012, 10:35 PM
RE: I just wanna love you! - de October - 25-04-2012, 11:29 PM
RE: I just wanna love you! - de Sushi - 02-05-2012, 08:49 PM
RE: I just wanna love you! - de Rain - 02-05-2012, 08:51 PM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 03-05-2012, 04:44 PM
RE: I just wanna love you! - de rali2009 - 03-05-2012, 07:16 PM
RE: I just wanna love you! - de Sushi - 04-05-2012, 01:00 AM
RE: I just wanna love you! - de Rain - 04-05-2012, 01:26 AM
RE: I just wanna love you! - de Beatrix LaVey - 04-05-2012, 10:57 PM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 09-05-2012, 09:46 PM
RE: I just wanna love you! - de rali2009 - 09-05-2012, 10:21 PM
RE: I just wanna love you! - de Sushi - 10-05-2012, 12:59 AM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 20-05-2012, 11:04 AM
RE: I just wanna love you! - de rali2009 - 21-05-2012, 07:41 AM
RE: I just wanna love you! - de Lexxu - 23-05-2012, 03:37 PM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 24-05-2012, 09:23 PM
RE: I just wanna love you! - de Sushi - 24-05-2012, 11:07 PM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 01-06-2012, 02:05 PM
RE: I just wanna love you! - de rali2009 - 01-06-2012, 03:25 PM
RE: I just wanna love you! - de Rain - 02-06-2012, 03:01 PM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 10-06-2012, 01:50 AM
RE: I just wanna love you! - de rali2009 - 10-06-2012, 10:27 AM
RE: I just wanna love you! - de Rain - 12-06-2012, 12:42 AM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 30-06-2012, 11:15 PM
RE: I just wanna love you! - de rali2009 - 01-07-2012, 12:49 AM
RE: I just wanna love you! - de Sushi - 01-07-2012, 12:59 AM
RE: I just wanna love you! - de Lexxu - 01-07-2012, 10:23 AM
RE: I just wanna love you! - de Rain - 01-07-2012, 10:35 PM
RE: I just wanna love you! - de Ai_4ever - 05-07-2012, 12:12 PM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 06-07-2012, 01:45 AM
RE: I just wanna love you! - de Sushi - 06-07-2012, 02:17 AM
RE: I just wanna love you! - de Lexxu - 06-07-2012, 09:54 AM
RE: I just wanna love you! - de Ai_4ever - 06-07-2012, 06:32 PM
RE: I just wanna love you! - de rali2009 - 06-07-2012, 10:05 PM
RE: I just wanna love you! - de Muffles - 08-07-2012, 10:55 PM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 10-07-2012, 03:49 AM
RE: I just wanna love you! - de Sushi - 10-07-2012, 04:22 AM
RE: I just wanna love you! - de Lexxu - 10-07-2012, 03:23 PM
RE: I just wanna love you! - de rali2009 - 11-07-2012, 10:35 AM
RE: I just wanna love you! - de October - 11-07-2012, 07:55 PM
RE: I just wanna love you! - de Nirv - 11-07-2012, 07:55 PM
RE: I just wanna love you! - de Rain - 12-07-2012, 01:20 PM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 22-07-2012, 05:29 PM
RE: I just wanna love you! - de AiciSunt - 22-07-2012, 07:07 PM
RE: I just wanna love you! - de Ai_4ever - 22-07-2012, 07:35 PM
RE: I just wanna love you! - de Nirv - 22-07-2012, 09:45 PM
RE: I just wanna love you! - de Rain - 22-07-2012, 10:35 PM
RE: I just wanna love you! - de rali2009 - 23-07-2012, 12:28 AM
RE: I just wanna love you! - de Beatrix LaVey - 23-07-2012, 02:37 AM
RE: I just wanna love you! - de Lexxu - 23-07-2012, 11:04 AM
RE: I just wanna love you! - de Sushi - 06-09-2012, 03:19 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Terminat] Don't wait for love, look for happiness ohaio_angel 72 28.989 07-02-2014, 11:10 PM
Ultimul răspuns: Kira's Scarlet
  [Terminat] Love isn't simple [yaoi] myuu 102 60.278 03-08-2009, 09:56 PM
Ultimul răspuns: Hetalia
  [Terminat] Boys' love Yaoi Queen 55 56.759 17-06-2009, 09:19 PM
Ultimul răspuns: Dark~Melody
  [Terminat] More than brotherly love [yaoi] Lithium-Angel 221 116.381 16-06-2009, 07:08 PM
Ultimul răspuns: Lithium-Angel
  [Terminat] Love Song [shonen-ai / yaoi] Yaoi Queen 85 52.000 19-04-2009, 07:36 PM
Ultimul răspuns: Aiumy
  [Terminat] Crazy Love [Shonen-ai / Yaoi] Lye 69 64.995 22-11-2008, 01:00 PM
Ultimul răspuns: dia_love_gackt


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)