Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Terminat] I just wanna love you!

Ms de commuri pupic

***

Toate privirile se intoarsera spre noul venit.
-Derick...Kyle ii zambi colegului sau. Acesta era, ca de obicei, imbracat elegant, dar cu bun gust. Camasa alba, blugii inchisi la culoare si oarecum sobrii ii dadea lui Kyle de inteles ca prietenul sa nu veni aici ca sa se distreze. Derick dadu mana cu toti barbatii prezentandu-se, apoi il pironi pe roscat cu o privire destul de severa pentru cineva de varsta lui.
-Parca ti-m spus ca trebuie sa dormi. Niciodata nu asculti un sfat bun.
-Rectifica: niciodata nu ascult sfaturile tale. Trebuie sa recunosti ca de cele mai multe ori nu sunt tocmai bune.
-Hei! fac si eu ce pot!. Derik rase amuzat, apoi redeveni serios. Lasand, gluma la o parte, chiar ar trebui sa dormi. Si de preferabil nu pe scaunul de la birou cum faci de obicei.
-Bine, mami, zise Kyle cu o voce falsa si mai lua o gura de suc din paharul aproape gol. Nu baga in seama privirea ciudata a lui Ray care pare a-l strabunge, ci isi concentra atentia pe Derick ce era prea ocupat sa-si dea seama cine era prezent acolo in seara aia.
-Kyle, zise acesta ezitand, mama ta e aici.
Kyle se ineca cu sucul. Tusi de cateva ori, apoi lasa paharul inapoi pe masa. Urmari privirea lui Derick pana ce dadu de femeia pe care i-o arata el. Era la fel de frumoasa ca de obicei. Daiane era o femeie inalta cu parul saten deschis ce in lumina soarelui putea fi luat drept blond si cu niste ochi mari albastri. Avea un corp de zeita si un comportament ce reusea sa incita orice barbat. Cu aceste atuuri nici nu era de mirare ca-l convinsese pe tatal sau sa se insoare cu ea.
-Nu e mama mea. Kyle pufni dispretuitor cand vazu cum unul dintre admiratorii ei ii lua mana si i-o saruta. Adevarul era ca Diane era mult prea voltunara, asa ca, pe langa tatal sau, mai avea inca vreo dai sau trei barbati pregatiti sa-i faca toate poftele. Insa, pana acum, reusise sa pastreze discretia. Totusi, seara asta se parea ca e o exceptie, caci barbatul acela o prinse in bratele sale si fara sa mai stea pe ganduri o saruta.
-Nu ar trebui sa faci ceva? il intreba Derick usor ingrijorat. Cred ca a baut un pic cam mult.
-Ce te face sa crezi ca e problema mea? Tata a vrut o fetita de sotie. Nu are decat sa aiba grija de ea!
Pe de-o parte ii venea sa intre in pamant de rusine, dar pe de alta vroia sa mearga acolo si sa o stranga de gat. Ultimul lucru de care avea nevoie in seara asta era o scena, si de fata cu Ray, Jesse si Blake.
-Kyle...tipul devine insistent.
Kyle bombani ceva ca pentru sine, apoi fara sa intrebe lua paharul din fata lui Ray si il goli dintr-o singura inghititura sub privirile uimite a celor de fata. Poate daca era in toane mai bune ar fi ras de fata pe care o facuse Ray, insa acum avea o problema un pic mai importanta de rezolvat.
-Ai venit cu masina ta sau ai sofer?
-Sofer. De ce?
-Poti sa-i spui sa o duca acasa?
-Da, dar cunoscand-o pe Diana nu cred ca va pleca fara sa faca o scena.
-Lasa asta in seama mea. Kyle cazu un pic pe ganduri. Petrecerea de Craciun din clasa a 9a.
Derick se bosumfla un pic.
-Sti ca suntem intr-unul din cele mai cunoscute localuri din L.A., nu? Trebuie sa-mi mai pot arata fata prin locurile astea.
-Atunci sa-ti joci rolul calumea, zise Kyle inainte de a se ridica de la masa.
-Ce are de gand sa faca pustiul asta? cel ce pusese intrebarea fusese Ray. Nu-i placea sa recunoasca, dar conversatia dintre cei doi baieti ii trezise curiozitatea.
-Banuiesc ca nu l-ai vazut niciodata nervos pe Kyle. Si eu care ma gandeam ca o sa am parte de o seara plictisitoare.
-Ce are de gand sa faca? intreba Jesse la fel de curios precum fretele sau.
-Veti vedea.
Toti isi indreptara privirile spre baiatul roscat ce isi facu loc pana in dreptul orchestrei. Ii spuse ceva maestrului la ureche, apoi se indrepta spre femeia ce parea a se distra foarte bine in compania acelui barbat. Ray nu stia de ce insa cand baiatul incepu sa discute cu barbatul respectiv, ce nu parea prea incantat de faptul ca fusese deranjat, trupul i se incorda. Era pregatit sa se ridice de pe scaun si sa-i dea o mana de ajutor in cazul in care lucrurile mergeau prost.
Kyle o prinse pe femeie de mana si incerca sa o ia de acolo, insa ea se incapatana sa ramana. Zisese ceva, dar vocea ii fusese acoperita de acordurile unui tango. Ritmul alert al muzicii capta atentia tuturor.
Atunci Kyle o prinse inca o data de mana si o trase spre trupul sau, lipind-o in totalitate de el.
-Si jocul a inceput, zise amuzat Derick. Mai bine sa-l priviti atent. Nu o sa-l vedeti prea des pe Kyle comportandu-se asa.
Nici nu trebuia sa le spuna asta. De cand facuse primul pas pe acel ring de dans, Ray nu mai putuse sa-si dezlipeasca privirea de el. Niciodata nu si-ar fi imaginat ca trupul acela plapand s-ar putea misca cu atata siguranta si asa de usor incat aveai impresia ca picioarele nici nu-i ating pamantul.
Femeia se agata de el, incercand sa-l urmeze, insa nu avea aceeasi gratie. Trupul ei reusea sa se miste doar pentru ca il conducea el.
Kyle executa cu maiestrie pana si cei mai complicati pasi de tango, purtand-o pe femeie pe toata suprafata ringului, facandu-i corpul sa se muleze dupa al sau, sa-l asculte si sa se miste doar asa cum vroia el.
Melodia dura aproape 10 minute. Intre timp si alte cupluri pasira alaturi de ei, incercand sa le copieze miscarile. In tot acest timp Kyle nu aratase niciun semn de oboseala. Fata lui parea senina, in timp ce cea a femeii era incordata. Cand ringul de dans se umplu, Ray observa cum Kyle o trage pe femeie in afara lui, spre un loc mai retras. Atunci sesiza miscare si din partea lui Derick
-Si acum intru eu in scena, zise acesta chicotind. Mi-a parut bine sa va cunosc. Le facu cu mana si se indeparta de ei, mergand in directia lui Kyle.
Ray il urmari cu privirea, in timp ce mana sa cauta paharu care era din pacate gol. Gasi paharul lui Kyle si bau putin din sucul sau, chiar daca nu-i place gustul. Totusi, aproape ca scapase paharul din mana cand vazu urmatoarea miscare a lui Kyle. Ii zisese ceva femeii, apoi dintr-o singura miscare, ca si cum n-ar fi cantarit nici macar un kilogram o ridica in brate si iesi afra din local pe o usa lateral. Derick ii urma fara sa atraga atentia nimanui si disparu si el pe aceeasi usa.
-Nu vezi asta in fiecare zi. Kyle e plin de resurse din cate imi dau seama, spuse Blake amuzat. Se apropie de Jesse si il saruta usor pe buze. Cat timp baiatul fusese de fata se abtinuse, caci nu stia cum ar reactiona la asa ceva. Foarte multa lume nu se simtea in largul ei daca vedea doi barbati care se saruta in public. Imi aminteste de cineva anume. Se uita la Jesse care il privi la randul sau inocent.
-Ce vrei sa spui cu asta?
-Nimic iubitule. Absolut nimic.
Jesse zambi, dar cand isi puta privirea spre Ray, zambetul ii pieri de pe buze. Se uita cu atata insistenta spre usa pe unde iesise Kyle incat dadea impresia ca ar fi vrut sa-l urmeze. Deasemenea ochii sai, pentru cateva momente scurte, isi pierdura din duritate.
Jesse ii facu semn lui Blake.
-Noi plecam mai repede, zise facandu-l pe Ray sa tresara. Maine ne trezi devreme.
-Tu ai fost cel cu idee de a sarbatori, ii aminti Ray.
-Stiu. Il duci tu pe Kyle acasa, nu-i asa?
Ar fi vrut sa spuna ca nu, dar se abtinu. Dadu din cap in semn ca da, apoi le ura noapte buna celor doi indragostit. Jesse si Blake se ridicara de la masa si se strecurara printre marea de oameni spre iesirea principala, indreptandu-se spre masina lui Blake.
-Jesse, ce pui la cale? il intreba Blake inainte de a porni masina.
-Sper ca numai lucruri bune...

Avusese un noroc chior. Din fericire pentru el Diane bause prea mult pentru a face fata unui dans, iar apoi pentru a da nastere unei scena. Reusise sa o scoata din local fara sa atraga prea mult atentia si multumita lui Derick stia ca va ajunge in siguranta acasa.
Ar fi vrut sa plece si el, dar se gandi ca nu ar fi fost frumos din partea sa, asa ca facu cale intoarsa din parcare si se indrepta inapoi spre masa de unde plecasa. Insa spre surprinderea sa, acolo nu mai era decat Ray.
-Unde sunt Jesse si Blake?
-Au plecat. Ziceau ca sunt obositi, ii raspunse Ray plictisit.
-Banuiesc ca aveau nevoie de intimitate.
-Ce naiba vrei sa zici cu asta, pustiule? Ray il analiza. Doar nu a reusit sa-si dea seama?
-Sunt de mult timp impreuna?
Cand auzi intrebarea, aproape ca-si scapa tigare pe care incerca sa si-o aprinda din gura. Se uita la el neincrezator incercand sa-si dea seama daca gaseste astfel de realtii dezgustatoare sau daca le accepta ca pe ceva aproape firesc.
-Esti perspicace. Isi aprinse tigarea, apoi trase adanc fumul in piept. Il tinu acolo cateva secunde, apoi il expira. Au ceva timp...
-Le sta bine. Kyle casca. Abia mai reusea sa-si tina ochii deschisi, dar incerca sa mai faca un mic efort.
-Nu te deranjeaza?
-Ce sa ma deranjeze? baiatul isi ridica privirea obosita spre barbatul de langa el. Spre deosebire de alte dati nu parea pus pe cearta.
-Relatia lor, ii explica Rayland rabdator.
-Nu. Relatiile de genul acesta mi se par mult mai normale decat cele heterosexuale, dar asta e numai parerea mea. Ridica din umeri nepasator, apoi continua. Ai fi ipocrit daca as zice altceva. Pana la urma si eu sunt homosexual.
Pentru a doua oara in mai putinde cinci minute crezu ca-si va scapa tigara din gura. Clipi de cateva ori din cauza surprinderii.
-Ce ai spus, pustiule?
Kyle il privi, aproape izbucnind in ras cand ii vaz fata pe care i se citea neincrederea.
-Sunt homosexual, repeta baiatul. Nu stia de ce ii spune asa ceva unui barbat ca el, dar nu prea mai conta. Daca vroia sa se foloseasca asa ceva in potriva lui nu avea decat. Asta era unul dintre putinele momente in care putea sa fie sincer. Uneori si lui ii venea greu sa accepte ceea ce era. Chiar daca o stiuse probabil de la inceput, nu vrusese sa recunoasca nici in ruptul capului, sperand ca asa sentimentele alea vor disparea. Insa ele ramasesera tot acolo.
-Stie cineva?
-Nu. Esti primul caruia i-am spus. Nu stiu de ce am facut-o. Poate pentru ca am vazut ca nu ai nimic impotriva relatiei lor. Baiatul isi duse mana la gura incercand sa mascheze un cascat. Eu ma duc acasa. Se ridica de la masa, dorind sa plece, insa Ray il prinse de mana.
Kyle se intoarse si privi perplex locul unde bratele lor faceau contact. Nu stia de ce insa fata i se incalzi instantaneu. Isi trase mana din cea a lui Ray si-si pleca privirea in pamant, asteptand o replica plina de ironie din partea lui.
-E tarziu. Te duc eu acasa.
Se uita imediat la el in ochi ca sa-si dea seama daca glumeste sau vorbeste serios.
-Nu te deranja. Pot sa ajung si singur.
-Sunt cu masina. Nu e cine stie ce. Hai sa mergem.
Cuvintele sale nu lasau loc de refuz. Kyle ofta si il urma ascultator. Era mult prea obosit pentru a se contrazice cu el. Il urma afara din local si se urca in masina. Scaunul era atat de confortabil inca ochii i se inchisera de la sine si adormi chiar inainte ca masina sa porneasca.
Ray era pe punctul de a-l intreba ceva, insa cand il vazu dormind nu-si putuse reprima un zambet. Parea atat de mic si de neajutorat cand avea ochii inchisi. Cine si-ar fi putut imagina ca acel corp plapand al ascunde un caracter atat de vulcanic. Fara sa se gandeasca ce face, isi intinse mana si ii ciufuli parul de un rosu aprins, dar si-o retrase ca ars cand isi constientiza comportamentul. Porni masina si se incadra in traficul inca intens, indreptandu-se spre Bel Air.
Tot drumul nu facuse altceva decat sa-l priveasca cu coada ochiului si sa se gandeasca la ce a spus: Sunt homosexual. Cuvintele si mai ales tonul pe care il folosise nu-i dadeau pace. Foarte rar vedeai un baiat de varsta lui care sa-si accepte atat de deschis sexualitate si in prezenta unei persoane ca el. Desigur, Kyle nu avea de unde sa stie ca erau la fel. Isi asumase un risc cand se confesase.
Inca se gandea la toate asta cand opri masina in fata casei impunatoare a lui Lancaster.
-Kyle, trezeste-te. Am ajuns. Ii atinse umarul si trase un pic de el. Baiatul isi deschise ochii somnorosi si-l privi confuz timp de cateva secunde, apoi tresari.
-Scuze, cred ca am atipit.
-Nu-i nimic. Esti acasa.
Kyle isi privi casa pe geamul masinii, apoi deschise portiera si iesi.
-Multumesc ca m-ai adus pana aici. Nu astepta un raspuns. Se intoarse incepand sa mearga spre poarta inalta de fier, cand il auzi pe Ray vorbindu-i.
-Kyle, parea sa ezite, ai facut o treaba buna azi la sedinta.
Nu stiuse cum sa-i raspunda, insa colturile gurii i se destinsera si se ridicara intr-un zambet calduros si sincer.
-Merci. O sa tin minte. Noapte buna, Ray. Ii facu cu mana si intra pe poarta fara sa mai priveasca in urma.


"Omul este cel mai putin el insusi,atunci cand vorbeste in propria persoana.Da-i o masca si el va spune adevarul."Oscar Wilde
[Imagine: chibi_5001.gif]
, chibi-ul lui



Răspunsuri în acest subiect
[Terminat] I just wanna love you! - de MiraA - 03-11-2010, 05:23 PM
RE: I just wanna love you! - de yaoi maniac - 03-11-2010, 06:04 PM
RE: I just wanna love you! - de NecroToXyK - 03-11-2010, 06:10 PM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 04-11-2010, 12:17 AM
RE: I just wanna love you! - de NecroToXyK - 04-11-2010, 12:38 AM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 12-11-2010, 11:40 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 23-11-2010, 10:56 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 08-12-2010, 10:32 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 16-12-2010, 06:10 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 28-12-2010, 01:07 AM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 31-12-2010, 04:23 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 03-01-2011, 10:51 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 04-01-2011, 11:07 AM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 10-01-2011, 12:18 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 10-01-2011, 07:20 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 19-01-2011, 10:23 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 21-01-2011, 11:20 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 21-01-2011, 11:32 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 28-01-2011, 08:36 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 28-01-2011, 09:03 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 02-02-2011, 04:05 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 06-02-2011, 02:36 AM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 06-02-2011, 10:45 AM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 10-02-2011, 11:18 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 19-02-2011, 12:09 AM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 19-02-2011, 12:30 AM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 24-02-2011, 11:17 AM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 24-02-2011, 11:23 AM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 01-03-2011, 10:40 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 06-03-2011, 11:29 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 07-03-2011, 12:08 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 09-03-2011, 10:46 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 09-03-2011, 11:42 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Sasha. - 14-03-2011, 05:53 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 14-03-2011, 09:25 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Sasha. - 14-03-2011, 09:37 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 15-03-2011, 10:08 AM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 17-03-2011, 09:52 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Kai - 17-03-2011, 10:27 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 20-03-2011, 11:56 AM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 22-03-2011, 03:36 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Kai - 22-03-2011, 05:27 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 23-03-2011, 11:07 AM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 27-03-2011, 03:08 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 27-03-2011, 07:08 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 29-03-2011, 08:58 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 29-03-2011, 10:16 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 03-04-2011, 12:04 AM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 03-04-2011, 10:08 AM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 10-04-2011, 09:47 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 11-04-2011, 10:08 AM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Sasha. - 11-04-2011, 08:16 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 17-04-2011, 10:01 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 17-04-2011, 10:13 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 20-04-2011, 10:02 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 20-04-2011, 10:24 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 01-05-2011, 01:45 AM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 01-05-2011, 12:13 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 07-05-2011, 11:38 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Rain - 08-05-2011, 12:02 AM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 08-05-2011, 09:32 AM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 14-05-2011, 05:08 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Rain - 14-05-2011, 05:38 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 15-05-2011, 10:29 AM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 18-05-2011, 02:49 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Rain - 18-05-2011, 03:07 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 22-05-2011, 09:42 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Rain - 23-05-2011, 02:57 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 25-05-2011, 07:15 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 28-05-2011, 10:32 AM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Rain - 28-05-2011, 12:57 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 28-05-2011, 10:48 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 30-05-2011, 02:41 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 30-05-2011, 04:44 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Rain - 30-05-2011, 05:10 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de MiraA - 02-06-2011, 03:23 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Rain - 02-06-2011, 06:27 PM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18] - de Addeh - 06-06-2011, 10:12 AM
RE: I just wanna love you! [yaoi +18]-a inceput partea a doua - de MiraA - 10-11-2011, 10:28 PM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 14-01-2012, 03:25 AM
RE: I just wanna love you! - de Rain - 14-01-2012, 03:28 PM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 22-01-2012, 10:08 PM
RE: I just wanna love you! - de Beatrix LaVey - 30-01-2012, 10:34 PM
RE: I just wanna love you! - de rali2009 - 31-01-2012, 11:40 AM
RE: I just wanna love you! - de Rain - 01-02-2012, 10:13 PM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 04-02-2012, 01:27 PM
RE: I just wanna love you! - de Rain - 07-02-2012, 01:11 AM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 10-02-2012, 11:05 PM
RE: I just wanna love you! - de Sushi - 11-02-2012, 12:50 AM
RE: I just wanna love you! - de Rain - 13-02-2012, 02:18 AM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 14-02-2012, 03:01 AM
RE: I just wanna love you! - de Sushi - 15-02-2012, 01:32 AM
RE: I just wanna love you! - de Lexxu - 15-02-2012, 08:44 PM
RE: I just wanna love you! - de Flash - 17-02-2012, 10:24 PM
RE: I just wanna love you! - de Beatrix LaVey - 19-02-2012, 12:01 AM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 19-02-2012, 04:38 PM
RE: I just wanna love you! - de rali2009 - 19-02-2012, 06:42 PM
RE: I just wanna love you! - de Lexxu - 19-02-2012, 07:28 PM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 24-02-2012, 09:36 PM
RE: I just wanna love you! - de Lexxu - 24-02-2012, 10:09 PM
RE: I just wanna love you! - de rali2009 - 25-02-2012, 12:24 AM
RE: I just wanna love you! - de Flash - 25-02-2012, 02:50 PM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 25-02-2012, 09:17 PM
RE: I just wanna love you! - de Lexxu - 25-02-2012, 09:35 PM
RE: I just wanna love you! - de Sushi - 03-03-2012, 07:26 PM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 03-03-2012, 11:20 PM
RE: I just wanna love you! - de Sushi - 04-03-2012, 12:16 AM
RE: I just wanna love you! - de Lexxu - 04-03-2012, 12:04 PM
RE: I just wanna love you! - de rali2009 - 04-03-2012, 12:46 PM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 06-03-2012, 07:30 PM
RE: I just wanna love you! - de rali2009 - 06-03-2012, 07:56 PM
RE: I just wanna love you! - de Lexxu - 06-03-2012, 09:12 PM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 11-03-2012, 12:52 AM
RE: I just wanna love you! - de Lexxu - 11-03-2012, 11:50 AM
RE: I just wanna love you! - de Rain - 11-03-2012, 08:51 PM
RE: I just wanna love you! - de Beatrix LaVey - 11-03-2012, 11:57 PM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 17-03-2012, 04:35 PM
RE: I just wanna love you! - de Lexxu - 18-03-2012, 11:00 AM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 30-03-2012, 02:21 AM
RE: I just wanna love you! - de Sushi - 01-04-2012, 08:49 PM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 05-04-2012, 08:51 PM
RE: I just wanna love you! - de Sushi - 05-04-2012, 11:32 PM
RE: I just wanna love you! - de Ai_4ever - 06-04-2012, 02:00 AM
RE: I just wanna love you! - de rali2009 - 07-04-2012, 09:44 AM
RE: I just wanna love you! - de Beatrix LaVey - 08-04-2012, 01:04 AM
RE: I just wanna love you! - de Rain - 11-04-2012, 01:47 AM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 11-04-2012, 04:43 PM
RE: I just wanna love you! - de Sushi - 11-04-2012, 05:14 PM
RE: I just wanna love you! - de rali2009 - 11-04-2012, 05:16 PM
RE: I just wanna love you! - de Ai_4ever - 11-04-2012, 08:24 PM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 16-04-2012, 09:55 PM
RE: I just wanna love you! - de Sushi - 16-04-2012, 11:29 PM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 21-04-2012, 04:59 PM
RE: I just wanna love you! - de Sushi - 21-04-2012, 06:30 PM
RE: I just wanna love you! - de rali2009 - 22-04-2012, 05:56 PM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 24-04-2012, 09:18 PM
RE: I just wanna love you! - de rali2009 - 24-04-2012, 10:35 PM
RE: I just wanna love you! - de October - 25-04-2012, 11:29 PM
RE: I just wanna love you! - de Sushi - 02-05-2012, 08:49 PM
RE: I just wanna love you! - de Rain - 02-05-2012, 08:51 PM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 03-05-2012, 04:44 PM
RE: I just wanna love you! - de rali2009 - 03-05-2012, 07:16 PM
RE: I just wanna love you! - de Sushi - 04-05-2012, 01:00 AM
RE: I just wanna love you! - de Rain - 04-05-2012, 01:26 AM
RE: I just wanna love you! - de Beatrix LaVey - 04-05-2012, 10:57 PM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 09-05-2012, 09:46 PM
RE: I just wanna love you! - de rali2009 - 09-05-2012, 10:21 PM
RE: I just wanna love you! - de Sushi - 10-05-2012, 12:59 AM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 20-05-2012, 11:04 AM
RE: I just wanna love you! - de rali2009 - 21-05-2012, 07:41 AM
RE: I just wanna love you! - de Lexxu - 23-05-2012, 03:37 PM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 24-05-2012, 09:23 PM
RE: I just wanna love you! - de Sushi - 24-05-2012, 11:07 PM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 01-06-2012, 02:05 PM
RE: I just wanna love you! - de rali2009 - 01-06-2012, 03:25 PM
RE: I just wanna love you! - de Rain - 02-06-2012, 03:01 PM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 10-06-2012, 01:50 AM
RE: I just wanna love you! - de rali2009 - 10-06-2012, 10:27 AM
RE: I just wanna love you! - de Rain - 12-06-2012, 12:42 AM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 30-06-2012, 11:15 PM
RE: I just wanna love you! - de rali2009 - 01-07-2012, 12:49 AM
RE: I just wanna love you! - de Sushi - 01-07-2012, 12:59 AM
RE: I just wanna love you! - de Lexxu - 01-07-2012, 10:23 AM
RE: I just wanna love you! - de Rain - 01-07-2012, 10:35 PM
RE: I just wanna love you! - de Ai_4ever - 05-07-2012, 12:12 PM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 06-07-2012, 01:45 AM
RE: I just wanna love you! - de Sushi - 06-07-2012, 02:17 AM
RE: I just wanna love you! - de Lexxu - 06-07-2012, 09:54 AM
RE: I just wanna love you! - de Ai_4ever - 06-07-2012, 06:32 PM
RE: I just wanna love you! - de rali2009 - 06-07-2012, 10:05 PM
RE: I just wanna love you! - de Muffles - 08-07-2012, 10:55 PM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 10-07-2012, 03:49 AM
RE: I just wanna love you! - de Sushi - 10-07-2012, 04:22 AM
RE: I just wanna love you! - de Lexxu - 10-07-2012, 03:23 PM
RE: I just wanna love you! - de rali2009 - 11-07-2012, 10:35 AM
RE: I just wanna love you! - de October - 11-07-2012, 07:55 PM
RE: I just wanna love you! - de Nirv - 11-07-2012, 07:55 PM
RE: I just wanna love you! - de Rain - 12-07-2012, 01:20 PM
RE: I just wanna love you! - de MiraA - 22-07-2012, 05:29 PM
RE: I just wanna love you! - de AiciSunt - 22-07-2012, 07:07 PM
RE: I just wanna love you! - de Ai_4ever - 22-07-2012, 07:35 PM
RE: I just wanna love you! - de Nirv - 22-07-2012, 09:45 PM
RE: I just wanna love you! - de Rain - 22-07-2012, 10:35 PM
RE: I just wanna love you! - de rali2009 - 23-07-2012, 12:28 AM
RE: I just wanna love you! - de Beatrix LaVey - 23-07-2012, 02:37 AM
RE: I just wanna love you! - de Lexxu - 23-07-2012, 11:04 AM
RE: I just wanna love you! - de Sushi - 06-09-2012, 03:19 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Terminat] Don't wait for love, look for happiness ohaio_angel 72 28.986 07-02-2014, 11:10 PM
Ultimul răspuns: Kira's Scarlet
  [Terminat] Love isn't simple [yaoi] myuu 102 60.263 03-08-2009, 09:56 PM
Ultimul răspuns: Hetalia
  [Terminat] Boys' love Yaoi Queen 55 56.756 17-06-2009, 09:19 PM
Ultimul răspuns: Dark~Melody
  [Terminat] More than brotherly love [yaoi] Lithium-Angel 221 116.333 16-06-2009, 07:08 PM
Ultimul răspuns: Lithium-Angel
  [Terminat] Love Song [shonen-ai / yaoi] Yaoi Queen 85 51.991 19-04-2009, 07:36 PM
Ultimul răspuns: Aiumy
  [Terminat] Crazy Love [Shonen-ai / Yaoi] Lye 69 64.988 22-11-2008, 01:00 PM
Ultimul răspuns: dia_love_gackt


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)